Gość Cytrunia333 Napisano Maj 5, 2018 Cieszę się ze jestem już po Moje życie się odmieniło Teraz już funkcjonuje super Dzięki temu ze mam wysoki próg bólu zniosłam to na lajcie Ale szczerze sama bym sobie nie poradziła w pierwszych 5 dniach Podniesienie czajnika czy umycie głowy to było wyzwanie Także życzę powodzenia tym które są przed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Maj 5, 2018 Popielata Lola dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKarolek Napisano Maj 5, 2018 Witaj Gosia, rzeczywiscie chudzinka z Ciebie. Normalne, ze sie stresujesz ale jak juz bedziesz po bedziesz super szczesliwa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKarolek Napisano Maj 5, 2018 Cytrunia piekne je masz. Mam wrazenie ze nie sa takue nabrzmiale/ twarde. Ale to moze tak na zdjeciu wyszlo. Przypomnij jaki rozmiar i jaki wyjsciowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Maj 5, 2018 Moje są już dość miękkie Wyjściowe małe A Polaktacyjny zanik gruczołu Praktycznie nic mi nie zostało Teraz mi się podobają Małe C tak myśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kryska1983 0 Napisano Maj 5, 2018 Cytrunia naprawdę śliczne, a ta twoja figura tez wow ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkarla Napisano Maj 6, 2018 Nat ja mam 425 zaluje ze nie wzielam wiekszych mam 161 i w tej chwili waga 49 kg sa spore ale mi sie takie podobaja :) Marbier a ta afera byla w kolejowym szpitalu , Copernicus to dawna poliklinika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Maj 6, 2018 Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2018 też bym chętnie rzuciła okiem ss-tvt@o2.pl , bo coraz bardziej o tym myśle żeby też sobie zrobić ;/ mam kompleksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marbier88 0 Napisano Maj 6, 2018 goscKarla z tymi nazwami Copernicus to juz sie sama pogubiłam, bo od jakiegos czasu Copernicus to tez szpital na Zaspie :/ poliklinika to szpital mswia , Wojewodzki czyli im. M.Kopernika to Nowe Ogrody, kolejowy to Powstańców Warszawskich. To w ktorym miejscu dokladnie wykonuja OP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liwia1986 Napisano Maj 6, 2018 Czy zakadacie PAS KOMPRESUJĄCY? Jeśli tak to od kiedy, na jak dlugo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Maj 6, 2018 Ja chodze ciagle Robię wyjątki jak gdzieś wychodzę i go widać On powoduje ze implanty dokładnie się zasklepieją s swoim miejscu i nie przesleają się ( np podczas snu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julia1984 0 Napisano Maj 6, 2018 Liwia, ja też ciągle z pasem, ale lekarz powiedział mi że ok 20dni po op mogę już nosić normalne staniki, jakie tylko chce. Ale żeby I tak w domu jak najdłużej z pasem. Kazał mi też masować 2xdziennie... Powiedzcie, czy to masowanie jest bardzo ważne? Czy bez tego piersi jakoś ucierpia? Nie chce masować, jest to dla mnie nadal bardzo nieprzyjemne (10dni po op). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkarla Napisano Maj 6, 2018 Marbier w poliklinice dokładnie :) mi nie było różnicy ja miałam w perfect bo termin był szybko jak byłby w copernicusie to tam bym zrobiła chodzilo mi dokładnie o DR Muraszko a gdzie to już nie ważne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marbier88 0 Napisano Maj 6, 2018 gośćKarla. Dziękuję za informację. Słyszałam że Copernicus więc od razu wizualizacja, że Wojewódzki heh , kto pyta nie błądzi ;) mnie również bez znaczenia gdzie , ważne kto :) choć nie ukrywam, że do Perfect Medica mam bliżej heh Jeszcze 3 dni ( nie licząc dzisiejszego dnia) i będę wiedziała wszystko. Już się nie mogę doczekać , chociaż i stresuje się, tylko nie wiem czym skoro to sama rozmowa heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popielata_Lola Napisano Maj 6, 2018 Karla masz jeszcze jakieś nowe zdjęcia swoich cycuchów? :-) ja wieczorkiem coś poklikam i Wam wyślę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKarolek Napisano Maj 6, 2018 Karla to spory masz implant przy drobnej sylwrtce. Przeslij jak mozesz zdjecia karolek2013@onet.pl . ja mam 330020dniowe tez moge Ci przeslac W pasie chodze praktycznie caly czas. Ok 6 tyg mam sie z nim nie rozstawac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkarla Napisano Maj 6, 2018 Już wam dziewczynki wysyłałam :) jedno będzie takie dla mojego faceta tak ze się nie śmiejcie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkarla Napisano Maj 6, 2018 Marbier pewnie ze masz stresa ja tez miałam nawet przed rozmowa ale lekarz super kontaktowy rzeczowy , widać ze się zna :) ja trochę lekarzy odwiedziłam za nim zdecydowałam do którego pójdę się zoperować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marbier88 0 Napisano Maj 6, 2018 Karla Ja go obserwuje od dobrych 5-6 lat heh ;) i z każdym miesiącem wiedziałam, ze do niego tylko bede chciala iść, bo zalezało mi tylko i wyłącznie na Trójmieście.Wiedziałam, że będę miala drugie dziecko, więc nie śpieszyłam się z op. Teraz mam dwójkę więc mogę robić przy sobie heh . Jeżeli można to ja też poproszę o zdjęcia :) tusiaczeq_01@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkarla Napisano Maj 6, 2018 Marbier poszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marbier88 0 Napisano Maj 6, 2018 Karla. Że tak się wyrażę zaj...ste :) innego słowa nie mogłam znaleźć haha I mam teraz pewność, że Muraszko wykonuje kawał dobrej, a nawet bardzo dobrej roboty :) :) jeżeli mi zaproponuje taki rozmiar aby z mojego nic zrobic okrąglutkie D to będę do domu wracała w podskokach hehe ;) dziękuję za zdjęcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2018 też bym poprosiła ss-tvt@o2.pl , póki co jestem w trakcie myślenia nad op, fajne zobaczyć zadowolone kobiety, bardziej to motywuje też mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marbier88 0 Napisano Maj 6, 2018 Znów mi się zacieło :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liwia1986 Napisano Maj 6, 2018 Julia, mam to samo... dla mnie te masaże to trauma... szczerze? Unikam jak ognia, pewnie sama sobie źle robię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Maj 6, 2018 Karla, Lola też chcę nowe foty :) monika7777@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Maj 6, 2018 A juz widzę mam Karla dziękuję. Jak zawsze bomba. Pięknie seksownie. Az chyba zaraz też pykne sobie jakąś ekstra fotkę. Teraz kiedy mam piersi to seksownych fotek mój mąż ma w swoim telefonie zdecydowanie więcej niż przed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość msnats Napisano Maj 6, 2018 Karla i pozostałe dziewczyny - ja też poproszę fotki !! zlotkoo@wp.pl :) Marbier88 jeśli do Perect masz bliżej, to pewnie tam Cie dr umówi :) Ja mam bliżej Copernicusa, dlatego włąśnie tam :) u mnie już ostatnie podrygi na push-up'ach, środa wielki dzień :D zaczynajcie trzymać kciuki !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marbier88 0 Napisano Maj 6, 2018 msnats Do Perfect mam ok 7 min autem, a do Copernicusa ok 12min autem ;) ale do Perfect mniejsze wertepy hahaha .Trzymam kciuki za środę. Daj nam znać jak do siebie dojdziesz i jak wrażenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkarla Napisano Maj 6, 2018 Dziekuje dziewcynki :) Marbier mi zaproponowal maks 450 i sie troche wystraszylam ale w sumie duzo wiekszej roznicy by nie bylo moglam brac hahaha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach