Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta starszaa

dlaczego jak facet jest starszy to jest OK a jak kobieta to są głupie komentarze

Polecane posty

zreszta czego sie mnie doprawdy czepiasz? nie mozesz przejsc obojetnie obok mnie? :D az tak słabą wolę masz? :D

"Doprawdy nie jest raczej kobieta, ktora przyczepia sie do facetów, tylko bawi sie nimi, wykorzystuje i porzuca jak zużyte prezerwatywy " zalatuje to niestety seksoholizmem :o takie rzeczy to lepiej leczyc poki jeszcze sie da i poki twarz nie obita od jakiegos zawiedzionego kochanka :o

Gość Cecylija
Na ogół sa komentarze że chodzi tylko o sex i to nie na długo. Coś w tym jest.Jestem na pewnym poratlu randkowym mam 42 lata i całkiem fajnie wygladam. Zagadują mnie młodzi mężczyźni nawet tuż po 20 oczywiście 99% tylko na romans. Większość piszących do mnie to mężczyźni 28-30 lat którzy twierdzą że nie interesują ich młode dziewczyny bo maja siano w głowie sa głupie, niedoświadczone itp. Jednocześnie niedawno zapisałam się bo biura matrymonialnego a tam oferty panów 30 letnich albo troche starszych dotyczą jednak młodszych kobiet. Starsi nawet po 50 tez chcą młodsze i to o wiele młodsze. Jaki z tego moral?

Gość alabama01
mam meza 9 lat mlodszego...ja mam 33 i mam gdzies co inni mowia, wazne,ze jest nam dobrze:) a co bedzie za 10 lat??nikt nie wie..wiec zyjmy chwila i sie kochajmy!!!

Doprawdy - ale naprawde nie musisz sie mi tłumaczyć ze swojego zycia seksualnego :D

Gość do Cecylija
Mam pytanie .W najbliższym środowisku jest sporo par z dużą róznicą wieku na korzyść kobiety,jaki morał?

Doprawdy - i pogratulowac, pogratulowac :D jakichs jeszcze sie dowiem szczegółów o twoim zyciu intymnym :D moze troche pikanterii tym razem? jakis pozycje? :D

Kwiatek - ze tak spytam... robisz cos jeszcze czytajac to co pisze Doprawdy? :P ruszasz np ręką, albo coś? :P

Gość Cecylija
Morał jest taki że stale związki to rzadkość i nalezy takim kobietom tylko pozazdrościć.

komik :o czy ty tez koniecznie chcesz zostac w smieciarni? :D nie zauwazasz mojej ironii czlowieku? :D

hehe zabawni byliscie jak zawsze. Doprawdy 🌼 mimo wszystko. i wiedz ze ja nikomu źle nie zycze ;) komik - jak zwykle najlepsze komiczne teksty ;)

_Kwiatek \"złosc pieknosci szkodzi, słodki blondasku \" złość zniknęła KoMiśku Chyba padnę. Pedały.

No wiem, wiem, ale jak to wygląda kiedy facet facetowi kwiatkiem albo miśkiem jest... :)

"Ja jestem smiertelnie poważny " a ja... śmiertelnie zgrywny :D PS ładnie nas musztarda podsumowała :D smród po kafeterii sie rozszedł. z tym ze ja jestem przyzwyczajony ze Kwiatek to ciota, sierota i niedołęga. pytanie komik jak Ty z nową łatką sobie poradzisz ;)

"No wiem, wiem, ale jak to wygląda kiedy facet facetowi kwiatkiem albo miśkiem jest... " jak to jak... jak dwaj bracia ;)

komiczne (komicznie@o2.pl) jakby co, to ja jestem gejem pasywnym A to chyba jeszcze gorzej.

\"jakby co, to ja jestem gejem pasywnym \" nie ma czegos takiego. mozesz byc conajwyzej kryptogejem albo bi. leci teraz temat na kafe czy zaakceptowałybyście faceta bi-komik wejdź tam ;)