dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 2, 2008 nie zartuj!!! ale suuper! ja chyba w takim razie też dziś pobiegnę po test, najwyżej 2 kreche dorysuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 no serio, sama patrzylam w ten test jak wrona w kosc i nie wierzylam, potem jeszcze raz czy nie zniknela czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 kate chyba zartujesz..... na serio kate 79 to ze mozesz miec II krechy sadzilam ale tak wczesnie wyszły to az niewiarygodne..... qrczaki ale sie ciesze ze topic nowy i juz II krechy zaraz bedziesz nowa tabele rysowac.... ale jajaj no widzisz nie na darmo ten brzuchol Cie bolał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 no to Folik skoro nasze losy sa takie podobne...to wiesz co dalej bedzie u ciebie??????? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 bo test wykrywa ciaze juz po 6 dni od zaplodnienia, no i jesli jest juz wyprodukowany hormon ciazowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 kate 79 ale mnie niestyty nic nie boli i nie bolało.... to zły znak:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ale mnie korci zeby zadzwonic do mojego meza, ale niiiiiiiiie poczekam do tego mikolaja, kupie male buciczki i wraz z tesciorem wsadze do torebki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 a cTobie juz nic nie dolega... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 no to dawaj recepte na Ii kreski codzinne bzykanko ? luz.... wyjazd za granice..... czy co ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ale najac Cie to do meza jak nie zadzownisz to i tak dasz mu jakos znac bo cos czuje ze Ty niecierpek jestes///// w kazdym razie GRATULUJE>... i nie uciekaj czasem od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Foliku, jest tyle opinii-boli nie boli, kluje cos tam, ale u mnie wiesz jak bylo, oprocz brzucha pamietasz jak pisalam o sutkach??? na drugi dzien suty przestaly bolec i zaczely bolec cycochy ale tak naokolo ale nic mi nie napuchly ani nic takiego, boze dziewczyny ja juz tyle objawow czytalam na necie ze glowa puchnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 teraz brzuch mnie tak troszke zaboli ale czasem i przestaje, a cycochy bola tak naokolo jak pisalam, apetyt w normie i wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 u nas bzzzzzzz bylo codziennie, nie sugerowalam sie tym ze co drugi czy co trzeci, jak teraz by nic nie wyszlo to moze od nastepnego cyklu zaczelabym co innego, ale widocznie moj M mial codziennie silne kijanki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 wiem wiem ze tak jest i tylko test i beta cos moze powiedziec bo tak to roznie bywa kazdy przechodzi inaczej.... wiem musze czekac na swoja kolejke a tam jeszcze przede mna dziewczyna bonda i animonda jest.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 codziennie od którego dc zaczeliscie ja od 6dc niby ale ...... co drugi dzien a od 10dc codziennie.... a kiedy przewidujesz ze miałam @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 miało byc kiedy miałas owulacje ( Wrrrr- przewidywałas) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ja tez jakos zaczelam od 7 dnia i na poczatku codziennie az doplodnych, no moze byla tam gdzies dzien przerwy, bo odpoczynek wskazany:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 do ktorego dc bo rozumiem ze teraz juz nie ma przutulanek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 qrcze Twoje II kreski mnie troche nakrecaja... musze zejsc na ziemie ze to Ty szczesliwa a ja jeszcze daleko daleko..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ja nie wiem kiedy mam owulacje i dlatego bylo codziennie, przypuszczalnie moze byla w 13 dniu cyklu, ale podobno bierze sie jeszcze jeden dzien przed i jeden po przypuszczanej owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 2, 2008 to ładnie, bo ja kurcze co dwa dni, a nawet 3 dni od czasów dni płodnych, ale następny cykl będe w takim razie też codziennie! ale się cieeeeszę, bardzo Ci gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 kate w kazdym razie bardzo sie ciesze i zazdroszcze ale tak poztywnie wyslij mi troche zarazek..... ciazowych.... ja tez chce na to zachorowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 przytulanki byly jeszcze po plodnych, bo podobno to nie plodne wyznaczaja zajscie-tylko wieksze prawdopodobienstwo zajscia, wiec rownie dobrze mozna w nieplodnych zajsc(tak jak moja mama nie wiem czy czytalas, pisalam o tym wczesniej) a z owulka nigdy nie utrafisz bo to a to stres, pododa, jakies przeziebienie...i d**a wszystko sie przesuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 dziewczyna bonda z po co zakładasz nastepny cykl nastepny bedzie zakaz bo bedziesz moze przed badaniem USG bo zaciazysz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 2, 2008 mi też mi też!!! ja się tez nieźle nakręciłam! właśnie wyszyłam nawet poodtykać sutków, ale nie bolą ;-) buuuuu Folik następnym razem my ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 nie nastepnym ja chce teraz ja juz 3 cykl staran..... ja chce byc zaraz po Tobie....i Animondzie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 tylko babeczki teraz nie zajedzcie swoich chlopow na smierc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 kate a zarazki.... gdzie sa....... fluidy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 2, 2008 powiem wam, ze nawet wczoraj czytalam inne wypowiedzi, dziewczyny nawet nie mialam pojecia, ze kobity tyle pigulek biora, wiesiolek, len gotuja, capivit a+e, matko kochana ile tego i to zeby zajsc, ale tak wiesiolek powoduje ze sie ma dluzsze i bardziej obfite miesiaczki, po lnie sie strasznie przybiera na wadze a capivit??? nie mam bladego pojecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 2, 2008 kate dasz nam te fliuidy czy nie ....... uparta jestesm ale Ty tez...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach