Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 Ferminko jak tylko znajde prace pracuje nadal nad bejbikiem nie poddam sie ! Nawet gdybym miala klamac. Do trzeciego miecha nie puszcze pary a potem L4 musze miec to moje wyczekane malenstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 20, 2009 Witam!Ja tez mam dzisiaj zly humor i doła Meg M mnie wk....ł!Nie mogę się z nim dogadać przed ślubem było o wiele lepiej w ogóle wydaje mi się że się zmienił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 a ja myslalam ze to tylko u mnie do dupy...moj M tez tylko praca,kasa,kasa,praca....a ja gdzies daleko w tyle(tak sie czuje)on caly czas zamyslony(bo mysli o pracy)nie wiem jak z nim rozmawiac,bo zaraz sie denerwuje..a ja nie lubie zyc w takiej niepewnosci,bo wydaje mi sie,ze on o nas mysli,ze ma watpliwosci :( Przepraszam dziewczyny,ze tak marudze ale teraz tylko wy mi pozostalyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Luty 20, 2009 może dziś coś w w powietrzu wisi na te spięcia z m-ami? trzeba uważać, muszę na palcach dziś chodzić:) Klaudia, dzis przed weekndem się pogodzicie..czasami mówisz że się zmienił, ale są pewnie sytuacje, w których mówisz sobie, że owszem, zmienił się, albo go odkryłaś, ale w czymś \"na lepsze, na inaczej\". Nerwy w kieszeń i mądrości babskiej uzyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 20, 2009 Jestem dzisiaj jakaś rozdrażniona ale to chyba przed@ bo wątpię że to ciąża nie wydaje mi się żeby się udało w tym cyklu wszystko bez sensu-temka 36.6 żadnych bóli tylko cycki jak na @i krostki mi sie robią na twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 Dziś potrzebny nam dobry psycholog albo ktos kto nas kopnie w d..... Kobietki damy rade !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 20, 2009 Ferminko kochana zmienił się ale raczej na gorsze ;( kiedyś rozmawialiśmy o wszystkim a teraz jak coś mówie to nawet nie słyszy bo myśli o czymś innym.Nie ma miedzy nami takiej bliskości jak kiedyś co chwila się przytulaliśmy a teraz?Może jedynie jak bzzz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 20, 2009 Uciekam bo przyszedł M i mi tu zerka szkoda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 NO to sobie dzis poobrabiamy tylki naszym eMom slysze w srod znajomych ze wina lezy po stronie tego co sie dzieje w kraju, że ciężko, że trzeba sie starać, że coraz drożej, ale jaki to ma wplyw na konkretne zycie rodziny??? przegladnijcie statystyki rozwodów, na codzien w kancelarii pisalam podzialy majątków - makabra, ludzie kłucili sie nawet o pościel od teściowej :) to jakis koszmar Ja rozumiem ze kasa w zyciu jest ważna bo bez tego nie mozna teraz oddychac .... ale gdzie sie podzial szacunek, wartości, miłośc i takie tam nazwane przez facetów ble ble... a w tym wszystkim grupa kobiet ktore starają sie o najpiekniejszą chwilę w swoim zyciu, które chcą mieć dziecko, ktore powinno być wynikiem miłości dwojga ludzi, które ich łączy - scala, malo składnie to wyszło ale widocznie dziś brak mi weny twórczej ale podsumuje "facetom ostatnio sie zdrowo popier...... w głowach" komórka, plazma, nowa bryka - a gdzie róża na poduszce albo randka z żoną ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 Moj M niby nie jest az takim materialista,nie potrzebuje super auta i tv,ale za to ma inne droooogie hobby.My tez jakos tak oddalilismy sie od siebie,tez jakis czas temu bez przytulania,slodzenia sobie nawzajem itp ,nie bylo konca,a teraz prawie osobno spimy ,bo on na podlodze(dalsze problemy z kregoslupem)tylko przytulanie wieczorem i rano.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 20, 2009 Już sobie poszedł.Meg--popieram w 100% Napiszę teraz cosik mądrego na tą okoliczność:Smak kawy można zepsuć cytryną a miłość małżenstwem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Luty 20, 2009 jak Ty to Meg ładnie napisałas, a ten koniec z różna na poduszcze..ech.. mój przed slubem to mi kwiaty przynosił,a teraz to tylko jak okazja:)taka państwowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 20, 2009 No właśnie co do kwiatów to dostałam ostatnio 3 lata temu na walentynki jak byłam w ciąży.Wiecie co mi się wydaje?Ze oni myślą po prostu już się nie muszą starać no bo jak żona to po co skakać i się przymilać??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 20, 2009 Meg a ty jesteś już chyba po owu?To przeskakuj koło mnie do tabelki!Już mi trochę się humor polepszył ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 My nawet malzenstwem nie jestesmy :( Dziewczyny mam pytanie z innej beczki...wynajmuje lokal i ktos chce ten lokal ode mnie wynajac..czy moge tak zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 No i nie potrzeba być psychologiem ... wyobraźcie sobie faceci po urodzeniu dziecka potem żalą się (prędzej czy później), że kobieta oddaje całą siebie dziecku, że kobieta o nich zapomina, że są na drugim planie, są zazdrośni, nie myślą o burzy hormonów, o tym że ta mała istotka jest dla nas całym światem, że padamy na pysk po nieprzespanych nocach - mamuśki pewnie wiedzą o czym mowa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 Juz tam byłam ale ktos tabelke zle skopiowal!!!! POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Mfigielek.............01.03.......29-31.......tak...... 24.......5 Chciejka26...........03.03.......28-32......nie.......26 .......4 ewika74...............05.03......27-28......tak.......34 .......4 Lola83-1...............05.03........?..........nie...... .25........6 Dziewczyna Bonda...06.03......27-28.......tak........33......3 M_M...................08.03.........29-?.......nie...... ..24......2 Fermina30.............8.03........26............TAK..... .30 .....8 Folik32................09.03.........31-44....nie....... .32........5 nornica................09.03.........28................. . ..30.......9 klaudia1985.........10.03..........32-36 ....nie.........24.......5 Rea....................12.03........32...........nie.... .. . 30......4 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Nyny...................06.02........28..........?....... ...23.....7 effa9...................12.02.......25-30............... . .28....11 patrycja75...........16.02.......30-33......tak......33 .......8 nikulam................19.02.......30-33......tak......3 0.......3 kacha86...............21.02.......28-29.....tak.......2 2.......5 Ognik80...............21.02.......28-30......tak...... 28.......2 nowa81 ...............22.02.........32.........?..........?........ 2 Klaudia0405..........23.02........29-30......tak......26 .......2 Meg75.................23.02.........29........tak..... 34........2 Ziarenko lnu...........27.02......29-35......nie........25......7 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć Kate79.................13.....08.2009.............30.... . ....... nitaanita..............8.....02.09.2009..........23..... ....... Sara_24................7.....08.09.2009.........24...... ...... Angioletto.............6....18.09.2009..........24...... ...... mooncia...............5....27.09.2009...........22...... ...... Bombelek83...........6....10.10.2009...........25...... ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 chciejka to zalezy na jakich zasadach wynajmujesz ale podnajem powinien byc tylko z wlascicielem wiesz jak cos sie stanie nie bedzie wesolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 20, 2009 Meg a jak Twoje samopoczucie?Masz jakieś przeczucia?odczucia?Dolegliwości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 Meg tez tak myslalam,ale moj M twierdzi co innego..faceci..ide na paczka,moze to poprawi mi humor(jeszcze zostaly 3 :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 Klauduś odczucia jak na @ co drugi dzień mam spotkania w sprawie pracy ale taka lipa że szkoda słów - byłam na "spędzie" obok mnie laski z dlugimi pazurami itd jak one chca pisac na kompie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 20, 2009 witam szanowne Panie... Heheh ja tez wczoraj miałam spięcie z M-em... moze cos jednak w powietrzu.... ale to glupie... ja dopiero 6 m-cy po slubie i juz widze ze sie zmienil w kwestii przytlania bez powodu... pogłaskania bez powodu itp... wpadła troche rutynka ale musze usprawiedliwiac to troche choroba... ale jak stanie na nogach porzadnie to mu wypomne... ale dzis jest w miare dobrze... miedzy nami bo mamy jechac do moich rodziców - to kto sie wchrzania w to no kto... - kochana tesciowa... ona odradza bo zima i M sie zle moze poczuc... a co to ja obchoodzi jakie mamy plany... wrrrr jak ja Wam kochane zazroszcze mieszkania bez tego SZKODNIKA.... No a u mnie wczoraj 13dc i piekne kreski na tescie owulacyjnym... zakupilam nastepne opakowanie do 20dc wystarczy... no pobadamy sie a pozniej monitoring moze potwierdzi cos...zobaczymy.... J a mam teraz dylemat - został mi paczek 1 i nie wiem czy go oddac komus czy wiadomo co z nim zrobic ... ot to mam dylemat... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 To ja poprosze o pączka bo wczoraj słabo świętowalam!!! Mam nerw wiec sprzątam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 Folik sama go wciagnij :p troszke przyjemnosci..ja zjadlam dzis 1 ,ale cos mnie korci na 2 :) .dzis mam jazde wiec musze byc zrelaksowana.CHyba zadzownie do M zalagodzic sytuacje,nie lubie takiego napiecia miedzy nami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 zadzwonilam,powiedzialam ze kocham,powiedzial ze on tez..ale swoje musial powiedziec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa81 Napisano Luty 20, 2009 czesc dziewczynki.ja dzisiejszy placz mam juz za soba.dostalam @!a wec starania na nic.nawet nie wiem czy mi sie chce jeszcze starac.juz zaczynam sie poddawac.z pierwszym dzieckiem zaszlam od razu, a teraz mam problem.nie rozumiem tego.od czego to zalezy, ze jedna kobieta moze miec dziecko po dziecku, a inne staraja sie i nic.wiem, ze to moj dopiero drugi cykl, ale jak mam za kazdym razem sie starac i nic z tego nie bedzie to nie wiem jak dlugo tak wytrzymam.jestem taka zla, ze wlanie meza za to obwinilam:(boze!kobietki, prosze was dajcie mi jakies slowa otuchy.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 Meg wpadaj kochana na kawke,poplotkujemy,zjemy paczki,pojdziemy na spacer..mrozno dzis u nas,ale milo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 nowa ...pocieszenie..ty juz masz dzidzie..wiekszosc z nas marzy chociaz o 1 :) dasz rade,jak powiedzialas to dopiero 2 miesiac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 chyba zrobie 2 kawe bo pierwszej nie poczułam sprzatam sprzątmam ale efekt marny!!! za oknem pięknie - wywaliłam psa na ogród i obraził się na mnie !! chyba mu w tyłek zimno to co kawa ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 nowa - nie wymiękaj mała !!! trzymaj sie dzielnie!! bedziemy cie wspierac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach