spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 25, 2009 Pati, wszystkiego najlepszego:) Klaudia, wysokie masz te temperatury, zyczę Ci udanych starań:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 Przeprawszam Wszystkie,że się najpierw nie przywitałam,ale PATI ma dziś pierwszeństwo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 25, 2009 M_M nie zamartwiaj się na zapas ;) ja też tak miałam jak byłam w ciąży małe plamienie gdzieś tak w 6-7 tyg.i wszystko było ok.tylko musisz faktycznie poleżeć trochę.Czasem tak jest że nawet w ciąży w dniu gdy miałaby się za m-c @ pojawić mogą się zdażyć takie plamienia.Spacer w chmurach trzymam kciuki oby Ci się udało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 Chciejko----a może ta senność to zwiastun fasolki?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 REA-----zbieraj się i załatwiaj te Hawaje! Nie dość,że odpoczniesz jak nigdy to jeszcze załatwisz inna sprawę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 M_M uważaj an siebie i Groszka, skoro trzeba to leż ładnie i np. nadrób zaległości w czytaniu!:)Groszek i Ty jesteście teraz najważniejsze a nie jakaś tam praca...buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 Spacer---Klaudia----trzymam kciuki za Wasze testowanie bo to już lada chwila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 Foliku---może po rehabilitacji jakiś romantyczny spacer z M przy tężniach a potem kontynuacja rehabilitacji już w domku?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Marzec 25, 2009 nikulam ---kochana nie wiem,ale dzis padlam,a jednoczesnie jak juz pisalam spalam na 1 oko bo taki dokuczliwy ten bol,ni to podbrzusze ni to jajniki,sama do konca nie wiem,ale czasami tak zaboli,ze az ciemno przed oczami mam,duzo sliny, delikatnie zemdli i tak caly czas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 hmm Chciejko ciekawe, w sumie to" na dwoje babka wróżyła"może to ciąża a może jakies osłabienie, czy poczatek nie daj boże jakiś dolegliwości zdrowotnych. Jesli będzie Cię dalej tak bolało to może lepiej niech lekarz Cię poogląda? Najwyżej potwierdzi ciąże:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 25, 2009 spacer w chmurach u mnie troszkę lepiej, nowe leki chyba działają. niestety mam robotę i cały dzień spędzę przy kompie - wiem, wiem, bez sensu, ale moja robota nie czeka, aż wyzdrowieję. napisz nam więcej o sobie, jesteś nowa, musisz się wkupić;) Klaudia - temperatura jest śliczna, testuj zaraz, już nie trzeba z porannego, wyjdzie na 100%. trzymam kciuki, bo jestem prawie pewna, że to FASOLA. dawaj testuj, bo się już denerwuję:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Marzec 25, 2009 REA---ja juz sie przyznalam bez bicia,ze bzzz bylo 2 razy w dni plodne bez gumki(tylko nie krzycz,bo chora jestes :p ) na dodatek bylam na clo i duphastonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Marzec 25, 2009 nikulam -ja myslalam o torbielach,kiedys je mialam i tez tak strasznie bolalo,ale malo prawdopodobne bo jestem na duphastonie,a one wlasnie pomagaja przy torbielach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 25, 2009 REA nie namawiaj mnie bo i tak mnie ten test korci żeby zrobić ale po tym jak ostatnio tzn 3 dni temu zobaczyłam jedną kreskę to się teraz boję....no nie wiem sama? RATUNKUUUU! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 25, 2009 Dziękuję, że trzymacie kciuki:D Jestem studentką, ale już bardziej za połową, więc ewentualne dziecko nie było by żadna tragedią. Pragnę macierzyństwa, choć mam tylko 22 lata i w moim środowisku nie rozmawia się o takich marzeniach, raczej w kategoriach właśnie tragedii. Ja się z tym nie zgadzam i mój partner podziela moje zdanie. Jesteśmy ze sobą 6,5 roku. Patrzę na Wasz topik i widzę, że jesteście niesamowicie zżyte i trudno mi się tu jakoś \"wkupić\", bo tak dobrze siebie już znacie:) Natomiast panuje tu taka ciepła i przyjacielska atmosfera, że przyjemnie się Was czyta i chciałabym, byście wszystkie bez wyjątku szybko zaszły w ciążę, Może za tydzień i ja już będę wiedziała?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 Chciejko, skoro mówisz,ze duphaston je jakby eliminuje to w takim razie trzymam kciuki za ta ciąże:)Mi też przypisali duphaston, mam brać niby od 16 dnia cyklu do 25,ale.....no własnie ja mam długie cykle, owu gdzies koło 19-20dc a duphaston brany przed owu może ją zatrzymać!Raczej więc nie bede brała od 16dc,raczej jeszcze poczekam....a Ty jak masz brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 KLAUDIA---już jeden przecież robiłas, ja bym chyba poczekała jeszcze z dzien, dwa i dopiero zrobiła kolejny....choć wiem,że to maxymalnie trudne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 25, 2009 Spacerku w chmurach pisz normalnie o wszystkim i o niczym o głupotkach też...to też się z nami zżyjesz a my z Tobą ;) Ja jestem uzależniona od Was babolki!!!!Fajnie że tu trafiłam ;) Tylko mi głupio przed eMem bo nic o Was nie wie...Wasi wiedzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 25, 2009 Nikulam, mój M mnie wczoraj znowu podgadywał, ale tak delikatnie. powiedziałam o tobie, hawajach to widziałam, że też mu się spodobało:) ale na razie jestem spokojna, bo nie mamy funduszy, więc luz, nawet mogę z nim sobie pożartować.... przed świętami zaciągnął mnie do apartu i pokazałam co mi się podoba - poniżej 8 nie schodzę, cha cha to tak specjalnie dla niega na "zachęte" na razie mam spokój z tematem aż miło:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 REA---nie możesz sobie odpocząć i zacząć pracowac jak już będziesz w pełni sił?:( Jeśli rzeczywiście nie to pracuj chociaż w łóżku i weź się dla relaksu za planowanie wyjazdu za Wielką Wodę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 25, 2009 Nikulam masz rację chyba jutro zrobię rano i już powinno wyjść zgodnie z prawdą.Ja mam zawsze regularnie @ i wczoraj lub dziś się spodziewałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 25, 2009 NIKULAM_____ kochana dziękuję z a życzenia , maila zaraz odczytam i zaraz pijemy\") KLaudia_____ dziękuje z całego serca, tort już kroję :) Spacer w chmurach______ Tobie też Słonce dziękuję no więc... co kochaniutkie, czas na kawusie do torcika :) kieliszki już brzęczą :) A dla reszty Laseczek dokładka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Marzec 25, 2009 Tylko ta tempka mi daje nadzieję ale mam stresa przed tym testem mówię Wam gorzej jak przed maturą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 25, 2009 REA----Poniżej 8?wow!:)mój jakies niecałe 2 kosztował:)Ja tam bym wolała taki nawet za 500 plus wyjazd:)ale to oczywiście ja, a ja mam fioła na punkcie podróżowania i to jedna z niewielu...jedyna?....rzecz na którą jestem w stanie odłożyć trochę kasy:)Ten typ tak już poprostu ma:)Zupełnie mi na to nie szkoda pieniędzy, apotrafie obyć sie bez wielu innych rzeczy gdy tylko pomysle,że w zamian gdzies pojadę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 25, 2009 Chciejko dla duphastonie są takie objawy jak senność, śluz, bóle brzucha - o ile pamiętam Pati to miała ostatnio taką napalankę, że hej! spokojnie, zobaczymy, jak to ten twój chłop strzela, czy celnie?:))))) Klaudia - dzisiaj jest dzień spodziewanej: 1/ to jest czas na test, spokojnie wyjdzie 2/ nie trzeba z porannego moczu 3/ te tempki są wysokie RÓB (ja jestem twoim diabłem, a NIkulam aniołem), RÓB, JUŻ MOŻNAAAAAAA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 25, 2009 Chciejka_____ Ty nie idź nigdzie spać tylko siadaj do stołu :) i powiedz swojej fasolce, że zaraz torcik będzie :) REA____ nasza kochana REA tak dzielnie się trzyma :) pewnie jej lepiej :) jak fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Marzec 25, 2009 nikulam ja tez biore od 16 do 25 ,ale tez biore clo tylko,ze w innych dniach przez 5 dni i gin wyliczyl kiedy dni plodne mialam..13,14,15 dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Marzec 25, 2009 REA-moze masz racje tyle tylko,ze ja juz bralam kiedys baaardzo dlugo duphaston i tak nie mialam,ale dobra koniec nakrecania :) Patrycja ciacho poprosze,ale alko nie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Marzec 25, 2009 REA_____ tak tak to ja :) po tym duphastonie, pamiętasz hahaha ale jazdę odstawiłam :) ale REA sama powiedz miałam wszystko, co trzeba, od plamienia implantacyjnego, po gorączkę hahah nudności czy boleści to można sobie wmówić :) no ale... kobiety.... plamienie implantacyjne... to już nie lada wyczyn :) :) chyba przejdę na wmawianie sobie, że wygram w lotka :) przynajmniej byśmy się spotkały wszystkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 25, 2009 Chmurko (muszę sobie skrócić), świetnie, że z nami zostałaś - fakt atmosfera jest świetna, ale to tylko dlatego, że rozmawiamy codziennie. Jesteś bardzo młoda i wydaje mi się, że bardzo dojrzała jak na swój wiek - zresztą widać, w jaki sposób się wypowiadasz:) szybko się objawiły u ciebie uczucia macierzyńskie, cóż wiek jest po twojej stronie i napewno długi nie będziesz czekać. osobiście w twoim wieku zastanawiałam się nad tym, co jeszcze w życiu warto zrobić, zobaczyć i myśl o dziecku przyprawiała mnie o palpitację serca, ale dzisiaj żałuję, że tak długo czekałam. jak spotkamy się na wywiadówce, to będę już starą ciotką, ale co tam, będę ciotką przez duże C:)))))) czy twój M też chce dziecka? co studiujesz? skąd pochodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach