REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 M_M - ciesz sie babo, że już masz problem z głowy, ci idioci każą babkom w ciązy do porodu w pracy siedzieć!! mój pierd..... opowiada w agencjach, z którymi pracuję, że nie wiadomo, czy ja wrócę, więc zmienimy osobę do konaktu ze mnie na niego! ciekawa jestem, kto mu będzie wszystko robił. ludzie są nieczuli. obrażają sie na pracownika, że zachorował, to jest chamstwo. ja po tej mojej chorobie myślę o wypowiedzeniu, tylko ten mój prezes się zasmuci i obrazi na mnie.... coś musze postanowić, bo jak sobie pomyślę o tej mojej robocie i tym oślizgłym gnoju, to mi się flaki przewracają, brrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 to ja oliwy do ognia doleje: jadem pluje, bo w ciązy pewnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 tfu tfu jad leci.... fermina i rea... ide do domu... aale musze isc cos kupic sobie na swita ciozowego.... heheheh jakas bluzeczke moze !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 REA----e aż tak źle z M-em chyba nie będzie, pewnie zdenerwowany bo kasy szuka na to weselicho i na Tobie biedna się to odbija...albo wkurzony,ze mu z Folikiem pierogi zjadłyśmy:) PATI---z tej strony akurat to jeszcze nie,ale często kupuje przez net, zawsze płace przelewem, bo karty kredytowej nie posiadam by mnie nie kusiło:)Z tego co wiem to też jest opcja płatności przy odbiorze więc ryzyko spada praktycznie do 0 ....Ja się tam właśnie zalogowałam no i kupiłam to cudo by mojego M nie męczyć:)Zwłaszcza,że im więcej myślę by się wyluzować i nie spinać tym jest gorzej, wrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 witam kobitki..REA podczytuje,podczytuje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 spacer w chmurach gdzie ty sie podziewasz? zaraz mi tu sie melduj na dole, ale już!! POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 spacer w chmurach..2.04.....35......... .NIE......22...........1 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........3 2..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........11.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80................9..........26.10.2009..........28 .. ..... ....... Mfigielek...............10..........7.11.2009........... 2 4. ... ... ....... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................9...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Chciejka, no w końcu!!! tęskniłam za tobą babolu! co u ciebie? firma działa pełną parą? decyzja, odwołanie? jak to wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 jeżeli chodzi o zakupy w necie - kupuję tylko w Vital Market - bardzo dobra obsługa, robię im przedpłatę na mailu wysyłają status przesyłki, ok. 3-4 dni i mam zakupy u siebie w skrzynce. także polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Dzień dobry, rybeczki:D Pati - przepis na bobaska, chłopiec+dziewczynka, kochacie się w razie ochoty, czekasz na skok, mierzysz temp., kochasz się nie wiedząc, że masz dni płodne, bo dopiero uczysz się NPR-u, ale uważasz, że kontrolujesz sytuację, nagle jednego dnia bierze Cię taaka ochota na seks, molestujesz chłopa, robisz maślane oczy, udajesz przed eMem, że jak Cię nie weźmie, to się nie obrazisz, ale polujesz, gdzie go tu złapać, potem skaczecie, z resztą sama wiesz co lubisz:D a tak na poważnie, to tego dnia czułam się nabuzowana i nie miałam tyle mobilizacji, by skoczyć po gumkę. Natura sama wiedziała kiedy miałam molestować chłopa:P Babeczki, nie weszłam do 3. tabelki, bo nie chce mi się w to wierzyć, że zaszłam. Myślałam, że muszę przedłożyć Wam komplet dokumentów potwierdzających ciążę, 3 zdjęcia, wyniki badań krwi:D POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........3 2..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........11.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80................9..........26.10.2009..........28 .. ..... ....... Mfigielek...............10..........7.11.2009........... 2 4. ... ... ....... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................9...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Spacer w chmurach..6..........10.12.2009.........22................ Jutro dostanę wyniki bety. Boję się, czy wszystko jest w porządku, całe to zagnieżdżenie i rozwój zarodka, czy bobasa, jak wolicie:D Kobitki, co u Was? Rea - silna z Ciebie babka, tak 3maj! I zdrowiej, kochana:) Folik - tez jesteś dzielna, tak spokojnie podchodzisz do swojej miesiączki, z która obecnie nic nie wiadomo. W ogóle jesteście zaradne i spokojne. Klaudia - hello:D Masz super podejscie, az mi się humor poprawił:) Figielek - Jak tam muszla klozetowa, zaprzyjaźniłyście się już pewnie?:D Pani B. - jak zdrówko, widzę, że masz 5 tydz. aktualne? Kiedy miałaś ostatnia @? Reszta kobitek, CMOK, tyle Was jest, że już nie pamiętam co mialam każdej z Was powiedzieć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 REA nie wiem jak reszta ale Nowa ma się dobrze mam z nią kontakt może kiedyś wróci na forum?Ja na pewno zostaje!Hej Chciejka!!!Jak tam u Ciebie?Podniosłaś się trochę po M? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Cześć Chmurko!Mam takie podejście bo nie zamierzam się nad sobą użalać czemu inne mogą a ja nie?Po co mi to?nic to nie zmieni że będę się dołować.A Ty uwierz kochana UWIERZ ;) Ze rośnie Ci dzidziuś w brzuszku-jakie to cudowne!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 KLaudia :) Skarb z Ciebie hahahha mamy :) ale sie uśmiałam :) A tak na poważnie to jest rano skok i potem bzzzz, proszę wytłumaczcie mi :( dobrze myślę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 kobity...kolejne papiery dalam do urzedu...jutro chyba bedzie decyzja!!! z M sie nie rozstalam..to byl kolejny kryzysik,ale wrocilo wszystko na swoj tor.Przeprosil,za wszystko i jest jak bylo na poczatku ...powiedzilam,ze kolejnego kryzysu nie bedzie niech spada ze swoimi watpliwosciami na szczaw komary doic :p a wiec jestem u niego od soboty,mialam dzis jechac,ale poprosil,zebym zostala,pojezdzil ze mna po sklepach bo sukienek szukam 4 wesela mamy!!! Tesciowa zadowolona,bo cala sobote sprzatalam z nia..mycie okien itp..nawet szwagierka przemowila... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Hej Kobitki! Racuchy zrobilam,kto chce?Moze jaka kawka do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Anka ja podziekuje,wlasnie wypilam kawke i zjadlam 2 kawalki ciasta :) tesciowa upiekla murzynka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Kiedy warto iść na 1. usg, bo w necie każdy pisze inaczej, kobitki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Chciejko, kochana, jak się czujesz? Cieszę się, że jesteś z nami!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Wróciłam ze spacerku relaksującego, żeby zdusić stresik :) jak to Klaudia mi poleciła i.... chciałam się nadal relaksować z wami a tu nie ma nikogo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Eghem...! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Chmurko no własnie ja cierpliwie czekam i idę na wiz. w 7 tyg i liczę, że będzie już coś widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Jak ja byłam w ciąży to na pierwszym usg byłam w 7 tygodniu i wiecie co lekarz mi już serduszko pokazywał ale ledwo zobaczyłam bo takie małe było ale sie ruszało. AAAAAAAAA SPACERKU ja w ciąży nie miałam żadnych objawów a kibelka też nie przytulałam poprostu nic mi sie nie działo a dziecko super zdrowe sie urodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Beata - tu świetnie, że miałaś lżejszą wersję ciąży:) Tez chciałabym mieć zdrowe dziecko, ale boje się, bo naczytałam się o tych obumarciach itd. Idę do lekarza w ty tygodniu, to będzie 5. tydz. i 7. dzień, może być, czy wcześnie? Pewnie tak, z resztą każda ciąża jest inna. Pani Bond - :) Nasze ciąże są w podobnym wieku, denerwujesz się? Masz jakieś obawy? Ja ciągle sobie wkręcam, że coś będzie źle:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Hejka Laski! Pati_____skok jest załóżmy dzis rano więc owu miałaś tak jakby wczoraj i wczoraj lub przed wczoraj powinno być bzzz ale zaraz po owu też wskazane.Jak się bzzzz przed owu to przecież żołnierzyki eMa i tak dożyją do uwolnienia jajeczka.A ja napiszę tylko tyle że przedwczoraj u mnie było bzzz a wczoraj miałam masę śluzu rozciągliwego jak galareta i był brązowy i co to oznacza?Dziś mój 14 dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Chmurko w 8 tyg już zobaczysz pulsujący punkcik czyli serduszko a tak coś ciekawszego to 12 tc.Ale i ten pikający punkcik też jest bardzo ważny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Chmurko pewnie... Ale i jakoś staram się spokojnie o tym myśleć. Ja też się naczytałam o pustych jajach, obumarciach, poronieniach i trzese portkami. I już w przyszłym tyg. biegnę do gina, chcę, żeby powiedział wiecej niże tylko stwierdził ciąże. Dzięki Beti, teraz wiem, że juz coś bedzie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Dziewczyno, a jaka masz betę, badałaś przyrost dobowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Witam, widze, że Patrycja, Klaudia \"bocianów szukaja\" :) Patrycja nie znam sie na temperaturach,w iem, ze ma byc podwyzszona w drugiej czesci cyklu, i jest u mnie, ale ten skok tajemniczy malo zauwazalany chyba, to czarna magia. dziewczyna Bonda, Spacer w Chmurach, prosze sobie odpoczywac, myslec wyłacznie pozytywnie i nie wkrecac sobie zadnych czarnych scenariuszy! Chciejko, zaskakiwaczko forumowa:) Ciesze sie ze dobrze u Ciebie! Oby dobrze bylo i bylo i bylo... Anka..pewnie za póxno pytam o te racuchy?:( eeee a ja tak lubie. cieple lepsze ale i zimnego zjem, jak sie jakis uchował:) Mnie dzis zaczyna pobolewac brzuszek, moze pojutrze albo i jutro test owu zrobie. Sniło mi się dziś, ze widziałam dwie kreski na tescie ciązowym..ech..i jak tu nie myslec , oderwać się , zapomniec o starankach i takie oczywiste ble ble ble??? No jak? Ok ide na sniadanie, sprawdze czy te bociany nadal krąża wokol bloku, za rada Rei moze pomacaham, czerwona koszulke wystawie za okno, zeby wiedziały, ze to tu. Dobrego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Chmurko.... nawet nie wiedziałam, że można, betę robiłam i wyszło chyba ok, z moich wyliczen byl to 5 tydz i wg wartości referencyjnych też beta na to wskazuje. Drugą betę zrobię pod konieć tego tyg. albo na początku przyszłego, wtedy zobaczę przyrost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Ferminko, mi się też śniło :) Że powiedziałam, że jestem ciąży lub że mam dzieci :) W ostatnim cyklu 2 x mi się śniło, że mam dzieci, może to dobry znak u Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Femina, złap boćka za nogę:P Kurde, mi też się śnił bocian, ale to dlatego, że w TV o nich mówili i Wy pisałyście. Dziś odbieram wynik bety. Oczywiście panika...A jeszcze ide do pracy. Będę odmawiać dźwigania, już mam swoje priorytety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach