Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Chmurko kochana ,ale o kim mowisz?? i Ty sie tym przejmujesz?! ludzie to bardzo zazdrosne istoty...ciesz sie swoim szczesciem,Twoim malym skarbem,ktore nosisz pod sercem :) ignoruj cala reszte,wazne ,ze ty jestes szczesliwa i Twoj partner :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 CHMURKO_____ kochana empatia to cudowne \"coś\" i potrzebne bardzo ale najważniejsze jest nasze szczęście. Ciesz się skarbie tym co Cię pięknego spotkało i nie przejmuj się każdym i najważniejsze :) fluidków troszkę poproszę do Rzeszowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Chodzi o teściową, która będzie miała, chcąc nie chcąc, wpływ na nasz związek. Muszę się z tym liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Cholera, jakoś wszyscy inni się cieszą, tylko jedna osoba ma swój punkt widzenia, swój świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 ChMURKO_____ Niestety swiat taki jest, że nigdy wszyscy nie będą się cieszyć naszym szczęściem i zawsze się znajdzie jakaś zakała, jakaś zołza,małpa i takie tam inne.... Chmurko ale Ty masz fasolkę eMa i nas :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 jak to chcac nie chcac wplyw na wasz zwiazek ??!! ja tez chce fluidki do Gdanska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Chmurko____ Nie dopuść do tego, żeby miała wpływ na wasz związek i postaw od razu sprawy jasno kto jest ważny, a Twój M na pewno stanie po Twojej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Patrycja jak tam bieganie ? :) ja tam jem na co mam ochote,bede miala stresu,latania,zalatwiania..schudne bez specjalnej diety .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Wpływ zawsze będzie miała o tyle, że jest jego matką, więc będę ją widywać, rozmawiać z nią. Jednak co do naszych decyzji, to będą one tylko NASZE i od razu przy informacji o mojej ciąży twardo obstawaliśmy przy naszych poglądach, z którymi ona się nie zgodziła. Trudno, ale tacy ludzie zawsze zatruwają moje samopoczucie. Zawsze się przejmuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 CHCIEJKA_____________ ZALATANA JESTEM TROCHĘ, cały dzień pieczenie, przygotowania trwają:) zaraz idziemy z eMem na chwile do kościółka na adorację a później zajrzę tutaj o ile ktoś będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Aha, wpisałam sobie w tabelę tydz. 5. na podstawie wysokości bety, ale lekarz posłużył się diagnozą 6. tyg. wg OM, jutro zaczynam więc 7. tydz. Chciałabym iść na usg, zobaczyć, czy wszystko jest w porządku. POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........3 2..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........14.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80...............12..........26.10.2009..........28 .. ..... ...... Mfigielek..............10..........7.11.2009........... 2 4. ... ... .... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................9...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Spacer w chmurach..7..........10.12.2009.........22................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Ty sie przejmujesz..dziecko sie przejmuje,a tego napewno nie chcesz!!! nie mysl o tej zolzie...jeszcze bedzie prosila,zeby wnuka/wnuczke popilnowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Spacerku____ ma poglądy.... nie dzisiejsze jak domniemam :( ale to chyba normalne, że kobieta chce urodzić dziecko i mieć część swojej wielkiej miłości, przecież nie złapałaś faceta na ulicy i hej siup jest fasolka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Dziękuję Wam, że jesteście takie kochane, bo potrzebuję wsparcia. Mój M pomaga mi bardzo, ale teraz go nie ma obok, więc znowu smęcę. Pójdę spać, bo potrzebuję tego. Mocno Was ściskam i życzę udanego odchudzania. W każdym razie zaraz się kładę i uruchamiam system wysyłania BHCG wedle Waszego zamówienia, więc proszę się skoncentrować i przestawić na odbiór. Transfer potrwa całą noc, proszę w tym czasie wspomóc jego przepływ i wszcząć postępowanie zapładniające z Waszymi partnerami. Życzę przyjemnego odbioru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Chmurko ucaluj dzidzie od internetowych ciotek klotek :) bedzie dobrze,ciesz sie swoim szczesciem,wypoczywaj..spijcie dobrze ,sciskam Was goraco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Chmurko nie przejmuj sie teściową one tak mają ze im sie nigdy nic nie podoba, teraz sie jej nie podoba ze jesteś w ciąży a jak byś nie była to by znów stękała ze nie macie dziecka. Wiem to po mojej byłej teściowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Klaudia0405 Dziękuje za boćka obiebuje że Ci go oddam przed 23.04 ja tylko go troche wykożystam i bedziesz go miała dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Szkoda że nikogo niema ja niedawno z pracy przyszłam ale jutro mam już wolne do po świętach hura:-) Ciesze sie bo już miałam dość tej pracy w tym tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Babolki moje kochane!!! Przepraszam, że do was nie zaglądałam - ale wróciłam do pracy i mam sajgon! zwalili na mnie całe stosy projektów, nie wiem za co się brać.... w d... z tym:) Chciejko - gratulacje wielkie, wiedziałam, że dostaniesz to dofinansowanie farciaro - widzisz, wychodzisz na prostą - cięszę się bardzo i trzymam kciuki, żebyście szybko zamieszkali razem:) Chmurko - nie patrz w ogóle na innych ludzi. Najwazniejsze jest to co czujesz ty i M. Nic innego i nikt inny. Zawsze znajdzie się ktoś, kto ma inny plan na nasze życie, nie ma jednak na nie wpływu. To co myślą inni niech będzie ich zmartwieniem, a o teściowych zmorach możesz z niektórymi babolkami rozmawiać do rana. temat rzeka. A gdzie mój Folik się podział? Czyżby trze chrzan???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Witam Zajączki Wielkanocne ;)REA_____ Folik pisanki skrobie pewnie i czasu nie ma.Ja sobie sztuczne kupiłam w czekoladzie ale wieczorem ugotuję prawdziwe tradycji musi stać się zadość!Po południu idę z mężem na drogę krzyżową a teraz jadę do Lublina.Miłego dnia babolki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Csekoladowe jaja???:) No nic baby zyczę wam wesołych spokojnych świąt, objedzcie się okrutnie, potem się będziemy martwić co zrobić z wiszącymi brzuchami.... lejcie wodę w poniedziałek strumieniami! Pędzę gotować i malować JAJKA:) trzymajcie się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Witam wszystkie Babony:-) wreszcie sie obudziłam robie kawe kto pije ze mną ja robie to szybko zamawiać bo ide ode nastawić. AAAAAAAA wy brzuchatki też dajcie zamówienie co chcecie do picia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Chyba żadna nie chce nic do picia OK bede sama pić kawusie rozpuszczalną z mleczkiem:-) ide coś robić tylko niewiem od czego sie zabrać MIŁEGO DNIA ŻYCZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Witam Babolki. Gratuluje dofinansowania.Jak jedno sie uda to juz reszta pojdzie z gorki i sukcesem mi tu pachnie :) Ehh ja bede miec beznadziejne Swieta.Dzis do 23 w pracy,jutro tez, a w niedziele na 7..i takie to beda Swieta.. Milego gotowania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 ale tu cisza,kobity gotuja,sprzataja....my juz mamy prawie wszystko porobione z mama...tata pojechal jeszcze po ostatnie zakupy..dzis M przyjezdza...i...mam pierwsza rezerwacje lokalu na 30 osob !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Dla wszystkich moich forumowych Koleżanek życzę już dziś po Groszku tej wiosny:)oraz dla Was i Waszych bliskich: Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry śmigus zraszał skronie, dużo szczęścia sypał w dłonie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 no.... jaka... cisza.... mnie nóżki odpadają od kosteczek :( właśnie usiadłam na chwilę ale zaraz zmykam z moim M do kościółka,tylko muszę troszkę oddechu złapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Spacerku_____________ dziękuje za bociani transfer :) jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 czesc Patrycja ....cisza straszna..ciekawe co dziewczyny porabiaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Cześć jest tu jeszcze ktoś. Ale mam dzisiaj dzień do d....y Byłam na zakupach w REALU i masakra co sie stało były buty z reeboka i niedrogie a ładne więc stwierdziłam ze je wezme bo co tam 150 zł i była metka w butach ale oderwana co sie okazało przy kasie ze to zła metka i z niższą ceną i wezwali policje ze podmieniłam cene zeby 20 zł zaoszczędzić. tragedia dopiero weszłam do domu i cała sie trzęse z nerwów.SZOK ale wiem jedno już to tego sklepu nigdy nie trafie. Niby policjanci powiedzieli zeby sie nie przejmować bo ich komendanta tez tak oskarżyli przez takie coś i ze to w realu jest na pożądku dziennym ale tyle nerwów i wstydu ze tragedia :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach