Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Jestem taka zmęczona tym stresem że najchętniej ;poszłabym spać ale nie mogę bo muszę się niunią zajmować.Pęka mi głowa,w domu bałagan,jutro wesele a nic nie poprasowane buuu....żeby chociaż ciepło było a tu się nie zanosi.

Cieszę się Nikamo ale i boję się dziś jest dobrze a jutro może być żle nic się na to nie poradzi.M nakupił mi owoców żeby mnie odżywić ale nie mam apetytu.Jadłam dziś tylko kanapkę i rosół. A u Ciebie co tam?

Klaudia nie mów tak ze moze byc źle.Mysl pozytywnie i tak tez bedzie!! Wszystko dobrze! Ja zaczynam starania choc dzis jest 12dc zrobiłam przed chwilka test owul i wyszedł negatywny... wiec jeszcze czekam

Też kiedyś uzywałam testów owu ale mi nie pomogły.Niby wyszedł pozytywny i bzzz było ale nic z tego nie wychodziło.

Klaudia - cieszę się, że wszystko w porządku, tak myślałam:)))) Zyczę wam wszystkim udanego weekendu i piszcie coś baby jedne leniuchy:))) pa

Ja w tym miesiacu spróbuje chociaz w trakcie owul bola mnie zawsze jajniki i chyba to jest najlepszy symptom czy i kiedy jest owulka..

Udanego weekendy Babeczki.trzymajcie się cieplutko . ja juz zmykam do domku na obiadek:) Papatki:)

Czesc Babolki. Ja juz w domku,sprzatnelam troszke,przygotowalam kolacje,bo M dzis pozniej bedzie i dzwonil,ze jst strasznie glodny. Klaudius mowilam,ze na pewno wszystko jest ok. Ja juz sie nie moge doczekac 16 czerwca,wtedy bede miec nastepne usg... Zmykam Babolki.Milego weekendu.Ja pewnie bede zagladac,bo w sobote i niedziele pracuje na popoludnie..:/

Hej laski.Mam pytanko dowas czy tego testa owul mam robic przed obiadem czy po bo niewiem.odpiszcie jak morzecie

Hej babeczki Klaudia ciesze sie ze jest wszystko dobrze z fasolką mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie nie szalej na weselu żeby fasolce nic sie nie stało. Nie wchodziłam dzisiaj na komp bo mi sie nie chciało mam taki humor do d..py i jeszcze z moim M sie pokłuciłam ale tylko na chwilke i już jest dobrze

Widze że nikogo niema szkoda wejde później może ktoś bedzie hi hi pewnie Pati i Lola i może Klaudia jak zwykle reszta to już weekend w domku z eMn siedzi i kombinują jak zrobić dzidziusia ufff jak dobrze ze teraz bzzz to jak ochota bedzie jejku brzuchatki jak nam dobrze co??????????

Jestem jestem ;) Beata___Anka___mam takie pytanie macie wpisane po usg taki skrót GS?Bo ja mam i pisze 21mm to jest wielkość pęcherzyka ciązowego.Czytałam że rośnie 1 mm na dzień. Anka a Ty na pierwszym usg co widziałaś?

Klaudia ja niewiem co mam wpisane po usg bo jeszcze nie mam książeczki ciążowej i niewiem co on pisał w kartotece nie patrzyłam Wojna z eMn dalej jednak jest mam już dość niemam siły kłucimy sie bez powodu niewiem to chyba moje maleństwo daje o sobie znać :-( nic mi sie nie chce

Beata ja jestem caly czas:D Nikamo74 Poczta wyslalam ci fotki moje a teraz czekam na Twoje:D

Beatka to on nie wie że Cie nie wolno teraz denerwować?No ja też nie mam karty ciąży ale napisała mi na kartce.Ach te eMy jacy oni czasami są beznadziejni!

Lola to dobrze że jest jedna kreska bo to kontrolna a jak się pojawi mocna testowa to znaczy że owu tuż tuż.

Cześć Fermina, Ty pytałaś o mój brzuch? Rozumiem Cię dobrze, bo ok. 10. tygodnia też nie byłam pewna, czy to dziecko rośnie, czy to np. jelita? Ale przestałam się głowić nad tym. Podbrzusze rzeczywiście się zaokrągla, ale sam brzuch na wysokości pępka mocniej zaczął mi odstawać. Może macica już się podniosła? Może się powoli podnosi? Może to jelita się tam wałkują?:) Jak się czujesz? Jak żyjecie wieczorkiem, dziewczyny? Pati, gdzie jesteś?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować