spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Lola, witaj :) Pati, nasza klasa...:P Tęskniłam za Wami, ale cały dzień biegałam, załatwiałam i chcę wreszcie w ciszy rozkoszować się Waszym towarzystwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Spacerku__ tak , tak ... vice versa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 czesc kobiałki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 co to za dziwolagi pojawiaja sie nam na forum ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Hej Laski!Fajnie że jesteście.Tyle razy Cię wywoływałam Meg po Twoim zniknięciu i cisza...w końcu wróciłaś.Czemu się nie odzywałaś? Chmurko a Ty kiedy miałaś pierwsze usg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Pati__nie ma za co.Ja to czuję mówię Ci ;) Ale się najadłam matko!pękam 3 kanapki to stanowczo za dużo...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Usg miałam w 9. tygodniu. Już bobas miał fajne zarysy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Idę spać, miałam pracowity dzień... Jak się zmęczę, to od razu kłuje mnie w brzuchu, chciałbym trochę odpocząć. Dobranoc, dziewczynki! Do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Klaudus ostatnio cierpie na brak wolnego kompa ale staram sie czytac nasze - wasze wypicinki wiec wiem co w trawie piszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Dobranocu spacerku .. brzucholku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 PATI KLODI nie spac pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Śpięęęę......Dobranoc kochane moje!Jutro mam impreze więc odpoczywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Witajcie a wy juzpewnie poszlyscie spac wszystkie:D takze ja tez ide dzisja troche ciezki dzien mialam ale spoko juz jest lepiej.To do jutra.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 dzien dobry wszystkim:D Ale widze ze nikogo niema:( jak zwykle zreszta.Ja wlasnie juz po sniadanku jestem i pije kawke,a rano jak bylam w wc to taki brazowawy lekko sluz dziwne niewiem czy tak ma byc czy to przez to ze owulka sie zbliza:D dzie popoludniu eM wyjezdza o 18 takze bede sama i jak ktos bedzie to mozemy popisac.A za 1j przywoza znajomi nam kota znow porobie fotki i wam pokaze:D a pozniej o 10-11 jedziemy na zakupy. Odzywajcie sie jak co:Dczekam papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Hej Babolki. KLaudia ja tez mam taki skrot tylko ona cos Ci chyba nie tak napisala,bo w okolicach 5-6 tygodnia maluszek ma ok 2-3mm.Ja na zdjeciu z usg mam napisane 0.28cm. znowu pogoda sie u nas zrobila,wczoraj troszke popadalo,ale to dobrze,bo powietrze sie odswierzylo,bo strasznie duszno bylo. Obiecalam dzis eMowi,ze zrobie zrazy na obiad,wiec mam troche roboty.Chwilke jeszcze poplaszcze tylek i ide sie brac do roboty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Ania witaj:D fajnie ze jestes ale ja tez tylko na chwilke dluzej bede mogla posiedziec wieczor bo eM wyjezdza na lotnisko z kolga bo jego zone jada takze od 18 bede sama:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Hej Lola. Dzis widze,ze cisza na topiku bedzie. Zaraz ide sie ubrac i biore sie za obiadek. Jeszcze jakies sniadanko bym musiala zjesc,ale nie chce mi sie nic robic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Ania To starsznie tu cicho to ale coz wkoncu weekend to ikt niema czasu na forum siedziectyloja:D tzn my:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Witajcie:) Wpadłam tylko na chwilke przy okazji porannej kawki:) Muszę się za chwilke zabrać za jakies porządki, bo w tygodniu zawsze brak czasu no i za pakowanie się!Mamy tydzień urlopu i jedziemy nad morze:) Prawdopodobnie czasem się odezwe, zwłaszcza jeśli brzydka pogoda będzie:) Buziaki i miłego weekendu-tygodnia :) Klaudia, Beatka---ciesze się,że wszystko dobrze i jesteście już chociaz troszkę spokojniejsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Nikulam milego urlopu zycze i mam nadzieje,ze bedziesz miec super pogode. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Hej, babki. Meg, fajne określenie, podoba mi się:) Co robicie, kobietki? Ja zasuwam w domu, latam, zaraz idę sprzątać, ale przyjdę jak tylko mi się uda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Hej Spacer. Ja gotuje sobie ziemniaczki i zjem obiadek.Potem musze sie przebrac i do pracy... A tak spac mi sie chce,w ogole zmeczona jestem strasznie,no ale komu ja to mowie..;) Jutro i pojutrze tez na popoludnie,ale w przyszlym tyg mam tylko 2 razy na popoludnie. Sprzatac mi sie dzis nie chce,moze jutro.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 No to ja sie zbieram do pracy, Milego popoludnia Babolki.Zajrze pozniej.Moze do tego czasu ktos sie odezwie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Hej babeczki A jadziś od rana gotuje sprzątam itd... ale juz koniec bo brzych mnie strasznie boli chyba sie przeforsowałam ehhh Z eMn już jest ok gadamy troche ale nie chce mi sie nic a jeszcze zajmuje sie 2 dzieci hi hi i ide z nimi wnet na takie miasteczko rowerowe jest tam od 16 impreza z odazji dnia dziecka miała być tydzien temu ale przełożyli ze względu na pogode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Witajcie dziewczyny:D My wlasnie wrocilismy z zakupkow nic sobie nie kupila tylko oczywiscie jedzonko dzis od 18 bede sama i bedzie mi sie nudzilo takze pewnie bede zagladala:D Takze do popisania pozniej Ania Milej pracy zycze:D Buziaczki:D papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Jejku dziewczyny nie piszcie tyle i wszystkie na raz,bo sie serwery wieszaja!! U mnie w pracy nuda,caly czas na necie siedze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Ania no strasznie sie dziewczyny rozpisaly no nie? jakby nie my to ten yopik by upadl:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Noi jestem znów ale pewnie nikogo niema ale co tap chociaż coś napisze. Więc dziś nawet brzuch nie boli ale jest napięty gorzej z cycochami nawet ich dotknąć nie chce bo taki ból.i cały czas jakieś dziwne zapachy czuje i mnie naciąga hmmm ciąża ciąży nie równa to jednak prawda bo brzy 1 nic mi sie nie działo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Beata jak fajnie ze jestes:D myslalam ze juz nikt dzis nie zagladnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Jestem jestem Lola co u Ciebie jak staranka Ja mam dziś strasznie płaczliwy dzień i ciśnienie mi skacze chya byle do poniedziałku bo sie denerwóje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach