Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

aj aja jaj jaka pyszota ta orzechówka nikamo pyszota////// REA TWój GIN to gorzyc był

czyli juz sie bzzzykac czy poczekac do jutra? zawsze wydawalo mise ze owilka jest u mnie okolo 19dc, ale test pokazal inaczej.sama juz nie wiem co robic?nie chce za czesto bzzz bo to oslabia plemniczki i myslalam, ze lepiej poczekac na ten wlasciwy dzien.ostatnie 5 miesiecy robilismy to chyba za czesti i dlatego w tym cylku chce sprobowac inaczej.to jk myslicie dziewczynki? robic te bzzz dzis czy jutro i czy w ogole je robic czy jeszcze poczekac az kreska bedzie ciemniejsza od kontrolnej?

nowa.... czesto bzyk... nie wiem co to oznacz.... mi lekarz jak juz 100 razy pisałam.... dosłownie powtarzam jego slowa.... bzykac sie co drugi dzien - najrzadziej.... bo codziennie to pewnie M ie wytrzyma i odwrotny skutek da.... plemniki przeciez zyja w nas do 4 dni.... tez tak mowil.... a co ile teraz bylo bzyt... mi mowil ze od 10 dc co drugi dzien ...... do 26dc bo ta owulka to tez cholera tylko 26% szans mamy jako baby z owulacja.... nie mowiac o zaburzeniu....

nikamo ja juz nie pije bo ide na pociag a mam dzis obcas wysoki.... NOwa jak wczoraj bzyt nie bylo to dzis bzyt..... a co.... powodzenia.....

Hej Laski! M_M wielkie dzięki uspokoiłaś mnie trochę że u Ciebie też niewiele było widać więc dobrze mi napisała 21mm miał pęcherzyk ciążowy na przelomie 6/7tc.Tylko że usg nie należy do najlepszych. Nowa____skoro już zakupiłaś testy to jak dziś Ci wyszły 2 kreski to zaczekaj z bzzz do jutra.O której godz.robisz testy?A moja rada żebyś z tych testów na przyszłość zrezygnowała.Ja w jednym cyklu używałam i wyszła mi w 14dc testowa ciemniejsza od kontrolnej i bzz było kiedy trzeba a dzidzi się nie udało zdziałać.Aby sobie nadziei narobiłam i potem jak @ przyszła to dopiero był dół. Twój M bierze salfazin i macę?

dzieki dziewczynki.czyli jednym slowem bzzz co 2 dzien i bez testow owulacyjnych, bo to tylko zjadacze kasy?

Nowa co 2 dni uważam ,ze jest rozsądne. a testy jak juz kupilas mozesz zrobic, zobaczysz kiedy mniej wiecej jest owu

ja robilam testy przez 2 mce, wyniki pokrywaly się z objawami fizycznymi kiedys nawet podawalam dokładnie, jak te testy się nazywały niedrogie i uważam, że dobre. 2 mce wyszły mi w tym samym dc wiec uznałam, ze działają. teraz już sie nie chcę stresować i ich robic, już wiem kiedy zostaje tylko celowanie:)

Babolki, życzę udanego długiego weekendu:) Opocznijcie, porwijcie gdzieś swoich eMów, pobawcie się z dzieciakami i zróbcie sobie urlop od kompa. ja tak zamierzam do poniedziałku:)

KLAUDIA kochana a ty sie nie zamartwiaj.wszystko bedzie ok.7 tygodni to dopiero poczatek ciazy.nie u kazdej kobiety widac zarodek.jestepecherzyk ciazowy? JEST, lekarz powiedzialze wszystko jest ok? TAK, to czym ty sie zamartwiasz.ciesz sie swoja fasoleczka:) czyli mowisz ze z bzzz mam poczekac do jutra? ja rbie test o godzinie 15:00.zrobic jeszcze jeden test jutro i wtedy bzzz?

KLAUDIA a moj M bierze salfazin.wiec zobaczymy.w koncu kiedys musi sie udac.pozdrawiam wszystkie babolki.pa

JA TAK SKROMNIE Z KAWKA a tu prosze GIN , ORZECHOWKA , CYTRYNKA

smakiem sie obeszlam i tyle..... juz powinnam przywyknac ze dobroci szybko kolo nosa przelatuja moze chociaz patrycja serniczek zostawi

Dzięki NOWA ;) No mam taką nadzieję że wszystko będzie ok ale wiesz tyle się naczytałam o pustych pęcherzykach itd.że wyobrażnia u mnie działa pełną parą.Dokup mace i Ty sama też ja bierz bo reguluje hormony.Mi to pomogło już po miesiącu stosowania.Ja brałam jedną dziennie a mój M 2 razy.Dużo też właśnie czytałam o tym że w 7 tc jeszcze może nie być widać ale się denerwuje uspokoję sie dopiero jak zobaczę serduszko.

Nowa myślę że możesz i dzisiaj bzzz i pojutrze i znowu za dwa dni wtedy będzie ok.Bo skoro dziś Ci wyszły 2 kreki mocne to owu się zbliża nie ma na co czekać.Zacznijcie działać od dzisiaj co dwa dni i miejmy nadzieję że się uda a jeśli nie to kup tą macę i zobaczysz że pomoże ona ogólnie jest dobra nie tylko dla staraczek.

A ja dziewczyny codziennie śpię w południe z godzinkę bo inaczej nie funkcjonuję a nigdy w dzień nie było siły żeby mnie zagonić do łóżka.Gdzie się podziała moja energia?Buuu...wróć do mnie....Mały ssak mi wszystko zabiera witaminy,minerały,siłę i energie....niech zabiera aby tylko róśł zdrowo :) U mnie dopiero skończyło lać i wyszło słoneczko. Chmurko___wiem że jestem filigranowa ale nie mam za bardzo apetytu.Przed pierwszą ciążą trochę lepiej wyglądałam.

Nowa___nie czekaj co masz zrobić jutro zrób dziś i wyciśnij z eMa ostatnie soki!tak jak ja to zrobiłam :) troszkę winka Ci nie zaszkodzi i do ataku!!!!

Lubię siebie babole ale nie do przesady nie zamierzam sama ze sobą pisać :P Zajrzę póżniej.Lola opuszczasz się w pisaniu...

Byłam dziś u gina. Stwierdził iż na 90% to ja byłam w ciąży, ale coś było nie tak i natura sama zadecydowała...

Witajcie laseczki.Ja juz po pracy i mam weekend:D dzis na moim tescie jest druga kreska lekko mocniejsza takze mysle ze owulka idzie.ale temo rano o 6 mialam 36,4 niewiem czemu taka niska. A co do bzz to wczoraj nie bylo bo em byl bardzo zmeczony szkoda ale mowi ze dzis mi to wynagrodzi:D hehe zobaczymy:D

Klaudia opuszczam sie w pisaniu bo czytalam co napisalyscie:D a przez dzien bylam w pracy ale od jutra juz mam wolne aole jedziemy na zakupki moze uda mi sie ta sukienke na wesele wypatzrec i buty jakies.a jak nie to w pl kupie tylko niewiek kiedy jak przylatuje wieczor 27 ale mam jeszcze 2 dni takze moze sie uda. Ja dzis mam tez 2 kreski ale ta druga nie jest taka mocna jak mam byc takze czekam ale bzz bedzie dzisiaj na pewno:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować