Folik32 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 aj aja jaj jaka pyszota ta orzechówka nikamo pyszota////// REA TWój GIN to gorzyc był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 czyli juz sie bzzzykac czy poczekac do jutra? zawsze wydawalo mise ze owilka jest u mnie okolo 19dc, ale test pokazal inaczej.sama juz nie wiem co robic?nie chce za czesto bzzz bo to oslabia plemniczki i myslalam, ze lepiej poczekac na ten wlasciwy dzien.ostatnie 5 miesiecy robilismy to chyba za czesti i dlatego w tym cylku chce sprobowac inaczej.to jk myslicie dziewczynki? robic te bzzz dzis czy jutro i czy w ogole je robic czy jeszcze poczekac az kreska bedzie ciemniejsza od kontrolnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Nowa bzykaj sie bzykaj bo to jest najwazniejsze a nie kreski! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Folik jeszcze po jednemu? Bo juz sie konczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 nowa.... czesto bzyk... nie wiem co to oznacz.... mi lekarz jak juz 100 razy pisałam.... dosłownie powtarzam jego slowa.... bzykac sie co drugi dzien - najrzadziej.... bo codziennie to pewnie M ie wytrzyma i odwrotny skutek da.... plemniki przeciez zyja w nas do 4 dni.... tez tak mowil.... a co ile teraz bylo bzyt... mi mowil ze od 10 dc co drugi dzien ...... do 26dc bo ta owulka to tez cholera tylko 26% szans mamy jako baby z owulacja.... nie mowiac o zaburzeniu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 nikamo ja juz nie pije bo ide na pociag a mam dzis obcas wysoki.... NOwa jak wczoraj bzyt nie bylo to dzis bzyt..... a co.... powodzenia..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Hej Laski! M_M wielkie dzięki uspokoiłaś mnie trochę że u Ciebie też niewiele było widać więc dobrze mi napisała 21mm miał pęcherzyk ciążowy na przelomie 6/7tc.Tylko że usg nie należy do najlepszych. Nowa____skoro już zakupiłaś testy to jak dziś Ci wyszły 2 kreski to zaczekaj z bzzz do jutra.O której godz.robisz testy?A moja rada żebyś z tych testów na przyszłość zrezygnowała.Ja w jednym cyklu używałam i wyszła mi w 14dc testowa ciemniejsza od kontrolnej i bzz było kiedy trzeba a dzidzi się nie udało zdziałać.Aby sobie nadziei narobiłam i potem jak @ przyszła to dopiero był dół. Twój M bierze salfazin i macę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 dzieki dziewczynki.czyli jednym slowem bzzz co 2 dzien i bez testow owulacyjnych, bo to tylko zjadacze kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Nowa co 2 dni uważam ,ze jest rozsądne. a testy jak juz kupilas mozesz zrobic, zobaczysz kiedy mniej wiecej jest owu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 ja robilam testy przez 2 mce, wyniki pokrywaly się z objawami fizycznymi kiedys nawet podawalam dokładnie, jak te testy się nazywały niedrogie i uważam, że dobre. 2 mce wyszły mi w tym samym dc wiec uznałam, ze działają. teraz już sie nie chcę stresować i ich robic, już wiem kiedy zostaje tylko celowanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 a 6 mcy to naprawdę jest krótko, uwierz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Babolki, życzę udanego długiego weekendu:) Opocznijcie, porwijcie gdzieś swoich eMów, pobawcie się z dzieciakami i zróbcie sobie urlop od kompa. ja tak zamierzam do poniedziałku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Ja tez juz mówie papap. I równiez życze udanego weekendu! CIUMKI!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 KLAUDIA kochana a ty sie nie zamartwiaj.wszystko bedzie ok.7 tygodni to dopiero poczatek ciazy.nie u kazdej kobiety widac zarodek.jestepecherzyk ciazowy? JEST, lekarz powiedzialze wszystko jest ok? TAK, to czym ty sie zamartwiasz.ciesz sie swoja fasoleczka:) czyli mowisz ze z bzzz mam poczekac do jutra? ja rbie test o godzinie 15:00.zrobic jeszcze jeden test jutro i wtedy bzzz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 KLAUDIA a moj M bierze salfazin.wiec zobaczymy.w koncu kiedys musi sie udac.pozdrawiam wszystkie babolki.pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 JA TAK SKROMNIE Z KAWKA a tu prosze GIN , ORZECHOWKA , CYTRYNKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 smakiem sie obeszlam i tyle..... juz powinnam przywyknac ze dobroci szybko kolo nosa przelatuja moze chociaz patrycja serniczek zostawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 uuuuuuuuuuuuuuuuu cisza straszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Dzięki NOWA ;) No mam taką nadzieję że wszystko będzie ok ale wiesz tyle się naczytałam o pustych pęcherzykach itd.że wyobrażnia u mnie działa pełną parą.Dokup mace i Ty sama też ja bierz bo reguluje hormony.Mi to pomogło już po miesiącu stosowania.Ja brałam jedną dziennie a mój M 2 razy.Dużo też właśnie czytałam o tym że w 7 tc jeszcze może nie być widać ale się denerwuje uspokoję sie dopiero jak zobaczę serduszko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Nowa myślę że możesz i dzisiaj bzzz i pojutrze i znowu za dwa dni wtedy będzie ok.Bo skoro dziś Ci wyszły 2 kreki mocne to owu się zbliża nie ma na co czekać.Zacznijcie działać od dzisiaj co dwa dni i miejmy nadzieję że się uda a jeśli nie to kup tą macę i zobaczysz że pomoże ona ogólnie jest dobra nie tylko dla staraczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 A ja dziewczyny codziennie śpię w południe z godzinkę bo inaczej nie funkcjonuję a nigdy w dzień nie było siły żeby mnie zagonić do łóżka.Gdzie się podziała moja energia?Buuu...wróć do mnie....Mały ssak mi wszystko zabiera witaminy,minerały,siłę i energie....niech zabiera aby tylko róśł zdrowo :) U mnie dopiero skończyło lać i wyszło słoneczko. Chmurko___wiem że jestem filigranowa ale nie mam za bardzo apetytu.Przed pierwszą ciążą trochę lepiej wyglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Nowa___nie czekaj co masz zrobić jutro zrób dziś i wyciśnij z eMa ostatnie soki!tak jak ja to zrobiłam :) troszkę winka Ci nie zaszkodzi i do ataku!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Witam wszystkie szanowne Panie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Lubię siebie babole ale nie do przesady nie zamierzam sama ze sobą pisać :P Zajrzę póżniej.Lola opuszczasz się w pisaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 o hej Annolia!co tam u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Przepraszam ale muszę uciekać chwilowo.Będą póżniej pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Byłam dziś u gina. Stwierdził iż na 90% to ja byłam w ciąży, ale coś było nie tak i natura sama zadecydowała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Witajcie laseczki.Ja juz po pracy i mam weekend:D dzis na moim tescie jest druga kreska lekko mocniejsza takze mysle ze owulka idzie.ale temo rano o 6 mialam 36,4 niewiem czemu taka niska. A co do bzz to wczoraj nie bylo bo em byl bardzo zmeczony szkoda ale mowi ze dzis mi to wynagrodzi:D hehe zobaczymy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Klaudia opuszczam sie w pisaniu bo czytalam co napisalyscie:D a przez dzien bylam w pracy ale od jutra juz mam wolne aole jedziemy na zakupki moze uda mi sie ta sukienke na wesele wypatzrec i buty jakies.a jak nie to w pl kupie tylko niewiek kiedy jak przylatuje wieczor 27 ale mam jeszcze 2 dni takze moze sie uda. Ja dzis mam tez 2 kreski ale ta druga nie jest taka mocna jak mam byc takze czekam ale bzz bedzie dzisiaj na pewno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Czesc kobity witam u mnie burza brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach