Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Nowa a dla Ciebie przesyłam fluidki ciążowe do Niemiec kawałek drogi ale idą światłowodem będą lada chwila ;) musi się udać jak nie w czerwcu to w lipcu ja to czuję kochana. Pati____no dawaj tę sensację:) długo jeszcze mam czekać aż test zrobisz?jutro czwartek hellou? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Czesc Babolki. Ja tylko na chwilke.Bylismy dzis na zakupach i daltego nie zagladalam. Popoludniu przysnelam jak codziennie teraz.Teraz jest tak,ze albo spie albo jest mi niedobrze..ale co tam jakos to przezyje. Rozpisalyscie sie dzis strasznie. A Pati gdzie?co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Dzien Dobry. Nikt nic juz wczoraj nie napisal?? Co to sie dzieje? No chociaz u Was to juz prawie 23 byla. Ja juz w pracy.Znowu mi niedobrze.. Milego dnia Babolki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 czesc dziewczyny klaudia moja cora ma prawie 10 latek pati ? witaj aniu jak samopoczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Cześć, niepowiemkto:D Trzeba ożywić ten przybytek. Złoszczą się tu, hormony im szaleją:D Co u mnie: Ja śpię już mniej, mam sesję, zjadłabym truskawki i mam nowy puder. Orcio, coś ten topik zwolnił ostatnio, rzeczywiście. Musimy się bardziej postarać, ale jednak brakuje mi tu tych ciężarnych z pierwszych pozycji tabeli (Gdzie jesteście, mamuśki?! Wracajcie szybko!) i Rei, Folika, Ferminy, Nowej. Ziarenko ledwo co napisze, a ja tęsknię za Wami! Lola, jeśli potrzebujesz przerwy, to my to zrozumiemy. Myślę, że ten kryzys szybko przejdzie, nabierzesz dystansu i wrócisz do nas:) Czekamy. Pati, małpiszonie! Przywołuję Cię do porządku. Czekam na wieść o dwóch kreskach, nie obijaj się, tylko kup ten test, bo Cię znajdę i zjem wszystkie przetwory! Anka, witaj w klubie:D Żyć, nie umierać. Senność powoli ustępuje, ale różnie bywa kiedy jestem głodna i nie mam nic do jedzenia przy sobie. Jakby Patrycja była dla mnie dobra, to by mi dała tego gołąbka w tym sosie z podgrzybków, albo dżem, albo chociaż okruszek ciasta domowego. A tak chodzę taka nijaka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 KLAUDIA nie czytaj za duzo o tych pecherzykach, tylko niepotrzebnie sie stresujesz.co ma byc to i tak bedzie.a u ciebie jest wszystko ok.pomodlilam sie za ciebie i wiem, ze Bog jst z toba, a wiec glowka do gory!a macy nie uzywamy, b w niemczech jejnie maja:( PATI czekamy na wiadomosc o 2 kreseczkach.nie daj nam czekac tak dlugo. a u mnie 16 dc.dzisiaj zrobie test, wiec zobaczymy co mi wykaze.wczoraj 2 identyczzne kreski,ale nie bylo bzzz.cos mi sienie pokrywaja objawy z tym testem.szyjka zamknieta, a tu niby owulka sie zbliza?dziwne...sama juz nie wie co robic.bzykac sie czy jeszcze poczekac.pozdrawiam was wszystkie cieplutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Dziękuję Nowa ;) Masz rację nie będę już nic czytać.Był pęcherzyk prawidłowy i widoczne ciałko żółte muszę poczekać. A tą macę może mama niech Ci w PL kupi i wyśle bo na niej nie pisze że na płodność tylko że to tak ogólnie na lepsze samopoczucie witaminy i mikroelementy.Nie czekaj dłużej z bzzz od dziś zacznij i co dwa dni kontynuujcie i coś z tego będzie a testami się nie sugeruj. Miłego dnia życzę wszystkim ;) Pati___odezwij się!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Hej a co tu taka cisza?? Pati cholero wylaz z nory!! dzis czwartek!!! Klaudia zamiast \"mace\" przeczytalam \"niech Ci mama ta macice w Pl kupi\" haha musze sie chyba polozyc.. Ja juz po pracy.Nie bylo dzis czasu na net zagladac,myslalam,ze jak po pracy wejde to tu bedzie 1000 i 1 nowych postow,a tu nic..:( buuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 cisza jak makiem zasial... ja mam taki podly nastruj , cos w powietrzu wisi pewnie na wieczor spadnie i sprzeczka jak nic ach te hormonki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 UPS ,,nastroj,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 A mnie na kawę wzięło odkąd jestem w ciąży:) Co za dzień, taki pochmurny i smętny. Jak spędzacie weekend? Anka, w pracy? Apeluję do ciężarnych z 1. pozycji tabeli. Piszcie, kobity, na pewno dzieci już Was kopią. Opowiedzcie o tym jak MM ostatnio. Ja chcę wiedzieć jak to przeżywają inne kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Kochane dziekuje za przyslane zaproszenia na NK milo was widziec !! Czekam na pozostale kobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 HOOP HOOP HOOP gdzie wszystkie przede mna sie pochowalyscie statystyczne zanizacie dziewczyny ja sie tak nie bawie PATI CHCIEJKA jak z waszymi sprawami ? LOLA ILEZ MOZNA ODPOCZYWAC , co z kupnem sukienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 NO TAK I WSZYSTKO JASNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Orcio one bzzzz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 och MEG wybawicielko dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 mnie tak dzis nerwica jakas dopadla ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 mysle sobie wejde popisze dziewczyny uspokoja a tu jak na zlosc szaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 no ale jak bzzz to rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Cześć dziewczyny melduje sie troche mnie nie było bo kompa nie miałam zepsuł sie ale kochany M mi naprawił i jestem. Myślałam że jak tu wejde to już gratulować bede PATI a ona gdzieś do nory wlazła PATI WYCHODZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawaj relacje co z @ Klaudia nie martw sie bo bedzie dobrze tak jak z moją fasolką Ania ja też cały czas ledwo żywa naciąga mnie i męczy słaba jestem jak niewiem a jeść niemoge Spacerek widze że zimowy sen mija hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Cześć Meg napisz na mail dane ja odpisze i na NK sie poszukamy Orcio też zapraszam;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Heja:) A mnie brzuch boli, jajniki. Oby ten bobas niedobry już rósł szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Hej. Wlasnie sie obudzilam :D Zajdlam paczka.. A tu nadal cisza.. Nie ladnie nieladnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Cześć Ania ja chyba wieczór bede na straży hi hi bo nie chce mi sie już spać już w dzień sie wyspałam;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 My za godzinke do kina jedziemy.A potem znowu lulu hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Beatko wyslalam dane na maila !!! Czekam na ciebie na NK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Orcio nerwusku a czemu trzeba cie uspokajac??? Spokojnie dzis wkoncu wolne !!!! Hurraaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Anka tylko bez coli i popkornu to kino :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Meg już ide sprawdzić poczte hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Meg NK wysłałam Ci zaproszenie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach