Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Witajcie dziewczyny ja juz po pracy i wkoncu weekend:) Witamy nowa Staraczke:) milo ze ktos chce do Nas dolaczyc?

He dziewczyny. Juz sama nie wiem gdzie pisac.Tu zagladalam codziennie z nadzieja,ze cos sie ruszy i widze,ze cos sie dzieje. Ciesze sie,bo brakowalo mi poczucia humoru Rei.. Szkoda,ze Folika nie ma..Folik kto ma z Rea pic jak Ciebie nie ma?? Hej nowe staraczki :)

Marttyss mi po antykoncepcji dosc sprawnie poszlo,wiec zycze Ci tego samego. A moge zapytac czemu dopiero w grudniu?

Witaj Aniu:) Widze ze po badankach to super teraz czekaj na wyniczki:) Pati:) Milego weekendu zycze:) Rea Kurde nic nie pomagasz mi w ywciagniecie FOLIKA!!!! Kurde co jest z nia grane? Kate:) A Ciebie wcielo wiem ze zajeta jestes ale jak kuzynka pojedzie to mam nadzieje ze bedziesz czesciej:) CZEKAMY!!!!!!!!!

Hej Lola. Za tydzien zadzwonie sprawdzic czy juz sa wyniki,chociaz lekarz pewnie sam zadzwoni.

PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Orcio...................???...........???........ ....30........6 AsiaAaK............... ???...........28......... ..20........10 Lola83-1.............ok5.09..... .23-28...nie...26..........12 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKl Chciejka26...........5.09.......?..........nie.......27. .......? nikulam................?........?......?...... ?........? BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............26.....03.08.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............23....22.07......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................25.....31.07......14.11.09...... ...24..niespodzianka Spacer w chmurach.25....03.09.....11.12.09.........22..dziewczynka. Fermina30...........16......24.08....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405..........14......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611............18......03.09....03.02.2010 . .....26..........? Anka323..............19.......17.09.......29.01.10... .....24........ Nikamo74..............10.......07.08........01.03.2010.. . ..35....... joanna84..............8.......22.07.........07.03.2010.. .....25...... Annolia................10........27.08.........11.03.201 0 ........27.

Postanowiliśmy,ze do końca roku uporządkujemy swoje wszystkie sprawy,tzn remont mieszkania itp.dodatkowo chciałabym zaszczepić się przeciwko żółtaczce,a takie szczepienie trzeba powtorzyć 3 razy.(tak więc przez kolejne 3 miesiące).od września ruszam porobić wszystkie badania.na szczęście mam zapewnioną prywatną opiekę medyczną,(taki bonus od pracodawcy)więc lekarze nie kręcą nosem,jak człowiek prosi o skierowani na konkretne badanie.wręcz przeciwnie,sami podpowiadają co jeszcze można by zrobić.tak wiec wychodzi ze od grudnia zaczniemy dzialać w kwestii powiększenia rodziny:)

A tu cisza znowu nastala hmmm Rea gdzie jestes?pijemy co w tym tygodniu? chcesz likierku?

witam ja dopiero po pracy jestem,padnieta... M mnie zaskoczyl w czasie sluzby przyjechal do mnie do pracy :) wie jak zaskakiwac :) uplawy rano wieksze byly z domieszka krwi teraz tak aby aby...

dzien dobry... co za noc...usnac nie moglam,wiercilam sie do 1:30...jak juz usnelam to komary zaczely sie do mnie dobierac..wiec wstalam posmarowac swieze ukaszenia zelem...po godz bylo to samo..mialy na mnie smaka...i usnelam na dobre pare min po 3 wrrr...juz po prysznicu jestem,teraz kawka,jade po eMa :) i do pracy a on bedzie smacznie spal po nocce.... Uplawy sa delikatne...nie mam pojecia co myslec,ale juz postanowilismy z eMem ze w srode jade do lekarza..ciscnie nie mam tez ostatnio niskie 101/62 puls 63 kawa nie pomaga...chyba przemeczona jestem... no dziewoje pisac co u was...:)

Witajcie dziewczyny ja wlasnie wstlam eM jeszcze spi zrobie sniadanko prawie a pozniej kawke bedziemy pic to popiszemy jeszcze a potem na zakupki pojedziemy.Takze do pozniej:) Chciejka ja bym ci radzila isc do lekarza.

Witaj Chmurko:) My dzis na zakupki jedziemy potem jak wrocimy bede sprzatala domek a wieczorem moze jakis film zobaczymy.

no hej wam cos ostatnio nie moge sie wyspac.jeszcze wczoraj tak mnie prawy jajnik klul, ze az mi promieniowalo po nodze.a dzisiaj znowu cos mnie pobolewa w brzuchu.na temat piersi to juz w ogole nie wspomne.nawet dotknac ich nie moge.cos ten cykl pomieszany.wyjezdzam jutro na 3 dni do hotelu, zeby sobie troche odpoczac od tego myslenia.idziemy z synkiem do zoo i na karuzele, taki wypadzik rodzinny, wiec odezwe sie dopiero we wtorek wieczorkiem.pozdrawiam was cieplutko.pa

Witaj Chmurko:) My dzis na zakupki jedziemy potem jak wrocimy bede sprzatala domek a wieczorem moze jakis film zobaczymy.

Nowa, coś się tam szykuje, oby dzidzia:) Który to dc? Lola, mi się nie chce ruszać z domu dzisiaj:)Zrobisz mi zakupy?:P Aha, zrobiliśmy wczoraj z mężem kopiec kreta. Rewelka, kurde:) Takie proste w przygotowaniu, a już został maleńki kawałeczek.

spacerek - kopiec kreata, rewelacja:) uwielbiam to ciasto, pychotka! a u mnie 26dc i tempka 37.2, no ale zobaczymy.trzeba czekac.szyjka macicy bardzo wysoko i jakas taka miekka, ale mocno zamknieta.a co u ciebie spacerku?

Dzien Dobry. Wlasnie wstalam i wcinam rogala z dzemem. Obiadek mam od wczoraj wiec dzis juz nie musze robic hihi Jak milo hehe Szkoda tylko,ze do pracy trzeba isc Oj Nowa podejrzana ta Twoja tempa i ta miekka szyjka. A w pochwie jak tam?Tez mieciutko i tak jakby gabczasto?? Milego dnia Wam zycze

Witajcie! Dawno nie zaglądałam, bardzo się ciesze,że topic odżył! REA, Chciejko, Nowa---super,że wróciłyście! Pozwole sobie zaktualizowac tabelkę bo głupio jakoś tak wyglądam z tymi znakami zapytania:) PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Orcio...................???...........???........ ....30........6 AsiaAaK............... ???...........28......... ..20........10 Lola83-1.............ok5.09..... .23-28...nie...26..........12 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKl Chciejka26...........5.09.......?..........nie.......27. .......? BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............26.....03.08.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............23....22.07......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................25.....31.07......14.11.09...... ...24..niespodzianka Spacer w chmurach.25....03.09.....11.12.09.........22..dziewczynka. Fermina30...........16......24.08....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405..........14......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611............18......03.09....03.02.2010 . .....26..........? Anka323..............19.......17.09.......29.01.10... .....24........ Nikamo74..............10.......07.08........01.03.2010.. . ..35....... nikulam..................9........05.09........01.04.2010.......30...... joanna84..............8.......22.07.........07.03.2010.. .....25...... Annolia................10........27.08.........11.03.201 0 ........27.

PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Orcio...................???...........???........ ....30........6 AsiaAaK............... ???...........28......... ..20........10 Lola83-1.............ok5.09..... .23-28...nie...26..........12 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKl Chciejka26...........5.09.......?..........nie.......27. .......? BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............26.....03.08.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............23....22.07......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................25.....31.07......14.11.09...... ...24..niespodzianka Spacer w chmurach.27....03.09.....11.12.09.........22..dziewczynka. Fermina30...........16......24.08....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405..........14......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611............18......03.09....03.02.2010 . .....26..........? Anka323..............19.......17.09.......29.01.10... .....24........ Nikamo74..............10.......07.08........01.03.2010.. . ..35....... nikulam..................9........05.09........01.04.201 0.......30...... joanna84..............8.......22.07.........07.03.2010.. .....25...... Annolia................10........27.08.........11.03.201 0 ........27. Nowa, mnie też podoba się Twoja szyjka:D:P A dokładniej jej parametry. Oby tylko wytrzymała... A ja czuję się dobrze i dziś mała dokazuje więcej niż zwykle. Mam wrażenie, że to muzyka ją tak pobudziła.

Kurcze Spacerku tez juz bym chciala,zeby moj maluszek sie tak mocno krecil :) Musze jakos przekonac eMa do imienia,w ktorym sie poprostu zakochalam-Adam.No tak mi sie podoba,ze szok.Bo i dla malucha dobre i dla doroslego.Oby tylko M dal sie przekonac :)

Aniu----powiedz mi w którym tygodniu mozna juz okreslić płeć?:)Adam to rzeczywiście bardzo ładne imie:)

Mi lekarz powiedzial na poczatku 18tygodnia.Wszystko zalezy od sprzetu,lekarza no i czy maluch zechce pokazac co chowa ;) Moje malenstwo rozlozylo nozki elegancko hehe

Lekarz powiedzial,ze przy nastepnym usg potwierdzi czy chlopiec :) Slyszalam o przypadkach gdzie po urodzeniu sie okazywalo,ze jednak plec jest inna-to dopiero niespodzianka :)

Hej hej babolki:) widze ze tutaj znowu cisza jak zawsze przez weekend:) Nikulam przepraszam ale malo sie odzywalas i zapomnialam juz ze ty w ciazy jestes i dlatego dalam kolo Ciebie pytajniki mysle ze niemasz mi tego za zle:) Ja juz po zakupkach kupilam sobie sweterek czerwony:) A teraz wlasnie pije kawke i wcinam paczka:) Odezwe sie wieczorkiem jak bedziecie.Bo jeszcze musze posprzatac:)

Anka, ja od początku byłam niecierpliwa i teraz już mi się nie chce, bo za bardzo mnie to męczy:) Zaczęłam spokojnie czekać, bo niczego nie udało mi się przyspieszyć. I tak liczę na 8-9 miesiąc, bo teraz moja mała jest jeszcze za mała:D

czesc wszystkim.... ja dopiero po pracy,ale dzis padnieta jestem...M pod prysznicem wiec ja tylko na chwilke....plamienia w dalszym ciagu sa...siusiu latam co chwilke,ale to napewno zapalenie pecherza tak jak ostatnio,piersi nie bola..napewno sie nie udalo... jutro znowu praca :( ale postaram sie napisac wieczorem..buzka dla was wszystkich lacznie z fasolkami :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować