REA_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Dorcia, chyba sobie wzięłaś mocno do serca konkurs - zaczynasz każdą stronę!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ja muszę być twarda.....muszę. Już zauważyłam, że ciuchy te które były baaardzo opięte wchodzą na mnie normalnie :):):):):):):):):):):) Dziewczyny piciu piciu stygnie !!!!!!!!!!!!!!!!!11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Kurde nie moge sie z Wami bawic bo mam zajeeee szybko cos zrobic.... \ Doro nie zazdorszcze Ci jutrzejszego kursu PKP wiec siedz i jedz te slodkosci itp... jutro jeszcze bedzie zimnica.... REA - nadawajta cos jutro poczytam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 25, 2010 No kilka mi się udało od czasu ogłoszenia konkursu!!!!! Folikowi chyba też. Ty chyba też zaczynałaś kilka...W końcu obiecywali nagrody :):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Dorcia, mówiłaś coś o dietce, poproszę na maila:) wprawdzie Foli też mi wysłała, ale szlag dietę trafił! nie miałam zapału. MOże twoja będzie szczęśliwa dla mnie?:)))) a tych dojazdów to wam współczuję. nie dałabym rady - zmieniłabym albo zamieszkanie, albo pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 nagroda jest warta zachodu.......:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Eeeeee wczoraj i dziś moje TeŻeWe przyjechało normalnie, o dziwo:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 A ja zapraszam na pierogi :-) Pierwszy raz robie sama, jedne z serkiem a drugie z serkiem i rodzynkami i o dziwo wyszły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Hmmmm to mam Ci wysłać jadłospis na 3 dni jaki dostałam???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Dora - całą wyślij i zdążyj przed pierogami czekającej, bo mnie korci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 mnie, jak zwykle raczej gotowanie wychodzi, do pierogów nawet nie podchodzę. raz, że ciasto twarde wychodzi, dwa, że to tyle roboty z tym klejeniem, że mi się odechciewa. gotuję szybko i spontanicznie. kluchy uwielbiam jeść, ale nie cierpię kleić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Jadłospis dostałam na 3 dni, można mieszać , kombinować tylko zero białego pieczywa, śmietany, masła, smażonych potraw, zero napoi gazowanych, zupki bez mąki, dużo warzyw, owoców..... Hmmm potem postaram się zmobilizować a moż eteraz się skuś na te pierożki....... No dobra żartowałam, żartowałam..... Mandarynkę pszę :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Czekająca ---- ja bardzo dziękuję za pierożki :(:(:( muszę odmówić :(:(:(:( W końcu jedna z sióstr M nie powie za moimi plecami, że jestem większa za każdym razem jak mnie widzi:(:(:(: flądra jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 No to juz nakładam porcje :-) A reszta juz w zamrazalniku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Normalnie sie przejadłam w weekend i mi teraz niedobrze :(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 25, 2010 czesc dziewczynki co tam u was, ja wlasnie z pracy wrocilam i za obiadek sie biore, czy wy tez odczulyscie ocieplenie klimatu bo umnie dzis jest 17 na - ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 oOomadalenaoOo zdecydowane ocieplenie!!! U mnie - 11 teraz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 25, 2010 czekajaca zaloze sie ze te nasze termometry jakies zepsute sa ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 No napewno :P A w nocy było - 22 :-) Ja wcinam pomaranczke!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ja kiwi wsuwam od kilku dni, eh nie wiem co mam kurcze myslec z jednej strony czuje jak bym miala lada chwila okres dostac, a z drugiej kurcze latam siusiu dokladnie co parenascie min i dotego te kiwi ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 oOomadalenaoOo a nie lubiłas nigdy kiwi ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Wiecie ja nie wiem co o tym myslec ....... To brudzenie trwa juz 10 dni u mnie, mam nizsza temp i wogóle. Ale temp w ciazy wyzsza wiec to napewno nie to....... :-( Na poczatku bardzo bolał mnie brzuch i jajniki (tego brudzenia). Potem cisza i teraz zaczynaja znowu bolec, mam nadzieje ze to sygnał ze owulacja sie zbliza!!!!!! A test był negatywny jak robiłam w czwartek. Wczoraj swedziały mnie sutki, było dzisiaj mi niedobrze i wczoraj..... Ja juz sama nie wiem,,,,,,, Nie mam teraz kasy zeby isc do ginekolog :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 25, 2010 czekajaca powtorz test, lubilam ale raz na x czas jedna max 2 a nie 2 siatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 oOomadalenaoOo no tak, raz na jakis czas kiwi a dwie siatki to róznica :-) Myslisz ze mam powtórzyc???????? Ale kiedy ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ja bym rano powtorzyla dla pewnosci bo jezeli wyszedl by negatoww to poszla bym do lekarza nawet panstwowo bo cos jest nie tak :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 oOomadalenaoOo moze masz racje :-( Mam taki zwykły test w szafce paskowy, pre-test. Moze zrobie rano...... Nie wiem czy jest sens jak ostatnio była jedna gruba, mocna, krecha. No ale...... To plamienie mnie niepokoji :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 25, 2010 i tak sie dziwie ze tak zwlekasz dlugo mnie po kilku dniach niepokoic by ono zaczelo i poszla bym chocby do szpitala czy przychodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 oOomadalenaoOo no ale zdarzaja sie tez takie skape miesiaczki :-( A mi brudzenia zaczeły mi sie akurat jak temp spadła, brzuch i jajniki zaczeły bolec, tak jak na @@@@@@@ :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Hejka :):):):) Co tam słychać u Was ciekawego?? Jak nastroje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Dorotka78 u mnie srednio a u CIEBie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach