kate79 0 Napisano Marzec 3, 2011 a reszta chyba poszla ze bzyczyc :):):):):) Dorotka- nic ci po tym nie bedzie, ja kiedys poczestowalam tym tesciowa i posmakowalo jej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Marzec 3, 2011 Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no wrrrrr Dziewczyny zejdźcie ze mnie!!!! To nie może być żadne plamienie okołoowulacyjne, zadna implantacja zarodka to po prostu @ się pomalusiu zbliża i tyle!!! Dajcie spokój. Narobię sobie nadziei a później będziecie miały mnie dość jak będę lamentować, ze się nie udało. Zaraz wracam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 3, 2011 dobra koniec o plamach Doti !!!!!! posypiemy vanishem a jutro sie wszystkiego dowiemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 3, 2011 He he Kate masz racje:) Napewno jutro jeszcze dostanie okres przed ginem nie no zartuje!!! Jak szczescie to szczescie hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 3, 2011 te Kolezanko -wylaz juz spod tego prysznica!!!! halo woda podrozala i prad :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 3, 2011 He he tak jej dobrze ze niechce sie jej wychodzic a tu kolezanki czekaja:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 3, 2011 Idę spać, juz nie widzę. Dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 3, 2011 No ja chyba sie tez juz zbieram bo troche padnieta juz jestem Dorcia nie wraca Kate tez wcielo takze milej nocki wszystkim zycze:) Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!Papa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Marzec 3, 2011 No ja jestem już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Marzec 3, 2011 To ja też idę palulać :-D Dobranoc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Marzec 4, 2011 Taaa bzyczyc..W pracy bylam...:o Ale wyszlam godzinke wczesniej :P A teraz sobie siedze,slucham vivy,pije kawke i czytam coscie tam nawypisywaly w pijanym widzie. Mialam nadzieje na ladna pogode a tu pochmurno i bleee.Na 15.30 idziemy na szczepienie :o Biedny moj misio,no ale nastepne bedzie mial jak juz do szkoly pojdzie. A jak mi sie spac chce jejujej.. A musze dzis wstawic ze 2 prania,mam 2 okna jeszcze do umycia.musze sprzatnac lazienki i odkurzyc na gorze,poskladac pranie i przygotowac wyro dla tesciowej...dobrze,ze chociaz obiad mam zrobiony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 4, 2011 Halo! Anka - teściówkę masz?????? uuuuu, będzie elektrycznie! :P ja dzisiaj w domku ... :)))) uczę się, matko, czy ja nie jestem na to za stara? Jak komuś mówię, że mam sesję, to mają taki dziwny grymas na twarzy..... :D Anka - jak sytuacja z chłopem? Wyprostowałaś delikwenta? Chmurko, jak tam pisanie ... :P LOla - masz kaca? były te oponki ZE serem? Zostało ci trochę???? Kate - może być tak wywołała Folikową, co? aaa Nikamo, szukacie do wynajęcia? A może swoje, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Marzec 4, 2011 Dobry:) :) Oj nie popiłam wczoraj z Wami buuu! Niestety teśc przyjechał do nas wczoraj i siedział do wieczora . Dzis my juz od 7 na nóżkach ,M pojechał do Częstochowy na cały dzień ,zaczyna się sezon i praca ,znów bedziemy się widywac w weekendy. Młody śpi a ja sama nie wiem czego się czepić nic mi się dziś nie chce .Pewnie pójdziem na spacer a potem się zobaczy:) Dorka czekam na wieści jak wrócisz od lekarza. Kurcze ciekawe co u Pati ---młodej męzatki !! Pati napisz co u Cię!!!! Ide po kawę, komu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Marzec 4, 2011 Rea co TY pitolisz ??? Stara???? Szacun wielki że masz takie zawzięcie do nauki.Ja przymierzam się do podyplomówki ale trochę mnie to przeraża. Jesli chodzi o mieszkanie to na razie szukamy do wynajęcia a w lecie chcemy wziąć kredyt na własny domek ,tylko sami nie wiemy czy zaczynać budowę czy kupować stan surowy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 4, 2011 Nikamo - podyplomówka to już jest inna bajka - zupełnie inne podejście wykładowców do studentów, mniejszy zakres materiału - polecam! Zwykle są roczne, leci szybko, jak błyskawica, a papier zostaje na zawsze - także polecam! jedyna wada to to, że są drogie.... :( no właśnie, lepiej być na swoim. wynajmowałam z 7 lat mieszkania we wrocławiu, przez ten czas mogłabym spłacić 1/3 kredytu. to jest przeorażające, ile się przez to wyrzuca pieniędzy -spłaca komuś kredyty. już to teraz wiem, jaki to jest komfort psychiczny być u siebie w domu. to co, popołudniu jakiś DRYNK????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Marzec 4, 2011 Drynk drynk jestem na TAK!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 4, 2011 Dzien doberek:) Rea--- tak Oponki byly ze serem i sa jeszcze wystawiam na stol i prosze sie czestowac zostalo duuuuuzzzzzooooo jeszcze.A czy mam kaca costy po likierku nie mam:) Pijemy kawke i neibawem jedziemy na zakupki dzis bede dlugo chodzila moze cos wypatrze hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Marzec 4, 2011 Hej :): No ja też jestem za drynkiem :-P Będę się albo cieszyć albo topić smutki :( Ania - teściowa z wizyta?? Współczuję :(:( Dziewczynki - odebrałam wyniki cytomegalia IgG 52,14 RU/ml IgM 0,22 ratio Toksoplazmoza IgG 39,9 IgM - ujemny Rozumiecie coś z tego??? Ja już mam stresa, boje się co ta doktórka mi powie :(:( 3majcie kciuki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 4, 2011 Lola - to ja chce ze 3, raz kozie smierć! Dorka - nie masz tam norm podanych przy wynikach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Marzec 4, 2011 Dorotka co do tokso ,ujemny oznacza że nie miałaś styczności z chorobą.co do cyto to nie pomoge bo nie wiem. No i nie stresuj się bez powodu!!!! Ejjjjj !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 4, 2011 Rea Prosze Cie bardzo a nawet 10!!!! hehe:) Smacznego:) Ale mielismy wczoraj z M ubaw przy robieniu tego bo on jak zwykle pomaga mi w kuchni i bardzo mi sie to podoba i zajebistego mam meza!!! Ok to ja juz spadam papapa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Marzec 4, 2011 Mam normy ale nic nie kumam z tego. Dobra nieważne :( może nie zeświruję do wizyty.... Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 4, 2011 Wszystkim złośnicom, które wypytują mnie co dzień o ilość napisanych stron pracy magisterskiej, odpowiadam: sto tysięcy!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 4, 2011 no dobra Chmurko - to ile masz tych stron??????? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 4, 2011 Słuchaj - to co w końcu w tym twoim chłopem, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 4, 2011 Nie wiem, co kurna jest. Wiem, czego nie ma:D Będzie chciał, to mu figę pokażę. Mam od kilu dni 9 kolejny stron mgr. Ech, dłuży się:( Rea, e-mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 4, 2011 Piszcie, bo cały czas jestem. Chcę plotkować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 4, 2011 piszę piszę - tak jak ty!!! :) kurna, właśnie zamiast się uczyć poszłam do galerii po krem ... i ... trochę mi zeszło - kupiłam boską apaszkę .... jak ciepło - wiosna moje drogie! Dziewczyny - mam wino - czerwone, komu nalać, już prawie weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 4, 2011 Rea, napisz mi lepiej pracę. W ogóle wy wszystkie magisterki, cholera jasna, byście mi pomogły! A tak siedzą z cichą satysfakcją, że mają już to za sobą (oprócz Rei studentki pryszczatej:D). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Marzec 4, 2011 Rea to ja winka poproszę choć chodzi za mną gin z tonikiem. Spacerku łyknij sobie będzie Ci lepiej pisać:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach