Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

a w og贸le to jaka艣 niegrzeczna jestem, bo sie nawet nie przywita艂am. DZIE艃 DOBRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
hejka Lola super ja przeczyta艂am bez problemu, chocia偶 mam we krwi poprawianie b艂臋d贸w to tu wcale mi nie przeszkadza艂o.

Udost臋pnij ten post

LOLKA 鉂わ笍 Ha! Dobre! Ale wida膰 ci uczeni maj膮 racj臋, bo to si臋 czyta bez problemu. dla wszystkich 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚 馃憚

Udost臋pnij ten post

hejka Kobialki wieczorkowa pora 馃憚 juz po cwiczonkach jestem a nawet wykompkana bo mokra bylam jak szczurek kobietki usuniete przez prohibicje - prosila zeby Wam przekazac buziaki i ze nie chcialaby zebyscie sie gniewaly... usunela z powodu braku kontaktow... doszla do wniosku ze skoro ktos sie do niej nie odzywa to z pewnoscia juz nie pamieta i nawet nie bardzo wie juz kto ona jest...

Udost臋pnij ten post

Ja jeszcze tak na chwilk臋 tylko ... ale to cicho .... a mnie co艣 wzi臋艂o na s艂uchanie muzyczki ... Wam te偶 co艣 posy艂am ... na stosunkowo udan膮 nock臋 mo偶e :) http://pl.youtube.com/watch?v=Cw5NLPSialQ http://pl.youtube.com/watch?v=UDVlEhX6y_c&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=1LicGc1NOQU http://pl.youtube.com/watch?v=qxONLRZ78Ic http://pl.youtube.com/watch?v=GpzuGVoq54U http://pl.youtube.com/watch?v=Ci5e3v5sLFQ&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=reYgbQvxs7k&NR=1 http://pl.youtube.com/watch?v=9yiUCIuw8YQ http://pl.youtube.com/watch?v=41BE4JThJdE ...... chyba ju偶 wystarczy ... i tak pewnie ju偶 tu nie b臋dziecie dzi艣 zagl膮da膰 ..... s艂odkich sn贸w ..... 馃憚

Udost臋pnij ten post

a ja siedze i pij臋 .................. i ju偶 wiem, 偶e jestem alkoholiczk膮 i偶 enikt mnie nie kocha i 偶e nie moge schudn膮膰 .........

Udost臋pnij ten post

dziewczyny ja ju偶 nie wyrabiam............... przyznaj臋, przegrywam wy艣cig szczur贸w....

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny馃槝 Ma艂o nas tu ostatnio, a jak kto艣 si臋 ju偶 odzywa to dominuj膮 nastroje pesymistyczne. Widz臋 偶e si臋 podda艂y艣my ponurej pogodzie i robimy si臋 takie same jak ona:( Ale czas to zmieni膰, bo jeszcze troch臋 i ca艂kiem zgorzkniejemy;) W ramach terapii proponuj臋 -solarium -zakupy -kosmetyczk臋[idea艂em by艂by pobyt w SPA] -a na deser, ploteczki w gronie najlepszych przyjaci贸艂ek No wi臋c przesta艅cie si臋 smutasi膰 bo wszystkie jeste艣my PI臉KNE, M膭DRE, SEKSOWNE, KUSZ膭CE, ZMYS艁OWE, NAMI臉TNE, UWODZICIELSKIE, NIEZAST膭PIONE, ROMANTYCZNE, NIEPOWTARZALNE, A PRZEDE WSZYSTKIM K O C H A N E 馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝馃槝

Udost臋pnij ten post

mama - alkohol to nie jest dobry pomysl na problemy... ich sie nie da utopic one swietnie potrafia plywac... a on sam tylko wiecej klopotow powoduje... a co do schudniecia to moze zwyczajnie nie ten czas... moze slonko wszystko zmieni a przynajmniej poprawi podejscie do swiata... a zycie jest po to zeby zyc a nie ciagle z kims lub czyms sie sigac... tija - GRATULACJE!!! a mowilam ze zaraz mnie dogonisz? juz niewiele Ci brakuje...

Udost臋pnij ten post

馃尲witam:), ja dzis tez jakos bez humoru , ale pewnie dzie艅 zleci a jutro sobota i bed臋 mog艂a sie wyspa膰, bo chocia偶 艣pie po 8-9 h to czuje sie niewyspana tija GRATULUJE!!!!, Ty masz zapa艂 , na wiosn臋 to Ty bedzie艣z nie do poznania, mama鉂わ笍 ka偶dy ma czsem gorszy okres w 偶yciu , ale nie wolno jecz臋膰 i zrzedzi膰 trzeba si臋 wzi膮艣膰 w gar艣膰, przeczeka膰 a potem wzi膮艣膰 sie za siebie, i My tu zawsze jeste艣my:)

Udost臋pnij ten post

haaaalllllllooooooooooooooooo a tu co takie puch????? wywialo Was z wiatrem czy deszcz Was zmyl?????? odzywam mnie tu sie!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Mama :) A czego to dziecku w nocy brakowa艂o? Przecie偶 Ty pi臋kny cud natury jeste艣 !!!!! Wierz臋, ze dzi艣 dzionek o wiele lepszy :) Tiju艣 :) GRATULACJE !!!!!! JAK TY TO ROBISZ ???!!!!!!! I 艣wi臋te s艂owa !!!! Te wszystkie nastroje z braku s艂o艅ca !!!! Skorzystam z Twojej rady i si臋 dzis na solk臋 bujn臋 :) POmy艣le膰 co ludzie w takiej np. Norwegii maj膮 ...... tam to dopiero s艂o艅ca brakuje :O Trzeba na solk臋 i do kwiaciarni jakiejs wiosny 偶ywej troch臋 naby膰. Ja jak sobie tak codziennie popatrz臋 na te swoje kupione kwiatki to mi si臋 cho膰 przez chwilk臋 poprawia :) Myszka :) Powiem kotom, 偶eby tak nie tupa艂y :) Mycha :) Uciekaj przed Tijk膮 !!! Uciekaj kochana !!!! Czekam, a偶 mi troch臋 po pi臋tach i ambicji podepczesz :) Abs :) dzi艣 ju偶 pi膮tek :) CA艂y tydzie艅 szybko zlecia艂 to i dzi艣 si臋 szybko sko艅czy :) Reszta !!! Wstawa膰 !!!! I tak wiem co tam robicie :) Starczy tego dobrego :P

Udost臋pnij ten post

Hello艂, u mnie swieci, jak diabli. Chyba se roletk臋 zasun臋, bo mnie razi po mych cudnych ocz臋tach. ;-) Ustali艂am sobie godziny posi艂k贸w, bo przy tych moich sterydach, jakd艂abym bez przerwy. Zjem co艣 i za godzink臋 burczy mi w brzuchu... Przecie偶 to niemozliwe?

Udost臋pnij ten post

Hejka, kochane buziole dla wszystkich..widz臋 ze niestety opad艂 zapa艂 do pisania, smuty wdar艂y sie do naszej paczki...siedz臋 obola艂a w pracy gdzie dos艂ownie wkurwia mnie dzisiaj wszystko, najfajniejsze ze jutro te偶 id臋 do pracy, zacz臋艂o sie..dla mnie najcie偶szy okres. M贸j osobisty rudy ciemny blondyn szef, szefu艅cio szefik, doprowadza mnie do furii, najlepiej by艂oby zmieni膰 szefa, ale kurdelebele mog臋 trafic na gorszego u kt贸rego ju偶 nie b臋d臋 mog艂a podejrze膰 jak uk艂ada ma艂ego, do g贸ry, czy w prawo czy w lewo, a to by艂oby fatalne dla takiej wariatki jak ja. Acha, pomimo obola艂ej dupy, nogi, 偶ebra i co tam jeszcze jestem na diecie...normalnie sukces bo juz trzeci dzie艅, jak dojd臋 do siedmiu to sobie pomnik postawi臋...nie nawiedzi艂a mnie @ wi臋c lec臋 dzisiaj do apteki sprawdzic czy w wieku starczym nie przyjdzie mi pcha膰 w贸zeczka..he he he he he... Do2do co tak cieniutko ostatnio pisujesz ? Majeczko 馃憚 podnosimy si臋 na duchu wi臋c przedstawiam Wam m膮drosc 偶yciow膮 Bacy - Przykro mi, baco, ale macie raka. Baca zas臋pi艂 si臋, pomy艣la艂, podrapa艂 po g艂owie i pyta: - Doktorze, a nie mo偶ecie mi napisa膰, ze mam 艂ejds? - AIDS..? No, ale dlaczego baco? - pyta zdziwiony doktor - Ano, po pirse, to bede pirsy we wsi co ma 艂ejds, po wt贸re, to bede mia艂 pewno艣膰, ze po mojej 艣mirci mojej baby 偶aden nie rusy,a po czecie, to chcia艂byk zobacy膰 mordy tych, co juz jom rusali...

Udost臋pnij ten post

Ory :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Djeste艣 taka zajebista 偶e szok!!! kawa艂 pierwsza klasa

Udost臋pnij ten post

Ory !!!!!! Serducho moje !!!! Jeste艣 brachu !!!! 馃憚 Wsp贸艂czuje obola艂ego cia艂ka. Wiem z doswiadczenia , ze to moze troch臋 potrwa膰 zanim do siebie dojdziesz. Ale jest te偶 pewien plus .... teraz mo偶esz wieczorkiem z czystym sumieniem powiedzie膰 swojemu nawr贸conemu , ze z racji pewnego unieruchomienia to on musi by膰 bardziej aktywny , a Ty na typowego lenia :P I niech pie艣ci , hehe :) 馃憚馃憚馃憚 A co do Twojej pracy zawodowej ... wiem cos na ten temat ... moja mam ksi臋gow膮 by艂a. Przez pierwsze tygodnie roku czasami do domu z pracy nad ranem wraca艂a, kimn臋艂a sie troche i dalej do roboty .....

Udost臋pnij ten post

Podobno "z 偶ycia wzi臋te " ... Po drodze na cmentarz wesz艂am z moim zi臋ciem do "Biedronki" po gumowe r臋kawice i 艣rodki czyszcz膮ce. Ju偶 w 艣rodku kolejki, przy ladzie przypomnia艂am sobie, 偶e nie mamy zapa艂ek. Rozejrza艂am si臋 po licznych "drobiazgach" le偶膮cych po bokach lady i si臋gn臋艂am po pude艂ko. Nijak nie potrafi艂am otworzy膰. Dziwne te zapa艂ki - pomy艣la艂am. Panowie z kolejki u艣miechali si臋 do mnie, zi臋膰 patrzy艂 na mnie lekko si臋 czerwieni膮c. Po co to mamie? Zapyta艂. Nie mamy czym zapali膰 - odpowiedzia艂am. "Tym" to pani raczej nie zapali - powiedzia艂 kto艣 z kolejki - mamo, to kondomy szepn膮艂 mi na ucho zi臋膰 - mocno speszony.Ups...

Udost臋pnij ten post

Lekarz radzi pacjentce: -Zalecam pani cz臋ste kapiele,du偶o ruchu na 艣wie偶ym powietrzu i bardzo prosz臋 si臋 ciep艂o ubiera膰.Po powrocie do domu pacjentka relacjonuje m臋偶owi: -lekarz poleci艂 mi pojecha膰 na tydzie艅 na Bermudy,p贸藕niej w Alpy na narty...Ach!I upiera艂 si臋 jeszcze,偶eby艣 mi kupi艂 futro.

Udost臋pnij ten post

Jedzie sobie m艂ode ma艂偶e艅stwo samochodem. Przeje偶d偶aj膮 obok "tir贸wek". 呕ona pyta: - Kochanie, co tu robi膮 te panie i to tak ubrane? - Robi膮 ludziom przyjemno艣ci za pieni膮dze. - A du偶o mo偶na na tym zarobi膰 ? - Oj, bardzo du偶o, kochanie. - To mo偶e i ja bym stan臋艂a? W ko艅cu dopiero co si臋 dorabiamy, auto na sp艂acie, a czasy takie niepewne... M膮偶 unosi brwi ze zdziwienia: - No, jak ty nie masz nic przeciwko, to ja te偶 si臋 zgadzam. - A co musz臋 zrobi膰? - pyta 偶ona. - Sta艅 tu, ja stan臋 100 metr贸w dalej. Jak podjedzie klient to powiedz "st贸wa" i r贸b co trzeba. W razie w膮tpliwo艣ci m贸w, 偶e musisz porozmawia膰 z menad偶erem i przybiegnij do mnie. - Ok. 呕ona staje, stoi 5 min. Zatrzymuje si臋 samoch贸d. 呕ona podchodzi, a kierowca pyta: - Ile? - St贸wa. - Ale ja mam tylko siedem dych. - Pan poczeka, musz臋 porozmawia膰 z menad偶erem. 呕ona biegnie do m臋偶a i pyta: - J贸zek, ale on m贸wi, 偶e ma tylko 70. Zrobi膰 to? - Nie kochanie, nie mo偶emy od razu robi膰 zni偶ek. Powiedz mu, 偶e za 70 to mu we藕miesz do r臋ki. 呕ona biegnie z powrotem i m贸wi, 偶e zrobi r臋k膮 za siedem dych. Go艣膰 si臋 zgadza, wyci膮ga interes... oczom 偶ony ukazuje si臋 instrument d艂ugi a偶 do kolan klienta. 呕ona wytrzeszcza oczy i m贸wi: - Musz臋 porozmawia膰 z menad偶erem. Biegnie zdyszana do m臋偶a i wo艂a: - J贸zek, nie b膮d藕 艣winia, po偶ycz mu te trzy dychy! ...

Udost臋pnij ten post

Wpada facet do apteki i krzyczy: - Ludzie! Przepu艣cie mnie bez kolejki! Tam cz艂owiek le偶y i czeka!!! Ludzie poruszeni przepu艣cili, facet podbiega do okienka i krzyczy: - Dwie prezerwatywy prosz臋...

Udost臋pnij ten post

Reporter wybra艂 si臋 do matki maj膮cej 11 syn贸w. - Dzie艅 dobry, czy pami臋ta pani wszystkie imiona syn贸w? - Tak. wszyscy maj膮 na imi臋 Wojtek i to jest bardzo wygodne, bo jak chc臋 ich zawo艂a膰 do pracy, czy na posi艂ek to tylko krzykn臋 Wojtek i wszyscy lec膮. - A jak pani na nich wo艂a jak chce co艣 od jednego? - A wtedy panie to po nazwisku!!

Udost臋pnij ten post

Ludno艣膰 Polski to 38 793 513. 12.654.329 jest na emeryturze, a 2.596.325 na rencie. Zostaje 23.542.859 ludzi do pracy. 10.632.205 jest w szkole, co daje 12.910.654 pracuj膮cych. Z nich 9.938.732 jest zatrudnionych w bud偶et贸wce, czyli 1.971.922 pracuje. 279.568 jest w wojsku, wi臋c zostaje 1.692.354 do pracy. Niestety 1.000.251 jest bezrobotnych, wi臋c zostaje 692.103 pracuj膮cych. W ka偶dym momencie 600.000 ludzi jest w szpitalach, wi臋c zostaj膮 92.103 pracuj膮ce osoby. W wi臋zieniach siedzi aktualnie 92.101 os贸b. To zostaj膮 dwie osoby aby pracowa膰: Ty i Ja. A ty teraz siedzisz i czytasz dowcipy! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

HEJ :D To mi za okienkiem sniezek pruszy Co do feri to nam sie w艂asnie ko艅cza i od poniedzia艂ku szko艂a wi臋c jak dla mnie to w wawie mo偶e zacza膰 si臋 wiosna a 艣nieg wysy艂am tam gdzie ferie si臋 zaczynaj膮 Dzisiaj imieninki mojego ch艂opa wi臋c wieczorkiem idziemy z m艂odym na kolacyjk臋 taka wczesniejsz膮 bo wiadomo o 20.30 nasi graj膮 hihihi Ale mo偶e jeszcze do meczu zam贸wimy pizze i dupsko mi b臋dzie ros艂o :o ORY-A jesli chodzi o pisanie to...ma艂o mnie ostatnio bo i czasu ma艂o syncio ma jeszcze wspomniane ferie wi臋c klikam jak mog臋 馃憚 KOCHANE CA艁UJE WSZYSTKIE OGROMNIASCIE馃憚 I uciekam do sklepu co by moje ch艂opy pustej lod贸wecji nie mia艂y bo jeszcze jutro nas tes膰 nawiedza.

Udost臋pnij ten post

Zima w g贸rach. Baca obsluguje orczyk. Narciarze szaleja. > Nagle baca zatrzymuje wyciag. > - Won, wynocha do domu, wszyscy! > - Dlaczego? > - Bo jeden z was powiedzial do mnie: ty h...... > - Alez to nie mozliwe, pewnie to obcokrajowiec i powiedzial: how are > you? to znaczy jak sie masz i chcial tak bace pozdrowic. > - Acha - po namysle - no to mozecie jezdzic > - i wlacza wyciag. > I tak sobie pod nosem mruczy > - How are you... how are you...no dobrze, ale dlaczego w dupe jebany.

Udost臋pnij ten post

Zima w g贸rach. Baca obsluguje orczyk. Narciarze szaleja. > Nagle baca zatrzymuje wyciag. > - Won, wynocha do domu, wszyscy! > - Dlaczego? > - Bo jeden z was powiedzial do mnie: ty h...... > - Alez to nie mozliwe, pewnie to obcokrajowiec i powiedzial: how are > you? to znaczy jak sie masz i chcial tak bace pozdrowic. > - Acha - po namysle - no to mozecie jezdzic > - i wlacza wyciag. > I tak sobie pod nosem mruczy > - How are you... how are you...no dobrze, ale dlaczego w dupe jebany.

Udost臋pnij ten post