Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

ooo jaaaaaaa Gdzie wy sie podziewacie?? aaaaaaaaaaaa dlugi weekend macie, a to odpoczywajcie sobie:) Dziedek?? Gdzie jest Franek w tej chwili? Mam nadzieje ze wszystko jest ok. Trzymam mocno kciuki, jakby co:P Stosunkowo milej nocy:P:P

Późno już ... Mafinka :) chyba wykrakałaś Dziadkowi :) Dzięki dziewuszki za podpowiedzi domków :) Serum 👄 Do2do 👄 Serum :) pięknie mieszkasz !! Mafinka :) Pytałaś, czemu upieram sie przy swojej sypialni na dole. Otóż całe życie mam kogoś tuż za ścianą :O Nie mam jak spokojnie wypocząć, bez świadków pogadać, pokłócić się, żeby inni o tym nie wiedzieli :P że o wyluzowaniu przy grubszych sprawach małżeńskich nie wspomnę :P I mam już tego serdecznie dość ! Pan małżonek mnie w tym popiera :) Zresztą dzieciaki też już spore są i im też należy się nieco więcej swobody. Kicia :) Ty .... ty .... ty .... Ty LACHONIE !!!!!!!! :) Jak mówiłam ... późno juz

Hejka Majka chyba wykrakalam.... Z sypialnia to tak wlasnie myslalam.... Dzieciaki milaby wlasciwie gore dla siebie... kumam:) Majeczko pieknie wygladasz.... CUDOWNIE.... sceneria do zdjec wymarzona!!! Pisac babole!!!!

Majka dzięki ,że podoba Ci sie mój domek 🌻 Wiecie z tą sypialna na dole to są i plusy i minusy ,a już mówię dlaczego .....bo tak jak wiecie dzieciaki rosną i coraz częściej zaczynają chodzić później sypiać od rodziców ,a wiadomo że serce domu to kuchnia i salon gdzie najczęściej przebywa się do późnych godzin ,ogląda telewizję ,słucha muzyki i czasem zaprasza gości ....jak i rodzice tak i dzieci ,a jak tu spać ???raczej trudno ,a tak wchodzę na piętro zamykam drzwi i mam w głębokim poważaniu ,że czasem " komuś" zachce się pichcenia i oglądania telewizji o 24-tej,a ja muszę wstać o 7.00 a m o 6,00. .......wszystko ma swoje wady i zalety.

Hej kochane :) Przesyłam morskiego buziola👄 2 dni pogoda super :) dzisiaj szaro ale nie pada :D mam nadzieję z ejutro tez słonko zawita :) ogólnie wszystko na duży plus:) dzisiaj zjechałam cały hel na rowerku w prawo i lewo i aż mi nogi w 4 literki włażą :O Kochane uciekam na rybkę ❤️👄❤️ dla wszystkich:D MAJKA- sesyjka cudan :) a te pole makowe BAJKA i ty kochan to nie wiem z czego się odchudzasz ????❤️

KAWA (_)>(_)>(_)> Booożżżzeeee co tu sie dzieje ,a raczej nic sie nie dzieję .

Witam Serum dziekie Ci dobra kobieto za kawe:) W dzisiejszych czasach, to malo na kogo mozna liczyc. Dziewczyny slyszalyscie co sie stalo na wyspie Jersey?? Wczoraj zasnac nie moglam..... ogromna tragedia:(

W dzisiejszych czasach, to malo na kogo mozna liczyc - tu mial byc :P .... za niskie cisnienie jest chyba, bo nawet zarty mi nie wychodza:P

Kawa nie pomaga? No to ja kontakt z naturą proponuję :P Komu pokrzywę na spircie? :P A może obrzydliwą nawłoś któraś życzy? :P Wiem wiem wiem !!!!! Drożdze chcecie :P Na słono z rosołkiem? Deserowo na mleku i z babanem? No dobra .... bez udziwnień .... Poprostu na wodzie :P Mała rada: wystudzić, zatkać nos, wyłączyć myślenie i .... poprostu do dna :P Nie zapomnijcie tylko potem czymś zagryźć ;) Serum, my z mężem chodzimy późno spać i to raczej z naszymi hałasami nocą jest problem :P Póki co ;) Mafinka, no tragedia z tymi morderstwami .... :(

kochane to ja wódeczkę polewam :D na pomoscie w kuźnicy :D w tle słyszę sznty z pobliskiego pubu :) a my na pomosciku wódkujemy, piwkujemy, i winkujemy z przyjaciółmi :) Wm tez polewam KOCHANE❤️ Dziadek - już??????????????????????????

kawka o poranku spiochy \_/> \_/> \_/>\_/> \_/> \_/>\_/> \_/> \_/>\_/> \_/> \_/>\_/> \_/> \_/>\_/> \_/> Do2do a Tobie może bosmańska:P choć myślę, że po wczorajszej mieszance wódeczki, piwa i winka , marzysz dziś o jakiejś mocnej, ogorzkiej herbatce :D - proszę (_)> Mafinka, Serum, Majka , chyba czas postawić kwiaty w wazonie, coś mi się zdaje, że Franek już RZĄDZI :D 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Miłego dni 👄 p.s a swoją drogą wyobrażacie sobie, co Jacuś mógła wykrzykiwać na sali porodowej????:P :D :D:D Pewnie RZĄDZIŁA NIEPODZIELNIE :D Buziaki dla Dziadka Jacka 👄

Cudnie .......ja chętnie kawkę wypiję 👄 z góry dziękuję. Jedni sie rodzą drudzy umierają:( dzisiaj rano zmarł mój chrzestny(brat mojej mamy)....miał 68 l ......raczysko pochłonęło go w ciągu 4 m-cy .

cześć:O dziewczyny, jestem tak zmęczona tym "urlopem", że marzę o powrocie do pracy :( wróciłam z Rygi w niedziele, a w pon rano już gnaliśmy pociągiem na zjazd rodzinny, wróciliśmy wczoraj i poszliśmy spać... przespaliśmy pół dnia, bo tak byliśmy wykończeni. jeszcze któryś dzień muszę poświęcić i pojechać do Wawy podpisać kontrakt, a tak mi się nie chce 😭 chcę po prostu pomieszkać trochę w Krakowie, odpocząć we własnym łóżku... no nie da się :( strasznie do dupy są te wakacje 😡 Dziadek trzymam kciuki ❤️ mam nadzieję, że wszystko gładko poszło :) czekamy na relację z frontu :P

uff...kinderniespodzianka rozpękła się:D:D:D Piszę w wielkim skrócie, na więcej pozwolę sobie w wolnej chwili. Franciszek, 14.08. godz. 18.35, 3500g 56cm, brunet (!), godziny porodu:2. Miazga z rzeźnią;) Buziaki🌻

tse tse tse:P Dziadek ale Ci przepowiedzialam:P Gratulacje i pozdrowienia!!! Czekam na relacje:D dla reszty dziewczynek👄

JACUŚ - GRATULACJE :) ❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻❤️ 👄 🌻 Już po wszystkim- pewnie bólu już nie pamętasz, jak masz takie CUDO ❤️ przy sobie!!!!!!! Mafinka- Ty Czarownico:D Ale teraz poranek- kawka dla Was \_/> \_/>\_/>\_/>\_/> \_/>\_/>\_/>\_/>\_/>\_/>\_/>\_/>\_/>\_/>\_/>\_/>, bo chyba na szapana za zdrowie Franciszka i Mamuśki za wcześnie? a.... niech tam.... i szampan! YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! Miłego dnia 👄 🌻

Hejka KAWWWYYYY!!!!!!!!!!! U mnie jest taka burza z ulewa, ze swiata nie widac.... Ciemno jak w nocy!! Majka chcesz nas potruc??:P Chyba ze nalewka ziolowa..... to moze bym sie skusila:P Cudnie... ciiiiiiciiiiiii, nie krzycz tak glosno kim jestem:P

A ja Wam buziole ślę z patelni👄 normalnie nie da się wytrzymac ani na plaży ani w morzu bo słońce pali ....❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:D❤️👄❤️👄❤️👄:D👄👄🌼❤️👄🌼❤️:DDla Was wszystkich tęskno do was :(

Łoj! W Kraku też słonko grzeje, wyszłam na misto w dzinsach i żałowałam jak cholera, przemykałam zacienionymi ulicami jak wariatka :D biorę się za robotę, bo coś trzeba robić, nie? :P

a feee! :P wstydźcie się! jak DZIADEK wróci na dobre to jej naskarżę na was :P pierdziochy jedne, cały dzień nic nie napisać ! :P