Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katowiczankaa

suknia ślubna - katowice i okolice

Polecane posty

Gość panipik
Akurat z salonem Cloo jedyne, co mam wspólnego, to zamówioną suknię. Już nawet ostrzec nikogo nie można bo od razu ludzie oskarżają o fałszywe posty konkurencji, ręce opadają... Opamiętajcie się drogie panie, nie każdy pozytywny czy negatywny post jest robotą konkurencji. Po cholerę wypowiadać się na forum, skoro każda opinia będzie włożona do szufladki "kryptoreklama" ! Chętnie udowodnię osobie oskarżającej, że z biznesem ślubnym nie mam NIC wspólnego, a panie z salonów Madonna i M&N znam jedynie jako uczciwy klient. Nikogo nie bronię i nie oskarżam, ot przestrzegam i doradzam. Równie dobrze mogę napisać, że chyba kogoś z Madonny zabolało, że ktoś po raz kolejny wypowiedział się nieprzychylnie o tym miejscu. Przereklamowane i zdania nie zmienię. I zaakceptujcie drogie Panie, że każdy ma prawo się wypowiedzieć! Po to jest forum i przestańcie być podejrzliwe na każdym kroku lub przestańcie czytać to forum, same się przekonacie na własnej skórze, gdzie leży prawda...

Gość gość
Bez nerwów drogie Panie z salonu Cloo :) Hehe

Gość za miesiąc mężatka
Panie z Madonny chyba panicznie śledzą forum :) ślepy by nie zauważył, że wpis chwalący konkurencję od razu traktują jako atak i podpinają pod kryptoreklamę :) Ja również znalazłam suknię w innym salonie niż Madonna (nazwy nie podam, żeby je za bardzo nie zabolało), jednak zgadzam się z przedmówczynią, radzę uważać w Madonnie. A obuwie dostępne w salonie można zakupić na pewnej stronie internetowej za duuuużo niższą cenę :) Powodzenia drogie Panie w wyborze sukni :)

Gość gość
Ale ja nie jestem z Madonny! Madonna ma klasę ! Była ,jest i będzie ! :)

Gość gość
A łyżeczka na to: niemozliwe.

Gość gość
Klasę albo sie ma albo sie jej nie ma! Nie da sie kupić za żadne pieniądze !

Gość Muffiinn
Po obejściu kilkunastu salonów : Najlepiej zostałyśmy obsłużone w Classie na Mielęckiego i Kwiecie Lotosu oraz Sarah w Katowicach , profesjonalnie, miło i bez ściemniania - wygląda Pani pięknie, mimo że widzę jak wyglądam :P Zdecydowanie nie polecam Evity - kobieta nieuprzejma, wręcz chamska, miała do nas wyrzut że nie zamówiłyśmy sukienek po targach ślubnych bo był rabat 600 złoty! Salony w Bytomiu i Gliwicach - obsługa w miarę miła, ale na siłę chcą coś sprzedać i wciskają kit, że pięknie, mimo że nie mają pojęcia o cięciach i proporcjach. Co do droższych salonów - Madonna, Anna w Katowicach - w sumie nie dużo mogę o tym napisać, bo nic tam nie mierzyłam, ale ogólnie zauważyłam, że jak sukienki są szyte na miejscu i projektowane przez salony, to obsługa jest milsza i bardziej fachowa, bo obsługują cię Panię które mają pojęcie o szyciu i projektowaniu, dopasowują je do sylwetki, a takie sprowadzane suknie, no cóż, mało kiedy Panie mają pojęcie o krojach, typach koronki i bardzo często nie da się nic zmienić w sukni bo jest od projektanta :)

Gość gość
Tak się tutaj plujecie ze konkurencja, ze krakow ze ufo ze.... rzygac się tym wszystkim chce. Możecie sobie pisać i zwalczać konkurencje a i tak klient wybierze to co chce. I... tarararam... wczoraj wrocilam z Krakowa z piekna sukienka na drugi dzien. Bardzo awangardowa i nigdzie takiej nie widziałam. Az spróbuje wrzucić linka i niech jedna z druga wtedy mi powiedzą gdzie bym taka znalazła w Katowicach. Zal mi was a do koleżanek szukających sukienek mam tylko jedno zdanie. Nie słuchajcie tej choloty która sprzedaje w salonach tylko robcie swoje bo dzień slubu się nie powtorzy. https://www.facebook.com/sukienkiwieczoroweikoktajlowe/photos_stream

Gość gość
A sukienka to ta siódma od końca. Do dziela panie sprzedawczynie.

Gość gość
Hej laski, zrobiło się tutaj jakoś niesympatycznie a szkoda bo forum potrzebne. Szukałyśmy z siostrą sukien - ona do ślubu ja jako świadkowa. Pojechałyśmy również do Krakowa , suknie faktycznie prawie takie same jak u nas w Katowicach, więc siostra zdecydowała o zamówieniu na miejscu, będzie prościej z przymiarkami. Ja natomiast kupiłam na Długiej w Krakowie wymarzone cudo za 599zł i jestem najszczęśliwszą świadkową pod słońcem!!!

Gość gość
Mam prośbę ! Prosze sie nie wypowiadać na temat Krakowa ! Temat forum wyraźnie mówi "Suknia ślubna Karowice i okolice !!!!! Prosze czytać ze zrozumieniem !!!

Gość gość
Jak widać krakowskie salony mają jakiś problem, muszą reklamować się na takich forach.Dziewczyny wspieramy lokalną przedsiębiorczość a krakusy niech zostają u siebie!!!

Gość gość
hahahahahahahahahaha.... zal mi was wszystkich:) Ale swoja droga to zastanawiam się jakie prowizje placa w salonach ślubnych za sprzedaż bo ta wojenka to taka ze ho ho :)

Gość gość
Widocznie odpowiednio duza skoro tak się tutaj chcą pozabijać:))) Swoja droga to wizyta na tym forum odebrala mi chec szukania sukienki bo ewidentnie na fachowa pomoc nie będzie co liczyc. Kazda będzie chciała tylko sprzedać. Umiesz liczyc...licz na siebie. powiedzenie zawsze na czasie.

Gość gość
Żenada:(

Gość gość
Same głupoty i banialuki ! Powinni usunąć to forum! Nie wiadomo w co wierzyć a w co nie! Tyle bzdur w jednym miejscu jeszcze nie widziałam ! Naprawdę ŻENUA !!!!!!

Gość gość
Zgadzam się z tym co jest napiane powyżej. A już najgorsza jest ta anonimowa kretynka która reaguje na każdy pozytywny post na temat jakiegos salonu ze pozdrawia panie pracujące w nim itd. Duzo bym dala żeby wiedzieć w którym salonie pracuje bo moja noga by tam ni stanela żeby nawet tam były najpiękniejsze na całym swiecie suknie.

Gość gość
dobry towar nie musi sie tak nachalnie reklamować..dobry towar sprzdaje się sam

Gość gość
Każdy towar potrzebuje reklamy! Tym bardziej ten dobry,ale to nie jest miejsce na taki "tandetny marketing" !

Gość gość
Zgadzam się. Zbyt nachalne promowanie zniecheca. Jak ktoś chce jezdzic po Katowicach to będzie jezdzil jak ktoś chce się wybrać do Krakowa to tez się wybierze. Posty niewiele tu zmienia a tylko denerwują ludzi

Gość gość
Jakie salony polecicie w Sosnowcu ?

Gość gość
Polecam salon na targowej, możesz za 1500 uszyc

Gość gość
Ja polecam salon Gracja z Krakowa. Nie jest tani bo od 2000 tys ale suknie szyja Ci dokładnie taka jaka sobie wymarzysz i naprawdę pięknie to robia. Kuzynka tam zamawiala kilka lat temu i ja w tym roku tez.

Gość gość
I znów ktoś nie czyta ze zrozumieniem !!! W tym temacie Krakow nas nie interesuje ! I te obrzydliwe kryptoreklamy !!!!!

Gość gość
Ja odwiedziłam 3 salony w Katowicach: Anna, CLOO i Madonna. Wszędzie było miło, przymierzałam co chciałam (albo co mama wypatrzyła w katalogu:)), Panie zawsze starały się doradzić. W każdym salonie znalazłam po jednej fajnej sukni ale chyba zdecyduję się na Madonnę. Pani Ania była przesympatyczna, mam nadzieję, że przymiarki i gotowa suknia będą tak udane jak ta wizyta. Naczytałam się dużo historii o złym traktowaniu w salonach, na szczęście mnie ani razu to nie spotkało:)

Gość gość
Nad jakimi sukienkami się zastanawiasz daj linki, z góry dzięki.

Gość gość
Suknie nad którymi się zastanawiałam: Sincerity 3810 (salon Anna) Pronovias Barcaza (salon CLOO) Tej którą wybrałam w Madonnie (z kolekcji Famosa) niestety nie ma w internecie i dopiero czekam na zdjęcie od mojej Pani konsultantki, ale jest podobna do Fulara&Żywczyk Dalila tylko ma koronkowe plecy.

Gość gość
Sukien z Famosy rzeczywiście nie można nigdzie znaleść albo ja źle szukam.

Gość Madziulinka123
Dziewczyny! Ja osobiście polecam bardzo salon sukien ślubnych w Lędzinach. Parę kilometrów od Katowic, ale przynajmniej konkretne babki i konkretna robota! Szyłam na miarę i byłam zachwycona. Kobitki wyczarują każde cudo :D Galeria Mody Fuksja ten salon się nazywa, serio, bardzo polecam!!:)

Gość gość
Ooo, to ja dzisiaj tam jadę :)