majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 teraz to mnie ubawiłaś:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 taaaaaa w pozytywnym ale leń to na poważnie!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Kurdeeeeeeeee coś bym sobie zjadała :-P ale deszcze leje a w domu nic słodkiego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 juz pisałyśmy kiedyś oni są tacy podobni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 hmmmmm jedz jedz bo niedługo szpital i dieta na cycka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 No tak pisałyśmy :) Czyli dobrze wiesz, że dusigrosz, mega leniuch etc :D:D:D:D Ale kocham go :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 i o to chodzi:P kochac kochać!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Ale ile nerwów przez to kochanie buahahahahaha Idé w poszukiwaniu czego do jedzenia :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 tylko My tu jesteśmy? dziewczyny co Wy takie zapracowane?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Ja nie wiem co te nasze laseczki wszystkie takie nieobecne :-P Ja te zaraz spadam, przejdé sié do miasta, moze cos fajnego kupié, bo mam juz nerwa, ona nadal nie odbiera, dzwoniam wszedzie tak gdzie mialam numery, kogo stamtad znam i nikt nie odbiera :( Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Witajcie:) Ja tez jestem po rozwodzie,tez byla wpadka i bum slub:)Ale teraz mam tego wymarzonego rowniez i jestem szczesliwa:) Milego dnia laseczki:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Iwonka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Ja cały czas jestem i czytam o czym piszecie tylko sama nie wiem co mam napisać bo takie historie opisujecie o których ja nie mam zielonego pojęcia, czyli wpadka, rozwód, ja szczęśliwie trafiłam na mojego jednego jedynego i jestesmy już ze sobą kupe lat i to co rok to szczesliwsi, teraz budujemy domek i chcielibyśmy sie z naszym maluszkiem tam w przyszłym roku wprowadzic, no tu jedynie nasze szczęście zostało zburzone bo ten maluszek to nie takie proste jakbym sobie to wyobrażała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 edith tak to niestety niekiedy bywa:/ ale najważniejsze naprawiać błędy młodości:) ja dzisiaj robię na obiad pierogi ruskie a Wy?co pichcicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Majeczko masz cierpliwość kleić pierogi!!!!????????????? No chyba że gotowe tylko na wodę wrzucasz :) Majeczko najważniejsze nie oglądac się na przeszłość tylko zacząć wszytsko od nowa w rzeczy samej, gratuluję ci że po takich przeżyciach znalazłaś kogoś kto cię uszczęsliwia :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 edith po co pytałaś???a chciałamżebyście myślały , że sama lepię:P:P:P:D:D:D:D hahaha no dobra kupiłam gotowe:P:P:P:P hahaha:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 aaaaaaaaaaa no żeby nie było potrafię zrobić ale nie mam siły wyrobić ciasta a mężulek :P w pracy!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 HHEHEHEHEHEH no już myślałam że to tylko ja taki len okropny bo chyba za żadne skarby bym nie staneła do robienia pierogów :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Cześć dziewczyny! Miałam troszkę zajęć od rana, ale już się odrobiłam:) Ja pierogi zawsze kupuje gotowe:D:D Majeczko będe w piatek trzymać kciuki. Brzusiowa tylko się nie denerwuj za bardzo. Napewno jest wszystko w porządku! Na dworze paskudna pogoda. A ja mam coraz większęgo stresa przed terminem @. Objawów nie mam żadnych...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 :D:D:D a po co się męczyć jak w sklepie są:P hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Dula no już myślałam, że zimujesz:P fakt pogoda paskudna:( dobrze, że mam dzisiaj wolne:) trzymam kciukasy, żeby @ do Ciebie nie zawitała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 nie bylo mnie bo wyjechalam na kilka dni, i jutro znow wyjezdzam :) ale poczytalam, wiem co u ktorej :) majka - trzymaj sie kobito - ale ja tez zaczynam perzyzwyczajac sie do mysli zeby opuscic tabelke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Ania trzymaj się cieplutko i miłego wyjazdu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Jestem Byłam w mieście i nic nie mogę dla siebie znalezc :( A moja siostra jeszcze nie urodziła, matko jak ona się tam męczy tyle godzin, no i zakazali niby telefonu :( Ja też kupuję pierogi gotowe :) Ale dzisiaj serwuję zrazy, też kupiłam :D:D:D:D:D Bo nie ma czasu dziś na obiad :-P Na 14:30 muszę być w aptece po siostrę, bo kończy pracę :) No dziewuszki, spadam robić obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Cześć dziewczyny:) ja też zaczynam się stresować zbliżającą się @, fakt objawów zero. Nie wiem czy jutro robić ten test czy jeszcze czekać z datą 30 tak tylko obstawiłam, Jutro będzie mój 32 dzień cyklu. Nie no chyba poczekam do weekendu:( choć obawiam się że znowu nic z tego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 cześć dziewczynki, nie pisalam ostatnio bo trochę doła podłapałam. u mnie dzisiaj 24 dc, cały czas czekałam na skok temp, ale sie nie doczekalam. dzisiaj rano wzięłam luteinę, bo ile w końcu można to przeciągać. Wychodzi na to ze jak nie biorę clo to nie mam owu, a może pęcherzyki nie pękają. Teraz 12 dni z luteiną i @. a potem w 14dc do gina. doła też mam dlatego, że co chwilę dowiaduję sie o ciąży i to tak w najbliższym otoczeniu. Najpierw koleżanka z pracy - ma termin na grudzień i codziennie "paraduje" z brzuchem przed oczami. Potem dowiedziałam się że kuzynka mojej bratowej ma 19 lat i wpadła, a wczoraj kolejna kolezanka z pracy mówi, ze jest w piątym tygodniu. Ja naprawdę życze im dużo szczęścia, tylko po kazdej takiej wiadomości mam taką myśl -" Dlaczego nie ja, przecież teraz miała być moja kolej". niedługo mamy 2 rocznicę ślubu i rok starań za nami - i jakos tak ciężko mi na serduchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Poprawiam, dopiero wzięłam luteinę, więc będę miała dłuższy cykl STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI...............DATA@ kruszynka173.........24................3................ .........30.09.09 Ania_29.................29.................7............ ...........1.10.09 malutka8686..........23.................2............... ...........03.10.09 dula.....................26..................8.......... ..............04.10.09 EsiaSmH ...............22.................2........................ .04.10.09 basia29................29.................8(2z CLO)................07.10.09 marzencia864.........23.................7............... .........08.10.09 edith26.................26.................12........... .............09.10.09 karla83 .................26 ................10 .......... .............12.10.09 laura33.................33.................6............ .............13.10.09 mała_81...............28..................2............. .............15.10.09 edytka1980............29.................14............ ...........????????? brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........37......29.09.09. .......Piotruś? czuła..........25...........1...........39. .....3.10.09......Oliwka/Malinka chce dzidzie..25..........1.............25.....24.11.09 ..Wiktor? Julian Klapaucius26..26.........6............31.......2 8 .11.09......Radosław Koniczyna30..30.........7.............26.......12. 12.09..Dawid/Natalia szoja...........29..........3............15.......19.12. 0 9...........? Iwona77.......32..........4............22.......03.02.1 0 ...Majka smieska1......23.........3.............21....... luty2010...Kacper/Blanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Karla mam do ciebie pytanie, bo ja też jadam luteine regularnie bo bez niej to o @ mogłabym całkiem zapomnieć, tylko że ja jadam je tylko przez 5 dni a z tego co piszesz to ty strasznie długo je musisz zażywać. Czym to jest spowodowane że u ciebei okres zażywania jest taki długi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 mam ją brac przez 12 dni, tak kazał mi lekarz. nie wiem czym to jest spowodowane. gdzieś czytałam ze ktoś bierze przez 10 dni. Wydaje mi się ze co organizm to inna praktyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach