EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 jeszcze 2 dni do terminu @.... zero bólów brzucha i zlych nastroi...zachcianek na góre slodyczy... zadnych PMSów... kurcze przeważnie zaczynało się tydzien przed @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 poprostu nie mogę w to uwierzyć :) Nawet M jeszcze nie mówiłam, żeby w razie czego nie zrobić mu nadzieji........... Cóż za piękny dzień:) Dziewczyny a powiedzcie mi czy jesteście palące?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 1, 2009 Kruszynka aż mnie ciarki przeszły. Tak bardzo się cieszę!!! Wreszcie ktoś przełamał tą naszą złą passę ostatnio na forum!Gratuluję kochana. I przy okazji zazdroszcze bo tez bym bardzo chciała!:) Mnie bola dalej cycki a do tego całe plecy. Ale przypominam sobie że w zesżłym miesiącu tez tak miałam więc się nie napalam za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 1, 2009 ja palę... Rzucam od lipca i jakoś nie mogę. Obiecałam sobie że jak zajdę w ciąże to rzucam. Ale duzo już ograniczyłam bo wcześniej wiecej paliłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 1, 2009 Hej kobitki ja poproszę kawkę. Nie odzywalam sie bo 2 dni byłam na szkoleniu. Kruszynka trzymam kciuki za dwie kreseczki u Ciebie. A Tobie Czuła serdecznie gratuluję siostrzeńca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 Kruszynko ma małą kruszynkę :).. Ja nie palę nigdy nie paliłam... Dula - rzucaj kochana... gdzieś czytałam kiedyś ,że nawet po rzuceniu fajek wszystkie toksyny uwalniają się z organizmu jeszcze przez 9 lat.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 1, 2009 Przez prace pisałam tego posta przez poł godziny i nawet nie zauważyłam, że piszecie. Kruszynka miałam tak przy pierwszej ciąży. Na p9oczatku slabiutka, a potem cz dnia na dzień coraz ciemniejsza! Gratuluję serdecznie Dziewczeta teraz juz pójdzie, która nastepna ? Może po koleji , Dula teraz twoja kolej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 no właśnie ja jestem palaczka i teraz nie wiem co mam robić... też sobie postanowiłam że jak będę w ciąży to rzuce, a jak dzisiaj zobaczyłam 2 kreski to tak się zestresowałam, wzruszyłam i wogole że odrazu po fajka sięgnęłam:( No nic ale póki co będę napewno ograniczać, aż w końcu rzuce:) dam rade silana jestem, a po za tym dla mojego maleństwa wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 no mam nadzieje że przełamałam złą passe i teraz już każda zobacze te upragnione 2 kreski :) Dziewczyny jestem taka szczęśliwa, jeszcze te wasze opinnie że napewno jestem....nie mogę się na pracy skupić...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 jeju jakie to piekne.....wzruszyłam sie... ide sobie popłakać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 1, 2009 kurcze tak mną rządzą emocje przez te dobre wieści, ze normalnie skupic na pracy się nie mogę.Kurczę Kruszynka ale masz fajnie!!! Esia robimy jutro teściory??:)bo ja po dzisiajszych dobrych wiadomościach od Kruszynki to kręćka dostane:D Brzusiowa oby było u mnie tak jak u Ciebie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 Dula- nie kuś mnie !! poczekajmy do dnia @ !!! jejku naprawde chlipam jak bóbr... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 no to dziewczyny trzymam za was mocno kciuki ..... kurcze nie mogę się na niczym skupić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 nie dziwie się.. ehh teraz długo nie bedziesz mogła sie skupić :) pewnie masz tak ja ja....nachodzi cie mysl i nagle usmiech na twarzy....:) kiedy mówisz w pracy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 cały czas siedze uśmiechnięta od ucha do ucha i się dziwnie na mnie patrzą, bo nie wiedzą o co chodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 1, 2009 to najwspania;sze uczucie na świecie. a paierosy rzycaj jak najszybciej. jak bedziesz chciała chwycić za fajkę od razy sobie pomysl o maleństwie pod Twoim sercem za które jesteś juz teraz odpowiedzialna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 Kruszynka przenos sie do tabelki pod nami .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 1, 2009 Ja nie kuszę, ja poprostu już chyba nie wytrzymam Esia. I spróbuję chyba zatestować jutro przed pracą. Chociaż strasznie się boję jednej kreski...:/ Kruszynko tak myśle cały czas o Tobie. Mamuska przyszła nasza!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 1, 2009 Kruszyna wielkie gratulacje, może rozpoczniesz jakąś dobra passę na forum bo ostatnio jakiś wysyp złych informacji:) A co do palaczek to ja tez się do nich zaliczam, wiem że powinnam rzucić tym bardziej że staramy sie już od dłuższego czasu, ale jakoś co miesiąc gry dostaje ataku przygnębienia bo znów nie wyszło papieros pozwala mi się odstresowac, ale i tak ogrniczyłam i palę tylko kilka dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI...............DATA@ malutka8686..........23.................2............... ...........03.10.09 dula.....................26..................8.......... ..............04.10.09 EsiaSmH ...............22.................2........................ .04.10.09 basia29................29.................8(2z CLO)................07.10.09 marzencia864.........23.................7............... .........08.10.09 edith26.................26.................12........... .............09.10.09 karla83 .................26 ................10 .......... .............12.10.09 laura33.................33.................6............ .............13.10.09 mała_81...............28..................2............. .............15.10.09 Ania_29.................29.................8............ ...........2.11.09 edytka1980............29.................14............ ...........????????? brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........37......29.09.09. .......Piotruś? czuła..........25...........1...........39. .....3.10.09......Oliwka/Malinka chce dzidzie..25..........1..........25.....24.11.09 ...Wiktor? Julian Klapaucius26..26.........6............31.......2 8 .11.09......Radosław Koniczyna30..30.........7.............30.......12. 12.09..Dawid/Natalia szoja...........29..........3............15.......19.12. 0 9...........? Iwona77.......32..........4............23.......03.02.1 0 ...Majka smieska1......23.........3.............21....... luty2010...Kacper/Blanka kruszynka173...24......3............?.........? Niech wam będzie mam nadzieje, że następny test potwierdzi i nie będe musiała się znowu przenosić do starających się:) Ale jestem szczęśliwa!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 Dula - to trzymam kciuki :) ja postaram sie wytrzymać...hhe ale pewnie zaraz jak ty zrobisz to i ja.. heh jeszcze przed nami jest do testowania malutka.- ale jakos nic si nie odzywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Październik 1, 2009 kruszynka173 ja też robiłam test z fajką w ustach :-P To by chyba piátek jak sié nie mylé, we wtorek byam u ginki, potwierdzia, po czym poszlm do teciowej na ostatniego, a w czwartek pojechalam do mojej mamy na ostatniego :D I nie zapalilam do dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczé Ci wlasnie taaakiej motywacji!!! Mnie przekonalo zdanie jakie wtedy do mnie siostra powiedziala i mowie tak do wszystkich tez WYOBRAZ SOBIE SIEBIE ZAMKNIETA W BALONIE.... I KTOS CI CALODOBOWO WDMUCHUJE DYM DO SRODKA A TY TRACISZ TO CO MASZ TAM NAJCENNIEJESZE~~~~~ powietrze!!! Dula oby!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 zrobie wszystko co w mojej żeby rzucić to świństwo i nie truć mojego maleństwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Październik 1, 2009 Bedziesz dobra mamusia!!! To jest trudne jak cholera, ja wypalalam paczke dziennie, a gdy mialam zly dzien, to nawet otwieralam druga :-P I zdarzalo sie, ze mialam w ciazy juz jednego buta ubrane i chcialm isc do sklepu, np po klotni z michem, ale wazniejsze bylo malenstwo i to ze nie dalam michowi satysfakcji ze zapale, bo on zawsze mowil, ze jak bede palic to nie mam co marzyc o ciazy, a jak juz zaszlam to tylko czekal by wypowiedziec triumfalne zdanie A NIE MOWILEM??? W sobote mam termin i jestem bohaterka w rodzinie, bo nie kazdej udalo sie rzucic :-P I mezus ze mnie dumny :D A ja..................... Wytrwasz, trzymam kciuki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 Kruszynka - masz jakiś fajny pomysł na poinformowanie męża??? jakaś niespodzianka??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 wiesz co narazie nie wiem jak mu powiem :) A co jakieś fajne propozycje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 ja o sobie czasem marze jak powiem mężowi :) ... np wyrwać się do restauracji na jakąś kolacje... i mu tak jakoś ładnie powidzieć :) taki plan miałam w poprzedniej ciąży , ale nie wytrzymałam no i zdradził mnie uśmiech który za cholere nie chciał zniknąć , no i jak tylko wszedl do domu to w korytarzu mu powiedzialam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 no tak pewnie u mnie też tak będzie :) Ale muszę powiedzieć że to jest tydzień dobrych dla nas wiadomości.. wczoraj otrzymaliśmy decyzje w sprawie kredytu na zakup działki, a dzisiaj 2 kreseczki:) Nie moge normalnie w to wszystko uwierzyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 kochana... idzcie na kolacje pod pretekstem uczczenia decyzji o kredyt i wtedy zastrzelisz go nową wiadomością.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 Bardzo dobry pomysł.... tylko czy wytrzymam?? Ogólnie to chciałabym jeszcze potwierdzić ten test, więc chyba jutro zrobie drugi i dopiero. Bo nie wiem tak naprawde czy ta słaba kreseczka to ciąża, a może nie daj Boże błąd testu...chyba bym się załamała:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach