majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 taaaa:) ja też z południa:):) a konkretnie? gdzie mam sie udac na kawusię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 DZIEWCZYNY ZAKOCHAŁAM SIĘ:):):) ALE W PIOSENCE ŻEBY NIE BYŁO:):P http://www.youtube.com/watch?v=lio0YbTi87g&feature=SeriesPlayList&p=0BD69368AB943C89 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 Kochana do Rzeszowa :) a Ty skąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 6, 2009 Mi sie tez jeszcze mylicie Ania daj swojego linka do nk, bo Ciebie jeszcze chyba nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to daleko bo my z Dula z Katowic:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 Ania ma fajne fotki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 no tak do Katowic to mam z 230 km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 ja mam fajne fotki? :) moj maz to paparazzi :) i z wakacji ja mam zdjec z 1000 a on co najwyzej 5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 hahahaha :) toć Ty jego gwiazdą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 6, 2009 Ania to ja do ciebie na kawkę skakam, z Jasła nie daleko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 6, 2009 jak się kiedyś będziemy wybierać do Zakopanego to odwiedzimy Anię:) A ja tego linka do małej dalej nie dostałam:P Majka piosenka rewelacja!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 dula słucham ich od rana mają talent chłopaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 o to edith wskakuj na kawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 ja sobie tez zaraz zapuszcze ta piosenke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 wysłałam Ci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 mala a Ty jak sie nazywasz? zaraz Cie wyszperam na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 6, 2009 dziękuję bardzo:) muszę coś zacząć robić w domu tylko tak jakoś ciężko mi się zmobilizować:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 6, 2009 Dzień dobry dziewczynki :) Czuła pewnie już się uporała z porodem :) buziaczki ja wrociłam z hcg...ale dopiero jutro wynik mężuś odbierze.. moje kochane a ja nie mam prawie żadnego śluzu , za to piersi powoli dają o sobie znać.. i kłuje w podbrzuszku ale mniej.. Moje kochane... pozachodzicie w mig... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 Esia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 Ania wysłałam Ci link do małej :) przynajmniej tak mi się wydahje że do Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 hahahaha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 jej już wszystkie mi się mylicie na tej nk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja_juz_bogata_A_TY Napisano Październik 6, 2009 Poszukuję osób chetnych do pracy przez internet, mozesz bardzo dobrze zarobic nie wychodząc z domu (nawet do 2,5 tys na miesiac pracując 2 h dziennie!!!). Ja juz zarabiam, a Ty? jeśli jesteś chętny(a) napisz do mnie maila na adres: kizior508@vp.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 dzieki, dostalam linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 ale ja tez nie wiem ktora z Was to ktora :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 aaaaa dziewczyny zapomniałam:P Ja nie wiem czy czasem mój mąż nie czyta tu co piszemy albo taki zbieg okoliczności:P ale jak sie go zapytałam wieczorem co dziś mam zrobić na obiad to powiedział UWAGA! FRYTKI!!!!!! hahahahhahaha SZOK!:) nie mięso????:) super tylko musze ziemniaki obrać hahaha:D:D:D:D jak mi sie jeszcze coś przypomni to ponarzekam może też będzie skutek:P:P KOCHAM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 dobra spadam, odezwe sie pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 ja jestem Linda:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 6, 2009 dziewczyny czy to mozliwe zeby 6 dni po odstawieniu luteiny nie bylo okresu. o co kammon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 możliwe do 10 dni możesz dostać:) nie martw sie jeszcze nie masz czym ja dostałam tydzień po odstawieniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach