kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 {cześć] mała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 6, 2009 No ja mam dosyć sporo śluzu, dlatego zapytałam. Też się martwię, bo tyle miesięcy starań, najpierw trudno było uwierzyć a teraz znowu chciałabym żeby wszystko było dobrze. Więc z jednej strony radość ogromna a z drugiej oczekiwanie na jutrzejszy wynik no i na wizytę u gin, na która jeszcze trochę sobie poczekam. Karla podobny czas starań miałyśmy i tak mocno trzymam za Ciebie kciuki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 mała (tak miało być :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 Dula masz sporo białego śluzu????to naturalne w ciąży:):):P:P:):):P:):P Madzia pewnie urodziła tylko czekać na smska:):):D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 6, 2009 Cześć dziewczynki Kruszynka bardzo podoba mi się twoja wersja ze teraz po trzy bedziemy zachodzic w ciązę, to jeszcze pare miesiecy i cała nasza tabelka staraczek przekształci się w brzusiowe, to jeszcze pare miesięcy wytrzymam:) Dula i Kruszynka nie stresujcie się to nie wskazane będzie wszytsko dobrze wasze dzieciaczki będą sliczne i zdrowe {usta} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 a u mnie nawet w tym miesiącu nie było starań..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 ja sama zostanę w tej tabelce u góry:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 choć mnie tam nie ma hahahaha ZAPOMNIAŁAM hahaha :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 moje ciężaróweczki dla was i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 ejjjjj!!!!!!!! no gdzie sie podziewacie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 ja jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 6, 2009 majeczka z takim nastawieniem to ty pierwsza teraz zajdziesz :) tylko musisz się bzykac, bo bez tego ani rusz. heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 6, 2009 dziewczynki u niektorycyh z was byłam wczoraj na nk. i zaprosiłam. ale nie u wszystkich, bo nie mogłam znależć linków do stron tu na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 mała daj linka? haha nie ma bzykania bo mąż chory:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 6, 2009 maja nie mogę niech Ci np. kruszynka mojego przesle bo ja w pracy mam zablokowana nk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 6, 2009 Majeczko tak biały śluz mam, skąd wiedziałaś?:P:) I dużo, czasem już mam wrażenie, że to @ bo mi się mokro robi:) Ja wierzę w Ciebie!!! Chce zostać ciocią i jeździć do Was w odwiedziny. Mąż wyzdrowieje to do roboty!:):) Brzydulę oglądałam więc mnie chwilowo nie było:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 oki:) kruszynka:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 6, 2009 to ja http://nasza-klasa.pl/profile/978463 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 hahadula:) w brzyduli najlepsza jest Wioletta:P:P:P hahahahaha i jej ostatnie hasło z tym wietnamem buahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 a to ja:) http://nasza-klasa.pl/profile/1535581 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 tylko nie przestraszyc się:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 czula juz chyba urodzila, bo sie nie odzywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 juz ci wysłaąlm link do małej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 6, 2009 i mnie tez poproszę link:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 a ja sobie kawke pije :) ktoras chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 dzięki Agatko:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 ja!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 ja Dule i Majke mam juz na nk wczoraj wyslalam z 5 zaproszen Wam i juz sama nie wiem ktora jest która :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 Majka to zapraszam na poludnie Polski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach