dula 0 Napisano Październik 6, 2009 hahah Majka Kochany ten Twój mąż! Jak czyta to pozdrawiam go serdecznie!!!:) Esia to Ty jak ja, ja też jutro betę odbieram. Nic bym nie robiła tylko spała, ale ja to zawsze pospać lubiałam:P Idę do kuchni, będe gotować jarzynową:P I oczywiście będe tutaj zaglądać! Majka dzisiaj wolne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 6, 2009 no to może, bo już sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 ja bym chciała wolne:) ale już w piątek biore, więc się ciesze z tym że mam dużo spraw do załatwienia :) więc i tak nie odpoczne :) Dula jednak jade dzisiaj do lekarza, jednak dzisiaj przyjmuje :) już mi się wszystko poplątało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 ja jestem Agata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 Edzia niestety nie:( idę do pracy na 14:( skarbie jak czytasz to JA CIEBIE TEZ POZDRAWIAM OGROMNIE PS.ZRÓB W KOŃCU TĄ ŁAZIENKĘ:P hahahahaha:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 6, 2009 to sp[ij dula ,spij kochana i korzystaj ile sie da. chodzcie z mężem do kina na imprezy (nie mowie o dyskotece) bo my przez pierwszy rok ic nie urzylismy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 a ja nie lubię dyskotek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 boże jak cudnie śpiewa:) http://www.youtube.com/watch?v=r7d0m11PWqY&NR=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 6, 2009 ja się chyba zestarzałam bo tez nie przepadam za dyskotekami, a kiedys chętnie chodziłam:):) Mam warzywa swieże i jak sie mam zabrać za obiernaie, krojenie itp. to już mi się nie chce:D Kruszynka ciekawe co tam Ci lekarz powie. Ja muszę czekać do 26:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 doładowałam telefon:) czuła na bank odsypia nockę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 6, 2009 pewnie jak wstanie to Nam napisze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 dziewczyny, ponawiam prosbe o glosy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 no własnie ciekawe czy cokolwiek mi powie, czy że jeszcze za wcześnie ..... ja myśle że czuła teraz leży ze swoim maleństwem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 6, 2009 http://www.konkursvolvo.pl/galeria.php i w pierwsym rzedzie zdjecie 2 od prawej ( przedostatnie) i w 3 rzedzie zdjecie 3 od prawej - mozecie glosowac ile razy chcecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 Ania pamiętam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 6, 2009 Zupka się gotuje...teraz prasowanie...wrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 zjadłabym jakieś dobrej zupki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 ja wcinam gorący kubek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 6, 2009 Ja własnie wciamałam gorący kubek Żureczek z grzankami mniam mniam pycha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 6, 2009 a ja przed chwilą zjadłam paróweczki na śniadanko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 Edith!:):):) ja też!!!!!!!!!!! pycha!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 wszystkie smaki uwielbiam i ten nowy ŚMIERDZĄCY:P też serowo-grzybowy:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marteczka98222 Napisano Październik 6, 2009 hey dziewczyny mam do was pytanie lekarz stwierdzil u mnie 6 tygodniowa ciaze ale dzidzi nie widac tylko jest cialo zolte widoczne nic wiecej stwierdzil ze jest to spowodowane rzesunieciem owulacji i troszeczke idzie u mnie wolnej to wszystko powiedzcie mi czy w pustym jaju plodowym widac owe cialko zolte czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 oj ja nie mam pojęcia, ale skąd takie złe wróżby, że to może być puste jajo płodowe????robiłaś badanie betahcg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 gratuluję ciąży:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marteczka98222 Napisano Październik 6, 2009 nie robilam nie wiem ale wszytskie objawy ciazowe mam jak najbradziej jak bylam na 1 usg to byla czarna kropka na 2 usg widac juz ladny domeczekmojej dzidzi i cialko zolte bez fasolki kazal mi przyjsc za 2 tygodnie ehhh martwie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 ojej nie martw się ile minęło dni od ostatniej miesiączki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 około 7 tygodnia ciąży zaczyna bić serduszko a jak miałaś później owulkę to wiadomo, że później było zapłodnienie itd...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 6, 2009 i dlatego nic jeszcze tam nie widać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marteczka98222 Napisano Październik 6, 2009 ostatnia @ mialam 13 sierpnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach