Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Karla, to tak samo jak ja, tylko my w tej tabelce bierzemy leki, wszystkie dziewczyny zaciążyły naturalnie, ja też już się martwie, od ostataniej mojej ciąży mineło rok czasu i nic. Powoli zaczynam się załamywać.

No tak dula, ale Ty się nie leczyłaś, także u Ciebie to pewnie psychika działała.

tak rozmawiałam z moją lekarką. Wg mnie to jest teraz 5 tydzien a idzie 6. Jak z nią rozmawiałam to mówiła, ze 2 tygodnie dopiero minęło od zapłodnienia wiec za 3 tygodnie mam się pojawić a już wszystko będzie wiadomo. Więc wg moich obliczeń będe wtedy w 7-8 tygodniu.

Niby się trzymam, wczoraj jak dostałam @ nawet nie płakałam poprostu przyjęłam to do wiadomosci i zadzwoniłam do gina aby sie umówić na 14 dc. A dzisiaj nie wiem, jakieś czarne myśli mnie nawiedziły brrrrrrrr

ale niestety w tym miesiacu droznosci nie zrobie :( muze czekac na kolejny cylk - w listopadzie

Kruszynka a Tobie przecież wczoraj też nie robila usg prawda? kiedy masz na nie isć?

Ja też na poczatku jak dostawałam @ to zawsze ryczałam, a teraz już chyba się przyzwyczaiłam, tzn jest mi bardzo przykro. Nie wiem już co mam robić, modlić się czy szukac innego lekarza.

to jedziemy na tym samym wózku. Mam takie wrażenie że ludzie na mnie patrza i sobie myślą że ja jakaś wyrodna jestem. Wczoraj druga rocznica ślubu a ciąży brak. Pewnie sobie myślą że stawiam na karierę i pieniądze, że nie chce mieć dzieci a rzeczywistość jest całkiem inna

no własnie powiedziała że za wcześnie, ale wydaje mi się że w 6 czy 7 tyg. to powinna już coś widzieć?? Kazała mi zrobić badania i przyjść, konkretnie o usg nie mówiła, więc pewnie z wynikami jak będe to albo mi zrobi albo będzie się umawiać.... nie mam pojecia...

ale 6 tydzien będe miała w przyszłym tygodniu a 7 za dwa. A za dwa i troszkę mam iść do lekarza. Sama nie wiem, ale wstrzymuje się i czekam do tego 26 go. Za tydzień pójdę jeszcze raz zrobić bete zobaczyć jak przyrasta. Dzisiaj mi babka w labolatorium powiedziała, ze wysoka ale nie wiem co to oznacza.

Karla to samo jest u mnie. Tym bardziej ze poszłam teraz do szkoły zaocznie i ostatnio teściowa tak się mnie dopytywała ile ta szkoła bedzie trwac itd, pewnie sobie pomyślała, ze zamiast sie o dziecko starac to ja poszłam sobie do szkoły-wyrodna synowa. Ale ja poszłam do szkoły żeby się czymś zająć, żeby nie myśleć.

dula, jak taka wysoka to może na prawdę będziesz miała bliźniaki, bo kruszynka ma o połowę niższą od Ciebie.

:D:D:D Ale by były jaja:) Znowu sobie wkręce i będe myśleć:)

Boże dziewczyny co ja bym oddała żeby być w ciaży i też pisac tu z wami o swoich dolegliwościach ciążowych itd-wszystko bym oddała, aż mi się łezka zakręciła w oko, ide sobie popłakać

Gość smieska1
Basia no cos Ty !!!! nie zalamuj sie zobaczysz zajdziesz w ciaze !!!! nie ma innej opcji, poprostu nie mysl nagminnie o tym bo sobie tylko psyche zasmiecasz !!!! mysl pozytywnie badz optymistycznie nastawiona a zobaczysz ze wszystko pojdzie po twojej mysli !!! 🌻 Dula ja jak bylam w 5 tyg ciazy mialam usg co prawda baaardzo malutko bylo widac bo tylko takie cosik jakby malutenkie ziarenko ale wiedzialam ze jetem :)

Popłakałam sobie troszke, troche mi ulżyło. Dziewczyny mam pytanie do tych które farbuja włosy jakie farby są najlepsz, jakiej firmy?

a ja czytam caly czas .. bardzo ciężko mi pisać o naszej radości jak są wśród nas te które cierpią dlatgo że nie moga zajść... Kochane miejcie nadzieje,niestety jest tak ,że niektórym dzidzia przychodzi trudniej..wszystko sie odwróci...ciężko być cierpliwym kiedy tak bardzo się chce. kochana nie płacz... 🌻

Basia ja farbuje u fryzjera...boje sie domowych farb bo kiedys zamiast blondów wyszły rudasy.... ;p

Dula , kruszynka a ja nie robiłam beta hcg tlyko samo hcg... i mi wyszło 489 mlu/ml.. wiec jesli te wyniki są rowne z bety i samego hcg to moze faktycznie blizniaki... :) hehe ale jaja... dowiemy sie zaa 2 tyg.. :)

no i my 3 bedziemy miały bankowo bardzo przyblizone terminy .... Może nas zbiorowo jakiś kosmita zapłodnił :) hehhe

Basiu ja używam Loreal casting creme juz od jakiegos roku i jestem bardzo zadowolona

Dziewczyny mam pytanie tak z innej beczki. mój mąż ma za tydzień 30 - te urodziny i nie mam pomysłu na prezent. może wy mi coś podpowiecie?

Dzięki, ja włąśnie też myślałam o lorealu. A jeśli chodzi o prezent to nie mam pojecia. Ja ze swoim nie mam problemu bo jest wędkarzem i zawsze moge mu kupić cos z tego, zreszta z takich rzeczy wedkarskich jest najbardziej zadowolony.

no ja też miałam samo hcg, ale nie miałam podanego konktertnego wyniku tylko napisane że mam powyżej 20 co oznacza ciąże, ale nie mam pojęcia ile :( wkurzyli mnie tym troche