Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

smieska🌻 witaj kochana:) biedulko ale Cię męcza tymi lekami ale pamiętaj, że to dla dobra dzidziusia;)

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI...............DATA@ Ania_29................29.................8............ ..............2.11.09 edith26................26.................13........... ..............03.11.09 karla83 ................26 ................11 .......... ..............05.11.09 marzencia864........23..................8............... ...........05.11.09 mała_81...............28..................4............. ............06.11.09 basia29................29..................9............ . ............07.11.09 laura33................33..................7............ .............09.11.09 majka242..............29................................ ............17,11.09 Fridka..................29.................11........... ..............17.11.09 martacs................29............................... ..............22.11.09 edytka1980...........29.................14............ ..............????????? malutka8686..........23..................2.............. . ...........??????? brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię chcedzidzie..25..........1..........25.........24.11.09 .....Wiktor/Julian Klapaucius26..26..........6..........36........28.11.09 ....Radosław Koniczyna30..30..........7..........30........12.12.09. ..Dawid/Natalia szoja...........29..........3..........15........19.12. 09 ...........? Iwona77.......32..........4...........27........03.02.10 .....Majka smieska1......23..........3..........25....... luty2010.....Blanka kruszynka173...24........3...........?........czerwiec 2010............. dula.............26..........8...........9.........11.06 .2010.............. EsiaSmH .......22..........2...........7.........13.06.2010..Nadia/ Samuel Mamuśki NICK..........IMIĘ .........DATA.........WAGA .......WZROST......PORÓD frezyjka....Piotruś......28.09.09.......3970....... ..54............sn czula........Malinka......06.10.09.......3100...... ...53............. Fridka mamy termin@ tak samo;) jeszcze 2 tygodnie i wszystko jasne:D

Gość smieska1
majeczka wiem wiem ale ja nie moge zrozumiec czemu co tydzien chodze na wizyte do mojego gin co tydzien mnie podlacza pod ktg i mi wychodzi ze mam skurcze

leżysz w domciu? nie przemeczaj sie i nie stresuj bo jeszcze kawał czasu do porodu

smieszka może idz do innego lekarza tak dla sprawdzenia? tak pomyślałam,że gdyby te skurcze były groźne to by Cię skierował do szpitala....

nio... jeszcze dwa tygodnie... fajnie by było ;) gdyby się udało... ;) ja za tydzień mam usg, ciekawe co mi powie ;)

Gość smieska1
laura dzieki jestem w 26 tygodniu w czwartek mi sie zacznie 27tc a szyjke mam skrocona juz 3,5 cm majka nie leze odpoczywam ale z moim A do biura jezdze tu sie nie przemeczam bo tylko przy kompie siedze a w domu sie mega nudze i na leb dostaje jak sama jestem w chacie nie nie

smieska,wiesz co, majeczka ma racje, poradź sie innego lekarza, bo chyba powinien Ci zaproponować założenie szwu okrężnego na szyjke macicy. Ten zabieg robi sie jak szyjka sie skraca miedzy 23 a 33 tyg ciazy

Gość smieska1
laura co ?? co to jest pierwsze slysze ?? na to skracanie szyjki biore chyba luteine nie ?? szyjka narazie sie dalej po luteinie nie skraca, a co do lekarza ten do ktorejgo teraz chodze jest nowym lekarzem z polecenia bo gin do ktorego chodzilam od samego poczatku ciazy byl jednak nie kompetentny i tylko na siano liczyl

Gość smieska1
laura dzieki :) poczytam poczytam a w czwartek na wizycie z ciekawosci zapytam mojego gina

szyjka się skraca a lekarz krążka nie chciał założyć? kochana idź do innego lekarza

lepiej chuchać na zimne, a szew juz z późno ale krążek powinien Ci założyć wiem,że w domu nudaaaa ale musisz patrzeć na ciążę

Gość smieska1
powiem ci majka ze pierwsze slysze o czyms takim wlasnie czytam o tym na necie... mowie zapytam go o ten krazek w czwartek ja bede... ano w domu nuda fakt ale w biurze sie nie mecze a zawsze mojemu cos tu pomoge

Martuś ja mam syna 10 lat:) i też miałam krótką szyjkę i wiem jak to wygląda połowe ciąży w szpitalu na podtrzymaniu, miałam założony szew w 3 miesiącu ciąży

Buziak w południe 👄 U nas troszkę lepiej :) Mała zaczęła purtać, że hohoooo ;-) Od razu widać, że się lepiej czuję :D Pózniej może wpadnę i poczytam co u Was, odezwę się pa 👄 A i jakby któraś chciała zobaczyć jaki piękny mam projekt ze zdjęciem Malinki na kubeczku, to dawać adresy, wyślę zdjęcie :D:D:D:D:D

Noooo i dla jednej i dla drugiej :) Ale co się wierszyka naszukałam....... Ale to nic, jutro będą już u mnie, najpózniej w srode, bo w srode moja mama jedzie do Niemiec i ma zabrac dla tesciowej, bo stamtad szybciej dojdzie jak wysle niz ja z Polski :) Juz widze ich miny, ach te babcie :D:D:D:D:D