kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 coś mi nie wychodzi ten suwaczek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Grudzień 4, 2009 i tak jak mówiłam jest też druga kreska na tym porannym. ;) ja chciałabym mieć 3 dzieci. jestem jedynaczką i zaaawsze brakowało mi towarzystwa. no i mamy duży dom i w nim też czasem jest tak cichoo że aż strach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 marzencia ale testu nie powinno sie tak naprawde odczytwyac po godzinie.. bo jest wtedy niewiarygodny... bądź cierpliwa, poczekaj weekend i w poniedziałek zrób następny jak @ nie przyjdzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Grudzień 4, 2009 kruszynko wiem wiem, dlatego nie robię sobie nadzieji. co ma być to będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Grudzień 4, 2009 choć i tak dziś pewno nie przyjdzie bo ani mnie brzuch nie boli, czasem tylko gdzieś zakłuje, no i temp mam 36,9. aaa pochwalę się wam co kupiłam chrześniakowi męża ;D http://allegro.pl/item824334966_fisher_price_muzyczny_nocnik_royal_potty_gratis.html :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 bardzo fajny prezent :) a ile maleństwo ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Grudzień 4, 2009 18 msc Patiś ;) czyt. Patryk. fajny bobas, tylko strasznie rozpieszczony przez mamusię ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Super ten nocniczek!! Sama bym taki kupiła:) Ja już w domku, ogarniam bałagan, wstawiłam pranie...Może do 15 się wyrobię:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 4, 2009 a mojemu pieskowi sie na zabawy zebrało:) Ma już prawie 2,5 roku a czasami jest jak szczeniaczek:):) Tak się czasami zastanawiam jak zareaguje na nowego członka rodziny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 4, 2009 siłuje się z łosiem ( maskotką prawie tak dużą jak on) a co się nawarczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 a jakiego masz pieska?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Westa (terier szkocki) Biała kulka:) A Ty widziałam na zdjęciach tez masz taką małą pocieszkę?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 uwielbiam westy,są piękne :) własnie sie zastanawialm miedzy westem a shih tzu, no ale jak widać shih tzu wygrało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 własnie teraz patrze że masz zdjęcie ze swoim pieskiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 4, 2009 ja wogole uwielbiam takie małe pieski!:) Ale zawsze z mój mówi, że jak będziemy mieszkać w domu anie w mieszkaniu to kupimy sobie malamuta( odmiana huskiego):)Ale jak sobie pomysle ile taki duzy piesek miejsca zajmuje:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 4, 2009 jeszcze maleńki był na tych zdjęciach, a teraz juz 7,5 kg waży:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 no ja tez bym chciala miec na podwórku większego psa, ale ja bardzo lubie owczarki niemieckie :) No a do podwórka coraz bliżej, ponieważ kupiliśmy działkę na początku października, dzisiaj zamówiliśmy projekt domku i na wiosne chcemy ruszyć z budową :) więc może jak wszystko sprawnie i łatwo pójdzie na zime wprowadzimy się z maleństwem do naszego pięknego domku :) ahhh już sie nie mogę doczekać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 moja też około 7,5 kg waży :) ja się jej obawiam jak będzie dziecko, tzn nie obawiam, ona jest poprostu bardzo zazdrosna o dzieci z którymi się bawie... no i nie wiem jak będzie reagować.... no ale mam nadzieje że będzie wszystko OK tak samo jak i z kotem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Grudzień 4, 2009 Swój domek to jest to! Gratuluję w takim razie. Maluszek będzie ganiał po pokojach:):) Mój nawet w porządku reaguje na dzieci, ale jak zaczynją dokuczać to warczy i ucieka się chowac pod stół w kuchni. Nie przyzwyczajony poprostu:) A na dworze jak jestesmy to podbiega i skacze bo on to taki przyjaciel wszystkich ja się śmieję:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna30 0 Napisano Grudzień 4, 2009 hej dziewczynki, właśnie przyszedł mój"Obi Tens" do uśmierzania bólu podczas porodu. Muszę przyznać że fajnie wygląda to cacko. Bałam się że będzie dopiero w pon(w koncu poczta zwykle nie dziala tak szybko) a ze porod moze byc wczesniej, ale teraz jak juz przyszło(czekałam niecałe 2 dni od zakupu) to jestem gotowa. Synek może już się rodzić. Dziś na pewno je wypróbuję na moim M czy działa:) Pilot jest poręczny mieści się w dłoni. Czuje że skórcze przepowiadające są coraz częstsze więc może będzie tak jak mój M chciał na Mikołaja(niedziela). Było by śmiesznie no nie? Moja córa urodziła się w lany poniedziałek, więc może teraz czas na Mikołajki, kto wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 myśle że i u mnie i Cibie będzie dobrze i nasze pieski pokochają nasze maleństwa jak swoje ;) no w tej chwili mieszkamy w 32 m2 więc troche za mało jak na dorastające dzieciątko w przyszłości, a takto będzie miał pole do popisu :) super już sie nie mogę doczekać aż budowa ruszy.... Widze że dzisiaj tylko my praktycznie udzielamy sie na forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna30 0 Napisano Grudzień 4, 2009 ja też chce 3 dzieciaczków. Jedno ma już 9 lat, drugie w drodze, może trzecie też się uda za 2 lata:) Zawsze mamy czas do 35tki dziewczęta. Potem już bym nie ryzykowała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Grudzień 4, 2009 no to widze ze z poorodami starsz sie trawfić w pamiętne daty :) Bardzo szybko dostałaś ten obi tens, dopiero co o tym mowilas a juz masz :) w takim razie trzymam kciuki za bezbolesny poród w niedziele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Grudzień 4, 2009 kochan westy :) ten prezent zajebiaszczy :) u mnie dzis znowu to samo :( Malinka pol dnia wymiotowala a drugie tyle strzelala te swoje usmieszki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Grudzień 5, 2009 yhyyyyy cisza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Grudzień 6, 2009 cisza jak na morzu ;) madziu śliczna ta Malinka:D co zdjęcie to inna, bardziej słodka ;) ja dalej @ nie mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kodeks Napisano Grudzień 6, 2009 o depopulacji mowa- 93% ludzi ma zniknac z tego swiata Wy chcecie dzieci rodzic? dla tego chorego swiata- oszczedzcie im cierpienia: Większość Europejczyków nie jest świadoma, że z końcem 2009 roku dostęp do naturalnych terapii, suplementów, ziół i witamin w Unii Europejskiej może być NIELEGALNY. Od roku 2010 możesz nie mieć wolnego wyboru wysokiej jakości pożywienia czy naturalnych terapii. Zgodnie z projektowanymi zmianami przepisów unijnych, po 31 grudnia 2009 r.: - cała żywność będzie napromieniowana i może - zawierając dodatki chemiczne oraz pestycydy - nadal być nazywana „żywnością ekologiczną”; sprzedaż naturalnych witamin, suplementów mineralnych i ziół będzie NIELEGALNA, jak również wszelkie terapie naturalne stosujące te składniki; wszystkie zwierzęta rzeźne BĘDĄ MUSIAŁY zażywać antybiotyki i hormony wzrostu (łącznie z hodowanymi ekologicznie!); z czasem przydomowa uprawa własnych owoców i warzyw będzie objęta ścisłymi uregulowaniami i nie będzie możliwa bez zezwolenia; Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zaprotestować! Podpisz petycję! Poniżej znajdziesz więcej informacji. Aby podpisać petycję kliknij tutaj: http://www.eu-referendum.org/polski/petition s/natural_remedies_info.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Grudzień 6, 2009 no i napisałam że nie przyszła, a tu niespodzianka!! :( zonk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Grudzień 6, 2009 jak tam Mikolajki? :) milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Dzien dobry dziewczynki:) Marzencia szkoda ze sie nie udalo a juz myslalam ze taki piekny prezent na Mikolajki dostalas... a teraz czas na kawke....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach