Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 piwnookaBlond

unika seksu

Polecane posty

Go艣膰 Cuspidor27
i ja tak mam ...widze ze ekipa w komplecie....co do wredniaka to chyba czas sie przyzwyczaic do jego wredniackiego sarkazmu...czasami chlop pisze z sensem ...Wiec wredniak zostan z tymi kobietami marudami ale ....prosze byc milym!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ...M
Wiesz, mam 23 lata, jestem atrakcyjn膮 kobietk膮 i mam podobny problem z moim narzeczonym. Jestem szczup艂a, zgrabna, mam pe艂ny biust i 艂adne blond w艂osy - nie powinnam si臋 martwi膰 o dobry seks. Ale od kiedy zamieszkali艣my ze sob膮 2.5 roku temu - seks jest coraz rzadziej, coraz s艂abszy (ostatnio np kochali艣my si臋 w Nowy Rok - miesi膮c temu!) Wszystkie moje przyjaci贸lki sa w szoku, radz膮 mi abym jak najszybciej zacze艂a reagowac bo p贸藕niej bedzie tylko gorzej. Dla niego bardziej liczy sie gra komputerowa ni偶 ja, ile razy zasypia艂am sama w 艂贸偶ku czekaj膮c az skonczy gra膰. Jestem za艂amana. Jego koledzy okazuj膮 mi wieksze zainteresowanie niz on- zenada. Nie wiem co mam robic- czy zerwacx zareczyny, czy starac si臋 go jako艣 skuteczniej wabic (ale ile mo偶na? Jestem bardzo pomys艂owa kobiet膮 w 艂贸偶ku i pr贸bowa艂am ju偶 wszystkiego. Erotyczna bielizna, niebanalne pomys艂y, ba! nawet zorganizowa艂am tr贸jk膮cik z moja kole偶an膮 (to mu sie akurat podoba艂o, nie dziwi臋 si臋) i co ? i nic.j Jestesmy juz ze sob膮 ponad 3 lata, kocham go, nie zdradze i nie rzuce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobitka30
Czytam Wasze posty i naprawd臋 szczerze wsp贸艂czuje, jestem z moim t偶 prawie 10 lat, 6 mieszkamy ze sob膮 i pozycie seksualne praktycznie takie udane jak na pocz膮tku, poci膮gamy sie w ten sam spos贸b, moze warto by by艂o sie wybrac do sesksuologa z takimi problemami, bo to nie wr贸zy nic dobrego....

Udost臋pnij ten post

malaaaaaa - jak facet 艣pi, to jest to te偶 dobra okazja, 偶eby si臋 nim zaj膮膰. Nim, czyli penisem. Do dzie艂a! A mo偶e ju偶 zapomnia艂a艣, jak to by艂o w wieku 18-20 lat? :( P.S. Nie wymagaj od WREDNIAKA, by by艂 mi艂y. :P Cuspidor27 - kilka razy u偶y艂a艣 wyrazu "nic". Seks raz na tydzie艅 - to (jak dla mnie) pora偶ka (w wieku 25-35 lat). Przecie偶 w weekend mo偶na si臋 kocha膰 kilka razy. A w艂a艣nie - nie uprawia膰 seks, ale kocha膰 si臋 - to wiele wyja艣nia. W艂a艣nie tak te偶 si臋 okazuje mi艂o艣膰. A kizianie by艂o w kontek艣cie (znasz to s艂owo?) ma艂ej (chyba), kt贸ra zadawala si臋 tym, odpuszczaj膮c seks (bo musi - jej facet seksu nie chce).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
mala ja olalam wszystkie diety...joga-warzywa,owoce do oporu...bardzo ciezko mi odstawic makaron i ziemniaki...ale jako zamiennik mam czarny chlebek(pumpernikiel)...wszystkie diety jak napisalas powodowalay u mnie spadek wagi na krotki czas...zreszta jak bralam leki musialam jesc mieso i tlusto|(zalecenie lek||)i teraz mam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
Wredniak!!!!czytaj nas troche dokladniej ,jak zdecydowales sie juz czytac....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka83
a m贸j siedzi teraz w 2 pokoju i gra w wied藕mina...a ja mam chcice-twierdzi 偶e jestem niewy偶yta i zawsze chce;fakt jest tak ale co ja poradz臋, 偶e mog臋 non stop..?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
jak milo ,ze troche lat mi odjeles i mojemu G...czuje sie prawie "mloda"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
do ...M...ja mam to szczescie ,ze mij G nie ma pasji gier...za to praca do nocy(wiem pracocholik)Nie jestem zwolennikiem "tloku" w lozku..zazwyczaj ingeruje to w relacje partnerskie....a moze to bylo i jest powodem.Pomysl nad tym.Buzka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaaaaaa
Cuspidor ale ten program to dieta nie dieta....masz ilosc punktow ktore mozesz w ciagu dnia wyjesc...na co je przeznaczysz Twoja sparwa, byle by nie przekarczac punktow.... Oj Wredniak....ale moglbys prznajmniej nas nie dobijac, mamy takie problemy a nie inne i tyle...ja nie powiem bo jak na urlop jedziemy to kochamy sie kilka razy dziennie....

Udost臋pnij ten post

Spluwaczko - przepraszam, ju偶 Was nie b臋d臋 wi臋cej czyta艂. :P forumowiczka83 - to typowe u facet贸w, kt贸rzy unikaj膮 seksu (gry). Pisa艂em o tym niedawno (tutaj). Ja bym (na Twoim miejscu) powiedzia艂 do faceta - jak wolisz gra膰, to sobie graj, ale ja dzisiaj mam ochot臋 na seks i b臋d臋 go mia艂a! I zacz膮艂bym si臋 szykowa膰 do wyj艣cia (robi膰 na b贸stwo). :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaaaaaa
wredniak i co?? moze forumowiczka ma jeszcze wyjsc pozniej???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...M
Droga Cuspidor27 Na pewno to nie by艂o powodem. Problem zacz膮艂 si臋 du偶o wcze艣niej. To by艂 jeden z pomys艂贸w na reaktywacje( pono膰 marzenie jego 偶ycia)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaaaaaa
....M ale ja to bym nie zniosla drugiej kobiety w MOIM lozku dotykajacej mojego meza! teraz Twoj luby moze sie upominac o kolejny taki numerek....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...M
malaaaaaa wiesz, nawet jakby wpad艂 na ten pomys艂 (chyba wszystkie komputery 艣wiata, i kom贸rki i psp musia艂y by znikn膮膰) by艂abym zadowolona- bo mia艂abym przynajmniej seks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaaaaaa
spoko...ja mykam do mojego kochasia.....papa

Udost臋pnij ten post

Tak, Ma艂a, je艣li facet nie zareaguje, to forumowiczka83 powinna wyj艣膰. Ale oczywi艣cie nie zrealizowa膰 swojej \"gro藕by\", tylko pojecha膰: 1. do przyjaci贸艂ki (ale 偶eby facet o tym si臋 nie dowiedzia艂) 2. do dyskoteki i ma pota艅czy膰 (ale nie podrywa膰). No i ma wy艂膮czy膰 kom贸rk臋! A rano wr贸ci膰 do domu, jak gdyby nigdy nic. I si臋 nie t艂umaczy膰. Za kilka dni, jak zn贸w zajdzie taka sama sytuacja - ma to powt贸rzy膰. Ale tym razem wr贸ci膰 w po艂udnie. W膮tpi臋, 偶eby facet wytrzyma艂 do 3 takiego \"numerka\". :) P.S. S艂ysza艂y艣cie o ksi膮偶ce o Zo艂zach (tytu艂u nie pami臋tam - poszukajcie sobie). To lektura dla Was.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
...M...hmmm....nie zrozum mnie zle ...kazdy robi to co lubi i ja cie za to nie neguje....prawdopodobnie pan wredniak by to inaczej skomentowal...ale mniejsza o to...Kazdy facet ma fantazje o wiecej niz jednej kobiecie w lozku...ale jezeli chcemy to polaczyc z partnerstwem,zwiazkiem,malzenstwem to raczej nie zdaje to egzaminu....tak mysle...zreszta ja podobnie jak mala .nie dalabym rady patrzec na inna babe dotykajaca mojego ..MOJEGO chlopa:)Nie gryzie Cie to czasami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wredniaka
ale ty jeste艣 wredny naprawde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
wredniak musze (niestety)przyznac ci racje....az mnie wszystko boli z tego powodu..ale masz racje..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
dziewczyny w tym co wredniak pisze jest sens!!!!!tzn w jego ostatnim poscie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...M
Cuspidor27 nie, nie gryzie mnie to, bo zrobi艂am to dla niego i poza tym by艂o fajnie. Tu nie chodzi o wyrzuty sumienia, tylko o fakt 偶e m贸j przysz艂y m膮偶 jest najprawdopodobniej uzale偶niony od gier albo ma s艂abe libido. Jestem atrakcyjn膮 seksualnie partnerk膮 i nie potrafi臋 tego znie艣膰. Zastanawiam si臋 co mam zrobi膰, kocham go i nie chce zdradzac a ni zostawic. Chc臋 walczy膰 o nas i nasz zwi膮zek...ale nie wiem jak. Rozmawia艂am z nim i nie przynios艂o to skutku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
a tak odbiegajac od tematu ..jaka pogoda w Polsce?Powiedzcie blagam ,ze w Zakopcu jest jeszcze snieg...wlasnie sprawilam sobie nowy narciarskie ubranko i mam nadzieje je ubrac (za 2 tyg):)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
tak jak napisal wredniak....Pozyc troche swoim zyciem...i nie brac go zawsze "pod uwage"bo on tu biedny siedzi i gra...to ja musze siedziec przy nim..grzecznie w domku....jeszcze piwko otworzyc podac kolacje do kompa....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
a moze i ty powinnas znalezc "swoje uzaleznienie"....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
Wredniak..nie watpie w Twoja madrosc i skromnosc....Natomiast wydaje mi sie ,ze ograniczasz sie do stereotypow....Pamietaj ,ze kazdy zwiazek jest inny...

Udost臋pnij ten post

Poza tym - tak na serio - to Wy艣cie go, swojego faceta - po prostu rozpie艣ci艂y. On ju偶 nie musi si臋 o Was stara膰, skaczecie ko艂o niego, a on robi swoje. 呕y膰 nie umiera膰) tylko to gderanie o braku seksu troch臋 przeszkadza :P). Zacznijcie si臋 zachowywa膰 tak, jakby Wam ju偶 na nim nie zale偶a艂o, zajmijcie si臋 sob膮, przesta艅cie ko艂o niego skaka膰. Znikajcie z domu na wiele godzin... To pobudzi w nim (ponownie) instynkt 艂owcy (zdobywcy). To wa偶ne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cuspidor27
widzisz wredniak jaki mam super progres...jeszcze jak obronie ten doktorat to bede super madra....moze wtedy bedziemy mogli porozmawiac "na poziomie wredniaka"ojjj...zapomnialam dodac ..pisze go w jez.angielskim...jak ja sobie poradze z tym moim nieszczesnym "nic"jakies porady...?

Udost臋pnij ten post