Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

czytałam też ze miłość macierzyńską bozia wymyśliła po to by nie pozabijać własnych pociech jak ci dają kość i coś w tym jest coś w tym jest

ju widziałam cię! napiszesz ty w końcu co się z tobą działo?

Gość Ju......
Witam szersze grono, nie mniej szacowne, rzecz jasna. 🌻 Już zaległości nadrobione, sporo się tu działo podczas mojej nieobecności... Korzystając z okazji, załączam moje przeprosiny. Mnie nikt przepraszać nie musi, bo nie ma za co. :) Ikuś, u mnie w porządku. Wyjazd nawet udany, pomijając chwile, kiedy różnice charakterów dawały się mocno we znaki.

uuuuuuuuuu mówisz po zaspokojeniu tęsknoty wszystko wróciło do normy??:D

Gość Ju......
Nie, Ikuś. Gorzej. Już od pierwszej chwili były jazdy... bo nie okazywałam wystarczającej radości na jego widok...:o A potem było tylko lepiej.

a deko to specjalnie ikusi na złość wkleja you tuby bo wie że ikuś głosu nie ma :P 🌻

o jesu ju ale powiem ci że to nie dobrze:O

Gość deko anthill
wcale ze nie wiem ze nie ma głosu. aco karty dźwiękowej nie masz>? czy głosników.

deko tak tylko mówisz:P a tak na poważnie- to mam jedno i drugie ale mąż coś tam przestawia na słuchawki i coś dodatkowo wyprawia skutkiem tego głosu nie ma i na słuchawkach i bez nich- a ja nie umiem zrobić żeby było :)

Gość deko anthill
jakby mi facet na poczatku wyskoczyl z tekstem ze sie nie ciesze na jego widak to jak on by sobie tego zyczyl, to bym mu podziekowala:o

j tam może to kwestia dotarcia się

Gość Ju......
Hej, Sami. :) Trudno to kłótniami nazwać - raczej jest to jego wzburzenie i moja nieumiejętność reagowania na nie. Cokolwiek nie zrobie wtedy - jest źle. Dlatego już nic nie robię, milczę i staram się po prostu nie doprowadzać do takich sytuacji. Oczywiście też źle.

wiesz justys musicie nad sobą popracować bo w pewnym momencie sama miłość nie wystarcza ale sumie nad związkiem zawsze trzeba popracować zwłaszcza jeśli ścierają się tzw "charakterki"

Gość Ju......
Wiem, Ikuś, wiem. Jakoś się może kiedyś dotrzemy. Prawda jest taka, zdaje się, że zakochaliśmy się w naszych o sobie nawzajem wyobrażeniach, a teraz, gdy dociera do nas prawda o nas, pojawiają się schody. Szczególnie dla niego, bo chce mnie koniecznie widzieć inną niż jestem, a prawdy w ogóle nie przyjmuje do wiadomości. Czy to jest do przeskoczenia?

ju pewnie jest skażdy związek jest inny jedni potrafią funkcjonować z prawdziwym partnerem inni nie bo zawsze na początku są przede wszystkim wyobrażenia

Gość Ju......
Mądrze prawisz. :) Spoko, jakoś to będzie. NIe ma co o tym pisać, są ciekawsze tematy. :)

wiesz justyś ja poznałam artura przez internet- tez pewne rzeczy były fantazją na dodatek zawsze człowiek jakoś tak stara się bardziej;) też się docieraliśmy na początku było- nie pasuje ci- przyzwyczaj się potem dotarło do nas że nam zależy na tyle by pracować nad sobą żeby każde z nas było naprawdę zadowolone

Gość Ju......
A jak się ma kafeteryjne pisemko CHN? Zakończyło już działalność?

ju nie wiem od kiedy nastąpił tam atak pomarańczy złośliwa sztachetka,zwana skrzatem- czyli ja:) przestała w niej pisywać stwierdzając, że to za niskie progi na jej nogi:) nie wiem czy pismo istnieje i czy będzie kontynuacja

Gość Ju......
He he, Ikuś, czyli to Ty byłaś.... A ja myślałam, że któryś z Twoich fanów. :D

Gość całuss
ha!!! wiedziałam że to Ty:D witam wiosennie i zmykam;)🖐️

ju naczelnym nie wiem kto był czy jest a skrzat , źle o ike nie pisał- chyba........... :D

ja też na razie lecę mąż już jest- trzeba oddać mini skrzaty i tą wiosnę przy okazji zobaczyć :)

Gość Ju......
Pogoda dziś świetna. :) Miłego dnia życzę. 🌻

Gość Luśka z W..
🖐️ :) Zaraza poczytam, o czym plotkujecie. Aha, Ike, to nie to, że jestem w innej sferze czasowej, jednak większość życia spędzam w kraju nad Wisłą, taka ze mnie patriotka ;-) A może szkoda, bo tam pewnie czułabym się w tej chwili trochę mniej samotna :)

lusiu🌻 na samotnośc ponoć najlepszy jest wibrator:) a tak na serioo może jednak powinnaś nabyć tego pieska przykro mi że nie mogę cię w tej chwili pocieszyć ale naprawdę musze leciec