Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

jeśli jeszcze mają w ogóle czym się chwalić:P zresztą niektórzy zachowują się jakby mieli penisa i... nic poza tym:O:P monte, normalnie z ciekawości zaraz luknę na erotyczny:D:P

hehe;) monte, mnie też ostatnio nosi to tu to tam:P brak przyjemności jest zły😭 trzeba coś z tym w najbliższym czasie zrobić:P hahaa może założymy zatem taką stronkę pokapena?:D:classic_cool::P

z pewnością byłoby powodzenie na oglądalność i na dodawanie zdjęć;) osobiście nie umiem tworzyc stron www, ale... zawsze coś można wymyśleć:)

ja? piszę z Tobą i takim śnieżkiem(na takim jego topiku, gdzie szukał kogoś na kawę);) a Ty nie wiem co robisz:P płaczesz? pokazujesz język?:P

monte monte;) spokojnie, zamkniemy oczka i trzask prask o wszystkim zapomnimy grzecznie:classic_cool: wracaj do mnie i do śnieżynka:) przedstawianko miało miejsce:P bo się kolega dopominał:P

monte😘 wstawaj, jeśli jeszcze spisz, bo zobacz która już jest godzina:P a jeśli już nie śpisz, to chodź tu, bo z nudów jeszcze zawitam tam, gdzie Ty wczoraj:O;):P

tscz ...luzix :) ale na zdzira mogła by wpasc czasami :) Ciebie tez zapraszam na party :) Zwłaszcza jutro ..... Na wakacjach jutro stawiam :) Bo bedzie okazja :) Monciak bedzie pewnie wiedział z jakiej okazji jutro pjemy :P

brat:) to jak się tylko pojawi tu,a zwłaszcza jak będzie znów marudzić,że jej się nudzi jak mnie nie ma, to bankowo wykopię ją tam gdzie mówisz;):P