Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reactiva

kącik dla wszystkich z poczuciem humoru!!

Polecane posty

Przychodzi facet do przychodni (w Polsce ... powiedzmy to sobie głośno! ). Stanął w kolejce do rejestracji. Po kilku godzinach kiedy przyszła jego kolej recepcjonistka się pyta do jakiego lekarza chciałby być skierowany. - Ja poproszę do kogoś od uszu i od oczu... - Proszę Pana nie ma lekarzy takiej profesji... do kogo mam Pana skierować... - Ale ja proszę do takiego od oczu i od uszu! - Proszę Pana jest albo od oczu okulista albo od uszu laryngolog... to do kogo?? - Ale on musi być od oczu i uszu jednocześnie!! - No dobrze a jakbym takiego znalazła to co by mu Pan powiedział? W czym można Panu pomóc?? - Mam ostatnio taki problem... co innego słyszę a co innego widzę.. Psychiatra radzi matce dziecka, które sprawia masę problemów. - Niedługo popadnie Pani w depresje, proszę się wyluzować, odpocząć od domowych problemów. Polecam Pani nasz kurs odprężania. Kobieta się zgodziła i po paru tygodniach wraca do lekarza. - I jak? Była Pani na naszym kursie? - pyta lekarz. - Tak. - Wyluzowała się Pani? - A kogo to obchodzi? Dzień dobry, panie doktorze, jestem Napoleon Bonaparte.. - I uważa pan, że coś jest z panem nie w porządku? - Ależ ze mną jest wszystko w porządku, gorzej z moją żoną. Ona twierdzi, że nazywa się Kowalska...

Gość ubaw po pachy
Pewien gość strasznie chciał zostać hippisem. Napisał więc list do Stowarzyszenia Hippisów. Napisał tak: - Nazywam się Jan Nowak, chcę zostać hippisem. Walę wódę rano i wieczorem, żarłem już wszystkie możliwe prochy, nie myję się od dwóch lat, biegam w zimę na bosaka i mam włosy tak długie, że wycieram sobie nimi dupę... Po tygodniu przychodzi odpowiedź: - Odrzucony. Prawdziwy hippis NIGDY nie wyciera dupy...

Gość hahhahaaaaaaaa
heheheheee

Gość belissima39
na dobry początek rysunek Raczkowskiego - http://pokazywarka.pl/nkez1v/ czy ktoś zna jeszcze jakieś żarty, które pomagają oswoić temat impotencji? w sumie trochę takich poszukuję, że tak powiem, w kwestii osobistej...

Gość przeuroczy rysunek
znam go już :) popularny wśród znajomych :) podobnie jak "białe tabletki na V". nie będziemy głośno mówić, że chodzi o vizarsin :) podobno popularny ze względu na podobieństwo do zwykłej aspiryny...

Idzie Garbaty o północy przez cmentarz, wyskakuje upiór i mówi: - dawaj pieniądze! -nie mam! -a co masz? -garba! -to dawaj! I zabrał. A "Garbaty" szczęśliwy wrócił do domu. I opowiedział wszystko kumplowi Kulawemu. A Kulawy też chciał być zdrowy i poszedł o północy na cmentarz. Wyskakuje upiór i mówi: -masz garba? -nie! -to masz!