Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reactiva

kącik dla wszystkich z poczuciem humoru!!

Polecane posty

:D gazik dobre :D ty to na pamięć znasz :P Blbec :D ja te rysuneczki maluje na monitorze farbkami plakatowymi :D 🌼 ładne ,nie ?:D Ja lubię Kogel -Mogel,czterdziestolatka także ,ale przyznam ,że mało co teraz oglądam filmy :D jakoś nie mam weny :D wole jakieś programy naukowe i takie tam bezdety oglądać ,najlepsze te dla chłopaków :D o samochodach :D

Gość gazik_na _lysyych _oponach
"blbec" dzieki za troske, jak bede czul sie zagrozony to dam ci znac..dasz mi adres do tego AA. "reactiva" tez lubie Daleko od noszy"..mam Polsat 2 i ogladam codziennie....A "Daleko od szosy" to pamietam i to nawet dobry film o milosci i uparciu dwojgq ludzi mimo sprzeciwu ze strony rodzicow i otoczenia!

Gość reactiva
A ja znałam takiego goscia ktory przez pare lat przysylal kase na dom zona wysylala zdjecia wznoszacego sie domu, coraz to piekniejszego.WRocil po 2 latach czy trzech wlasciwie wpadl na troche i co zobaczyl? nic same fundamenty tylko a dom ze zdjec to dom sasiada.Zona rozbijala sie taksowkami i urzedowala ponoc z facetami.Zylo jej sie super...

"biblec" tak dla wyjasnienia ! ja tu nie pracuje!!!tylko zyje od 17 lat i mam obywatelstwo polskie i szwedzkie, jezyk znam biegle i jestem tu tak dlugo, ze jak mowie "moj dom" to mysle o mojej willi w Szwecji a nie o moim ukochanym malym domku w Polsce, ktory tez mam i tesknie do niego i do mojego ogrodu ....tak niedaleko od Wroclawia.

widzicie to jest tak jakby czlowiek rozdwoil sie..troche tu a troche tam! i na mozna tego jakos pogodzic..

gazik :D ja też mieszkam nie daleko Wrocka :D może ci domek sprzątnę kiedyś ,jakbyś chciał przyjechać na wekkend :D będzie czysto i pachnąco :D

Gość reactiva
ja mieszkałam w olesnicy...

"ryjek" niestety wynajmuje domek mojemu przyjacielowi i jego rodzinie..sorry "reactiva" to fajnie bo nawet mam kolege z Olesnicy tej pod Wroclawiem i bywalem tam czesto,,,chyba jest tam fabryka masla? nieprawdaz?

Gość reactiva
byla mleczarnia nie wiem czy jest do dzis ..?

A ja nie powiem:P ale zapewne znacie :D do tych co z okolic Wrocka i takich tam :D a w Oleśnicy byłam kiedyś ,może ze trzy lata temu:D

Gazik co bym, nie napisała i tak nie zrozumiesz :D mi chodzi oto ,że jak będziesz planował powrót na chwilkę, to mogę ci chatkę naszykować ,bo mam blisko :D nie mam zamiaru sie wpraszać :P

no wlasnie! jezdzilem tam po maslo w latach 90-tych i gonilem wszystko pod supersamem w Dzierzoniowie i Bielawie..to byly czasy...Walesa..Solidarnosc...bylo dobrze, ale skonczylo sie i trzeba bylo wiac na zachod , ale juz z innych powodow, ale to moge Ci opowiedziec tylko prywatnie

"ryjek" a jestes kobietka?

nie sciemniam i nie szukam kobiety na sile...nie o to mi chodzi! poprostu chce porozmawiac z Polkami bo tego mi brakuje tutaj

a teraz zegnam na dzisiaj..bo czas isc spac..jutro jade na basen i trening wiec musze byc wypoczety. Ma nadzieje, ze pogadamy jutro i moze opowiem jakis dobry dowcip..."reactiva" i "ryjek" zycze wam milej nocy i kolorowych snow!

Kobitki do dzieła ja tu tylko do Gazika mogę być obserwatorem.Nie wsciekaj się chłopie na mnie przecież nic złego Tobie nie powiedziałem.Jeśli czujesz się urazony to przepraszam.:classic_cool:

Gazik :D dzisiaj masz ostry gazik:D nie zauważyłeś żem kobieta :D Dobra ,wybaczam ten jakże wielki błąd;) Śpij dobrze byle bez gazu :D 🖐️ A my dalej jedziemy :D widać ,że topic się rozwija to znaczy będzie coś z tego :D

Gość reactiva
Zapatrzylam sie na film na 2

Gość reactiva
Ja tez koncze na dzis mam ochote cos tam poogladac...Dobrej nocki..i jedna zasada na tym topiku nie wolno sie obrazac!

Faktycznie ryjekkk masz rację🌻Ale to z przemęczenia przy kompie.Jutro mam wolne.Będzie komp naprawiany:D:O:O:O:-)

Hm... ja mam teraz piękne dwa dni wolne :D mąż wraca z delegacji :D trzeba się dziecinką zając :D Co będę ściemniać ,rączki zacieram :D rzecz jasna wiadomo o co chodzi :D Dobra muszę już wyparować :D trza bosko wyglądać na spotkanie :classic_cool: Dobrej nocki wszystkim ❤️ śpijcie spokojnie Zawitam dopiero w poniedziałek :D Lulululu,aaaa,kotki dwa :D

witam🌻 A gdzie to pochowałyście się po różnych kątach???????? Może te przesłanie na innym topiku wczoraj mocno przyjęłyście do serca? dzisiaj po południu nie będzie mnie,jestem zajęty.🌻🌻

Cześć ,czołem :D wpadłam się przywitać :D 🖐️ Blbec nie wiem o jaki topic chodzi :D ale co mi tam, widocznie mnie nie dotyczy :D Jak wpadłam ,tak wypadłam :D miłego dzionka dla wszystkich :D Troszkę wiosny 🌼🌼🌼🌼🌼:D

Gość Jestem za a nawet przeciw
Ja też witam [cześć} Ludzie co Wy tacy zajęci ? Weekend a u was trzepanie dywanów czy jak:O

Gość gazik_na_lysych_oponach
Sobota..czas sie wyluzowac, wypic cos, zeby znowu poczuc sie wolnym i silnym czlowiekiem i chociaz na chwile czuc, ze jeszcze wszystko moge zmienic jak tylko bede chciec! :D a w Poniedzialek znowu skurczymy sie do rozmiarow ofiary zycia i wszystkiego co z tym zwiazane i juz nie nie bedziemy w stanie nic zmienic w naszym zyciu bo ten szalony wir codziennosci znowu porwie nas niczym bezsilne ofiary...i pozostanie czekanie na Sobote, ktora da nam znowu na chwile poczucie zludnej wolnosci! oczywiscie pod warunkiem, ze wypijemy kilka glebszych..

Gość gazik_na_lysych_oponach
mialo byc wesolo wiec opowiem wam dowcip! -przychodzi facet do drogeri -poprosze jakies dobre perfumy dla mojej zony -prosze! mowi ekspedientka..35 zloty -oj! moze jakies tansze? -to moze te?.. 20 zloty! -oj..sa moze jakies tansze? -proooosze!! 10 zloty i prezerwatywa od nas..gratis! -a po co mi prezerwatywa? -zebys sie juz wiecej nie rozmnazal tu chuju!

🌻 Wiwat ryjkkku i cała plejada znajomych. Jestem tym któraś nauczyła mnie wstawiać EMITEKONY a póżniej napisałem dokładnie reactivie.Do jutra gdyż muszę się zaopiekować HMMM no wiecie kim.🌻🌻🌻:D:D:D:D:):):):classic_cool: Dobrou Noc Dobranoc.Do jutra.

Się tu dzieje noooooo,emoty się stawiają,uśmiechy na buziolach są to znak że topik do przodu się rusza:-D Mnie oststnio kurnik tak pochłonął,że kurcze nocki zarywam i gram gram gram zawzięcie.Jak mi sie wory pod oczami pokażą to dam se na luz ,odpoczne przyłożę kilka torebek z herbatką i powtórka z rozrywki;). Narazie to potaplam się w śniegu ---po pas mi nasypało.Spokojnego dnia życzę.

Witam w popołudniowy dzionek. Jakoś dzisiaj wszyscy wybyli tylko ja muszę dyżurować.Czekam na rozmowę z Kanadą różnica czasowa 8 godzin to myślę ,że kolega wygramolił się z tych piernatów i zacznie za chwilę gęgać.Chrzest dla mego kompa.Już przyszykowałem szampana a dla mnie drineczka.Może uspokoi moje skołatane nerwy.żeby podtrzymać humorek anonsuję taki żarcik; --Co robiJapończyk,gdy chce otrzymać podwyżkę? --Pracuje lepiej niż dotychczas --A co robi Polak,gdy chce otrzymać podwyżkę? --STRAJKUJE!!!!! Oczekuję dalszych zgłoszeń.