Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reactiva

kącik dla wszystkich z poczuciem humoru!!

Polecane posty

CDN.żartów. Panie władza,zniknęła mi żona :D:D:D:D:D Dawno? No będzie ze dwa tygodnie Człowieku! To dopiero teraz zgtaszasz Panie władza,nie mogłem uwierzyć w te szczęście. Pociąg gwałtownie zachamował i młoda dziewczyna z rozpędem wpada na księdza -Przepraszam,tak szybko stanął- Ależ skąd moje dziecko,to jest klucz od plebani.:D:D:D:D:D:D

Witajcie narody 🖐️ :D Życzę wszystkim miłego dnia :) i spokojnej roboty :D Mnie dzisiaj ktoś z ranka ciśnienie podniósł :D ale nie będę wam dupy zawracać codziennością :D Trzymajcie się ramy ,to nie pospadamy :D Horzczica :D nie za dużo tych zmian :D dwa nowe nicki i :D ale lampeczkę szampana :D wypiję z okazji chrztu kompusia :D No to sto lat! :D

Gdzieś daleko, na zakurzonej wiejskiej drodze spotyka się osioł z Ładą i pyta zdziwiony: "A ty, co ty jesteś ?" Odpowiada Łada : "Ja jestem samochód, a ty ?" Na to osioł, trzęsąc się ze śmiechu : "A ja jestem koń !" :-O - Kiedy kobieta przeżywa szokujący seks? - Kiedy zamiast orgazmu przychodzi mąż. Góry. Malarz maluje pejzaż. Podchodzi baca, patrzy jak artysta wiernie kopiuje widok i mówi: - Cholera, ile to się cłek musi namęcyć jak ni mo aparatu! :-D

Dobra no coś dam od siebie :D Z serii uczniowskie gafy :D Magellan odkrył Amerykę ,ale wracał przez cieśninę ,która była tak ciasna ,że zniknął w niej .I od tej pory nazywamy tę cieśninę -Cieśniną Magellana.:D A i jeszcze może jakiś kawał :D Jaś puka do drzwi sąsiadów .Sąsiadka otwiera i od razy domyśla się ,że matka wysłała Jasia ,żeby znów przyszedł coś pożyczyć . Nie ma na to ochoty ,więc zatrzaskuje je mu z całej siły przed nosem .Ku jej zdziwieniu drzwi nie zamykają się ,lecz odskakują z impetem . Próbuje jeszcze raz ,lecz rezultat identyczny -drzwi powtórnie odbijają się i stają otworem .Podejrzewając ,że chłopiec trzyma nogę między drzwiami a framugą ,kobieta cofa się ,aby wziąć rozmach ,który nauczy go grzeczności .Wówczas Jaś odzywa się : -Musi Pani najpierw odsunąć swojego kota ...:O

Witam, mozna sie przyłączyc? na wkupne kawał: Do restauracji wchodzi kobieta ze swoim drugim mężem. W hallu natykaja się na jej pierwszego męża. Były mówi do aktualnego (z przekasem): - No i jak smakuje używany towar? Aktualny spokojnie odpowiada: - Pierwsze 5 cm rzeczywiscie używane, ale reszta - nóweczka

Poszedł ślepy na grzyby. A, że nic nie widział, więc to co zebrał poznawał po smaku... Trafił na jednego grzyba, spróbował: -Mm.. maślaczek. I do koszyczka... Następny: -Mm.. Borowik! I do koszyczka... Idzie dalej, znalazł kolejnego. Próbuje: -O fuj! Gówno! Dobrze, że nie wdepnąłem!

Gość reactiva
Witam wszystkich po wekeendzie.Fajne kawaly sobie poczytalam, super!

Witajcie 🖐️ wstawać śpiochy :D a ci co pracują ciężko to potem m meldować się :D co to za obijanie :D topic miał być z poczuciem humoru a tu cisza jak na pogrzebie :D Ruszamy się ,ruszamy:D

Gość janiob62
Aż się boje cokolwiek tutaj napisać !!! Zastanawiam się czy jestem facetem z poczuciem humoru ? No , bo co to znaczy mieć poczucie humoru ? Czy to wystarcza by dobrze się czuć w każdym towarzystwie ,lub znosić bez zmrużenia oka żarty pod swoim adresem , albo też okazywać radość i wybuchać śmiechem z każdego żartu , nawet kiepskiego. A może poczucie humoru jest zwyczajnym nie braniem na poważnie wszystkiego , jest zdolnością do zauważania absurdalności , zabawności i ciekawej konstrukcji dowcipów przy jednoczesnym nie zwracaniu szczególnej uwagi na elementy nie pozbawione wulgarności i mogące być sposobem na obrażenie kogoś. Uważam , że we wszystkim umiar jet bardzo wskazany , w serwowaniu kawałów również. Pytanie odnośnie poczucia humoru może konkurować z pytaniami typu: ”co to znaczy mieć czyste sumienie” , albo “co to znaczy mieć kobietę”......albo “co to znaczy mieć w sobie to coś co zafascynuje drugą osobę”..... Ja sam uważam się za człowieka rozrywkowego z poczuciem humoru , nie obraźliwego z byle powodu , mało tego , lubię dobre towarzystwo i takie mam , gdzie się bawi przy “szklaneczce” , śpiewie , tańcu przy każdej nadarzającej się okazji. Nie wstydzę się tego , że lubię muzykę biesiadną , łatwą lekka i przyjemną, co nie oznacza , że inne gatunki są mi obce . Wszystko o właściwej porze , miejscu i czasie. Jednego co mi żal , czego jest mi trudno wybaczyć III RP to zaprzęgnięcie Nas do jak to się określa , “gonitwy szczurów” , gonitwy za dobrami współczesnego świata, za pieniądzem , a co za tym idzie ograniczeniem wymiaru wolnego czasu , który można poświecić na bezinteresowne spotkania przyjacielsko – towarzyskie. Coraz trudniej zebrać towarzystwo na wyjazdowego grilla nad jeziorko , na brydża , panie na panów …....... , spotkań bez specjalnych okazji - bardzo mi tego brakuje. Dla sondażu , wyczucia , przedstawiam dwa żartobliwe humorystyczne obrazki. Czy potraficie się z nich śmiać ? Czy może uważacie , że przekroczyłem granice dobrego smaku ? [URL=http://www.fotosik.pl]http://images44.fotosik.pl/72/dd9fc6c40c4a4bfa.jpg [URL=http://www.fotosik.pl]http://images35.fotosik.pl/68/2b587e8594f6d947med.gif Janusz

Nie było mnie bom zgubiła topic :D ot żarcik:D Pozdrowienia dla wszystkich 🖐️ ,mam nadzieję ,że to chwilowy przestój :D i pomału znów sie rozkręcicie :D Witam nowego kolegę :D a może starego :D kto to wie :D mi się obrazki podobały:D :D:D Tralala tralala :D 🌼

To może i ja? Mi się obrazki podobały, uśmiałam się :) Coś dla Was: Czt pies czy żona jest najlepszym przyjacielem człowieka? ---------------- Sprawdź: Oboje zamknij w bagażniku samochodu. Po godzinie otwórz bagażnik, to które cieszy się że Cię widzi, to Twój lepszy przyjaciel :P

Witam 🌻cześć] Czy można przyłączyć się do szacownego grona? na początek żarcik; -Noc poślubna.Młodzi leżą w łóżku. -Czy miałaś przede mną jakiegoś faceta? -Ależ co ty kochanie,żadnego. -A ja miałem Mówi nauczycielka; w mojej klasie,dzieci są bardzo muzykalne. Wszystie grają mi na nerwach. Co robi facet,żeby wziąsc kąpiel z bąbelkami? Zjada na obiad groch z kapustą.

-Ile zebow powinna miec tesciowa? -dwa -a dlaczego? -jeden do otwierania zieciowi piwa -a ten drugi? -zeby jej ciagle jej zadawal bol

Jak jesteśmy w tym temacie o teściowych; -Za oknem wisi kobieta,trzyma się kurczowo parapetu i wrzeszczy. -Męższczyzna stoi w mieszkaniu i wali ją młotkiem po palcach. -Przechodzień;Panie czemu katujesz pan tę kobietę? -Męższczyzna;Jaką kobietę?! To moja teściowa. -Przechodzień; Ale się cholera trzyma.!!!

Witam.🌻🌻🌻 Chyba będzie dłuższa karencja.Mój komp znów niesprawny.Jestem diabelnie Nie wiem co się dzieje,będę musiał zapytać fachowca.Przy windowsie98 nie miałem żadnego kłopotu,teraz zainstalowałem XP,w tym skype i GG,bezustanna lawina kłopotów.Czy tu tkwi przyczyna?Może ktoś w tej materi wypowie się w miarę przystępnie.Z reguły adwersarze krajowi nie instalują kamery.Poprostu mam za tępy łeb żeby tutaj jakieś wnioski wysnuć.

Ze mnie taki spec jak z koziej dupy trąbka ,ale może razem jakoś dojdziemy do wniosków :) co z tym kompem sie dzieję :) napisz coś więcej co ci się robi :)

Witaj.🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Już zostało naprawione.Nie chcę się wypowiadać przez kogo to się stało.Informatyk biedził się przez 4 godziny,rozwalono mi cały system.Była to osoba z innego topicu.Oglądałem jej nagrane linki a osoba miała tego świadomość,gdyż chwaliłem za bardzo wyboru.Zrobiła to z premedytacją.Wiem już co mam robić a czego nie.Człowiek uczy się całe życie. Ryjekkk Ciebie znam doskonale,gdyż nauczyłaś mnie wstawiać emitekony.:classic_cool:{cześć] Jestem Ci bardzo wdzięczny.Jeszcze spróbuj nauczyć mnie wklejać treści do załóżmy tego topicu.

Jednak nie ustrzegłem się od błędu{cześć] a teraz poprawnie.Tylko pewien przestuj i ;byki;:P wyskakują.

No pięknie :D bawimy się w nauczyciela :D Jak chcesz wkleić link do czegokolwiek czy to do topicu czy do jakieś strony internetowej musisz ją skopiować :) Przeciągasz myszą stronę która wyświetla ci się na górze monitora coś takiego np:http://f.kafeteria.pl/nowy...i tak dalej tam pisze .to jest np. nasz strona topicu ,no i przeciągasz myszą naciskając lewy klawisz i go przytrzymując klikając na ostatnią literę linku, który chcesz skopiować i ciągniesz do początku linku ,zatrzymujesz na pierwszej literze czyli" h"(to ci się całe podświetli na niebiesko ) i klikasz w prawy klawisz myszy i wyskoczy" kopiuj","wytnij" i takie tam bajery .Wciskasz kopiuj i idziesz do miejsca gdzie chcesz go wkleić czyli np .na inny topic ,jak piszesz post to wtedy przyciskasz prawy klawisz myszy i wyskoczy" wklej"i klikniesz w to .:) ot całe zadanie :D W skrócie lewym przeciągasz ,zaznaczasz klikasz w prawy opcje "kopiuj",potem wchodzisz na wybrana stronę i wciskasz prawy opcje "wklej',.Czasem linki są za długie i się dzielą przecinkami ,to juz inni muszą sobie sami poradzić ,żeby go otworzyć :D ale to nie twój problem :D Mykam :) pozdro dla wszystkich z poczuciem humoru i honoru :D

Witaj Ryjekkk.🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Bardzo Ci dziękuję ,za pouczenie mnie ale zaraz to wydrukowałem,bo w każdej chwili może komp odmówić posłuszeństa.Znów nawalił komp i poinformowano mnie że komp nadaję się tylko na złom.Więc może być przerwa półroczna nie z mojej winy.Już to wysyłam bo za bardzo trzeszczy.

Witam. Byłem już zaniepokojony,że następuje koniec i dlatego szybko wysyłałem:D.ślicznie Ci dziękuję za wymęczenie się ale teraz dopiero pojąłem jak to można wklejać.Nie jesteś ty czasem pedagogiem?Bardzo umiejętnie przekazałaś tę wiedzę,o którą się dobijam od dłuższego czasu.Wiem,że naciskając F1 można uzyskać niezbędne informacje ale tam tak piszą niestylistycznie,że nie można się połapać.Poprostu trzeba znać język komputerowy aby cokolwiek zrozumieć.I właśnie otrzymałem jasny,prosty przekaz od Ciebie i bardzo jestem Ci wdzięczny.🌻🌻🌻Jak nie wysiądzie to się dzisiaj jeszcze pojawię.

Gość wiosenka2009
No super !!!! w końcu coś dla mnie kawały super ,uśmialam się :D:D:D:D A śmiech to zdrowie....

No to pięknie :D wszystko zrozumiałe :D teraz możesz wklejać do woli:D Czuje wiosnę więc czas się wybrać na spacer z dziećmi :D później może zawitam :D Graba 🖐️