Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reactiva

kącik dla wszystkich z poczuciem humoru!!

Polecane posty

Gość belize
Witam Wszystkich, fajny topik, na początek cos dla śmiechu: przychodzi eskimos do baru: -poprosze whisky barman: -a z lodem? eskimos: - a chcesz wpierd...l ?! :)

Gość janiob62
Pogoda.........powiedzmy nie nastraja pozytywnie , akumulatory raczej niedoładowane. Może warto poświęcić chwilkę czasu dla poprawienia swego nastroju poprzez “humor”. Są też inne sposoby na tego typu dolegliwości , jak choćby dobra kompania do szklaneczki , śpiewu …..w gronie miłych współtowarzyszy/szek. Kto nie zna (na pamięć) fraszek , twórczości Pana Jana Sztaudyngera. Nigdy mi nie odmówiły Te,które mi się śniły. Rzekła lilia do motyla: "Nikt nie patrzy. Niech pan zapyla". Była piękna,dobra,święta Do dziś płacę alimenta. Kiedy przechodzi ładna dziewczyna- Zaraz mi Amor łuk napina. Wygląda na zmęczonego, Jak zdjęty z krzyża. Z kobiecego. Jej drabina do kariery Ma cztery litery. Twoim imieniem się pieszczę, gdyby tak tobą jeszcze? No może dosyć tej erotyki jak na dzisiaj. Może o czymś innym Przyjaciółka do przyjaciółki: - Jak ci się układa pożycie z mężem? - On ciągle mnie zdradza, a ja tak często bywam mu wierna! W przedszkolu Jasiu siedzi na nocniczku i płacze. - Dlaczego płaczesz? - pyta pani wychowawczyni - Bo pani Zosia powiedziała, że jak ktoś nie zrobi kupki to nie pójdzie na spacer. - I co? Nie możesz zrobić... - Ja zrobiłem, ale Wojtek mi ukradł Młody nauczyciel i stary idą razem na lekcję. Młody - stosy kserówek, teka wypchana książkami, dziennik w zębach. Stary idzie na luzaka, niesie tylko klucz od sali. Młody mówi z podziwem: - No no, po tylu latach pracy, to pan ma to wszystko w głowie? - Nie synu, w dupie... Wszyskim Paniom w dniu Świeta Kobiet duzo kwiatów , buziaków , dobrej przyjaznej atmosfery szczególnie w pracy oraz pełnej miłości i zrozumienia w domu. Dużo miłych radosnych chwil.......... [URL=http://img255.imageshack.us/my.php?image=kwiatybukiety010d1rs.jpg]http://img255.imageshack.us/img255/7203/kwiatybukiety010d1rs.th.jpg http://www.youtube.com/watch?v=ZEwf2xQg0PM Janusz

Niestety.😭:( Na innym wyszło a tu zas byk jak diabli,dobrze,że nie określiłem do kogo;:(

ttp://www.youtube.com/watch?v=9ZYDLYtgKvY&NR=1 Jak teraz nie wyjdzie wychodzę z kafeteri.Wystarczy idiotów.

Hihi :D troszkę brakuje literek w linkach :D pomału ,spokojnie :D wszystko się uda :D Czy u Was też jest taka zaczepista pogoda :D tralala ,ale fajnie :D

SuperI nowy nick będzie w uzyciu.:PTak się zblamiyrować.:D i nie wiesz co to znaczy:D:D.Ale odpowiada tytułowi. Tralala To do ciebie👄❤️ :D:D:P

Wreszcie dopadłem ten temat:P a gdzie indziej no wiadomo jak o pomoc to wiem gdzie się zgłaszac.:D Ale wreszcie szare komórki się otworzyły i pomogły mi.Pozartowałem sobie,chcialem aby to wypróbować jak co innego nie dało rady.Niedługo (tak myślę) będzie dobrze.Jak w/g twoich zaleceń wykonywałem wychodziło,teraz znów muszę do tego powrócić.:D:D{kwiat]🌻🌻

jakby męższczyżni zachodzili w ciążę to aborcja byłaby sakramentem:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D:P:P:P:P:P

Normalnie Bred(nie):P Komuś się nudzi 😴 oj nudzi😴:D Dwóch starszych panów siedzi na ławce w parku .Jeden pyta drugiego . -Czy spełniło się jakieś twoje marzenie z czasów dzieciństwa ? -O tak!-odpowiada drugi. -Kiedy ojciec ciągnął mnie za włosy,marzyłem żeby być łysym . :D Po stracie żony Żyd przychodzi do redakcji z prośbą o opublikowanie nekrologu. -Ile to będzie kosztowało najtaniej ?-pyta. -Piećdziesiąt złotych za pięć wyrazów -odpowiada mu pani w dziale ogłoszeń . -Niech będzie -zgadza się Żyd .-Proszę napisać :\"Zmarła Zelda Goldman \". -Ma pan do dyspozycji jeszcze dwa wyrazy . -To niech będzie :\"Zmarła Zelda Goldman,sprzedam opla \"...:P Z serii uczniowskie gafy :D Choroby weneryczne są rozpowszechniane przez prasę ,radio i telewizję .:D Układ oddechowy przechodząc przez nos i gardło wpada do żołądka .:D

Witam. Cymbał się wygłupia po północy a mnie op.......cie.Już za mną na nowy topic przyleciał i tam zamieszanie robi.Kto tam się zgłosi jak widzi kłótnię.? Jesli mnie obwiniacie to przepraszam za debila.Trudno i tacy są. Ryjekkk już to trzeci raz doświadczam i mam tego serdecznie dośc Nie obwiniam Was,jesteście nieświadome tego.Wykorzystuje moją niewiedzę i takie banialuki wyprawia.:😠

🌻 Jeśli masz cywilną odwagę wirtulandia gdzie Cię mogę spotkać?W jakim temacie.{cześć]🌻

Heheh :D chyba żartujesz :) mnie się nie masz o co czepiać :) ja ci nic złego nie mówiłam :) a to Bred(nie)to tak dla jaj :D troszkę luzu i nie ma tak żeby każdy każdego lubił :) więc się nie stresuj jak ktoś się ciebie czepia :) i tacy są :) ty też zapewne za kimś nie przepadasz i tyle :) Wiesz ja cię znam od troszkę kilku nicków i nie z tego topicu tylko;) Widzę ,że się starasz i nic nie mówię :) jakbym chciała to bym i ciebie zjechała :) tylko po co ???:) można po" normalnemu" pogadać :) Także spokój ,pełen relaks i chwila z humorem :D

witaj Zawsze byłas ryjekkk bardzo opanowana i starałas sie zazegnywać spory. Ale tutaj mi dowaliłaś za nie moje grzechy.Ten smutas poszedł za mna na topic ,który miał szansę sie rozwinąc ale taki podteks dał,że dziś się juz tam nikt nie zjawił. Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe.Nagle wchodzi do łazienki żona; -kochanie co ty robisz? -Nie chce ch.... stać to,nie będzie lezał na miekkim.

E tam :D się martwisz :D nie tamten to inny :D Tu cię nikt nie wygania :D a z resztą kto co ma do wyganiania :D tutaj panuje samowolka :D ot całe cafe ;) Mnie też tu pewnie nie jedne ziółko by zjechało :D zawsze coś się znajdzie co komuś nie przypasi :D ale olał to :D będę tu wchodzić kiedy chcę i wychodzić też jak będę miała ochotę :D Tralala:D mam to gdzieś kto? co? o mnie myśli :D też mi rozterki życiowe :D ja tu nie przyszłam po to ,żeby mnie wszyscy kochali i uwielbiali :D Luz blues :D Przychodzi baba do lekarza .....a lekarz tez baba :D Matko też mi odjebało :O taki kawał :O

Gość sposób na chrapaczy
Pewna kobitka miała problem z mężem - strasznie bidulek chrapał, co nie pozwalało jej się w nocy wyspać. Chodzili po lekarzach, specjalistach...nic. Pewnego dni spotkała sąsiadkę i gdy jej opowiedziała o problemie, ta zaproponowała jej wizytę u pewnej znachorki, która ponoć wszystkie przypadłości leczyć umie. Kobita leci pod wskazany adres, przedstawia sytuację, ta chwilę się zastanawia i mówi: - Jak stary zacznie chrapać, to niech paniusia mu nogi rozszerzy. Kobita się wqr..., opieprzyła znachorkę, że naiwnych ludzi tylko naciągać umie i że złamanego grosza jej nie da i poleciała do chaty. W nocy ta sama historia...stary piłuje już drugą godzinę...kobitka myśli sobie: "Ehh...spróbuję tak zrobić, jak znachorka mówiła..". Rozszerza staremu nogi i.... cisza...Następnego dnia leci z samego rana do znachorki... przeprosiny... bombonierka... podwójne honorarium... Oczywiście ciekawość nie dawała jej spokoju więc pyta: - Pani...ale na czym polega ten trick z tymi nogami?! Znachorka: - Moja droga... zasada jest prosta - rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma...

🌻 MY KOBIETY... Kiedy ma 5 lat: Ogladą się w lustrze i widzi ksieżniczkę. Kiedy ma 10 lat: Oglada się w lustrze i widzi Kopciuszka. Kiedy ma 15 lat: Ogladą się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie moge pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: Ogladą się w lustrze i widzi się "za grubą, za chudą, za niską, za wysoką, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu . Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za grubą, za chudą, za niską, za wysoką, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za grubą, za chudą, za niską, za wysoką, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Oglada się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat. Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata.