Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 7, 2009 Witamy i czekamy na wyniki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Fifi 140000 JEEEEEEST!!! Wlasnie dzwonilam juz do meza!!! Yuuuuuuupi !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 JESTEM W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Sierpień 7, 2009 gratulacje nicole!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Dziekuje kate1025! Juz zapisana jestem do ginekologa:) A jaka sytuacja u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Boze, jak mi serducho wali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 7, 2009 No to SUPER Nicole!!!:) GRATULUJĘ!! A w którym dniu cyklu wykonałaś test i jak długie masz cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Dzieki Fifi 14000!!!! Cykl zawsze u mnie trwal 28 dni, a test zrobilam dzisiaj t.j.19 dzien cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 7, 2009 O to pobodnie jak u mnie. Też najczęściej mam cykle 28 dniowe (czasami 27 lub 29) a dziś mam 22 dzień cyklu i bardzo mnie kusi żeby zrobić już test... Tym bardziej jak przyczytałam Twój post:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 7, 2009 A czujesz coś po sobie, że czujesz się inaczej niż zwykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Czuje uklucia po bokach. Dzis idziemy do lekarza, zrobi USG, zbada mnie na fotelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Uklucia naprzemian z bolem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 7, 2009 To czekam na wieści jak wrócisz od lekarza. Powodzenia:) Ja zamierzam jutro rano zrobić test, będzie już 23 dnień cyklu i 5 dni przed planowaną @ więc może już coś wyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 A poza tym... czuje... OOOOOOOGROMNE szczescie :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Ok. Na pewno dam znac! Od lekarza wroce okolo g.14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Kochane trzymajcie kciuki zeby to nie byl falstart... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 7, 2009 Trzymam kciuki i czekam na informacje!:) A teraz idę się drzemnąć bo mnie coś łamie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Ja jestem nadzywaczaj rzeska i pobudzona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Sierpień 7, 2009 dziewczyny zrobiłam kolejny test:):)jest kreska mocniejsza, w poniedziałek ide do gina, wg kalendarza internetowego to 5 tydzień, a u ciebie nicole, który to potencjalny tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Sierpień 7, 2009 o kurcze nicole teraz przeczytałam, w 19 dniu cylku wyszedł ci test?niesamowite!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Sierpień 7, 2009 nicole, a nie za wcześnie jeszcze na lekarza? jak masz 19 dc to chyba nic nie będzie widać? ja byłam u gina dzień po terminie spodziewanej @ i nie było widać, jedynie endometrium go zaciekawiło i wtedy dopiero powiedziałam mu o testach no i powiedział, że rzeczywiście coś tu mozna zaobserwować, jednak mam przyjść najwcxześniej w poniedziałek ( a muszę przyznać, że jest dobrym lekarzem i sprzęt trez ma niezły), nie żebym chciała cię dołować bo skoro test pokazał dwie kreski to pewnie jestes w ciąży ale z tym lekarzem chyba jednak za wcześnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 U mojej znajomej bylo 3 tygodnie i wyszlo w badaniu. Wiec u mnie jest prawie tyle samo. Zreszta dzisiaj sie wyjasni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Sierpień 7, 2009 i co nicole, jak u gina potwierdził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 7, 2009 Też śledzę wątek i czekam na informacje co powiedział lekarz... Moja ginekolog powiedziała, że najlepiej przyjść 6-7 tygodnia, bo wcześniej jest za wcześnie... Ale pewnie czy coś wiadać zależy i od sprzętu i indywidualnie od organizmu pacjentki... Ech cały czas kusi mnie zrobienie testu... Chyba rano zrobię...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Z tego wszystkiego zle Wam napisalam, nie 19 dzien cyklu, tylko 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 A teraz najwazniejsze... Tak, lekarz potwierdzil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boze, jaka jestem szczesliwa... :))))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Mamy termin na 21 kwietnia 2010 :))))))))))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 7, 2009 No to świetnie!!! Raz jeszcze gratuluję!!:) Przez Ciebie nadałam mężowi, żeby kupił mi test:) próba jutro:) A lekarz robił Ci USG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Najpierw zbadal na fotelu, i od razu sie usmiechnal i powiedzial ze zaczyna mi sie rozpulchniac szyjka :))) Ale jeszcze potrzymal mnie w niepewnosci, chcial miec pewnosc. Zrobil USG przezpochwowe i pokazal mi na monitorze plamke, to wlasnie nasza dzidzia. Mam juz zlecone badania ktore mam zrobic. Boze, dziewczyny... Nie sadzilam ze to tak szybko sie uda. Jestem najszczesliwsza kobieta pod sloncem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Wizyta troche droga bo i lekarz super, i ultrasonograf ma nowiutki. Warto bylo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach