Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biuralistka40

Zelixa - ktoś zna? dla tych co czytają ze zozumieniem

Polecane posty

Hejka laseczki Wybywamy dzis na cały dzionek na kąpielisko,ma byc przecudna pogoda................

Biuralistko-udanego wypoczynku i przepieknych wakacyjnych chwil.............👄👄 Moniusia35❤️ ja sie piszę na kawkę-a potem do mnie zapraszam-20go zaczynamy remont........... tygrysek80 Witam. Jesli chodzi o to która z nas jak długo bierze zelę i z jakim skutkiem najpewniej dowiesz się czytając nasze forum-jest tu opisane wszystko;-);-) Abs..........proszę oto przykład...... http://www.sfd.pl/Legendarny_ABS_II-t180570.html a wcześniej Agixa wklejała wiele razy linki do Absów na poszczególne części ciała....... Naprawdę wystarczy sopkojnie przeczytać nasze forum by znaleść odpowiedź na większość pytań....... Dietki-tym nasza Biuralistka się w większości przypadków zajmuje-także wklejała linki a nawet gotowe dietki do zastosowanie🌼 Widzę że mamy podobne wagę i wzrost-ja 165cm przy wadze 74kg:-( :-( Nie ćwiczę,moja aktywnośc polega na jeździe na rowerze,basenie,jeżdżeniu na koniu,grze w siatkówkę........ Nie robię tego wszystkiego codziennie(brakło by mi czasu)ale staram sie codzień jedną z tych form aktywności zastosować....wolę godzinkę jazdy na rowerze niż ćwiczenia w domu...... Dieta-nie stosuję żadnej szczególnej-jemm mniej niż wcześniej,bardziej świadomie wybieram produkty które spożywam,staram się jeść regularnie-5 posiłków w ciągu dnia i bilans kaloryczny-ok.1200 (zdarzają się i grzeszki.:-( jak każdemu). Zelixy nie biorę jak narazie bo troszkę źle się po niej czułam-waga bez zeli nie poszła do góry co jest już moim małym sukcesem,ponieważ od stycznia gdy to rzuciłam palenie waga powędrowała przy mojej ogromnej pomocy duuuużo w górę.teraz już chyba pora na spadek........pracuję nad tym........... pozdrawiam🌼

hej hej wszystkim ..... niestety w szczecinie duchota i słonko zaszło... jak zaraz lunie to ho ho...ale to dobrze , bo się udusic można..:) po duphastonie wszystko do normy wróciło.... zelka działa, dziś jeszcze tylko godzinka biegu i potem byczenie aż do poniedziałku...:):) pozdrowionka laseczki.. miłego wypoczynku.. ohhh. oby do 27-07 (urlopik)

Hejka laseczki Jaka tu cisza........................................... Wszystkie sobie pewnie wypoczywacie i nie macie czasu zajrzeć na topik........... Pozdrowionka...................👄👄👄

buziaki zostawiam dla wszystkich zelowiczek:)paaaaaaaa

Melduję się że żyję!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO SIĘ UDAŁO!!!! REWELACJA

hejka dziewczyny ❤️🌻 dobrze Kasiek ,że jesteś :) i ,że jest rewelacyjnie!!! agixa❤️ biuralistka40❤️ renatka❤️ cała reszta dziewczynek ❤️❤️❤️ wiecie ja mam taki plan...ostatnio waga stoi,stoi,stoni nie mówię ze troszkę mało sie staram,ale jak wiecie ,lato wiele okazji do grzeszków...i tak sobie postanowilam !!! bede kontrolować wage codziennie tak zeby te mije 72 nie przekroczyc ,ani gramem!!!a na jesien wezme sie znów ostro do roboty...strasznie mi włosy wypadają wiec może troszke należy przystopować...co wy na to???

uuu jaka tu cisza...myslałam ,że może ktos mi poradzi,a tu... heh...pozdrawiam ,zelowiczki❤️❤️❤️

Hello moje dziewczynki :) Widzę, że cicho się zrobiło. Czyżbyście się pochowały przed burzą? U mnie od kilku dni mamy codzienne pioruny z dźwiękowymi udogodnieniami. Powoli zaczynam mieć ich dość :) Zostałam sama w biurze i już nie wiem gdzie mam ręce włożyć. Na szczęście w przyszłym tygodniu ja idę na urlop. Mam tylko nadzieję, że będę miała ładną pogodę. W sumie zamówienie już złożyłam, ale czy nie będzie ona po kosztach? kasiek 😘😍 całe szczęście, że żyjesz :) biuralistka 😘 renatka😘 kajair😘 nie pisałam, bo na weekend przyjechała do mnie kuzynka, a my jak zawsze nie możemy się nagadać. Teraz znowu przez ponad miesiąc nie będę miała z nią normalnego kontaktu, bo wyjeżdża do pracy. Sama nawet nie wiem kiedy mi te dni przeleciały. Co do twoich planów, to mogą być całkiem dobre. Nie wiem jak z tym ważeniem, powinnam Ci powiedzieć, żebyś się ważyła raz w tygodniu, ale ja sama ważę się codziennie. W sumie możesz chwilowo odstąpić od ostrego odchudzania. Może nie przerywaj tak całkiem, tylko nie rób wszystkiego tak rygorystycznie jak do tej pory. Jeśli chodzi o wypadanie włosów, to faktycznie może to być skutek odchudzania. Organizm jest wtedy często wycieńczony i brakuje mu pewnych składników. Ja miałam kiedyś z tym też mały problem, ale brałam skrzyp na włosy i paznokcie (mojej mamie pomogły tabletki z drożdżami - są w aptekach, takie właśnie na włosy). Jak będziesz w Polsce, to kup sobie w aptece maseczkę do włosów WAX, to jest maseczka szczególnie dla osób po chemioterapii, ale nie tylko. Wzmacnia włosy i cebulki, po niej też włosy tak nie wypadają. Dobrze jest ją nałożyć na włosy i na nią jeszcze foliowy czepek, żeby dobrze się zagrzała. Jak dla mnie super sprawa. Na początku robiłam 1-2 razy w tygodniu, a później profilaktycznie raz na miesiąc, raz na 2 tygodnie. Jest ona dostępna w dwóch wersjach, do włosów blond i do ciemnych. Opakowanie kosztuje ok 20 zł, ale starcza na jakiś czas. Tylko później po niej są strasznie tłuste włosy. Więc trzeba ją później spłukać porządnie. Jednak i tak uważam, że warto ją sobie zrobić. Dobra, mykam spać, bo nie wstanę rano. Buziaki dziewczynki i milutkich snów :)

witam laseczki!! jestem już ponad miesiąc bez zeli i jakoś coraz bardziej mnie kusi JEDZENIE ,ważę się codziennie i na razie trzymam się w swojej wadze. CIEKAWE JAK DŁUGO? MAM JESZCZE OKOŁO 20 TABLETEK I MAM ZAMIAR JESZCZE JE ZUŻYĆ!! U MNIE JAKOŚ POMALUTKU ALE BOJĘ SIĘ PRZYTYĆ!!!!!! :( UCIEKAM DALEJ PO PODRĘCZNIKI DLA SYNA DO 3 KLASY GIMNAZJUM

Gość blanka_p
Witam po dłuuugiej przerwie. Nie miałam za bardzo czasu, żeby wpadać częściej, ale muszę się pochwalić:) Od początku odchudzania ubyło mnie już jakieś 18kg, nareszcie mam prawidłową wagę do swojego wzrostu i czuję się z tym FANTASTYCZNIE!!! W międzyczasie przerzuciłam się na Afibron-to to samo co Zelixa, działa identycznie, kosztuje kilka złotych mniej. Odchudzam się dalej, bo do zakładanej wagi zostało jeszcze parę kilo, ale wreszcie bez obaw zakładam kostium kąpielowy:):) Są też "minusy" całej sprawy- nie mam już w czym chodzić, bo wszystkie ubrania są za duże o kilka rozmiarów...no i ludzie zadręczają mnie pytaniami, jakim cudem udało mi się tak schudnąć:):)

zeżarło mi tekst-wrrr ide spać,a tyle sie napisałam cholera :( buziaki Wczoraj wieczorem dyskutowaliśmy jak zwykle z żoną o tym i o tamtym... Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji - o wyborze między życiem i śmiercią - powiedziałem: ,, Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek urządzeń i karmiony przez rurkę z jakiejś butelki. Jeśli przyjdzie mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń, które trzymają mnie przy życiu". A żona wstała, wyłą- czyła telewizor i komputer, a piwo wystawiła za drzwi...

wrrrr cholipa chyba mam jakiegoś wirusa,ze mną co chce!!!!sorki to wyże nie na temat!!!!sorkiiiiii!!!!!!

a co tu taka cisza???? :-( ja ostatnio mam urwanie głowy ale jeszcze tydzień... potem urlopik :-) Przekonam się czy warto ponownie jechać do Bułgarii ale nasze polskie góry też odwiedzę.Potem skoki w Zakopcu-tradycja musi być :-) dieta u mnie jako tako...ostatnio cierpie na brak snu i jeść też mi się nie chce. jutro a najlepiej w niedziele wskoczę na wagę bo w piatek czeka mnie mega imprezka!!!!!!!!!!!!!!

słuchajcie....coś jest u mnie nie tak...biorę zelę...duużo piję, jem dość racjonalnie.... ale widzę że dopada mnie często głód....szczególnie na słodkości... może brać do tego chrom??? dawno temu brałam zelę i nie miałam takich dziwnych objawów... z resztą wtedy super mi waga leciała i w ogóle uznałam całe "zelowe" zdarzenie za cud nad odrą.. :) :) a tym razem cosik się dzieje nie po mojej myśli... może macie jakieś rady w tej kwestii?????? może, któraś stosując zelę miała takie "nie teges" objawy(czyt. reakcje organizmu) za pomoc będę wdzięczna..cmoki

Hejka laseczki❤️ Melduję się Żyję,mam się dobrze-waga ani drgnie-w żadną stronę;-) Zostawiam moc 👄👄

¨`•¨`• ✿☼´¨`•¨`•✿☼´¨`•¨`• ¨`•✿☼´¨`•¨DOBRY •.✿☼´¨` ´¨`•¨`WIECZÓR•✿☼´¨`•¨`• . ¨`•¨`• ✿☼´¨`•¨`•✿☼´¨`•¨`• Bogactwo uczuć tworzy człowieka, a życie jest kręte niczym rzeka, jak postępować by być lubianym, kochać i jednocześnie być kochanym. Lekarstwo znaleźć na swoje życie, żyć pełną piersią ciągle w rozkwicie, smutki odsuwać na dalszy plan, oczekiwać tylko dobrych zmian. W drugim człowieku zobaczyć człowieka, bo przecież tak szybko życie ucieka, dobry ślad tutaj po sobie zostawić, szanować, kochać i dobrze się bawić. •¨`• ✿☼´¨`•¨`•✿☼´¨`•¨`• •✿☼´¨`•¨MIŁEGO•.¸✿☼´¨`• •☼´¨`•¨`WIECZORU•✿☼´¨`• ¨¨`•SPOKOJNEJ¸☼´¨`•¨`•.✿ ☼´¨`•NOCY•✿☼DOBRANOC•¨`•

Cześć Dziewczynki!!!! straszna cisza tu ostatnio :-( wszystkie chyba sie już urlopują :-) ja też juz nie mogę doczekać wyjazdu... Agniecha❤️-mam nadzieje że mi wybaczyłaś inny kierunek wyjazdu :p moja dieta jako tako :-) ostatnio za dużo pustych kalorii ale za to więcej ruchu mam ostatnio. pozdrawiam Was wszystkie baardzo serdecznie

biuralistka🖐️ 🌻 anabel🖐️ 🌻 anula tg 30🖐️ 🌻 Ashtraygirl🖐️ 🌻 Ata26🖐️ 🌻 Agixa🖐️ 🌻 Bambooshek🖐️ 🌻 Blanka_27🖐️ 🌻 caterpillar🖐️ 🌻 Goplanka🖐️ 🌻 Gucia77🖐️ 🌻 Guziczek72🖐️ 🌻 Iwcia73🖐️ 🌻 Joasia2106🖐️ 🌻 Joasia27🖐️ 🌻 Julia Agnieszka🖐️ 🌻 Kajar🖐️ 🌻 Kasiek30🖐️ 🌻 Lenka203🖐️ 🌻 Lucia12🖐️ 🌻 MONIUSIA35🖐️ 🌻 Nadiia🖐️ 🌻 Nowa ala🖐️ 🌻 nutella pr ze sło🖐️ 🌻 Olus23🖐️ 🌻 Paczulek🖐️ 🌻 Pączuszek84🖐️ 🌻 Renatka3355🖐️ 🌻 Ruda102🖐️ 🌻 Sylwia1203🖐️ 🌻 Winiolka🖐️ 🌻 viola270🖐️ 🌻 Zielonooka27🖐️ 🌻 marta_wawa🖐️ 🌻 anka5400🖐️ 🌻 dla wszystkich🖐️ 🌻 Witam milusio dawno mnie tu niebyło i przepraszam przyznam że niebyłam grzeczna ,słodkości wzieły górę ale tylko na swoje usprawiedliwienie mam że miałam dużo stresów-problemów.Choc tak poprawdzie to żadne tłumaczenie,ale ja reaguję na duży stres pochłanianiem słodkosci.Waga u mnie staneła na 80-81 ale mam nadzieję że pójdzie w dół.Pozdrawiam zajrzę wieczorkiem może w lepszym nastroju .....pozdrawiam 🌼👄

🌼 agnessa_31-chrom Ci nie zaszkodzi. Latem jest jednak więcej pokus. Buziaki dla wszystkich- ja tylko na sekund 5 i pomykam. Ja skończę się urlopować to zacznę się dietować. Narka

Gość chleb
witam! mam pytanie zelixa na mnie nie dziala wywalilam kupe kasy bo u mnie apteki drogie jak szlak. czy jest mozliwosc, ze jesli to nie dziala to zadziala afibron? mimo, ze to ten sam sklad ale afibron jest w kapsulkach i rozpuszcza sie od razu w jelitach dziekuje za odpowiedz

Gość Anilah
jestem po pięćdziesiątce,rok temu rzuciłam palenie ,przytyłam 11 kg.zeliksa pomogła mi zrzucić 9 kg. biorę ją prawie rok ,w tej chwili kończę przygodę z zeliksą.Nie miałam skutków ,ktore były by dla mnie bardzo uciążliwe,jestem w ok. klimakterium ,więc uderzeniówki miałam wcześniej ,ciśnienie reguluję tabletkami już parę lat.fakt podczas przyjmowania leku puls miałam często podwyższony,ale z tym problemem poradziłam sobie farmakologicznie .Jestem pod stałą kontrolą lekarza.Teraz gdy przestanę brać zeliksę wiem że będę musiała uważać na żywienie ,boję się że wróci apetyt. boję się efektu jo jo.Pozdrawiam -ANILAH