Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczepan

Dlaczego polaczki tak uroczyście obchodzą rocznicę śmierci Karola Wojtyły?

Polecane posty

Szczepan ----------no tak .Pełnia szczęścia ;) Ty -Wielki ,Oni -sprawiedliwi :D;)

>> z przerosnietej, chorej biurokracji, z niezliczonej ilosci urzedasow, ktorym sie placi za nic, za pierdzenie w stolek i przerzucanie papierkow, ktore moze przerzucic jedna osoba w 8 godzin rownie dobrze! Ale przecież to wszystko to spadek po poprzedni latach - zaborów, wojen, a potem komuny. Wszystkie nie zmienisz za dotknięciem czarodziejskiej różdzki :o Nie chciałbym mieszkać w kraju, w którym prawko można kupić na poczcie :o

Szczepan, trochę plączesz się w zeznaniach, zazwyczaj gimnazjum kończy się przed 18 rokiem życia :P A jak poszukasz dokładniej to znajdziesz i o nauczaniu domowym :P "Nie, są uczciwi wobec mnie i sprawiedliwi wobec siebie w swoich ocenach" Tu mnie ubawiłeś :D :D :D :D :D Łatwo u Ciebie dostac podwyżkę, wystarczy popierzyć za uszami :D :D

>> jestes moim spowiednikiem jak smiesz? Ups :o Zapomniałem ci powiedzieć, że jesteś moja narzeczoną? :classic_cool:

>> Łatwo u Ciebie dostac podwyżkę, wystarczy popierzyć za uszami Lub klęknąć pod biurkiem :classic_cool:🖐️

Gość a co to znaczy
a co to znaczy słowo "polaczki"....to raczej nie jest po polsku, jakaś gwara zabużańska, czy co ??? A tak przy okazji, zapytam autora tego tematu....czy kiedykolwiek obchodził uroczyście datę swoich urodzin?.....bo nie rozumię aby obchodzić uroczyście coś tak nieistotnego DLA MNIE....bo co mnie może obchodzić data urodzenia jakiegoś nieistotnego dla mnie osobnika?

Szczepan, widzę, że zabrakło Ci argumentów. Już widzisz, że się zaplątałeś i nie wybrniesz, teraz starasz się wykręcić kota ogonem. Ja też spadam, szkoda na Ciebie nawet mojego czasu, mimo że wcale nie jest taki cenny :P

Szczepan jesteś pracodawcą? A jeśli tak to mam pytanie, czy uczciwie odprowadzasz ZUS czy pracownicy na umowie mają najniższą krajową a resztę do łapy?

Tylko pamiętaj , że z naszych planów nie zawsze wszystko wychodzi.Są rzeczy na które nie mamy wpływu.Nie wszystko jest takie proste jak się wydaje.Pozdrawiam :-)

>> Przemo hanbisz sie matołku Nie istotne jest 18 czy 16. istotne jest to, ze nie możesz swojego gówniarza uczyć w domu 🖐️

wiem płatek ale o ile cos da sie kontrolowac to zamierzam to robic:) rowniez pozdrawiam

mozesz wlasnie czy do Ciebie nie docieraja pewne rzeczy?????????????? załamujesz mnie

Napisałaś: >> Prawo jazdy mozna zalatwic na poczcie więc nie wyskakuj z tekstami typu :"to Szczepan właśnie- nic nie wie, ale ma swoja teorie" tylko pisz klarownie, a będziesz rozumiana. Dla mnie załatwić = dostać, więc przeproś za nieprecyzyjne sformułowanie i możesz spadać :classic_cool:

>> A jeśli tak to mam pytanie, czy uczciwie odprowadzasz ZUS czy pracownicy na umowie mają najniższą krajową a resztę do łapy? Jestem kieronikiem działu. ZUSy mnie nie interesują.

ech... mi mała on nie jest głupi tylko udaje:) dobra ide bo ladna pogoda pa 🖐️

Gość taka tam jedna sobie
Nie mam nic przeciwko,kto chce niech swietuje.Dla mnie to czlowiek jak kazdy inny,moze bardziej konserwatywny niz wiekszosc naszego spoleczenstwa i daleki w praktyce od problemow wspolczesnego swiata,bo co moze wiedziec o prawdziwym zyciu ktos kto spedzil wiekszosc zycia w codziennej izolacji od brutalnej rzeczywistosci.

Szczepan, masz czasami wrażenie, że 1. nikt ciebie nie rozumie 2. jesteś wiecznie usmiechnięty 3. albo wiecznie zdolowany 4. jesteś wybuchowy lub agresywy 5. popadasz w depresję 6. masz wrażenie, że jesteś absolutnie wyjątkowy 7. słyszysz głosy 8. czujesz, że jesteś głosem narodu, tłumów 9. tylko ty masz rację w twoim mniemaniu Jeśli twierdząco odpowiedzialeś przynajmniej na 3 Idź do psychiatry

Gość jbxcb
Np.Profesor Religa to BYł KTÓS,a nie ten Karol Wojtyła. KW zadufany,zakłamany aktorzyna. Jedynie co mozna mu przyznac,to inteligencje,bo wiedzial jak wpłynac na mase ludzi aby wielbili go jak boga.

>> Szczepan jest kierownikiem działu w OBI Kierownik działu mięsnego w Carefourze na Bemowie, do usług :classic_cool:

Czasem słysze tylko głosy, reszta jest na NIE, więc do lekarza iść nie muszę :)

Szczepanie, mnie też drażni taka ostentacja w obchodzeniu rocznicy śmierci papieża, drażniła mnie nawet 4 lata temu, bo każdy to jakoś przezywał, ale ludzie między sobą raczej o papieżu nie rozmawiali. To wisiało w powietrzu, ale dla wielu była śmierć papieża na tyle bolesna, że nawet woleli o tym nie rozmawiać. Ja np. celowo w tym czasie nie poszedłem do kina na żaden film o papieżu. Ciekawe, czy ktoś, kto wraca z pogrzebu matki, zaraz potem ma siłę włączyć wideo i oglądać, jak matka jadła barszcz na ostatnie Święta. Raczej nie. Media są jednak o tego, żeby wszystko zbanalizować. Błędem jest jednak pomniejszać na siłę znaczenie historyczne papieża, tylko dlatego, że drażnią Cię obchody rocznicowe jego śmierci. Pomijając aspekt religijny, dla ludzi wierzących najważniejszy, był JP II na świecie uważany za humanistę, ceniono jego ciepły stosunek do drugiego człowieka i wrażliwość na prawa człowieka. I dlatego szczerze po nim płakano cztery lata temu, nie tylko w Polsce.

Gość jbxcb
niclas- o przepraszam,jak ten JPII umierał i umarł to miałam to głeboko w dupie,nie przezywałam to na jkis tam sposob

Gość jbxcb
mi mała-szanował,bo szanował,ale prawda jest ,ze Karol Wojtyła nie dosiegał do piet Relidze.

Gość jbxcb
Karol Wojtyła był zakłąmanym człowiekiem

Gość kierownik zakładu
a ja szczepana rozumiem :D U nas w zakładzie profilaktyka tego wymaga ze by wszyscy byli rozumiani i doceniani nawet pan Kaziu z 10 letnia schizofrenia :p