Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

ike wolność słowa, sumienia i wyznania kosztuje :D ale za to jaka satysfakcja:D

"albo też nasłuchali się opowieści pana "Dzisiaj postanowiłem się zakochać" i postanowienie to wyznam np., no, komu tam..., może Luśce ? Wyznać postanowienie, czyli decyzję, bo przecież nie miłość" Sami, np. ten fragment jest wg nie tak. Wyraźnie nawiązuje do Psełdonima, który przecież nie pisze tych wszystkich rzeczy poważnie. I dlaczego insynuować, że te żarty mają wpływ np. na mój pogląd o miłości? Przecież wyraźnie chodziło mi o coś innego, mianowicie jak odróżnić dojrzałą miłość od emocjonalnego zakochania (które - dla wiadomości pana - jest mi znane z autopsji, i to nawet nie w jednorazowym tylko wydaniu).

lusia chyba wiem o co ci chodzi ale ... to dość normalna praktyka na kafe zobacz ile ciągniemy oprawcę z mazur:) i pewnie jeszcze retrusiowi owego oprawce dłuższy czas będziemy wytykać :D

hai dziewczynki :) do tej wolnosci wypowiedzi to i ja sie ustosunkuje :P Ike niedawno temu kazalas mi pisac bloga bo cos ci nie spasowalo , wiec jak to jest? tylko ty masz wolnosc ? glosisz na wyrost ;)

Ike niedawno temu kazalas mi pisac bloga bo cos ci nie spasowalo , :D:D ja ci nic nie kazałam:D ale skoro tak to odebrałaś... to piszesz?? a jak nie piszesz, to kurwa czemu??? :D

Gość *Sami* ....
no to chyba złapałam dystans do netu,bo nie kojarzę postów z wydarzeniami które miały msc na kafe:P nie doszukuje sie niczego Czytam o miłości i porównuje czy moja wizja tego uczucia mieści sie w normach "D:) a teraz zastanawiam sie przy jakiej piosence tanczyłam swój pierwszy taniec na swoim weselu:O:)

Gość Mała łezka w oku zięby
Dzień dobry. :)

Luśka, ostrożnie z wyrażaniem myśli. Wyraz "łapanie" nie jest pozytywnie jednoznaczny. Można np. złapać Wasermana albo ajds. :)

a do milosci? to juz nic nie moglabym wykrzesac z siebie ;) ludzie!- takie rzeczy sie przezywa a nie dyskutuje ;)

zielona- wymieniamy się doświadczeniami na twoje zasadzie-nie było by wielu dzieł- bo po co opisywać skoro można przeżywać:)

A jakie rzeczy, Ike?

Gość *Sami* ....
wow Zielona zgadzam sie pierwszy raz z Tobą(fanfary)wolę czuć niż o tym pisać ale czytać na ten temat lubię:)

taka wymiana doswiadczen moze jednak prowadzic na manowce , ludziska oczekuja rzeczy - zamiast dostrzegac faktycznie to co sie im przytrafia .... pani X powiedzala ze tak i tak , wiec - czekam :P

Cześć, Samiczko. :) To jak? Spojrzysz wreszcie na mnie łaskawszym oczkiem?

To tym bardziej ostrożnie, Luśka, skoro przestałaś kojarzyć...

zielona ile jeszcze to powtórzysz przyszłaś tu pisać czy mnie zaczepiać ?:)

Gość *Sami* ....
Psełdo a bedziesz romantyczny i nieprzewidywalny?

a do milosci? to juz nic nie moglabym wykrzesac z siebie ludzie!- takie rzeczy sie przezywa a nie dyskutuje w twoim stylu... piszemy co chcemy- pozwolisz? mamy tak odbijać teraz piłeczkę? to jest dopiero jałowa rozmowa

Pewnie, że będę, Samiczko. Ja dobrze wiem, co należy, żeby zauroczyć kobietę.

Gość *Sami* ....
Psełdo--Nie pozostaje mi nic innego jak poddać sie Twemu urokowi :) nie ma sensu udawać dłużej obojętnosć,za godzinę poddam sie temu uczuciu całkowicie(teraz szef mi przeszkadza w porywach serca)❤️

Ike , ja ci nie mowie co ty masz pisac :) wiec nie pozwole ci na to samo , to moje zdanie na temat dyskusji o uczuciach ... pisze zgodnie z wlasnym sumieniem , wyluzuj sie , bo zdaje sie widzisz wrogosc w kazdym moim poscie? ;)

Lusiu sama niejednokrotnie wypowiadałas sie bardzo AUTORYTATYWNIE na tematy osób, pogladów zachowań. I tu, i w Kuchni, i na Żywopłocie. Twoje oburzenie tracą postawą Psa Ogrodnika ;)

Wyniana doświadczeń moze prowadzic na nanowce??? WOW - godne nobla :D

tak iftar , jezeli wziasc pod uwage nano-technike- zdaje sie ktos skasowal za to nobla ;)