Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turbo odchudzona

**DIETA TURBO** - wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość Dominka0404
a ja zawsze sie obiadałam moze dlatego waga szybciej mi spada ateraz jem regularnie i zdrowe posiłki. dzieki diecie bez przerw przez 2 tury i trzy dni trzeciej tury waga pokazuje 11kg w dół. 54kg waze. juz zawsze bede zdrowo jesc.

Dominika bardzo duzo Ci spadło. Gratulacje, teraz zebys jeszcze to utrzymala to bedzie gitarka. Fajnie ze udalo Ci sie az tyle schudnac. BRAWO :-)

Gratuluje Wam wszystkim sukcesow:) Wiecie co kobiety ja o czyms sobie przypomnialam. Na poczatku mojej diety stosowałam błonnik owsiany, jest to naturalny produkt ktory wspomaga odchudzanie i reguluje prace jelit. Od jakis 3 m-cy go nie uzywam, poprostu z glupoty odstawilam jak juz ladnie zaczelam chudnac. I to byl blad!!!. Polecila mi go wtedy moja dietetyczka, 3xdziennie przed jedzieniem .Łyzeczke na szklanke wody, nie jest zbyt smaczny na poczatku ale idzie sie przyzwyczaic. Ja zamiawialm go w internecie i placilam za paczke 0.5kg 32zł, ale jest tego naprawde duzo i starcza na kilka miesiecy. Zaczynam od jutra bo mi zostalo. Moze mi troszeczke przyspieszy spalanie:)). Marzenka do sylwestra to my bedziemy niteczki:))) Dominka naprawde idziesz jak burza:) ale jestes mlodziutka i przemiana materii tez inna. Ja w Twoim wieku warzylam 48 kg:) nawet pozniej po 2 porodach waga stala w miejscu, bylam wrecz chuda:)) gdzie te czasy hehehe. Aneciatko a po co az 3 kawałki ciasta:) trzeba bylo zjesc jeden i koniec;). Ale nie pzrerywaj diety, ja tez jak zgrzesze to ciagne dalej, mniejsze wyniki ale co scudne to moje. Traszka ja tez czekam zeby odkurzyc swoj rowerek:) i tak jak Ty pewnie schowam swoja wage bo dostaje glupawki i wchodze na nia codziennie:))) U mnie piekne sloneczko nareszcie , az chce sie zyc:)) Pocieszam sie tym ze niedlugo zrobi sie calkiem cieplo i wzejda moje kwiatki w ogrodku a ja bede mogla sie zajac sadzeniem warzywek:). W ubieglym roku postanowilam zniszczyc czesc trawnika i zrobilam sobie warzywniak. I nie zaluje, troche pracy jest ale za to jaka przyjemnosc zjesc swoja truskaweczke lub zerwac salate i pomidorka na kanapki:). Madziorka Ty sie ktoregos dnia odzywala do mnie na gg a mnie nie bylo przy komputerze. Jak cos pilnego bylo to napisz. Aha mam przepis na wlasna produkcje octu jablkowego, gdyby ktoras z Was byla zainteresowana to sluze pomoca:))

To bylo z glupoty,a to dlatego ze bylam glodna. Jadlam sniadanie o 9.00 pozniej moglam nic zjesc i zjadlam zamiast posilki o 11.00 i 13.00 wlasnie ciastko. Pozniej zjadlam 4 posilek normalnie

scarlet:) strasznie Ci dziękuję za słowa otuchy bo bardzo mnie uspokoiłaś:) i mam nadzieję że z Twoim zdrówkiem też wszystko będzie dobrze, bo jak jest zdrówko to można mieć wszystko prawda:) ja chociaż mam dopiero 20 latek to już sporo czasu spędziłam w szpitalu, najpierw problemy z sercem, potem wyszły nerki, a jak się uspokoiło na jakiś czas to lekarz wykrył mi torbiela. I przez to taka zdołowana byłam, ale teraz wierze że wszystko będzie ok, tak jak mi napisałaś:) Ciekawi mnie jednak co mi powie ginekolog jak pójdę we wtorek na wizytę. I na pewno napisze co i jak:) Ja nie uważam że jestem gruba bo na 158 ważę teraz 53 kilo, ale z roku na rok przybywało mi tłuszczyku w brzuszek, pupe, uda i boczki i żle się z nim czuję. Dlatego dzięki tej dietce myślałam że uda mi się ten tłuszczyk spalić, żeby poczuć się w końcu lepiej:) Chociaż szczerze mówiąc po I turce już widzę że mam troszku mniejsze boczki i tyłek i wchodzę w te ciuszki które ubierałam jak miałam 16 lat, ale niestety tłuszczyk jeszcze został i ta paskudna pomarańczowa skórka i bardzo chciałabym się jej pozbyć. Oczywiście nie chcę wyglądać jak patyk, bo takie wychudzone dziewczyny mi się za bardzo nie podobają, ale chciałabym wyglądać tak, żeby się dobrze czuć we własnym ciałku:) i lepiej postarać się o to za młodu prawda:) a jeszcze dzięki tej dietce nawet gdy jej już nie mam staram się zjadać 6 posiłków co 2 lub 3 godzinki, zależy o której się obudze:) i oczywiście nie podjadać, choć jak to w szkole, czasami nie da się odmówić koleżankom pójść na loda albo chłopakowi na kebaba, choć w czasie dietki nie było mocnych żeby mnie tam zaciągnąć:)haha a największym sukcesem dla mnie to jest nie jedzenie chipsów, paluszków, solonych orzeszków i masy słonecznika które uwielbiałam:) bo od 27 lutego nie ruszyłam prawie nic z tych rzeczy:) od jutra postanowiłam spróbować zacząć i skończyć w końcu II ture, oraz pić więcej wody czyli 3 lub 4 l wody dziennie oraz więcej spędzać czasu na świeżym powietrzu, skoro mamy taką ładną pogodę:) scarlet:) jak możesz to napisz mi proszę ten przepis na sok jabłkowy, bo może bym go sobie zrobiła i spróbowała:) i ten błonnik owsiany chyba sobie też zamówię:) dominika:) gratuluję Ci tak niesamowitego efektu, bo w 24 dni schudnąć 11 kg to nie lada wyczyn:) mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś mi powiedzieć jakie ćwiczenia robiłaś na tym 3 min odch:) ?? Pozdrowionka dla wszystkich dietowiczek:)

gosi4czek ja tez mam na imie malgorzata i tez mialam powazne klopoty z sercem, cos te malgoski chorowite sa:))) . Najwazniesze to trzeba byc dobrej mysli, A TO JUZ POLOWA SUKCESU:) Masz racje ze trzeba sie dobrze czuc w swoim ciele i to jest najwazniejsze. Ja jakos nie potrafilam siebie zaakceptowac i dlatego zaczelam sie odchudzac, no ale ja startowalam z waga 84.800 a na dzien dzisiejszy 74.200. Tak ze jeszcze te 14 jak schudne to bede szcesliwa bardzo:). Narazie moj cel to zobaczyc 6 z przodu:)). Ja tez od jutra zaczynam, tak ze bedziemy razem :). Jesli chodzi o blonnik to naprawde polecam bo warto. Napisze tutaj przepis na ocet jablkowy tak ze jak ktos chce to sobie spiszcie. Na 1 kg jabłek: 1 litr i 1 szklankę wody, 10 dag cukru, 1 dag drożdży,kawałek razowego chleba. Etapy przygotowania 1.Jabłka ścieramy na tarce a otrzymaną miazgę, razem z gniazdami nasiennymi, wkładamy do kamionki lub dużego słoja. 2.Na każdy kilogram miazgi dodajemy 1 litr i 1 szklankę przegotowanej schłodzonej wody, 10 dag cukru, 1 dag drożdży piekarniczych razem z kawałkiem razowego chleba. 3.Naczynie przykrywamy gazą i odstawiamy na 10 dni, kilka razy dziennie mieszając zawartość drewnianą łyżką. Po 10 dniach filtrujemy płyn przez gazę i przelewamy do umytego naczynia. Na każdy litr zlanego soku dodajemy 10 dag cukru i odstawić do dalszej fermentacji. 4.Po około 6 tygodniach przecedzamy ocet i rozlewamy go do wyparzonych butelek, które przechowujemy w chłodnym, ciemnym miejscu. 5.Pijemy trzy razy dziennie - po jedną, dwie łyżki octu na pół szklanki przegotowanej wody (można dodać odrobinę miodu do smaku) - rano przed śniadaniem, przed obiadem i przed snem W tym czasie ograniczamy spożywanie soli. 6.Ocet jabłkowy przyspiesza trawienie, pobudza wydzielanie soków żołądkowych i syntezę enzymów trawiennych. Pomaga w obniżeniu wagi, usuwając złogi i pomagając rozszczepiać tłuszcze. To tylko część opisu dobroczynnego oddziaływania na organizm octu jabłkowego.

Witam Was serdecznie:)i gratuluje wszystkim wytrałości i sukcesow:)Pierwsza tura za mną:)dzisiaj staje na wage rano a tam -3.2 kg dla mnie to duży sukces a czuje ze wiecej zeszlo:P chyba tłuszczyku:)nastepna tura od poniedziałku:)zobaczymy jak bedzie dalej:)chciałabym jeszcze z 4 4kg zrzucic;)a nie powiem ze przy tej turze były małe grzeszki:D no i mam rowerek treningowy i tez zamierzam codziennie jezdzic:)wieczorem jak sie film oglada i siedzi i nic nie robi to akurat cos porzytecznego siezrobi:)a tak w ogole mam synka w maju bedzie mial 4 latka:)i jest chory.......:( na MUKOWISCYDOZE i sama go wychowuje:(ale jakos sobie radzimy:)pozdrawiam Was serdecznie dziewuszki:)

madziorka, przepraszam , straszna ignorantka ze mnie ale co to za choroba? da się zyć z tym czy bardzo męcząca?

Gość Dominka0404
HEJ. NA POCZĄTKU NA BIERZNI MYSLAŁAM ZE MI SERCE WYSKOCZY PO TYCH 3MIN A POTEM SPRÓBOWAŁAM NA ROWERKU STACJONARNYM. BARDZIEJ MI ODPOWIADAŁO.

marzenka85 trzustka nie pracuje wydziela sluz ktory osasdza sie na pluchach oskrzelach i wyniszcza organizm od srodka Moj maly ma 4 inhalacje dziennie 2 razy drenaz klatki piersiowej czyli oklepywanie i enzymy trzustkowe do kazdego posilku witaminy leki wykrztusne itd ale odpukac na razie synek czuje sie w miare dobrze i Pani doktor nawet jest zadowolona;)Duzo by mowic

No ja tez chce stosowac to 3 minutowe odchudzanie na rowerku stacjonarnym spróbuje:0ale to od poniedzialku:)

Gość na_diecie
stosuje diete trzeci dzien, rano dzisiaj sie wazylam z ciekawosci czy cos wogole leci w dol i juz mam mniej 1,2 co bardzo mnie zmotywowalo by dalej wytrwac na diecie bo ogolnie ciewzko mi przychodza wszelkie diety. samo to co wy piszecie to juz mocno motywuje :)

Gość mol
wiecie co ja zaczęłąm się ochudzać ponieważ jak się zważyłam to stwierdziłam że przesadziłam i czas coś zrobić bo wyszło 99kg o matko pomyślałam jeszcze 1 kg i będzie 100 kg bbrrrr chociaż nie mam jakichś wielkich kompleksów, mój mąż nie ma mi nic do zarzucenia, zdjęcia na nk dałam bo niczego się nie wstydzę to jednak się zdecydowałam na ta dietę chociaż juz kiedys próbowałam i nic mi sie nie udało a po ciąży to mi jeszcze parę kilo przybyło i tak już zostało, ale tu jestem zaskoczona niby po pierwszej turze tylko 3,5 kg mniej ale jak wczoraj pojechałam nba zakupy to byłam w szoku bo kupiłam sobie spodnie o rozmiar mniejsze normalnie czad i teraz już nie odpuszcze i odchudzam sie dalej :) a tak na marginesie bo chyba jeszcze nie pisałam jestem magda i mam 30 lat :)

Gość GRUBE JEST PIĘKNE
co robic zjadłam z 10 kromek chleba na 3 dniu . mam zaczac od nowa ,ale mam wyrzuty sumienia.

Gość GRUBE JEST PIĘKNE
i dwa kubki kakao

Grube jest piekne ja cie zabije!!!!! dziewczyno chcesz byc lzejsza na swoim slubie??? jeszcze nis traconego. Nie mowie jedna kromke jak juz nie mozesz wytrzymac ale 10????? jesli chodzi o kakao to wczoraj juz rozmawialysmy na ten temat... Madziorka jestes wielka :) wiem co to za choroba i naprawde trzeba z takim dzieckiem byc ciagle. Buziaczki dla synka i duzo zdrowka zycze. Ja mam zdjecia na n-k:) wyznaje taka zasade ze jesli komus sie nie podobam to poprostu niech na mnie nie patrzy. ;P. Nie wiem jak to zrobimy:) jak chcecie to mozemy sie poznac z widzenia:) tylko nie bede tutaj pisala imienia i nazwiska bo nie tylko my tu wchodzimy:). macie moj email jak cos to podajcie swoje namiary to sie zobaczymy:))) .

Gość GRUBE JEST PIĘKNE
mam zaczac od nowa?

Gość Dominka0404
Scarlet 40 napisałam do ciebie na poczte.Pozdrawiam.

Grube jest piekne tak zacznij od nowa. Postaraj sie wytrzymac 10 dni na tej diecie i pij bardzo duzo wody, bo ona wypelnia zołądek i nie chce sie jesc po niej az tak bardzo. Ja nie cierpie wody, pilam dotychczas tylko pol litra dziennie: czyl 1 herbate i 1 kawe, a teraz pije 1,5 litra minimum a ostatnio zaczelam pic 2 litry. To pomaga, ja dzieki wodzie przestalam pic 2 kawy dziennie, i co najwazniejsze mialam duze klopoty z bolem glowy. A teraz juz nie boli :)) Grube jest piekne jesli wytrzymasz te 10 dni, to czeka Cie nagroda w postaci utraty kilogramow. Wiem ze jak Ci poleci ze 3 kg to dostaniesz powera do dalszego zrzucania, bo naprawde po tej diecie widac efekty. Kobieto bierz sie za siebie bo to ostatni dzwonek, slub tuz tuz. Zacznij od jutra, zacisnij piesci i do dziela. Pokaz na co Cie stac !!! Wchodz na forum i pisz o efektach, czekamy :-)

Aha, no i skoro sie juz przedstawiamy. To ja Aneta jestem i mam 21 lat. Bardzo mi milo. Trzymam za was wszystkie i za siebie kciuki. Damy rade. W KUPIE SIŁA:-) Madziorka podziwiam, silna kobitka z Ciebie. Tak trzymaj :-) Ja straszie żaluje ze zjadlam to ciasto :-( Malutko spadnie, no ale to byla moja glupota. Dobranockam was :-*