Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot tu sie mylisz kochanaaaaaa

dzisiaj dzwigałam po schodak wózek z dzieckiem a chłopak z mojej klatki stał i

Polecane posty

Gość jakajakayah
Skoro nie oczekiwałas pomocy, to czemu zwróciłaś mu uwagę? Trzeba było uznać, że to nie jest 100% facet (rozumiem, że facet z chorym kręgosłupem, który nie może dźwigać to już nie 100% facet) i wnieść wózek bez słowa. Sama sobie przeczysz.

Gość a nie mogłaś chłopaka o to
napisałaś powinien pomóc. No i nie był według ciebie 100% mężczyzną i co z tego? o co masz żal ze musiałas ten temat założyć?

Gość mam nadziejeę że to prowo
bo jeśli nie, to żal.pl, kolejna durna matka-polka co to uważa, że wszystko jej się należy. jak widzę takie jak ty, mam ochotę puścić serię z kałacha.

tak ty wiesz jaka ja jestem---zresztą co tu z małolatami rozmawiac jak bedziesz miała dzieci to wtedy sie wypowiedz zobaczysz jacy są mili wtedy ludzie bedziesz stac z brzuchem a taki men rozsiadnie sie na siedzeniu ciekawe co wtedy powiesz tak ty wiesz jaka ja jestem---zresztą co tu z małolatami rozmawiac jak bedziesz miała dzieci to wtedy sie wypowiedz zobaczysz jacy są mili wtedy ludzie bedziesz stac z brzuchem a taki men rozsiadnie sie na siedzeniu ciekawe co wtedy powiesz tak ty wiesz jaka ja jestem---zresztą co tu z małolatami rozmawiac jak bedziesz miała dzieci to wtedy sie wypowiedz zobaczysz jacy są mili wtedy ludzie bedziesz stac z brzuchem a taki men rozsiadnie sie na siedzeniu ciekawe co wtedy powiesz

Gość uroczej i uprzejmej kobiecie
no i oczywiście o pomoc wypadałoby poprosić

Gość annpolis90
Faceci...żalem,żalem ;/

Gość xnkjBX
Zorganizowana i normalnie myslaca matka ,majaca do tego przy sobie 8 letke ma wiele sposobow aby wniesc zakupy i dziecko i wozek z osobna.Tylko trzeba troszke myslec.Autorka mieszka na parterze,wuiec mogłą najpierw zaniesc zakupy do domu,corka popilnowałaby siostrzyczki czy braciszka.Potem matka wziełaby dziecko z wozka i starsza dziewczynke do domu.DZiecko młodsze wsadziłaby do łozeczka czy kojca,a sama by skoczyła po wozek.

Gość nikt nie ma obowiązku
niańczyć twoich dzieci.Jak nie dajesz rady to było nie mieć!

Gość dodam swoje 5 groszy...
nie bez sensu, tylko jak taki leszcz uwaza, ze w dupie ma czy kobieta narobila sobie dzieci, to niech pomysli sobie na czym polega wspolzycie w spoleczenstwie. sam pepkie swiata nie jest. twojej matce tez pewnie pomagali. uklonow nikt nie wymaga, ale na czyms polega chyba takie spoleczenstwo. i nie gadaj mi tutaj o kryminiale, bo kazdy madry czlowiek wie, ze kazde spoleczenstwo ma taka przestepczosc na ktora sobie zasluzylo stara doktryna w kryminologii. powinna dac do zrozumienia. mi do dzisaj pewne wzory sluza dobrym przkladem mimo ze am 33 lat i dziecinstwo juz mam pare lat za soba.

Gość xnkjBX
NIe jestem małolata.Wychowałam juz dziecko ktore jest teraz duze.

*****************POKOLENIE JP 2********************* JEST Z WAS DUMNY NAPEWNO*********************************************************************

Gość xnkjBX
Autorko,zmien postepowanie i nie bedziesz musiała prosic nikogo o pomoc.

Gość ja pierdykam
xnkjBX Zorganizowana i normalnie myslaca matka ,majaca do tego przy sobie 8 letke ma wiele sposobow aby wniesc zakupy i dziecko i wozek z osobna.Tylko trzeba troszke myslec.Autorka mieszka na parterze,wuiec mogłą najpierw zaniesc zakupy do domu ,corka popilnowałaby siostrzyczki czy braciszka.Potem matka wziełaby dziecko z wozka i starsza dziewczynke do domu.DZiecko młodsze wsadziłaby do łozeczka czy kojca,a sama by skoczyła po wozek. tak, to racja, ale nie zmienia to faktu, ze wozek, czy zakupy trudno wniesc KOBIECIE, facetowi jednak latwiej!

Gość DO AUTORKI......
kOCHANA NIC DODAĆ NIC UJĄĆ TO PO PROSTU WSTYD, ŻE TYLE DOOKOŁA LUDZI , KTÓRZY NA WIDOK KOBIETY CIĘŻARNEJ LUB NP. WNOSZĄCEJ WÓZEK ITP. SĄ DO SZPIKU KOŚCI TAK ZATWARDZIALI I MAJĄ ODWAGĘ JESZCZE ODPARSKNĄĆ..... UWAŻAM, ŻE TO ZWYKŁE CHAMSTWO I NIE MA SIĘ CZYM CHWALIĆ!

Gość w odwtotnej sytuacji
powiem ci tak, nie chodzi o to że to pochwalam, sama już przeżyłam wnoszenie ciężkiego wózka ( na leciutki nie było mnie stać) raz mi ktoś pomógł, raz nie, sama chętnie pomogę kobiecie mimo że jestem kobietą a nie 100% facetem ale nigdy jeśli ktoś tego nie zrobił nie robiłam z tego problemu a ty się zachowujesz a jesteś młoda jak stara dewota narzekająca na dzisiejszą młodzież, która zawsze była i będzie różna tak jak rózni są ludzie :(

Gość a nie mogłaś chłopaka o to
normalne jest, ze jak ktos prosi o pomoc w takiej sprawie jak wniesienie wózka do windy to powinien pomóc ale nienormalne jest to żeby od kogoś tego wymagać i komentować. Ja sie raz jeszcze zapytam autorki dlaczego nie poprosiłaś? Jestes zbyt dumna czy za późno zauważyłaś tego chłopaka?

Gość NIE LUBIE KOBIET Z DZIECMI
Mysla ze takim wszystko wolno i caly swiat musi im poklony skladac ze maja male dzieci lub sa w ciazy,a wlasnie tak nie jest

Gość trzeba było poprosić
o pomoc,a nie przygadywać.Chłopak mógł pomóc,ale nie musiał!

Gość xnkjBX
ja pierdykam ,jezeli autorka jest taka nierozgarnieta,stwarza takie sytuacje z ktorych mogłaby sama wyjsc to chyba w powazniejszych sprawach obarcza wszystkich naokoło swoimi problemami. To,ze facet moze pomoc nie oznacza,ze musi.Autorka miała wyjscie aby nie prosic o pomoc.Co innego jaby tego wyjscia nie miała.

Gość xnkjBX
DO AUTORKI......a co do kobiet ciezarnych,to ciaza nie choroba,a jak ciaza zagrozona lub ciezarna chora to niech siedzi w domu lub połozy sie w szpitalu.

Gość DO AUTORKI......
LUDZIE WY NAPRAWDĘ NIE WIECIE O CO AUTORCE CHODZIŁO? CZY TYLU DEBILI JEST WŚRÓD NAS......aUTORKA TEGO FORUM NIE PROSI O ROZWIĄZANIE, JAK WNIEŚ ZAKUPY ITD. A TAKIE TĘPAKI PISZĄ O SPOSOBACH WNOSZENIA NAJPIERW ZAKUPY.... I STAJĄ W OBRONIE CHAMSTWA! dEBILIZM DO KWADRATU

Gość alfonsssssssssss0-
CZY TY MYSLISZ ZE TRZEBA O COŚ CO JEST OCZYWISTE???? KULTURALNA OSOBA WIE JAK SIE ZACHOWAC A ZE TAK POWIEDZIAŁAM NERA MNIE WZIEŁA NA NIEGO

Gość alfonsssssssssss0-
PROSIC

Gość xnkjBX
DO AUTORKI......autorka szuka naiwniaka aby jej pomogł i nacieła sie wreszcie,mzoe to da jej do zrozumienia,ze w pewnych sprawach gdy mozemy cos rozwiazac sami powinnismy to zrobic sami a nie oczekiwac na pomoc,bo przyzwyczaimyu sie do tego i kazda napotkana przeszkoda zyciowa przysporzy nam trudu i bedziemy oczekiwac pomocy od kazdego i co gorsza ,bedziemy kogos ganic jezeli tej pomocy nam nie udzieli,bo nie musi.

Gość DO AUTORKI......
nO TAK OCZYWIŚCIE, ALE WIDAĆ JAK GŁĘBOKA JEST W WAS ZNIECZULICA, WIDAĆ RÓWNIEŻ, ŻE WAS TO NIE DOTYCZY! jA JESTEM W SZÓSTYM MIESIĄCU CIĄŻY I NAPRAWDĘ ZOSTAŁAM JUŻ KILKA RAZY POZYTYWNIE ZASKOCZONA, CHOĆ NIE W MOIM STYLU WYKORZYSTYWANIE TO W JAKIM JESTEM STANIE, DZISIAJ NA TVN BYŁ NAWET PROGRAM , W KTÓRYM MÓWILI OT WŁAŚNIE NA PODOBNY TEMAT! TO KWESTIA WYCHOWANIA, A CHAMSTWA NIE NALEŻY BRONIĆ.

Gość xnkjBX
DO AUTORKI.....ciaza to nie choroba.Tez byłam w ciazy i to w latach 89/90,wiec wiem co to znaczy ciaza.

NO WIDAĆ ZE SA JESZCZE DOBRZYLDZIE JESZCZE TACY U KTÓRYCH NIE MA ZNIECZULICY TYLKO CHEC NIESIENIA POMOCY TRZYMAJCIE TAK I PAMIETAJCIE CO DACIE Z SIEBIE BEDZIE PO 3KROĆ ZWRÓCONE

Gość xnkjBX
Pomoc nalezy okazywac,ale tylko tym co ja potrzenbuja,ale zarazem uzywaja mozgu a nie tylko wykorzystuja sytuacje aby kogos wykorzystac.

xnkjBX TY JESTES NIENORMALNA A TWOJE WYPOWIEDZI BEZ SENSU POMYSL PIERWSZE CO PISZESZ I RUSZ TĄ MOZGOWNICA CWANIARO