Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot tu sie mylisz kochanaaaaaa

dzisiaj dzwigałam po schodak wózek z dzieckiem a chłopak z mojej klatki stał i

Polecane posty

Gość xnkjBX
ot tu sie mylisz kochanaaaaaaaaaa :-) nie osmieszaj sie:-) ktos ma ci pomoc bez prosby z Twojej str.:-) a co ty jakas krolowa,ze korona by ci spadła z głowki jakbys o to poprosiła :-)

myslisz ze codziennie stoje i prosze o pomoc nie kochana sama targam p schodzach i nie patrze zeby ktoś mi pomógł a tem chłopak to gosć do potęgi-współczuje jego przyszłej żonie

Gość o dzizez ja pierdziele
targasz wozek po schodach 2 razy dziennie na swoje wlasne zyczenie, wiec nie widze powodu, dla ktorego inni maja obowiazek ci pomagac. co, moze sasiad ma stac na klatce, bo moze akurat wyjdziesz z dzieckiem i bedzie trzeba ci pomoc???

Gość xnkjBX
o dzizez ja pierdziele--o to jest madra wypowwiedz

znieczulica_____________________________________________obyśmiał miała kiedyś takiego partnera zyciowego zycze ci tego z czałego serca

xnkjBX ---> widze, ze sie zgadzamy :D:D:D

Gość orinooko
Bardzo nie lubię postawy roszczeniowej.:)

zeby maz ci nie pomagał bo przeciez ty jestes matka i ty je urodziłaś,,och zycze ci zycze wam wszystkim co macie takie poglady i znieczulice w sercu bo może wtedy zrozumiecie co do czego i może nawet zapłaczecie

Gość xnkjBX
t tu sie mylisz kochanaaaaaa--naucz sie prosic,a nie licz na to,ze kazdy bedzie ci pomagał tylko z ewzgledu,ze zyjesz

poza tym nadal nie rozumiem- jesli tak potrzebowalas pomocy, dlaczego nie zapytalas??? odpowiedz, ze on sam powienien sie domyslic mnie nie satysfakcjonuje. jesli chociaz troche znasz mezczyzn powinnas wiedziec, ze nie czytaja w myslach kobiet. zwlaszcza OBCYCH kobiet :P

xnkjBX zycze ci zeby dziecko cie na starosć kopło w dupe bo bedziesz stara i brzydka

Gość dodam swoje 5 groszy...
piszecie o pomocy i ze trzeba sobie samemu w zyciu radzic - no chyba zaszlo jakies nieporozumienie, bo otworzyc komus drzwi, ustapic miejsce albo wniesc cos ciezkiego to chyba nie jakas MEGA USLUGA za ktora trzeba sie w klate bic. chodzi o zwykly ludzki odruch. ja jestem samowystarczalna, ale jest milo, jak np. ktos otworzy drzwi jak widzi ze mam rece zajete albo poda reke jak sie wywroce, itd. no i jesli sie wywroce, to tez mam przechodnia prosic, czy nie pomoglby mi, bo nie daje rady wstac? smieszni jestescie. albo wam ktos w zyciu nakopal do tylka, albo ZERO kindersztuby doswiadczyliscie.

Gość xnkjBX
Trzeba umiec kogos o pomoc poprosic.I trzeba wiedziec czy wypada w danym momencie o ta pomoc prosic.Autorko,pisałam Ci,ze masz tyle rozwiazan aby nie dziwgac i nie prosic nikogo aby pomagał Ci dziwgac.

i mize trzeba bedzie ci pomagac,a skoro ty dziecka tego nie nauczysz to ono ci nie pomoże tylko kopni e w dupsko bo bedziesz stara i bedziesz juz smierdziec

Gość ojojojjjj
Idiociiiiiiiiiiiiii spadac na drzewo

hmmm....na poczatku byla dyskusja, ale widze ze juz powoli zaczyna sie robic pyskowka i pseudoargumenty, czyli wyzwiska.... i niestety, ale to zaczelo sie z twojej strony, autorko...

a zresztą pomyliliscie rodzaje pomocy są takie które nazywamy ludzkim odruchem!!!!!!!ludzkim odrucheeeeeeeemmmmm halo ludzkim odruchemmm słychaććć ale niestety wy go chyba nie macie smutne ze to szatanisko tak zawładneło światem

a zresztą pomyliliscie rodzaje pomocy są takie które nazywamy ludzkim odruchem!!!!!!!ludzkim odrucheeeeeeeemmmmm halo ludzkim odruchemmm słychaććć ale niestety wy go chyba nie macie smutne ze to szatanisko tak zawładneło światem

rozumiem ze w takim razie zwykle "dziekuje" i "dzien dobry" tez moge sobie darowac, bo nie musze mowic? mmmmhhh, ale milo bedzie na tym zaplakanym swiecie.......

Gość wswed3e
Do- o dzizez ja pierdziele- nie rozumiesz zupełnie przesłania autorki topiku- ona nie rząda, aby ktoś ciągle jej pomagał i stał na klatce i wyczekiwał, aż jej ta pomoc bedzie potrzebna, tylko żal dotyczył konkretnego zdarzenia z tym młodym chłopakiem!!! Czytanie ze zrozumieniem chyba w szkołach funkcjonuje, prawda? Co do tego, co napisałaś wcześniej- czyli jak wiem, że czegoś nie mogę to za to się nie biorę- czy jakoś tak, zupełnie się nie zgodzę. Nigdy nie wiemy w życiu, co nas spotka! Mogę podać tysiąc przykładów, gdzie okaże się, że człowiek najzwyczajniej w świecie potrzbuje drugiego człowieka i nie jest to żadne wykorzystywanie, tylko normalne odruchy ludzkości!!! Tym właśnie różnimy się od zwierząt- chronimy słabe jednostki, zwierzęta natomiast je elimnują!

Gość xnkjBX
ot tu sie mylisz kochanaaaaaa--na arzie to ja widze autorko,ze to Ty dziecko swoje źle wychowujesz,bo dajesz zły przykład.Nie dosc,ze nie pokazujesz corce jak mozna taka sytuacje rozwiazac samej,a po drugie nie uczysz corki prośby o pomoc,tylko uczysz ja ,ze kazdy ma obowiazek pomagac kazdemu bez poproszenia.

Gość xnkjBX
ot tu sie mylisz kochanaaaaaa :-) aTy masz za to ludzki odruch :-) takie,ze kazdy MUSI Tobie pomagac ,bo tonbie sie to nalezy :-)bo poprosic to nie łąska,słowo prosze mi pomoc gryzie Cie w zeby :-)

no i jak sprzedawczyni rzuci mi bulki na lade i reszte pod nogi, to tez sie nie odezwe, bo ona tez nie musi byc mila. place tylko za towar, reszta zwykla rzeczliwosc, ktora nikogo nie obowiazuje.

ja jej ucze odruchów ludzkich czyli pokazuje popatrz jak ciezko wniesć wózek trzeba zawze pomóc rozumiesz!!!!!! wytargałabym cie za włosy chyba

dodam swoje 5 groszy... jesteś the best

Gość xnkjBX
ot tu sie mylisz kochanaaaaaa--źle uczysz corke,bo nauczyłąbys ja dobrze gdybys zostrawiła wozek z młodszym dzieckiem na chwile pod jej opieka ,sama wniosła zakupy,a potem wrociła po corki i zaprowadziął je do domu,a potem zeszłą po wozek.To by było madre posuniecie,bo corka poczuła by sie pomocna w czyms i nauczyła by sie,ze sa rozne rowazania takich problemow,nie tylko oczekiwanie na pomoc od osoby ktorej anwet sie nie poprosiło o pomoc.Znasz słowo p[rosze i dziekuje,wiec zacznij je uzywac

coz, nie rozumiem czemu autorka nie poprosila o pomoc, skoro tak bardzo byla jej potrzebna. ja nie oczekuje bezinteresownej pomocy od OBCYCH (podkreslam- obcych) osob. co innego od bliskich, na pewno mamy wobec siebie wieksze wymagania. i nie zrozumiem nigdy uzalania sie nad ta sytuacja. poza tym podtrzymuje to co napisalam- jesli wiem, ze nie dam rady sama (albo z mala pomoca) np. przyniesc ciezkich zakupow to zazwyczaj ide na nie z kims, kto mi pomoze. a nie wypisuje potem na forum, ze ludzi w sklepie ogarnela znieczulica, bo nikt nie zapytal czy mi nie pomoc....

biedna jestes szkoda mi cie naprawde,,, naprawde no cóz ale niestety wszystkim pomóc nie mozna

Gość wswed3e
xnkjBX- wiesz wolałabym, abyś była mężczyzną, przynajmniej nie przynosiłabyś nam kobietą wstydu! Ten chłopaczek, który tak sprytnie ominął autorkę na schodach to mi pasuje na twojego syna, bo z pewnoscią tak swoje dzieci wychowujesz- "jak cię nie poproszą synku to nie pomagaj!"

Gość a Ty od czego jesteś autorko
To bie coś sie stanie jak wexmiesz sama ten wózek? W końcu to chyba Ty nogi rozlozyłaś...