Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Magdaleena,WOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sliczne cudenko!!!!!!!!!!!!!Wczoraj przyszło a ze ja spie to listonosz awizo zostawil...wiec dzis prosto po pracy na poczte bo przeciez zasnac bym nie mogła gdybym nie zobaczyła!!!!!Przy okazji zahaczyłam o rynek i kupiłam jagody i............Piekne KANIE!!!!!!!ale bedzie wyzera:):):)w ogóle to ja uwielbiam grzyby i wszystko co z nimi zwiazane....kocham zbierac,obierac i jesc:)No i oprócz tego kupiłam mase innych rzeczy tak ze ledwo doszłam do domu....I tak sobie mysle kto powiedział ze latem zycie jest tansze?????????kurcze ja wydałam ponad stówe.......no bo jak przejsc obojetnie koło pieknie usmiechajacego sie bobru,czeresni itd no ja nie potrafie sie im oprzec:):):):)W ogóle to jakiegos powera mam pewnie to zasługa amuleciku Magdaleeny,tryskam humorem:):):):):):)no i spac mi sie nie chce a przypominam ze dopiero z pracy przyszłam......ide bigos gotowac.....

ja dzisiaj tez jestem jakos pozytywnie nastawiona do zycia...zasluga dni plodnych??? hahaha tak na serio, to uwolnilam sie od stresu rozmowy o odejsciu z pracy - to juz za mna. w niedziele znow plaza:-) dziewczyny jak wasze staranka? dzialacie cos? czy tylko ja taki rozpustnik jestem:-) choc powiem Wam, ze mysl o tym, ze chce zajsc w ciaze troszke przeszkadza mi w wyluzowaniu sie.... jak to jest u Was? pozdrawiam Iza

witam was dziewczyny, nie wiem czy pamietacie, ale jakiś czas temu wpisałam się do tabelki. Pisuję na innym podobnym topiku ale zaglądam z ciekawości co tam u was słychac :) ja mam dobre wiadomości. wczoraj rano zrobilam test i wyszły mi 2 kreseczki :) było to dla mnie ogromne zaskoczenie, bo w pierwszy dzień okresu (ktory nie przyszedl) zrobiłam test i wyszedł negatywny. Myslałam że @ poprostu mi się spóźnia... po 5 dniach miałam jednodniowe plamienie i już znowu pomyślałam że zaczyna się@ ale na drugi dzień nic już nie było. no więc po 3 dniach zrobiłam znowu test i wyszły 2 krechy :) jestem strasznie zaskoczona, zwłaszcza że był to 1 cs! dopiero dzisiaj do mnie dociera że to ciąża. trochę boję się wpisywać w tabelkę żeby nie zapeszać... do lekarza idę za tydz i wtedy mam nadzieję będę spokojniejsza... wiecie, my z dziewczynami się śmiejemy ze ten nasz topik jest wyjątkowo szczęśliwy! :D bo w tym miesiacu to już trzecia ciąża :D

Nataliuś szampana musimy zostawić na potem. Przyszła dziś @ :(. No i przerwa w starankach. Jeee też uwielbiam zbierać grzybki, jutro właśnie jedziemy na grzyby i na jagody :).

Gość Mika23
Witajcie kochanie:) JA sobie was czytam i widze ze malutko piszecie:( Zatem zeby postwów było wiecej pisze:) Ja niestety jestem tak zajęta, że wieczorem nie mam na nic siły, tylko marze o tym, żebysi e położyć i spąc:P Dzis strzasznie ciężko pracowałam i zaczeło mnie boleć podbrzusze. Troszkę sie wystrzaszyłam, bo może jest jakaś fasolinka to jej właśnie krzywdę zrobiłam:( Ale potem leżałam 3 godz. i od razu lepiej. Moi rodzice obchodzą jutro 25 lat po ślubie, robią dużą imprezę i staram się im jak więcej pomagać, szczególnie mamie zeby ją odciążyć. Jeszcze dziś muszę umyć podłogi:(:(:( Ręcę mi odpadają, nie wyobrażam sobie jak bym miala normlanie pracować i zajmować sie domem, przeciż mój M to biedny by był, wieczorem o 20 bym spała, a on zazwyczaj o tej wraca z pracy, he he he. Niezapominajka--bardzo mi przykro, jak ja nienawdze tej @!!!!!!!!! Mam nadzieje ze jak sie wyleczysz to od razu uda Ci sie zajść!!! Malinka-- rozpustuj sie, rozpustuj zeby byly tylko tego efekty:):) nataliuś--- śpiochu wstałaś:) weekend się zaczyna to sobie odpoczniesz. Green-ka- a jak Twoje staranka, nic nie piszzesz na ten temat. magdaleena-- bardzo mi jest przykro z powodu Twojej mamy. Moim zdaniem to dobrze ze Twój tato nie wie prawdy, mysle ze dzieki temu ma wiecej sil zeby wspierac Twoja mame!!

dla mnie weekend zaczyna sie jutro,jeszcze dzis ide do pracy:(i tak jak ty przygotowuje impreze wiec na nic nie mam siły:(

hej dziewczyny..... Malina...gratuluje odwagi...i chyba masz racje ze za duzo myslimy o tym zajsciu w ciążę.....i to nas blokuje........ lily white GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obys miała racje co do szczęścia tego topiku!!! Ja mam doła...wczoraj bolały jajniki, plecy jak w trakcie @ dzisiaj jakies dziwne plamienie...więc tylko czekam na ujawnienie się @ w pełnej okazałości..........Dlaczego tak jest.:(( Jak tu sie starać żeby się udało!!!!!!! A odpuścić i nie myślec to chyba niemożliwe kiedy tak sie tego pragnie.........Mąż obiecał mi że w ciągu 2 miesięcy nam się uda.......chyba moje łzy go do tego zmusiły ...mógł sobie dać więcej czasu bo jak nie wyjdzie w ciągu tych 2 to nie zazdroszcze mu....( utopie nas w moich łzach..:))) ) Ide spać na nic nie mam ochoty.......

Dziewczynki, nie dołować mi się tutaj - Aga to do Ciebie :) Ja nie wiem skąd biorę tyle sił ostatnio na to wszystko :) Mam na głowie pracę, dwa domy (w jednym dwójka dzieciaków-jeden autystyczny, w drugim ojciec, którego trzeba pilnowac żeby jadł jakieś normalne posiłki). Ciężko chora mamcia w szpitalu prawie 70 km stąd. Problemy z pracą, z której się zwolniłam miesiąc temu. A przy tym mam czas i siły jeszcze na mojego Ł., na nasz zakład i mój scrapbooking :) I coraz więcej osób (z rodziny na razie)prosi mnie o zrobienie kartek, co bardzo mnie podnosi na duchu i uskrzydla :) Codziennie po południu śpię (no, dzisiaj się obeszło), i nadal mam te dziwne bóle skurczowe brzucha. Trochę się obawiam, ale to może przez te stresy dookoła. Wiecie co Dziewczynki? Fajnie, że jesteście :*

Dzień dobry 👋 Witam Was o tak wczesnej porze, chociaz mam dzis wolne to jakos spac nie moge:-( Więc zapraszam Was na kawkę\\_/ 🌼 Kto sie ze mną napije ;-)

lily white 🌼 gratulacje;-) mam na dzieje, że masz rację i to bedzie szczęśliwy topik:-) magdaleena 🌼kurcze to naprawde masz ciężką sytuację, uważaj na siebie słonko 🌼 niezapominajka 🌼 w tym cyklu sie uda;-) Kurcze wiecie co ostatnio jakos wcale nie mozemy sie dogadac z D.. :-( I on i ja chodzimy jacyś nabuzowani i tylko jeden na drugiego warczy:-( nie wiem co sie dzieje:-(:-( Ostatnio sie dowiedziałam , ze moja koleżanka ze studiów jest w ciąży, a stara;li się z mezem o dziecko jakies dobre 4 lata. Chodziła po lekarzach, każdy jej co innego mówił , ale w sumie nic im nie pomagało. W ciąże zaszła jak powiedziała , ze sobie odpuszcza do września, bo musi pisać prace mgr i jak sie obroni to dopiero zaczną się starac. Moje drogie Panie miłego dzionka Wam życzę 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Monita- ja się chetnie dołącze do kawki, ale Ty pewnie będziesz musiała już drugą wypić :D Tak to podobno jest, że się zachodzi właśnie wtedy jak się odpuszcza. Tylko to nie tak łatwo wcale sobie odpuścić i nie myślec o tym :) Dziś czeka mnie ciężki i rozjazdowy dzionek, a pogoda znów beee! Zajrzę do Was po południu :*

Cześć dziewczyny! Ale pogoda co? Aż się nie chce z łóżka wychodzić... Ale może to i dobrze :-D lily white --- serdeczne gratulacje i prześlij nam proszę trochę ciążowych fluidków, żeby i nam się udało niedługo :-) niezapominajka --- no strasznie mi przykro, że ta wredota jednak przyszła :-( a już taką miałam nadzieję, że będziesz następna w tabelce na dole. agarz --- głowa do góry! Wszystko się ułoży tylko troszkę wiary! magdaleena --- kobieto jesteś wielka! Podziwiam Cię, że sobie tak dobrze radzisz mimo takich przeciwności! nataliuś --- a jak Twój paluszek? Boli jeszcze? Mika --- Ty też niezły zapierdziel masz z tymi przygotowaniami! Uważaj na siebie i nie przeciążaj się za bardzo bo nigdy nic nie wiadomo ;-) Powiem Wam, że dziś mam 18dc. Przytulanki były wczoraj i przedwczoraj, więc teraz to tylko czekać. Chociaż różnie bywa, czasem są cykle bezowulacyjne, czasem owulka się przesunie. Na razie nie miałam jeszcze tego specyficznego kłucia w jajnikach, więc nie wiem kiedy/czy owulka była. Pożyjemy - zobaczymy. A tymczasem miłego dnia i SŁOŃCA DUUUUUUUŻO!!! 🖐️

Tiaa... Weekend przyszedł i nikogo tu nie ma! A u mnie bez zmian, czyli nadal boli mnie brzuch :|

Ech... Jestem tak zmęczona, że nawet zasnąc nie mogę. Od paru dni kręci mi się w głowie i mam zaburzenie wzroku. I spałabym ciągle. Potrzebuję słonka, lepszej pogody, a przede wszystkim wyższego ciśnienia. A do tego wszystkiego to nawet nie moge powiedzieć, ze @ mi się spóźnia, przy takich jakie mam. Oby to przemeczenie, a nie jakaś choroba. Oby!!

styl wypowiedzi nie pasuje mi do Miki23............."nara" "beke kreciło" cos tu jest nie tak..........

a po za tym to Mika miała wczoraj wieksza impreze u rodzicow wiec watpie zeby miała czas zajrzec............no chyba ze sie narabała i palma jej odbiła

magdaleena,zacinasz sie:):):):):):):):):):)do tej pory nie mam wiadomosci na NK wiec raczej Mika to nie jest

Ooo, sorry dziewczyny, cos mi się net sypnął. Chciałam tylko napisać, że mi raczej już trudno bedzie uwierzyć w cokolwiek.

Gość Mika23
teraz ja tez jestem Mika:):):):) nataliuś

Hej Dziewczyny, nie odzywalam sie, bo wczoraj caly dzien spedzilam na plazy, a dzisiaj tez polazilismy po miescie, poszlismy na obiad i jakos tak zlecialo.Dzisiaj chcielismy tez poplazowac, ale bylo pochmurnio i nawet zlapal nas grad!!! u mnie 17 dc.w sumie powinno byc praiwe po plodnych, ale sama nie wiem, bo ostatnio misie rozregulowal @ i spoznil 2-3 dni. jestem od 2 dni jakas taka rozdrazniona, sprzeczam sie z moim E. moze kobiety w ciazy tak maja hiihihihhii napiszcie jak minal Wam weekend i jak sie czujecie.... buzki

nataliuś --- robiłam ten test i wyszedł mi niebieski! To znaczy że nie jestem w ciąży :-D :-D :-D

Green-ka!!!!!!! gratulacje Kochana!!!! cudownie, ale sie ciesze Kochana!!!! opowiadaj wszystko! Kiedy zrobilas test? caluje Cie i sciskam:-)