Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

i juz po imprezie..........wczoraj byli nasi rodzice a dzis przyjaciele....moj M sie tak nawalił ze nie wiem jak wstanie jutro do pracy:):):):):):)na szczescie ja jutro na popołudniówke wiec sie wyspie............Poruszylismy dzis fajny temat,mianowicie co to jest miłosc......gdybalismy chyba ze 2 godz i w sumie nie znalezlismy odpowiedniej definicji......Czym dla Was jest miłosc?..................Malina,ale ja Ci zazdroszcze tej plazy............Green-ka,nie zły bajer co?:):).............Magdaleena,mnie tez ciezko w to uwierzyc,łudze sie ze Mika napisze ze to nie ona ze to jakis kiepski uzurpator....I powiem szczerze ze jak to przemyslałam to poczulam sie jak bym dostała kapciem w twarz......tak wiec MIKA23 czekamy na wyjasnienia

My sobie z Ł. dziś też troszkę poszaleliśmy alkoholowo, więc mam nadzieję, że jednak w ciązy nie jestem. Zwłaszcza, że to w ogóle był jakis alkoholowy miesiąc. Ale się posmialismy i rozerwaliśmy, a juz od dawna nam tego brakowało. Co do testu wirtualnego to za pierwszym razem mi wyszło, że nie jestem, a za drugim, że jestem :D Śmieszne to :) Widzisz natalius - ja coraz bardziej wierzę w to, że to jednak prawda, takie mam przeczucie,a oprocz tego cos co mi za tym przemawia. Tylko dla mnie taka sytuacja jest tak głupia, że aż nie do uwierzenia. Ale gdyby tak nie było Mika już dawno by to sprostowała.

moja naiwnosc sie skonczyła.........Mika23,po twoich ostatnich wypowiedziach domyslam sie ze to jednak ty pisalas...i moim zdaniem jestes głupia siksa.....Byłysmy dla ciebie zabawka,chwilowa rozrywka zabaweczka sie znudziła no to mozna ja kopnac i wyrzucic....Jak mogłas??!!jezeli rzeczywiscie temat cie znudził to mogłas po prostu przestac pisac,powiedziec do widzenia i tyle,nie musiałas nas obrazac!!!!!!!!"nudziary"??????ty tez "nudziłas' i skoro nudne to dlaczego pisanie do nas zajmuje ci tyle czasu????jak strasznie musisz byc bezczelna skoro po takich wypowiedziach wchodzisz na forum i piszesz jak gdyby nigdy nic???????????????????Moim zdaniem jestes zwykła rozpieszczona i rozkapryszona gówniara......NIE JESTES PEPKIEM SWIATA!!!!!!!!!!!i akurat obchodzi mnie czy kiedy zajdziesz w ciaze...bo mam nadzieje ze nigdy w nia nie zajdziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!bo dziecko jest twoim kolejnym kaprysem,zabawka ktora jak sie znudzisz badz opijesz skrzywdzisz jeszcze gorzej.....Współczuje twojemu facetowi i wszystkim twoim bliskim...........i juz po prostu brakło mi słów!!!!!!!!!!!!!!!celowo nie pisałam wielkich liter-nie zasługujesz na zaden szacunek!!!!!!!!!!!!!!!..............................................................................................................Green-ka,Malina,Magdalena,i cała reszta........bardzo mi miło było Was poznac,kochane jestescie............Ja nabieram strasznego dystansu do netu bo przekonałam sie ze nigdy nie wiadomo na jakie osoby sie trafi....Zegnam Was dziewczynki i zycze powodzenia.................Mika23,mam nadzieje ze jestes z siebie zadowolona

Magdaleena,mnie jest tak przykro ze az sie popłakałam..........wiem ze to głupie,płakac z powodu wirtualnej osoby ale...........poczułam sie strasznie upokorzona

Gość malima*******
dziewczyny, mysle, ze to nie Mika. jesli nawet to...nie warto sie przejmowac kobiety. ja bede tutajzagladac, jesli bedziecie to super, jesli nie to bedzie mi bardzo szkoda, ale odezwe sie na NK. milego dnia...

Ale kwas się zrobił co? Ale to nic dziewczyny, ja proponuję zaktualizować tabelkę, zostawić tylko dziewczyny, które faktycznie tu zaglądają i które naprawdę chcą zajść w ciążę i chcą się po prostu wygadać. Zżyłam się z Wami i jakoś nie wyobrażam sobie, żeby nagle przestać pisać.

malina --- ja robiłam tylko ten wirtualny test ciążowy ;-) Na prawdziwy jest jeszcze za wcześnie. Muszę poczekać jeszcze ok. 1,5 tygodnia i wtedy albo @ przyjdzie i nie będę musiała robić testu, albo nie przyjdzie i zrobię sobie teścior. :-)

STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Mika23..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie Malina....................2............08.07............ ......27.......Stambul Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07............. ..24.......kuj.pom Luiza....................4.............07.07............ ......26.....Londyn Agarz ...................2.............28.06..................27.. ...śląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......4......22.06............9.02.2010(?)..... ..26......?

Wykasowałam na razie trzy dziewczyny: foczkę, skodę i lilkę. Nie piszą to znaczy, że już tu nie zaglądają. Pozostałe mają jeszcze czas, bo niedawno zaglądały. Co do Miki to czekamy, aż sprawa się wyjaśni ok?

witajcie Nie odzywałam sie bo byłam na urlopie w górach :)Staranka pełną parą od wczoraj.Ale juz się tak nie nakrecam jak przy 1 cs.Ja tez uwazam ze to nie Mika no ale zobaczymy.Myślę ze ktoś się pod nią podzszył,Trzeba zaczernic sobie nick i wtedy nie będzie ztakim czyms problemów.Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Hej Magdalena, no faktycznie niefajnie sie porobilo, ale naprawde uwazam, ze nie powinnysmy rezygnowac z pisania, a juz napewno nie z kontaktu ze soba. tabelke musimy zaktualizowac:-) milego dnia...

siemanko dziewczatka!!!!!!!!Ja nadal mam nadzieje ze to nie ona pisała ale skoro zagladała wieczorem i nie wyjasniła sprawy to nie stety nie działa to na jej korzysc.........................@ powinnam dostac w piatek,jak na razie PMSu brak.....obawiam sie ze po tym duphastonie cykl mi sie wydłuży i bede sobie robic nadzieje.........Dzieki Bogu,nie odczuwam zadnych skutków ubocznych o ktorych duzo czytałam.........Jeszcze 2 tyg i urlopik juz nie moge sie doczekac!!!!!

niestety...................kurcze czytam swoje posty przed wysłaniem i błedów nie widze dopiero jak czytam je juz na forum to sie pojawiaja:):):):)

Hehehe! Ja robię pełno literówek, a to dla tego, że mam w domu prawie kompletnie startą klawiaturę i pisze sobie w ciemno. A jak wysmaruję długiego posta, to czasem nie chce mi się go czytać ponownie i sprawdzać :D Ja też się z Wami zżyłam i szkoda by mi było zrezygnować z pisania, a już na pewno z kontaktu z Wami. Będzie dobrze, nie możemy się tak wszystkim przejmować. W końcu... mamy ważniejsze rzeczy do przejmowania się nimi :D (czyt zafasolkowanie). :D nataliuś - dobrze, że jesteś :) chyba Cię jednak przekonałam :)

magdaleena,przekonałas mnie Ty i dziewczyny:)w sumie to ciezko by mi było sie z Wami rozstac.......komu bym miała \"nudzic\"???:):):)Magdaleena a jak mama?

Mama bez zmian. Cały czas w szpitalu i czekamy na wyniki biopsji, ale to jeszcze potrwa :( Staram się skupiać na czym innym, żeby nie zwariować. Ja mam dziś 36 dc. Strasznie mi to działa na nerwy :/

Nie, nie robiłam. Nie chcę się rozczarować, bo widziałyście sama jak wyglądają moje cykle :)

Ale nie mam żadnych objawów ciążowych kompletnie. A miałam już cykle po 51 dni, więc nie chcę się niepotrzebnie nastawiać :(

zaden pryszcz Ci nie wyskoczył?:):):)Przeciez nasze brzuchatki tez nie miały objawów a jednak miały 2 kreseczki.........Zrób,jak nic nie wyjdzie to czekaj na @ a jak wyjdzie to robimy bocian-party na forum:):):)

A jeżeli to taki długi cykl, to nawet nie trafiłam w dni płodne, bo nigdy - cholera jasna - nie moge ich sobie wyliczyć :/

a moze amulecik juz działa?i zaczyna swa magiczna moc własnie na osobie która go stworzyła?

A co do objawów to miałam oczywiście wszystkie na @. Mówie miałam, bo już prawie minęły. Zostały mi już praktycznie tylko te skurczowe bóle brzucha. Szukam innego gina , żeby się skonsultować, ale u nas jakoś niezbyt łatwo o dobrego lekarza!

no Magdaleena,jak nie mozesz ich wyliczyc to musisz kotasic sie od @ do @ co 2 dni:):)ale ja i tak jestem za tym zebys strzeliła tesciorka.....Satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniedzy:)tylko podaj numer konta:)

Aaaa, no i jeszcze jajniki, które mnie bolą od paru miesięcy, ale mój lekarz mówi, że to normalne. W sumie tak się już do tego bólu przyzwyczaiłam, że nawet nie zwracam uwagi. Chyba, że mnie zegnie wpół, co ma miejsce ostatnio dośc często.

dziewczynki, ja mam dzisiaj 18 DC i juz lecialabym po tesciora. Wczoraj jeszcze bylo mizianie, moze jakies niedobitki zadzialaja haha. Zreszta ostatnio cos spoznil mi sie @ i tak naprawde nie moge byc pewna kiedy mam TEN dzien. Mam do Was pytanie odnosnie bolu owulacyjnego - jak go odczuwacie? Ja jakos nigdy nie moglam go zidentyfikowac i dopiero od par miesiecy obseruje u siebie w okolo 17 DC taki bol, jakby klucie i ciagniecie w jajowodzie. Mialam tak w poprzednim cyklu po prawej stronie i wczoraj wieczorem po lewej – czyli to chyba owulacja. Wlasnie w zwiazku z tym zaraz zaczelam dzialac dzisiaj tez chyba tak zrobie, bo cos mi sie wydaje, z moze to byc wlasnie to. Prosze napiszcie mi jak to wyglada u Was? Jak odczuwacie ten bol?

ja owulacji nie odczuwam wcale:(ale moja kumpela w ten dzien ma bóle takie jak na @ i plami.....taka to ma dobrze,moze sie wstrzelic co do godziny:)................Powoli spadam do pracy,miłego popołudnia dziewczynki