Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Gość lilka90
Raz jeszcze pozdrawiam wszystkie starajce sie bardzo sie ciesze ze moglam do Was dolaczyc:):).Zmykam juz do lozeczka musze jutro wczesnie wstac.Odezwe sie jutro.

Gość lilka90
malina....to i tak fajnie masz ze upaly tam macie bo tutaj na wyspach w tej krainie deszczowcow to bardzo rzadko wychodzi slonko no chociaz 2 tyg temu w weekend temp skoczyla do 24 stopni i zza chmur wyjrzalo sloneczko:)to chyba jakas anomalia byla:)pozdrawiam

Hej. My właśnie wróciliśmy z wycieczki rowerowej znad jeziora, nogi bolą ale warto było:). Pogoda jest to trzeba korzystać :). Weekend był pół na pół w domu i na uczelni :/. Jajnik od rana daje mi znać że dzisiaj jest ten dzień więc trzymajcie kciuki :). Witam nowe dziewczynki, pozdrowienia dla wszystkich :)

Gość malina.........
ja tez zmykam do lozeczka. tzreba sie wyspac, jutro dzien pelen pracy...ale zajrze w ciagu dnia. dobranoc

dziendoberek kobietki!niestey wczoraj juz do kompa dostac sie nie moglam...jak M usiadzie to juz umarł w butach:).......mnie juz brzuch na @ boli:(.......Malina i Lilka opowiedzcie jak i dlaczego wyladowałyscie za granicami naszego kraju......Niezapominajka,pewnie ze trzymamy kciuki za owocną pracę:).........Mika i Green-ka dzieki za słowa otuchy:)

Cześć dziewczynki! Jak to miło, że dołączyły do nas nowe \"staraczki\"! Razem weselej! jak pisała Foczka w tytule! I to prawda! malina, lilka --- witam Was serdecznie niezapominajka --- fajny musiał być ten Twój weekend! Jezioro, rowery, świeże powietrze, ładna pogoda... Super! Ja za to kisiłam się w pracy cały weekend i nawet przez okno słońca nie widziałam (bo w pracy nie mam okna :-((( ) nataliuś --- a może to nie na @ boli Cię brzuszek? Mam taką nadzieję ;-) Coś nasze \"brzuchatki\" nie odzywają się... Dziewczyny potrzebujemy Waszej obecności i fluidków!

no własnie gdzie nasze zaciążone?!meldowac sie i pozarazac nas tym wirusikiem:):):):)epidemia mile widziana!!!!!..........ja spadam do pracy w której tez nie mam okna:(miłego dnia!!

hej...nie odzywalam sie, bo wczoraj po 16 zladowalam w Poznaniu i od razu jechalismy do salonow i kupic obraczki. Nie wiedzialam, ze mierzenie sukni to takie meczace zajecie. Dzis na szczescie znalazlam ta jedyna i to juz mam z glowy. Wieczorem mam wizyte u gina i zobaczymy co mi powie. Rodzice i brat juz wiedza. Mame zatkalo. No ale oczywiscie sie ciesza. Sle Wam mnostwo fluidkow i odezwe sie wieczorkiem

Gość lilka90
Witajcie kochane!!!!co za dzionek dzisiaj pada i pada:(.nataliuś.....wiec jesli chodzi o moj wyjazd za granice to zaczelo sie tak....:)3 lata temu wyjechalam razem z mezem on mial tutaj zalatwiona prace na 4 miesiace .Bylismy oboje swiezo upieczonymi malzonkami i w dodatku swiezo po obronie licencjata:).ja nie chcialam sie rozstawac z nim wiec wyjechalismy razem.Oboje chcielismy dorobic sobie na uzupelniajce studia.No ale tak sie potoczylo ze z 4 miesiecy zrobily sie 3 lata.Jednak jeszcze jakies 2 latka i wracamy do polski...........nataliuś tak spojrzalam w tabelke i hm to za 2 dni powinnas dostac @ zycze by nie przyszla a za to pojawily sie 2 kreseczki:) green-ka....a Ty juz jutro masz termin @:) rowniez trzymam kciuki za dwie kreseczki!!! Mi zostaly jeszcze 4 dni hm...ale nie chce sie nakrecac w dodatku dopadlo mnie przeziebienie i rowniez z tego powodu moze mi sie @ przesunac.

Gość lilka90
fisiowna.....Gratuluje 2 kreseczek cudownie!!!!!Mam do Ciebie pytanko czy mialas jakies plamienia zanimzrobilas sobie tescik?pytam bo czytalam ze czasem podczas zagniezdzania sie zarodka moga wystapic niewielkie plamienia i jest to normalny objaw.Raz jeszcze gratuluje

Gość lilka90
zmykam narazie postaram sie zajrzec do Was jeszcze wieczorkiem:) p.s malina.....kedy bedziesz powtarzac tescik?

Gość malina.........
Czesc Przyszle Mamuski, wlasnie wrocilam z pracy i juz zagladam co tam u Was slychac. u mnie@brak, ale wczotajszy test wyszedl negatywnie, jakos nie chce misie wierzyc, zebym mogla byc w ciazy. Przytulanko bylo , ale tylko 4 razy bez "pasow bezpieczenstwa":-). No sama nie wiem.. narazie spoznia mi sie 2 dni, wiec musze poczekac. jesli chodzi o moj wyjazd do Turcji, to zaczelo sie od studiow - studiowalam orientalistyke na UJ ( specjalizacja Turkologia). po 2 roku dostalam stypendium do Turcji, tutaj tez poznalam mojego meza. po skonczeniu studiow i calych miesiacach w rozjazdach miedzy Polska i Turcja zdecydowalismy sie na slub. jestesmy razem 6 lat, w tym 3 lata po slubie ( 1 lipca mamy rocznice, wspaniale gdybysmy mogli sprawic sobie prezent w postaci mojego brzuszka). Powrotu do Polski nie planuje, staram sie odwiedzac rodzinke tak czesto jak tylko to mozliwie - tesknie niemilosiernie. pewnie bedzie jeszcze okazja, zebysmy lepiej sie poznaly, narazie zmykam cos upichcic nakolacje. buzkia

Gość malina.........
lilka 90 - powtorze za kilka dni. Zaczyna troszke bolec mnie biust ( zawsze bardzo boli przed@). sadze, ze w tym cyklu nie ma szans, ale jesli nie dostane do weekendu, to znow zrobie test. ( mysle, ze spoznia sie z powodu stresu i naglych upalow w Turcji).

Hej kobitki:-) Zrobiłam dziś betę 745,6:-) tak się ciesze , powtórka w piątek zobaczymy jak przyrasta, wg norm to 2-4 tydzień. Dzwoniłam wczoraj do gina i powiedział że nie musze przed 20-tym przychodzic, jeśli wszystko ze mną ok. a moje objawy to suchośc w ustach i takie uczucie jakby gorączka w ustach i przełyku, w podbrzuszu cały czas czuje ciepło, a jak zaczynam szybko mówic to ślinotoku dostaję:-) green-ka nataliuś życze Wam żeby nie przylazła wredota, reszta dziweczyn w późniejszym terminie @, również życzę braku @!!!!!! Zgadzam sie na dopisanie mnie w dolnej, termin ok 23 02.2010 Mika23 dopisuj) Ja jak dopisze to coś poknocę:-) Przesyłam Wam kochane moc fluidków:-))))))))))))))))))))))0 kładę sie troszke ,bo dziś duuużo zajęć miałam

Gość lilka90
Malina...trzymam kciuki a moze juz zafasolkowalas:) ja jak dostane @ to w nastepnym cyklu rowniez zaopatrze sie w testy owulacyjne. online-79....gratuluje fasolki!!!! green-ka, nataliuś ...raz jeszcze zycze by ta wstretna @ sie nie pojawila na bardzo dlugo! Zmykam juz dzisiaj na dobre ide wziasc goraca kapiel musze sie ogrzac bo dzisiaj jest sztrasznie zimno a potem do lozeczka ogladac film.Do jutra dziewczyny!!!

Gość skoda ...
Witam, długo mnie nie było tu. U mnie także pada :( Ja zaczęłam 3 cykl starań, ciekawe co wyniknie z tego. Koleżanka mi mówiła że duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest kilka dni po okresie, czy to prawda?

Przykro mi Nataliuś:-( Wiem co czujesz. Ale widocznie tak musiało być!! Mocna wiara i spokój są najważniejsze!! wiem ,że to ciężkie, ale będzie dobrze, a po burzy zawsze przychodzi słońce:-) Wiem to!

O widze, ze nie tylko ja jestem ranny ptaszek. u mnie sredniıo - czuje zblizajacy sie @, cala jestem opuchnieta i jakas taka \"okresowa\". narazie czekam... milego dnia Kobitki

dziewczyny, jak czulyscie sie przezd spodziewana @, ktora sie nie pojawila? ja mam jakby takie palenie w pobrzuszu( lekkie) i pobolewaja mnie piersi( tez lekko). czuje sie opuchnieta. moze jednak jestem w ciazy....

Hej nataliuś! No strasznie mi przykro :-( ale możemy podać sobie ręce! Do mnie też przyszła ta wstrętna @ .... Czuję się podle i tak mnie brzuch boli, że chyba zwariuję. No nic, poczekam te kilka dni i biorę się znów do \"pracy\". Jakoś to będzie.

oj,greenka jednak nie dane jest nam cieszyc sie tego miesiaca:(ja wiedzialam ze @ przylezie a jednak jak to zobaczyłam to prawie sie popłakałam........pamietasz jak smiałam sie ze nie długo moj cykl bedzie tyg?no i chyba rzeczywiscie tak bedzie....ten trwał 23 dni!FUCK!!!!!!!!

Mika23..................2.....06.07??................... ...23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06.......................25 .........Śląskie nataliuś..................8.....03.07................... ....26.......łódzkie Foczka_.................2.......?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...............1......10.06. .....................28 ......dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... . .kuja.-pom. fisiowna.................4.......2.06................... ....26.........Londyn online-79……............2……..06.0 6……………..........…30̷ ; ; ; ;;..dolnośląskie Malina...................1......08.06................... ....27........Stambul lilka90....................2 ......13.06.........................30.........Glasgow

widze ze Mika23 niezle zabalowała:)nawet nie ma siły do nas zajrzec:):):)oj,kobietko zaległosci Ci sie porobiły:):):)wracaj szybciutko

No a mi przyszła dokładnie po 30 dniach (jak zwykle). Mogła się spóźnić chociaż 1 dzień to bym miała nadzieję. A tak jestem strasznie rozczarowana, bo chciałam mieć dzidziusia w lutym. A tak będzie marzec 2010 bo w tym cyklu na pewno nam się uda!!! I mi i Tobie nataliuś! :-) Już ja tego dopilnuję :-D

Mika23..................2.....06.07??................... ...23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06.......................25 .........Śląskie nataliuś..................8.....03.07................... ....26.......łódzkie Foczka_.................2.......?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...............2......10.06. .....................28 ......dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... . .kuja.-pom. fisiowna.................4.......2.06................... ....26.........Londyn online-79……............2.....06.06..................... 30̷ ............dolnośląskie Malina...................1......08.06................... ....27........Stambul lilka90....................2 ......13.06.........................30.........Glasgow