Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Gość Mika23
A co tu tak dziś cichuteńsko się zrobiło?? Co tam dziewczynki u Was sie dzieje?? Jak sie czują nasze zaciązone??

Gość Mika23
Nick........Cykl starań...Planowany termin @......Wiek......Miejsce z. STARACZKI Mika23..................2.....06.07??......................23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06.......................25 .........Śląskie nataliuś..................7.....11.06................... ....26.......łódzkie Foczka_.................2.......?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...............1......10.06. .....................28 ......dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... . .kuja.-pom. fisiowna.................4.......2.06................... ....26.........Londyn online-79……............2……..06.0 6……………..........…30̷ ;;..dolnośląskie BRZUCHATKI

Gość Mika23
jak dziewczny zafasolkowane bedą już gotowe to sie wpiszą do brzuchatek:):) choć ja sądze ze juz powinny:))

Cześć dziewczyny! U mnie na razie nic. Od wczoraj dziwnie bolą mnie piersi. Oczywiście wmawiam sobie, że nigdy mnie nie bolały, ale prawda jest taka, że nigdy nie zwracałam na to uwagi :-) Jeśli do czwartku nic się nie wydarzy, to w piątek kupię test i zrobię go w sobotę rano. nataliuś --- a co u Ciebie takie czarne myśli, że nie uda Ci się zajść naturalnie? Masz jakieś podstawy, żeby tak sądzić czy to tylko czarne myśli? Mika, niezapominajka, foczka, nataliuś, online, fisiowna, skoda!!! Dziewczyny co u Was? Jak minęła niedziela?

Witajcie kochane:-) U mnie wekeend minął błogo:-) spokojnie ze zwiedzeniem okolicznych parków rowerkiem, i spotkaniu ze znajomymi. Ziewam cały dzień, o i teraz mimo ,że się wyspałam równeiż, a w pracy jestem więc nie wypada:-) zastanawiam się kiedy w pracy powiedzieć?? jutro idę bete zrobić, dzis za późno wstałam. Wieczorkiem zajże do Was. Buziaki

a mnie niedziela mineła strasznie......mój M zaprosił dawno nie widzianych ciotke i wuja....w zyciu nie sadziłam ze mozna tyle wypic........co za ludzie!!!no i do pracy dzis nie poszłam:)...............Green-ka,to nie sa czarne mysli,to jest niestety fakt...jezeli nie udało sie nam przez tyle mc gdzie specjalnie celowalismy w dni płodne itd to cos musi byc nie tak....trudno,nie my pierwsi i zapewne nie ostatni mamy problem z zafasolkowaniem....I nawet jakos specjalnie przykro ani smutno mi nie jest.................Cos nas mało na forum:(

Hej nataliuś! Ja nie wierzę w to co czytam! Na pewno Wam się uda! Może po prostu owulka zmieniła sobie termin i nie trafialiście? A może za bardzo o tym myślicie? Słyszałam o takiej blokadzie, że im bardziej człowiek chce mieć dziecko, tym większe problemy z zajściem... W każdym bądź razie ja wierzę, że Wam się uda i mocno trzymam kciuki!

Gość Mika23
helo:) ja sie melduję, jestem:) natalius---- kup sobie te testy owu i zobaczysz kiedy masz owu dokładnie, a jak nie to moze idz na monitornikg wtedy bedziesz pewna czy rośnie u ciebie w ogole pęcherzyk, cy pęka i w jakich dniach. O dzidziusia trzeba walczyc poki jest choć iskierka nadziei. Ja zawsze chcialam mieć swoje dzieciątko ale tez od razu adoptować jedno, zeby móc dać szczeście jakiejś małej istotce:) A ja juz padam dosłownie na twarz:) Dziś pisałam prawie cały dzień pracę mgr, po raz pierwszy udało mi sie usiąść i napisać jeden podrozdzaiał za jednym podejściem. Potem byłam na małych zakupach, bo dziś robie mała impr urodzinową:) Mojego M nie będzie na niej bo pracuje w odległym mieście wiec sobie zaszaleje:) A dziś napisałm mi smsa ze mam sie szykować na jutro bo przyjeżdza i mnie gdzieś chce wywieź w ramach niespodzianki.:):) takze szykuje mi sie dzie fajny wieczór z przyjaciółmi a od jutra z M.

Gość Mika23
A co u Was dziewczynki kochane??? Jak sie czuja nasze zaciążone?? Meldować sie!!! green-ka, natalius, niezapominajka, foczka, skoda??? gdzie sie podziewacie???

green-ka dzieki..........ale mnie sie chyba juz nie chce:( boje sie kolejnych rozczarowan....boje sie ze moze w ogóle nie dane mi jest trzymanie w rekach swojego dzieciatka....łeee...chyba PMS atakuje ze zdwojona siła:(

mika przeciez ty masz urodziny 11-go?juz imprezujesz?tydzien urodzinowy....ale masz fajnie!!!!

Gość Mika23
tak urodziny mam 11,ale większości moich znajomych ze studiów nie bedzie w tym czasie, wiec juz zaczynam:):) a obronić sie juz powinnam, normalnie mój M nie może mi tego darować, że sie tak opierdzielam:):) on jest pracownikiem naukowym na uczelni i dlatego tak mnie karci i by też chciał zebym poszla dalej na studia doktor. jak on:):) a on jeszcze dodatkowo poza tym pracuje i dlatego nie mamy duzo czasu dla siebie:( nataliuś-- ty sie nie nakrecaj tak, ze nie mozesz miec dzieci!!!! Powoli, spokojnie!!! Uda sie nam wszystkim!!!

tak sobie poczytałam twojego posta i moze podejme sie tego mgr od pazdziernika....2 lata szybko zleca....a chociaz bede miec zajecie......

Gość malina.........
Czesc Dziewczynki, przeczytalam cale forum i ...dolaczam do staran:-) My zmoim E zaczelismy staraniaponad tydzien temu. byla to spontaniczna decyzja. jestemy 3 lat apo slubie i juz nadszedl ten moment, ze brakuje mi dziecka. w tym miesiacu chyba przegapilismy moze dni plodne, teraz czekam na okres, ktory ma zjawic sie lada dzien...a moze sie nie zjawi...:-) fajnie, ze jest to nowe forum, bo jakos trudno bylo mi sie podpiac pod strasze. gratuluje dziewczynom w ciazy, a reszcie zycze owocnych staran:-)

Gość lilka90
Witam wszystkie starajace sie :)i ja rowniez zaczelam staranka juz w zeszlym miesiacu byly przytulanki no i czekam teraz na efekty za 5 dni mam dostac okres hm.....nie chce sie nakrecac narazie bola mnie piersi i podbrzusze ale tak zawsze mam przed okresem.

Gość lilka90
Do nataliuś.....raz jeszcze dziekuje za podanie namiarow na ten topik:)

Gość malina.........
Mika23..................2.....06.07??................... ...23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06.......................25 .........Śląskie nataliuś..................7.....11.06................... ....26.......łódzkie Foczka_.................2.......?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...............1......10.06. .....................28 ......dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... . .kuja.-pom. fisiowna.................4.......2.06................... ....26.........Londyn online-79……............2……..06.0 6……………..........…30̷ ; ;;..dolnośląskie Malina...................1......08.06.......................27........Stambul

Gość lilka90
Mika23..................2.....06.07??................... ...23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06.......................25 .........Śląskie nataliuś..................7.....11.06................... ....26.......łódzkie Foczka_.................2.......?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...............1......10.06. .....................28 ......dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... . .kuja.-pom. fisiowna.................4.......2.06................... ....26.........Londyn online-79……............2……..06.0 6……………..........…30̷ ; ;;..dolnośląski lilka90....................2 ......13.........................30.........Glasgow

Gość malina.........
w sumie tak:-) robilam dzisiaj test, ale jest negatywny. w tym cyklu sie nie nastawiam, bo tak jak wspomnialam chyba za pozno sie zdecydowalismy, ale jesli dostane @ to biore sie porzadnie do pracy:-)

Gość lilka90
Mika23..................2.....06.07??................... ...23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06.......................25 .........Śląskie nataliuś..................7.....11.06................... ....26.......łódzkie Foczka_.................2.......?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...............1......10.06. .....................28 ......dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... . .kuja.-pom. fisiowna.................4.......2.06................... ....26.........Londyn online-79……............2……..06.0 6……………..........…30̷ ; ; ;;..dolnośląski lilka90....................2 ......13.06.........................30.........Glasgow

Gość malina.........
Mika23..................2.....06.07??................... ...23.........Podkarpackie niezapominajka25__..2.....20.06.......................25 .........Śląskie nataliuś..................7.....11.06................... ....26.......łódzkie Foczka_.................2.......?....................... ....24..........Pomorskie green-ka ...............1......10.06. .....................28 ......dolny śląsk skoda... ................2....................................20..... . .kuja.-pom. fisiowna.................4.......2.06................... ....26.........Londyn online-79……............2……..06.0 6……………..........…30̷ ; ; ;;..dolnośląskie Malina...................1......08.06................... ....27........Stambul lilka90....................2 ......13.06.........................30.........Glasgow poprawilam tabelke i jestemy juz obid...ale z nas swiatowe babki:-)

Gość lilka90
malina....nigdy nic nie wiadomo mogla Ci sie np przesunac owulacja:) moze to byc bardzo wczesna ciaza i test jeszcze nie wykryl hormonu ciazowego trzymam kciuki:)

Gość malina.........
Zgadza sie wszystko mozliwe, zwlaszcza, ze u nas ostatnio klimat i pogoda szaleja. jednego dnia jest zimno i leje a nasteonego upal ponad 30 stopni - moj organizm bardzo silnie odczuwa takie zmiany pogody jak i stres - a tego niestety mi nie brakuje w ziazku z moja praca... zanosze sie z kupieniem testu owulacyjnego, ale dzisiaj pani w aptece nie wiedziala co to....