Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 afibronkaaiiq

AFIBRON - ILE NA NIM SCHUD艁Y艢CIE???

Polecane posty

Go艣膰 wiola aaaaa a a
Przed pierwsz膮 ci膮偶膮 to i mia艂am wymiary modelki 78-60-78 tylko wzrostu mi brakowa艂o 162cm waga by艂a wtedy mi臋dzy 52-55kg czyli du偶o mi nie brakuje . Lusiaaaaa wczoraj zrobi艂am w ko艅cu 100 powt贸rze艅 , tyle 偶e rano czu艂am ka偶dy mi臋sie艅, ale warto waga leci w d贸艂, sk贸ra bardziej napi臋ta.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Witam :) Ja zaraz id臋 膰wiczy膰 :) Zach臋cam wszystkich, bo autentycznie dzia艂a. Je艣li kt贸ra艣 chce film z Bojarsk膮 (callanetics) niech zajrzy na forum ajo, tam jest pe艂ny trening godzinny + 15 minut贸wka dla zaawansowanych. wiolaaa aaa - no to moje gratulacj臋 :) Ile razy w tygodniu 膰wiczysz? Czyta艂am, 偶e przed gimnastyk膮 dobrze zje艣膰 co艣, co ma sporo dobrych w臋glowodan贸w (pomagaj膮 pali膰 t艂uszczyk) - a bardzo du偶o ma grejpfrut. Ja wcinam nami臋tnie przed callanem :) a je艣li chodzi o cuda - mam cud totalny. Spodnie kt贸re nosi艂am przed ci膮偶膮 s膮 na mnie za kr贸tkie :) Wyci膮gam si臋, czy co? Rosn膮c na pewno nie rosn臋 - mam prawie 30 lat :) Na wag臋 staje 1 kwietnia :) Kiedy艣 przeczyta艂am, 偶e 膰wicz膮c systematycznie callana wag臋 nale偶y wyrzuci膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 longinaaa
Witam, czy ten lek nie zosta艂 wycofany tak jak Meridia? Ja do tej pory za偶ywa艂am Meridie i by艂am zadowolona{15 kg. w 3 miesi膮ce, 0 wysi艂ku} ale teraz ju偶 jej nie ma a na lew膮 mnie nie sta膰. Szukam czego艣 skutecznego. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiola aaaaa a a
Lusiaaaa Ostatnio 膰wicz臋 codziennie , opr贸cz tego zacz臋艂am z synem chodzi膰 na basen( sobota i niedziela ) Syn ma z rehabilitantem 膰wiczenia na r臋k臋, a ja w tym czasie pokonuje basenik. Dziewczyny , opr贸cz zmiany w wadze zaszala艂am i zmieni艂am fryzur臋 . M膮偶 troch臋 w艣ciek艂 si臋 bo obci臋艂am w艂osy ( tak do brody , a mia艂am do pasa), zrobi艂am troch臋 jasnych pasemek. Czuj臋 si臋 艣wietnie, du偶o m艂odziej( a mam 33 wiosenki).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Wiosna ,lato ,jesie艅 ,zima pi膮tej pory jeszcze ni ma ni ma ni ma i po krzyku tak jak sensu w tym wierszyku Pozdrawiam wszystkich . Buziaki laseczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amfibia
dzi艣 rano wzi臋艂am pierwsz膮 tabletk臋, na razie jest ok, czuj臋 si臋 troch臋 pobudzona, chcia艂abym zrobi膰 kilka rzeczy na raz:), jestem w pracy... zapomnia艂am si臋 zwa偶y膰 rano...

Udost臋pnij ten post

hej u mnie wporzo:) bez 偶adnych skutk贸w ubocznych zacz臋艂am 2 tydzie艅 z tabletkami, na razie ok. tylko troch臋 si臋 martwi臋 bo podobno ju偶 nie mo偶na kupi膰 i co ja zrobi臋 jak sko艅cz臋 opakowanie!!!:( Musz臋 przyzna膰 偶e dosta艂am jakiej艣 wzmo偶onej aktywno艣ci, wczoraj na rowerku mia艂am puls 140/150, 23 kg i 760 kal.przez 30 min.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 achna_1989
hej ja w艂a艣nie 艣ci膮gam filmik z Bojarsk膮 i zaczynam 膰wiczonka.Bra艂am przez miesi膮c afibron10 i 6kg w d贸艂,potem tydz przerwy bo czeka艂am na dostawe:) teraz 2 dzie艅 z afibronem15 i czekam na efekty ale zamierzam ostro 膰wiczyc:) pzdrawiam i 偶ycze powodzenia!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KAMKA33
JA DZISIAJ WZIE艁AM 20 -T膭 TABLETKE.SCHUD艁AM 5 KG,BEZ 膯WICZEN,BEZ DZIETY ,STRASZNIE DUZO PIJE OK 5 LITR脫W WODY DZIENNIE(JAK SMOK WAWELSKI)CIAGLE MAM SUCHO艢膯 W USTACH,ZA TO WIECZOREM CZUJE SIE TAKA OPITA 呕E O KOLACJI TO NAWET NIE MY艢LE.MAM 72 KG PRZY 168 WZROSTU,WI臉C TROCHE DO ZRZUCENIA JESZCE ZOSTA艁O :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izunia328
witam, ja z afibronem 15 w 3 tygodnie schud艂am 6 kg. niestety ju偶 nie mo偶na jej nigdzie w krakowie kupi膰, znalaz艂am w internecie na ojeju.pl , ale czy to bezpieczne? prosz臋 o inf. jak kto艣 tam kupi艂.

Udost臋pnij ten post

Witam, dzi艣 nadszed艂 dzie艅 po偶egnania z Afibronem ;-) a oto moje ostateczne wyniki: przed ci膮偶膮: 47kg - 98biust-60talia-85biodra w dniu porodu: 93,3kg- s艂owem: wieloryb!-podczas mierzenia obwodu brzucha lekarzowi brak艂o centymenta ;-( 3miesi膮ce po ci膮偶y: 76kg-114biust-96talia-122biodra 11miesi臋cy po ci膮偶y (dzi艣!): 57kg-98biust-72talia-94biodra Dodam jeszcze 偶e 4 ostatnie miesi膮ce ci膮偶y przele偶a艂am ze wzgl臋du obci膮偶enia kr臋gos艂upa, miednicy i staw贸w. Urodzi艂am przez cesark臋 dw贸ch ch艂opc贸w 3,8 i 3,5kg ;) karmi艂am piersi膮 ponad 2 miesi膮ce. Chcia艂abym jeszcze troszk臋 zrzuci膰, mam nadzieje 偶e i bez Afibronu mi si臋 uda... cho膰 teraz na 4 tygodnie unieruchomi艂 mnie gips;( Ciesz臋 si臋 偶e si臋gn臋艂am po "wspomagacze" - najpierw Zelixe potem Afibron. Spr贸bujcie sobie mnie wyobrazi膰 z wag膮 93kg ( 2 razy tyle co przed ci膮偶膮!!!) z dnia porodu czy nawet z 76kg - 3 miesi膮ce po - przy wzro艣cie 160cm! Przesz艂am za艂amanie, depresj臋... no ale si臋 uda艂o ;) 呕ycz臋 Wam wszystkim osi膮gni臋cia zamierzonych cel贸w ;) dam oczywi艣cie zna膰 czy brak 膰wicze艅 wp艂ynie jakkolwiek na moj膮 wag臋 czy wymiary. Pozdrawiam,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wytnij houst膮
izunia328 tak, to og艂oszenie na ojej.pl jest ok, ja kupi艂am u tej osoby afibron, po 3 dniach by艂 ju偶 u mnie, mam nadziej臋, 偶e zapasy tej osoby si臋 nigdy nie sko艅cz膮:))) evik84 przesz艂a艣 d艂ug膮 drog臋, brawo za wytrwa艂o艣膰! mo偶esz by膰 z siebie dumna:) pozdrawiam i oby tak dalej, do wagi przed ci膮偶膮 nie wiele Ci brakuje

Udost臋pnij ten post

evik84 - ja przed rozwi膮zaniem mia艂am ok. 97 kg (ale Ty urodzi艂a艣 bli藕niaki - tak zrozumia艂am, a ja jedn膮 ma艂a 3kg kruszynk臋). Wiesz co, zachodz臋 w g艂ow臋 jak to mo偶liwe - wa偶臋 wi臋cej od Ciebie o ok. 13 kg, jestem wy偶sza co prawda (mam ok. 166), ale mamy podobne wymiary (ba, Ty masz nawet ciut wi臋ksze). Gratuluje wspania艂ego wyniku! :) 57 to jest co艣! Zabra艂am si臋 za 膰wiczenia na maxa - do艂o偶y艂am do callana 8 min. legs, arms :)

Udost臋pnij ten post

Lusiaaaaaa - je艣li chodzi o wymiary u mnie to tak: wszystkie kobitki w mojej rodzinie s膮 "cycaste" - miseczki DD to u nas podstawa, a biodra... to jak jeszcze max ze 4cm zrzuce to uzyskam efekt ko艣ci obci膮gni臋tych sk贸r膮... nie ma mowy 偶ebym wr贸ci艂a do 85cm z przed ci膮偶y - taki efekt uboczny po bli藕niakach. Talia owszem tu jest z czego jeszcze zrzuca膰 ;) no i boczki ;) z udek jestem w 100% zadowolona - stan na dzi艣: 51cm. Po porodze wygl膮da艂am jak balon z kt贸rego spuszczono powietrze... a brzuch? kangur m贸g艂by mi "torby" pozazdro艣ci膰 ;)) z 60cm przed ci膮偶膮 w dniu porodu mia艂am ponad 120! ch艂opaki ogromne ja ma艂a i drobna - nawet chodzi膰 nie mog艂am ;((( dzi臋ki Bogu maj膮tek wydany na kremy i 偶ele anty-rozst臋powe nie poszed艂 na marne. Jestem zdecydowanie "drobnoko艣cista" i mo偶e tu jest r贸偶nica mi臋dzy nami ;)

Udost臋pnij ten post

dobrze zna膰 adresy dostawc贸w bo b臋d臋 musia艂a si臋 do niego zg艂osi膰 niebawem! Evik84 gratuluj臋 sukcesu jeste艣 naprawd臋 godna na艣ladowania je艣li chodzi to twoj膮 wytrwa艂o艣膰 i samozaparcie:) mam pytanko poniewa偶 pij臋 herbat臋 zielon膮, czerwon膮 ok.5 zwyk艂ych szklanek, figur臋2 i li艣膰 senesu oczywi艣cie nie wszystko na raz bo, zi贸艂ka po 1 saszetce na przemian raz dziennie wieczorem to chcia艂abym jeszcze pi膰 wod臋, ale niestety nie wiem jak膮??? Z tego co poczyta艂am to najlepsza by艂a by naturalna woda mineralna- nisko lub wysoko zmineralizowana ma du偶o wapnia i magnezu zwa偶ywszy 偶e jestem na diecie, tabletkach i do tego wysi艂ek fizyczny proponuj膮: Muszynianka+, Muszynianka, Staropolanka, Piwniczanka a, pytam bo nie chc臋 pope艂ni膰 babola:(niekt贸re wody 藕le dobrane maj膮 wr臋cz skutek odwrotny do zamierzonego(wzd臋ty brzuch, zatrzymanie wody i szereg innych dolegliwo艣ci, kt贸re nie s膮 sprzymierze艅cem odchudzania!!! Je艣li kto艣 ma wiedz臋 na ten temat lub w艂asne do艣wiadczenia niech napisze wszystkie rady cenne:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nastka:)))))))
Kupi臋 afibron15, prosz臋 o kontakt na maila. Pozdrawiam:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amfibia
drugi dzie艅 brania afibronu; Nie chc臋 zapesza膰 ale samopoczucie bardzo dobre:), poza lekk膮 sucho艣ci膮 w ustach wszystko w porz膮dku, ci艣nion w normie. Skacz臋 na skakance, a mi臋dzy przerwami 膰wiczenia na po艣ladki, brzuch i nogi. Zapycham si臋 sucharami:) i wod膮, przed po艂udniem zjadam bu艂k臋 z w臋dlin膮, po po艂udniu znowu suchary i dwa lub jedno jab艂ko. I og贸lnie nie czuj臋 g艂odu:) Troch臋 si臋 wystraszy艂am bo przeczyta艂am, 偶e po za偶yciu afibronu najlepiej nie wsiada膰 za kierownic臋, ale niestety nie mam wyboru, w ka偶dym razie pilnuj臋 si臋, bez szale艅stw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiola aaaaa a a
Ja je藕dzi艂am ca艂y czas autem przy Afibronie, je偶eli nie masz innych skutk贸w ubocznych poza sucho艣ci膮 w ustach to nie masz co si臋 martwi膰. A na bu艂ce czy kanapce z w臋dlin膮 to daleko si臋 nie zajedzie...... Wprowad藕 w zamian , jakie艣 mi臋sko ,warzywka gotowane lub na parze. Wtedy sucharami nie b臋dziesz musia艂a si臋 zapycha膰. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grudykn
Hej czy to prawda 偶e wycofano ten lek? albo 偶e wstrzymano jego sprzeda偶? Pytam bo zamierzam rozpocz膮膰 jego stosowanie, a dosz艂y mnie takie wie艣ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pig82
cze艣膰 jutro si臋 mierze i zaczne z afibronem.mam nadzieje 偶e to mi pomo偶e bo nie mog臋 na siebie patrze膰;( powiedzcie mi tylko jak godzicie obowi膮zki domowe z 膰wiczeniami? ja po ca艂ym dniu zajmowania sie mom bardzo wymagaj膮cym synkiem(3 miesi膮ce) nie mam ju偶 na nic si艂y a ochoty tym bardziej;/(a c贸reczk膮 te偶 trzeba si臋 zaj膮膰 :) )moim marzeniem jest tylko 艂贸偶ko. jak znajdujecie si艂y?

Udost臋pnij ten post

pig82 - jak znajdujemy? :) Kwestia organizacji :) Ja wstaje o 5.30 (bo i c贸rcia ma wtedy pobudk臋), 艣niadanko, sprz膮tanie (porz膮dne odkurzanie i mycie pod艂ogi co dziennie, bo mam psa), a ma艂a si臋 bawi w tym czasie :) Potem ona ma drzemk臋 to ja siadam do komputera i czytam, pracuj臋 troch臋 :) Ma艂a wstaje to bawimy si臋, idziemy na spacer, ma艂a idzie spa膰 - to ja robi臋 obiad (na raty), wstawiam pranie, wstaje - bawimy si臋, przychodzi tato - karmimy tat臋, ogl膮damy baj臋 na Mini Mini (tak tak, tylko si臋 nie gorszcie, ale moja c贸rcia ogl膮da tego leniwca na drzewie i Ulice Sezamkow膮 - jak widzi Erniego albo Elmo, to gada do niego, 艣mieje si臋, krzyczy), potem dalej si臋 bawimy (ja zaczynam powoli pada膰 na nos), idziemy si臋 k膮pa膰 o 18.30, a o 19 ju偶 艣pi. Wtedy ja posiedz臋 troch臋 przy komputerze, pozmywam po obiedzie, jest po 20 - zaczynam 膰wiczy膰 1 godz 45 min. Potem prysznic (kt贸ry trwa 艂膮cznie z innymi "zabiegami" i 1,5 godziny :) :) ), i znowu do komputera popracowa膰 ... i tak do ok. 2 w nocy... i tak w ko艂o Panie Pierdo艂o!!!! Moje dzieci臋 jest strasznie absorbuj膮ce, ca艂y czas musi mnie widzie膰, bo inaczej kombinuje np. wsadzi nog臋 pod kredens i p艂acze (a jak ona dociera te 5-6 metr贸w to nie mam poj臋cia, bo nigdy przy mnie tego nie robi - jeszcze nie raczkuje). I tak kole偶anko! A 膰wiczenia dodaj膮 energii. grudykn - chyba tylko wstrzymano. Wycofa膰 nie wycofano.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pig82
dzi臋ki:) b臋d臋 musia艂膮 si臋 lepiej zorganizowa膰:) ale jak pami臋tam kiedy艣 gdy 膰wiczy艂膮m to rzeczywi艣cie mia艂膮m wi臋cej energii:) wi臋c do roboty ;) mam nadziej臋 偶e tym razem si臋 uda:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agataustka
ja nie wa偶y艂am sie na pocz膮tku ale startowa艂am 14 stycznia i miesi膮c zmotywowa艂am sie bez tabletek na pocz膮tku schud艂am sporo czu艂am sie lekko ale jak zacze艂am po miesi膮cu miec kryzys to si臋gn臋艂am po zakupiony afibron 15 mg, trzymam dalej i jem hmmm mo偶e 3 tydzien . jest super spodnie na dupie wisz膮 totalnie hahaha zakubi艂am je ok 10 stycznia ale nie 偶a艂uje kupie zamiast 42 to 38!! schud艂am bardzo. zosta艂 jeszcze brzuch yroche obwis艂y. jak to dziala? nie chce ci sie je艣c. wcale ale ja jem baaaardzo ma艂o al jak zjem wiecej to mi niedobrze i wymiotowac sie chce , dlatego jem ma艂o zeby nie 偶ygn膮膰. ale dodatkowo nie jem: chleba , makaron贸w, ry偶u, kasz, s艂odyczy , sma偶onego, m膮ki, jem du偶o sur贸wek kapusty, mi臋so pieczone w folii, chleb chrupki lub fitness, chud膮 w臋dlin臋 drobiowa og贸rki pomidory , owoce wszystkie nawet banany wszystkie dos艂ownie, i uwiezcie mi 2 nogi z kurczaczka i sur贸weczka wystarcza i nie mam zachcianek. dzi艣 od 2 miesi臋cy zjad艂am 3 pierniczki w czekoladzie i tak mi niedobrze ze zaluje ze to zrobi艂am bo mdli mnie juz z 3 godziny. czuje sie lekko, pi臋knie, odzyska艂am b艂ysk w oku, widze ze zerkaja na mnie faceci , to mnie buduje od 艣rodka ..to dzia艂a..chociaz ja my艣le ze jak z rozmiaru 42 po ci膮偶y zaczynam wchodzic w wi臋ksze 38 to mam ambicje do lata mie膰 36. zacze艂am nosic sp贸dniczki hahahah gdzie wcze艣niej jaaaa??? nigdy!! teraz paraduje z u艣miechem na ustach i g艂owa w chmurach mamm szcz臋艣cie wypisane na ustach i jak moje kumpele m贸wi膮 szczerze sie do 艣ciany jakbym sie zakochala hahahah. tak zakochalam sie w koncu...W SOBIE !!!! 7 lat pr贸bowa艂am i dochodze do sukcesu...seks...zacz膮艂 smakowac inaczej ..pi臋kniej...:-))) pozdro dla was kochane i 3 majcie sie ...ja tam z 2 opakowanka wezme jeszcze napewno:-)

Udost臋pnij ten post

Witam wszyskich:) nie oddzywa艂m si臋 troch臋 :( bo dwa ostatanie dni to by艂y koszmarne dni :( my艣la艂am juz si臋 偶egnac z rodzin膮 :( nie 偶artuje :( przed wczoraj wzie艂am 3 tabletke, do 12-ej by艂o szysko ok, pojecha艂m sobie samochodem do innego miasta i juz sama nie wr贸ci艂am:( nie wiedzia艂m co sie dzieje, mia艂am wra偶enie 偶e zapadam w g艂eboki sen i nie mam na to 偶adnego wp艂ywu :( wyl膮dowa艂am w szpitalu:( ci艣nienie 190/138 :( w szpitalu jaka艣 kropl贸wka, jako艣 przesz艂o i kazali p贸j艣膰 do lekarza rodzinnego leczy膰 nadci艣nienie, oczywi艣cie tam nie przyzna艂m si臋 偶e 艂ykam afibron.M膮偶 odebra艂 mnie i jakos do wieczora przezy艂am na tabletkach uspakajaj膮cych :( posz艂am wczoraj do lekarza rodzinnego, (wczoraj jeszcze ci艣nienie sie podwyzsza艂o do 150/110)przyzna艂am si臋 co 艂ykam a lekarz z艂ozy艂 r臋ce i powiedzia艂 ze ja chyba zwariowa艂am, 偶e cos takiego 艂ykam, ze u nich w kraju te 艣wi艅stwo juz wycofano 6 lat temu/Powiedzia艂m mu 偶e oko艂o 2 lata temu bra艂am meridie, ze sporo schud艂am i by艂o ok.Lekarz powiedzia艂 ze teraz to juz dla niego wszysko jasne dlaczego odlecia艂m po 3-ej kapsu艂ce, ze podejrzewa ze mam juz wyniszczony organizm po meridzie i dlatego bo afibronie tak szybko odczu艂am tak bolesne skutki uboczne:( dziewczyny ja nie strasze ale uwa偶am ze mam obowi膮zek was powiadomic o tym, 偶e mog膮 byc takie skutki uboczne :(jak pisa艂am wcze艣niej po meridzie chud艂am i by艂o ok. ale to jeszcze nie wszysko.lekarz domaga艂 sie abym powiedzia艂a kto mi sprzeda艂 te kapsu艂ki bo to sprawa dla prokuratora. powiedzia艂am mu ze 艣ci膮gne艂am tabletki z Polski i nie podam danych sprzedawcy.lekarz powiedzia艂, 偶e ok ale gdybym kupi艂a u nich w kraju nie da艂 by mi spokoju bo u nich sprzeda偶 tabletek o takim sk艂adzie jest karalna.O zgrozo, przestraszy艂 mnie nie na 偶arty:( Efekt ? mam sie meldowa膰 co tydzie艅 do mierzenia ci艣nienia i pan doktor um贸wi艂 mnie na rozmowe z psychologiem bo jak stwierdzi艂 mam powazny problem ze sob膮 jak musia艂am siegn膮c po tak niebezpieczne tabletki :( ale tu tak jest wysy艂aj膮 do psychologa nawet jak ci okradn膮 chate lub masz st艂uczkie samochodem :) ok, nasm臋ci艂am, ale nie chicia艂am nikogo przestraszy膰:( po prostu mia艂m taki obowi膮zek poinformowac Was jakie moga byc skutki. 呕a艂uje, ze tak sie sta艂o, bo przez pierwsze dwa dni mog艂am porzenosic g贸ry a dzisiaj na wadze mam 1.5kg mniej :) ale niestety zdrowie wa偶niejsze a ja mam jeszcze dziecko do wychowania i musze byc w pe艂ni sprawna. 艢ci膮gne艂am callanetics , mam w domu orbitek, rower i chyba zrobie wi臋kszy nacisk na gimnastykie i diet臋 :) Oczywi艣cie zostaje z Wami :) b臋d臋 si臋 razem z Wami cieszy艣 waszymi osi膮gni臋ciami i informowa膰 jak mi idzie bez kapsu艂ek :) w ko艅cu 1.5 kg mam juz za sob膮 , jakis pocz膮tek jest :) pozdrawiam Was gor膮co :)

Udost臋pnij ten post

malinam - kobieta, a偶 mi sk贸ra 艣cierp艂a. Dobrze, 偶e ju偶 dosz艂a艣 do siebie jako tako. Ryzykujemy du偶o by schudn膮膰, czas chyba si臋 zastanowi膰 czy warto. Trzymaj si臋 :) Schudn膮膰 mo偶na i bez tabletek - ja nie bior臋 ju偶 miesi膮c i waga spada. 呕ycz臋 zdrowia i wytrwa艂o艣ci. A inni, kt贸rzy jeszcze ten 艣rodek bior膮 - niech przyk艂ad malinam b臋dzie ostrze偶eniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiola aaaaa a a
Pisa艂am ,jak wa偶ne jest mierzenie ci艣nienia, bo z tym niestety niema przelewek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Ja te偶 raz sie znajomego lekarza zapyta艂em o afibron to stanowczo mi odradza艂 , m贸wi艂 偶e to tak jak narkomanowi sie je艣膰 nie chce i spa膰 nie chce to tak samo jest po tych tabletkach bo to nic innego jak tylko pochodna amfetaminy , lepiej da膰 sobie z nimi spok贸j i chudn膮膰 wolniej ale systematycznie. Ja ju偶 wracam powoli do normalnego od偶ywianie . Teraz jem po ok 1500-1700 kcl dziennie 偶eby wage utrzymywa膰 . Powoli b臋de zwi臋ksza艂 do ok 2500 bo 20 kg kt贸re zrzuci艂em to i tak dobrze Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bozka79
Hej dziewczyny! Czytam od kilku dni co piszecie i si臋 zastanawiam czy Afibron kt贸ry ja bior臋 to ten sam o kt贸rym w wypowiedziach waszych czytam:) Ja dz艣 wzi臋艂am 7 tabletk臋 i ZERO skutk贸w ubocznych, wczoraj mia艂am kryzys bo oko艂o 22.00 by艂am g艂odna jak wilk:9 pierwszy taki wiecz贸r od kiedy za偶ywam te tabletki!!! By艂am w szoku,ale da艂am rad臋:) Przez pierwsze trzy dni nie chcia艂o mi si臋 je艣膰,ale zdrowy rozs膮dek nie pozwala mi si臋 g艂odzi膰 tymbardziej przy tr贸jce dzieci:) Musz臋 schudn膮膰 do maja bo c贸reczka idzie do komuni i musz臋 jako艣 wygl膮da膰.Przed drug膮 ci膮偶膮 wa偶y艂am 59 kilo przy wzro艣cie 170:) Teraz po trzeciej 76 i nie wygl膮dam najgorzej,ale 偶le si臋 z t膮 wag膮 czuj臋 i chc臋 zmieni膰 nawyki 偶ywieniowe,mam nadziej臋 偶e afibron mi w tym pomo偶e bo nic innego nie dziala,! Zastanawia mnie tylko dlaczego nie mam 偶adnych skutk贸w ubocznych jak nerwowo艣膰 ,przyspieszona praca serca itp? Zasypiam o 23.00 jak niemowl臋 i 艣pie do rana(nawet lepiej ni偶 przed za偶ywaniem tabletek) Oczywi艣cie cieszy mnie ten fakt,ale wydaje mi si臋 to troch臋 dziwne,czy kt贸ra艣 z was te偶 czuje sie tak dobrze po tych tabletkach? Zapomnia艂am doda膰 偶e uby艂o mi 3 kilogramy-oczywi艣cie z diet膮 i 膰wiczeniami:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xfinity
Czesc wszystkim!Jestem tu nowa:)Powiem troszk臋 o moim przypadku:) Mam do zrzucenia 10kg. ktorych za cholere nie moge sie pozbyc mimo diet i aerobiku:( Zacze艂am brac afibron10 i wzielam 1opakowanie,ale efekty zerowe niestety:( nie mialam zadnych skutkow ubocznych,nawet suchosci w ustach.Tak,jakbym 艂ykala cukierki a nie leki..apetyt tez sie nie zmniejszyl,mimo ze ogolnie nie jadlam duzo to nic nie schudlam. Teraz jestem po 5tabletce Meridii15 i jest lepiej!tzn. czuje ze dziala,apetyt s艂aby i mysle ze sie uda:) Ale mam problem i nie wiem co z tym zrobic,doradzcie mi prosze! Wczoraj wieczorem mocno bola艂 mnie brzuch(czu艂am skurcze i takie jakby 艣ciskanie 偶o艂膮dka,w膮troby,sama nie wiem),a偶 mnie zatyka艂o....Dzis mimo tego wzielam tabletk臋 i mam pytanie: Co zrobic jak znowu bede miec b贸le?(dodam ze nie mam nic powaznego z w膮trob膮,tylko czasem po np.spalonych grzankach albo antybiotykach taki bol mnie lapie) S艂uchajcie co robic? brac os艂onk臋(jak tak to jaka),zostawic ten lek czy moze brac dalej i organizm sie przyzwyczai????? Prosz臋 o pomoc

Udost臋pnij ten post