Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość kamilsien
smutno mi sie zrobilo:( asia trzymaj sie! ja nie wiem jak powinien byc przyrost tej bety ale moze wszystko jest w porzadku, musisz poczekac. asiula nie zalamuj sie, wszystko bedzie dobrze. odpocznij troszke, przespij sie, nie mysl o tym... wiem jakie to jest trudne. jestem z toba!

Gość kamilsien
asia czujesz ze cos jest nie tak bo o tym myslisz i sie zadreczasz.

Gość kamilsien
jestesmy z toba asia!!! kurde dlaczego tak jest? ciagle jakies problemy nie mozna sobie spokojnie pozyc:-(

Asiula - bardzo mi przykro, że beta słabo rośnie, ale może jeszcze nie wszystko stracone, bądź dobrej myśli i odpoczywaj 🌼 A ja będę trzymac kciuki. Jak bardzo boli Cię brzuch to możesz wziąć NO-SPĘ, przynajmniej tak mówił mi lekarz.

Asiula - a jaki dokadnie ten wynik miałaś ? W zasadzie betę powinno się powtórzyć po dwóch dniach i w ciągu tego czasu powinna się podwoić.

Gość tysia123
asia trzymaj sie kochana , jestesmy z tobą. Nadzieje jeszcze jest - skoro beta troszke wzrosla a @ nie przyszła.... Mocarnie trzymam kciuki bużka kochana i dbaj o siebie.

Gość tysia123
sluchajcie, przepraszam ze ja tak wybiegam do przodu, ale chcialyb yscie pierwsze dziecko chlopczyka czy dziewczynke? i jakie imiona wam sie podobaja - wymyslne czy raczej takie tradycyjne?

Gość kasssiullaaaa
Hej dziewczynki..Asiula jejku udalo sie i moze bedzie OK!!trzeba byc dobrej mysli!!Wiem,ze sie latwo mowi:( Co do pytanka ja bym chciala miec malego chlopca-pilkarza-imie Szymek;)) A jesli dziewczynka to Weronika;)

Gość luleczka1982
Asiula tak jak pisała bratka możesz wziąć NOSPĘ. A z tą betą to jakoś dziwnie, bo ja też za pierwszym razem robiłam betę żeby potwierdzić ale tak jak piszą dziewczyny...po 2 dniach,więc może nie ma się co aż tak martwić. dziewczyny przed chwilką wróciłam z zakupów i zrobiłam test i...są 2!!!! 2 kreski!!!!!ta druga wyszła po jakiejś niecałej minucie.jest słaba,ale ją widać...chyba mi też się udało!!!!!! oczywiście powtórzę testa jeszcze z rana.na razie mojemu M. nic nie mówię.dzwonił przed chwileczką i się pyta czemu mam taki rewelacyjny humor...ale mi było ciężko nic nie powiedzieć!!! jejku,ale się rozpisałam...przepraszam dziewczyny,to z wrażenia!

Gość luleczka1982
jejku najchętniej to bym zrobiła zdjęcie temu testowi i wstawiła tu na forum...tylko nie wiem jak!!!! oj kochane kobitki,aż się popłakałam...chyba mnie ten test nie okłamał?co? byłby to drugi jaki mnie oszukał w tym cyklu...hmmm

luleczka - test Cie napewno nie okłamał. MOje NAJSERDECZNIEJSZE GRTULACJE 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Kurde, jak szybko Nam to zaciążanie idzie, tylko dziewczyny się nie chcą, nie wiem dlaczego, do drugiej tabelki przenosić :D

Gość luleczka1982
bratka, dizękuję z całego serduszka.jeszcze jutro z rana zrobię test dla pewności i od razu Wam napiszę czy znowu są dwie :)

Gość tysia123
luleczka no super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje;) mialaś jakieś objawy że zrobiłaś test przed @?

Gość tysia123
dziewczynki, ale nie opuscicie topiku jak juz jestescie w ciąży? Nie chciałabym tu sama zostac ;/

Gość luleczka1982
bratka ja chyba wiem czemu...jeśli u mnie jutro znowu pozytywny test, to umówię się do gina,ale dopiero na przyszłą sobotę.jak lekarz potwierdzi to wtedy się przeniosę do drugiej tabelki :) :) :)

tysia, nie zostaniesz tu sama :D Jakoś nie zauważyłam żeby po zajściu w ciąże ktoś stąd uciekł ...

Gość tysia123
alez ja mam negatywne mysli ;/ czarnowidztwo uprawiam i boje sie ze bede musiala walczyc o dziusia przez dłuuuuugi czas. PS. wlasnie zapowiedzieli sie na wieczor znajomi, którzy sie pobierają bo wpadli ;/ znowu peweni bedzie wieczor pełen łez.... biedy ten mój maż że musi to znosic i ciągle mnie posiesza....

Gość luleczka1982
tysiu no przestań,bedę tu zaglądać regularnie na 100% !!!! a jeżeli chodzi o objawy to miałam kilka,ale nie zwracałam na nie mocno uwagi, bo byłam przekonana,że się wkręcam np:piersi mi urosły,ale nie bolą,brzuch mam wzdęty,ale myślałam,że to przed @,włosy mi się zaczęły przetłuszczać,ale myślałam,że to znak,że czas już do fryzjera i je podciąć.wczoraj mój mężulek mi powiedział,że mam jakąś taką inną,gładziutką i delikatną skórę,ale pomyślałam,że tak mówi, bo chce się poprzytulać...także jest tego trochę,ale ja to wszystko bagatelizowałam!!!

Zobaczcie dziewczyny jakie to jest niesprawiedliwe Asiula jest smutna, martwi się i denerwuje, a Luleczka szaleje z radości. Kiedy nastąpi taki dzień, ze wszystkie napiszemy" są 2 kreski"?

tysia daj spokój.Twoje dzieciatko będzie wyczekane, wytęsknione i nie będzie powodem dla którego jego rodzice się pobiorą:0

wow luleczka gratuluje mega mocno- jupiiiiii udało się- oby dobry duch tego topiku nas nie opuścil i obyśmy wszystkie maiały taka sama radochę jak ty. naprawdę bardzo mocno się Cieszę z Twojego szczęścia. :):):):)

ciamciaramciam, róznie kobiety reagują na ciąże, jednym się poprawia cera, a inne narzekają na wysyp syfków jak u nastolatki

Gość luleczka1982
wiolkciu dziękuję,dziękuję,dziękuję!!! ciamcia,ja wierzę,że u Asi będzie wszystko ok!!!

ja juz też zaczynam odliczanie do testowania i slubu- to równe 14-cie dni- oby nie przyszła oby nie przyszła :):):)

Gość luleczka1982
wiolkcia trzymam kciuki razem z Tobą.Oby nie przyszła!!!!!