Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość ważka79
dzieki za dobre slowa kochane, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy cos takiego przeczytac!!! bede was informowac o wszystkim:) tez zmykam i tez bede wieczorkiem. buziole

Gość kamilsien
witam. cchcialabym sie do was przylaczyc poniewaz wchodze na ten topik regularnie od jakiegos czasu, fajnie mi sie czyta to co piszecoe ale jakos nie mialam odwagi sie dolaczac bo wydawalo mi sie ze tworzycie juz jakas zgrana grupke:-) ale dzis postanowilam ze zaczne z wami pisac bo nie chce byc z moim problemem sama juz dluzej. mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie;) mam na imie kamila, jestem z okolic zamoscia. jestesmy 2,5 roku po slubie ale o dzidzie staramy sie od 5 miesiecy. nie zalamujemy sie jeszcze i mocno wierzymy ze sie w koncu uda chociaz za kazdym razem kiedy przychodzi rozczarowanie jest trudniej to zaakceptowac i przejsc nad tym do porzadku dziennego:( ale, tak jak wy, jestesmy dobrej mysli:-D pozdrawiam was serdecznie

Gość kamilsien
STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Monikaddd.......22........17......17.06......Białystok.. ... ........0 IGA...............29........3.....26.06.........POZ NAN......... .....0 Asiula78..........31.......6.......17.06........ Kraków ..............0 Moniakr.........26.......25........5.07.........Lod z.................0 lola52............22........1........5.07...........ns ...................0 PRZYSZLA MAM..26........7........22.06...........K ielce...........0 ważka79 ........29.........8......14.06.. ..........Radom...........0 Tysia_86.........23.........1..........14.06.. ........Toruń..........0 AAAAA1980........28........1.......22.06............P OZNAŃ... .... 0 karola.w........24.........15..........17.06......Wrocla w........0 kamilsien......29..........6.........23.06..........Zamość.........0 dopisalam sie do tabelki:-)

Gość bibi2206
jeszcze ja :) bibi ................... 26lat ............... 3cykl................@ 29.06.........0

Gość kamilsien
dzieki wazka85 - wlasnie dla takich slow postanowilam sie dolaczyc:-) moj maz jest dobrej mysli i nawet wydaje sie ze on wcale sie nie przejmuje tym ze @ przyszla. a ja wpadam w jakas rozpacz od dwoch cykli i ciagle wydaje mi sie ze cos jest nie tak - no bo monitoruje swoj cykl, wiem kiedy mam dni plodne, kochamy sie, unosze nawet nogi do gory - bo to podobno pomaga i... NIC:-( ale masz racje, w koncu sie uda i tego sie trzymajmy!

Gość IGA.POZNAN
czesc dziewczynki milo ze sie przylaczacie do nas:-D w kupie siła;) kamilsien my sie bardzo cieszymy kiedy kolejne dziewczyny sie dolaczaja!:-) powinnas dostac lanie ze tak pozno to robisz ;) bibi2206 pozwolisz ze wpisze cie do tabelki:-) STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Monikaddd.......22........17......17.06......Białystok.. ... ........0 IGA...............29........3.....26.06.........POZ NAN......... .....0 Asiula78..........31.......6.......17.06........ Kraków ..............0 Moniakr.........26.......25........5.07.........Lod z.................0 lola52............22........1........5.07...........ns ...................0 PRZYSZLA MAM..26........7........22.06...........K ielce...........0 ważka79 ........29.........8......14.06.. ..........Radom...........0 Tysia_86.........23.........1..........14.06.. ........Toruń..........0 AAAAA1980........28........1.......22.06............P OZNAŃ... .... 0 karola.w........24.........15..........17.06......Wrocla w........0 kamilsien......29..........6.........23.06..........Zamo ść.........0 bibi ........... 26......... 3...............@ 29.06.........0 :)

Gość kamilsien
dziewczynki slyszalyscie cos moze o tym co pownno sie robic zeby zajsc w ciaze szybciej? a i jeszcze jedno, czy wy robilyscie jakies badania? bo ja sie przyznam ze nie... nie wiem czy powinnam na cos szczegolnie zwrocic uwage?

Gość IGA.POZNAN
kamilsien ja nic o tym nie wiem co powinno sie robic bo nie wierze w zadne cuda hehe ale wiem ze niektore kobiety cos tam stosuja, ziola jakies czy cos. a co do badan to tez nie robilam i tez nie wiem czy powinnam czy nie. raczej jestem zdrowa i wszystko ze mna w porzadku. chyba jeszcze za wczesnie na badania. nie wiem jak inne dziewczynki.

STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Monikaddd.......22........17......17.06......Białystok.. ... ........0 IGA...............29........3.....26.06.........POZ NAN......... .....0 Asiula78..........31.......6.......17.06........ Kraków ..............0 Moniakr.........26.......25........5.07.........Lod z.................0 lola52............22........1........5.07...........ns ...................0 PRZYSZLA MAM..26........7........22.06...........K ielce...........0 ważka79 ........29.........8......14.06.. ..........Radom...........0 Tysia_86.........23.........1..........14.06.. ........Toruń..........0 AAAAA1980........28........1.......22.06............P OZNAŃ... .... 0 karola.w........24.........15..........17.06......Wrocla w........0 kamilsien......29..........6.........23.06..........Zamo ść.........0 bibi ........... 26......... 3...............@ 29.06.........0 wazka85.......24...........1.............01.07..........Rawa/Lisburn no to ja tez sie dopisze,, a co do staranek w czase owulki zagniezdzenia itd, wytwarza nam se tyle hormonow ze wystaczy ze jeden z nich bedze w mniejszej ilosc i juz zakloca caly cykl, czy to zagniezdzenie czy to peknecie pecherzyka graffa czy cos takiego,,podobno tez moze byc owulacja z malo dojrzalym pecherzykiem i nici z zaplodnieniaa, ale jak cos pomieszalam co piszcie, czytalam to wczesnej i moglam cos pokrecicc

STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Monikaddd.......22........17......17.06......Białystok.. ... ........0 IGA...............29........3.....26.06.........POZ NAN......... .....0 Asiula78..........31.......6.......17.06........ Kraków ..............0 Moniakr.........26.......25........5.07.........Lod z.................0 lola52............22........1........5.07...........ns ...................0 PRZYSZLA MAM..26........7........22.06...........K ielce...........0 ważka79 ........29.........8......14.06.. ..........Radom...........0 Tysia_86.........23.........1..........14.06.. ........Toruń..........0 AAAAA1980........28........1.......22.06............P OZNAŃ... .... 0 karola.w........24.........15..........17.06......Wrocla w........0 kamilsien......29..........6.........23.06..........Zamo ść.........0 bibi ........... 26......... 3...............@ 29.06.........0 wazka85...........24..........1..........01.07..............1 poprawka

za perwszym razem zjadlam losc dzieci juz posiadajacych a za drugm razem miejsce pochodzena i pobytu haha pokrecona jestem dzis cos

Bibi no to dzielnie czekamy na wyknikii:):):) praktycznie w tym samym czasie,, wszystkim nam sie uda:):):)

Gość IGA.POZNAN
czesc wszystkim:) czy u was tez jest okropna pogoda???? zmykam do pracy, zycze wam dziewczynki milego dnia:-) wazka79 czekamy na dobre wiesci od ciebie!!!!

Czesc Dziewczyny :) No i już jestem znowu z Wami. Pogoda po prostu okropna! Brrr.... No ale coż.... IGA w sobote byla w sumie nawet ładna pogoda na slub, ale najladniej bylo w niedziele na poprawinach :) My z Mężem juz bez żadnych wymówek bierzemy sie do roboty, ale przede mną jeszcze jeden @ i dopiero wtedy płodne dni, wiec potrzeba mi ciepliwosci :) Czekam na wieści, dziewczyny!!! Milego dnia.

Gość ważka79
witam dziewczynki w ten pochmurny dzien. pogoda mnie doluje. ale nie tylko pogoda - dzis rano przyszla @. jestem zalamana - co robie nie tak???? coz, pozostaje nastepny cykl staran... naprawde tym razem myslalam ze sie udalo:-( dziewczynki trzymam za was kciuki, mam nadzieje ze ktoras z was wreszcie przekaze dobre nowiny. wiem juz napewno ze w tym miesiacu to nie bede ja:-( trzyajcie sie cieplutko :*

Gość ważka79
acha dodam jeszcze ze obiecuje i uroczyscie oswiadczam :P ze od nastepnego cyklu nie bedzie juz a) biegania po testy ciazowe i robienie ich przed @ czy kiedy bedzie sie o kilka dni spozniala b) wmawiania sobie objawow! wiecie co, nastawilam sie jak glupia i teraz juz wiem ze dopoki nie bede miala pewnosci ze jestem w ciazy to nie bede wmawiala sobie czegos co nie istnieje. koniec kropka. a jakbym zaczela tu na tym forum swirowac to prosze mnie do pionu przywołać:P kurcze, dziwne to, ale jakos nie trace nadziei... bedzie dobrze no nie??? za miesiac czy za dwa, ale bedzie!!!

Gość IGA.POZNAN
wazka, kochanie, nie bede cie na sile pocieszala bo to i tak nic nie da:-((( przykro mi bardzo bo z tego co pisalas to bylam prawie pewna ze przeskoczysz do drugiej tabelki... nie zalamuj sie kochana, jestesmy z toba!!!!!!!

Gość IGA.POZNAN
AAAAAA1980 mam nadzieje ze sie swietnie bawiliscie na weselu! no i oczywiscie zycze powodzenia w najblizszym czasie, trzymam za was kciuki!!! UWAGA!!! od teraz chce slyszec same dobre wiesci!!! dziewczyny brac sie ostro do roboty i juz. wyniki muszą być!!!!

kurcze wazka79 ja sie staram pierwszy cykl i tez zadnych objawow nie chce sobie wkrecac, tez chce czekac na spoznienie malpy i dopiero wtedy test itd. i tez mysle ze nie teraz to za miesaic dwa ale bedziee dobrzee:):):):):) musi byccc innego wyjscia nie ma hehe

Gość kingaaaaa
hej, no w koncu dotarlyscie na forum:-D WAZKA kurde nie wiem co napisac... jestem z toba, pamietj ze my wszystkie przezywamy to co z kazda z nas sie dzieje na swoj sposob. ja kiedy czytam ze ktoras z nas jest smutna to tez łapie dola bo wiem ze moze mnie spotkac to samo za kilka czy kilkanascie dni... dlatego powiem wiecej, WSZYSTKIE JESTESMY Z TOBĄ!!! AAAAAAA to super ze mieliscie w miare pogode - w niedziele rzeczywicie bylo super. a jak zabawa? fajnie bylo? ja bylam na weselu jakis czas temu i sluchajcie, koleś z zespołu ktory gral na tym weselu pojawil sie wstawiony na maxa!!! przez pierwsze 3 godziny nie grali (on byl jedynym wokalista...) iga, ty to jak juz cos powiesz to jest krotko zwiezle i na temat:P:P:P wyniki musza byc, masz racje!!! jak ta tabela marnie wyglada jak wszedzie tylko zero, zero, zero na końcu!!! wazka85 ty tez masz racje hehe, wszystkim nam sie uda - nie mamy wyjscia:P kamilsien, milo ze jestes z nami!!! kochana, wszystko z toba jest w porzasiu, za wczesnie na bieganie od lekarza do lekarza i faszerowanie sie lekami!!! bedzie dobrze, jak widzisz nie tylko ty masz taki problem wiec nie jest mozliwe zeby z nami wszystkimi bylo cos nie teges:) bibi2206 rowniez witamy, napisz cos wiecej o sobie:) ale sie rozpisalammmmmmm......

Gość ważka79
do wazka85 ------ tak, masz racje - zwlaszcza ze to jest wasz pierwszy cykl, nie ma co świrować - trzeba byc cierpliwym. tylko wiesz co, gdyby cos szlo nie tak (chociaz takiej opcji nie zakladam:P) to wtedy okazuje sie jak to jest ciezko czekac caly dlugiii miesiac na to zeby sie dowiedziec co wyszlo z tych intensywnych staran...ale kazdy czlowiek jest inny, ja biegam jak nie powiem z czym hehe przed spodziewana @ (błąd hehe BIEGAŁAM, juz nie bede obiecuje) a ty moze podejdziesz do tego na luzie. tego ci zycze a jescze bardziej tego, zebys 'zaskoczyla' za pirwszym razem i nie musiala przezywac tego co my:))))

Gość IGA.POZNAN
poczekajcie, poczekajcie kochane... jak sie rozpedzimy to na koncu tej tabeli za jakis czas zobaczycie nie zera a... same sobie dopowiedzcie:P:P:P

Gość kingaaaaa
igunia ja to bym tak z checia 2 albo 3 zobaczyla za jakis czas:P iga, moja corcia bedzie miala tak na imie:) a wy dziewczynki? myslalyscie o imionach dla swoich dzieci??? wiem, ze najpierw trzeba je miec ale co, pomarzyc dobra rzecz, prawda???? moj przyszly synek bedzie mial na imie bartosz:-)

Gość ważka79
dla cory PATRYCJA dla synka MARCEL tak sobie wymyslilam ale moj maz cos nosem kreci na tego marcela:P

Gość IGA.POZNAN
bardzo mi milo ze podoba ci sie moje imie kingaaa. twoje tez jest super. ja tez sie przyznam ze myslalam o imionach dla moich dzieci:P kurde a kto nie myslal nie????????? dla coruni tatunia NADIA albo POLA (kiedys bylismy na etapie oliwki ale juz nam przeszlo) a synus mamuni to bedzie DOMINIK albo MAKSYMILIAN. ale wiecie, to zalezy ile nam nasze starania pochlona czasu bo u nas wszystko sie zmienia w zawrotnym tempie:)))))

Gość ważka79
aaaa i nie mam nic przeciwko zeby na koncu tabeli byly cyferki od 2 w górę:P

hmm wazka79 proboje jakos funkcjonowac, nie pracuje ehh jakos ciagle mysli mi wokole tego kraza i jeszcze przeprowadzka moze 1 wec tak sie mysli hehe doczekac nie moze, ale daje radee,, teraz wezme sie za rysowanie, na spacer z malym, spotkania ze znajomymi , chce aby bylo jak zawze bo widac te nasze staranka to troszke nam duzo czasu zabieraja i nie daja sie cieszyc kazdym dniem..tak jak to bylo wczesniej... a co do imion cora jak bedzie to AMELKA , na bank a synek jeszcze nie wiem:)

kurcze gadam jakbym sie ktorys cykl starala,, podziwiam te wytrwale bardzoooooooooooooo a teraz ide sie czymc zajascc i chyba odstawe kompoa na tydz wroce i znow na tydz ehhhh bo tak to kazdy dzien jakos se wlecze hehe