Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta852456

Cieżarówki i mamusie po In-Vitro cz.III

Polecane posty

Gość ko
dziwczyny glowa do gory i dalej tak trzymac po to jest technika zeby z niej korzystac i byc szczesliwym i dawac szczescie innym a dla nie rozumiejących - dajcie sobie spokuj i tym dziewuchom bo was to osobiscie nie dotyczy

Gość awiskaaaa
jak to nie nasza sprawa? Jak nie nasza sprawa to niech zabiorą swoje bękarty do jakiegoś zoo i tam je trzymają z dala od normalnych ludzi z wartościami!

Gość ko
omg co za ignorancja uwazaj zeby ciebiee ktos w zoo nie zamknał bo wiesz co malpka z ciebie

Gość awiskaaaa
mnie nie zrobiono pod mikroskopem więc nie porównuj mnie do tych chorych bękartów

Gość ko
moze i nie stworzono cie poprzez technike ale mamusia twoja nie wychowala cie niestety tak zeby sie za ciebie nie wstydzic

Gość awiskaaaa
moja matka ma takie samo zdanie o tych chorych ludziach jak ja bo jest normalna osoba ktora wie co to etyka i moralnosc, te produktorki bekartow tego nie znaja

Gość ko
oj przykro sie robi jak cie czytam szkoda z toba dyskutowac a mamusi pogratuluj wybranego sposobu wychowania coruni na swoj obraz i podobieństwo

Gość wkurwiona invitrowka
awiskaaaa - a jakie ty krowo wartości moralne i etyczne soba reprezentujesz??? nie zrobiono cie pod mikroskopem? mozliwe! a gdzie cie zrobiono? za stodola w czasie wiejskiej potancowki? policzylas bekarcie w ile miesiecy po slubie twojej mamusi i tatusia przyszlas na swiat? nie jestes przypadkiem \"wczesniakiem\":P? bo jezeli chodzi o wychowanie, to z pewnoscia ktos cos przeoczyl podczas rozwoju twego niedorozwinietego mozdzku!

Gość awiskaaaa
lepiej byc zrobiona w stodole niz w laboratorium przez zasrane materialistki co maja w dupie dzieci nawet te wlasne, takich jak wy i wasze niedorobione bekarty trzeba zabijac

awiskaaaa - ja bym wolala byc zrobiona w laboratorium, wiedzac ze ktos na mnie czekal i kochal, niz za stodola przez niewiadomo kogo i na dodatek z perspektywa wychowywania sie w patologicznej rodzinie, ktora jedyne co by mi byla w stanie wpoic to menelskie slownictwo i hitlerowskie poglady!

na dodatek czemu mam niejasne wrazenie, ze awiskaaaa, potworzakkkk i gggaaaaabrysss to ta sama osoba? Zaraz sie o tym przekonamy...

Gość awiskaaaa
no rzeczywiscie jest powod do dumy, inny dzieciak sie pyta skad sie wzieles a ten odpowiada ze z probowki bo mamusia i tatus tacy icioci i uposledzone cymbaly ze we wlasnym lozku dzieciaka nie umieja zrobic.

Gość awiskaaaa
a mnie sie wydaje ze to ty jestes ta nawiedzona moherowka ktora juz srala w gacie i pokasowala wszystkie swoje wypowiedzi, dziwka sie wystraszyla ze nie ma poparcia w swoich eksperymentach na dzieciach, pewnie teraz z innego bachora smalec przetapia

awiskaaaa to co ty(celowo pisze z małej litery) wypisujesz to już przechodzi ludzkie pojęcie ale dziewczynki w wieku 12-15 lat niestety tak mają,dzięki Bogu nie wszystkie,ja rozumiem,żę nie dopisuje pogoda w wakacje i nudzisz się ale poszukaj sobie może innego zajęcia,a jak koniecznie chcesz pisać na forum to polecam jakieś odpowiednie do twojego wieku

Gość do dziewczyn po in vitro
po co ""karmicie trolla" i zadajecie się z tym bezmózgim czymś? To pewnie rzeczywiście jedna i ta sama osoba, która w ten sposób wylewa tutaj swoje frustracje i leczy swoje kompleksy. Może myśli, że tak inteligentne wypowiedzi stanowią przedłużenie jego fiutka? Zignorować to "zero"!

Gość awiskaaaa
ja jestem na tyle dojrzala osoba ze nie robie na swoich komorkach eksperymentow jak wy dewotki, moze sobie ejszcze bekarty poklonujecie?

Gość awiskaaaa
pewnie ciebie nawet fiut nie tknal bo jestes ze strzykawki haha a chrzestnym twoim jest igla

ja juz to zrobilam;) Zal odpowiadac gowniarzowi/gowniarze, bo cholera wie co (nie kto) to jest?!

Gość awiskaaaa
ja wiem kim jestem ale kim sa wasze bekarty to nikt nie wie

i majac swiadomosc tego kim jestes nie pochlastasz siebie i swoich nieszczesnych rodzicieli, ktorych po zrobieniu ciebie zawiodl postinor?

Gość do dziewczyn po in vitro
zignorować!:D

poszedl sprawdzic co to jest postinor:P

A tak swoją drogą to pisałam juz na wielu forach ale jeszcze nigdy nie zetknęłam się z czymś takim,zero reakcji,tu nie ma żadnego moderatora?

Gość klosiiiia
Ja tego nie pojmuję jak taka matka która codziennie uczy dziecko odpowiedniego zachowania, szacunku dla drugiego człowieka, tolerancji spokojnie po takich wyzwiskach może spojrzeć w oczy dla swojego dziecka i stawiać siebie za przykład? Ja tu się podpisuje pod innym zadanym pytaniem: czy wy swoje wypowiedzi w którym jest tylko chamstwo byście z czystym sercem pokazali swoim dzieciom i tez kazalibyście im tak samo postępować? Rozumiem że temat jest intrygujacy i szokujący, nie przeczę ale chyba ta osoba która mianuje się matką powinna być mądrzejsza i dojrzalsza i się tak nie zachowywać, co? Temat ten czytałam od początku ale gdy te matki, kobiety po in-vitro pokazały swoją prawdziwą nature to wszystkiego mi się odechciało. Może i jesteście dojrzałe fizycznie aby zajsć w ciążę i dziecko urodzić. Ale wasze dojrzałość psychiczna jest nieadekwatna co do wieku i do tego co robicie. Jesli jakieś głupoty wypisuję osoba młoda, smarkata i jedynym jej zajęciem jest wejsć tu i napisać, ze macie bękarty itd to co z tego? To was wcale nie upowaznia do tego aby porzucić swój rozum, swoje wychowanie i tez zacząć zachowywac się w taki sposób, no chyba że jednak to wszystko jedne wielkie kłamstwo a te mamusie to 13latki z nadmiarem czasu bo są efektem bezstresowego wychowania. Mentalnie same jesteście jeszcze małymi, niewyzytymi dziewczynkami które cieszą się z tego, że jest internet i myślą, że to jest cool, że wejdą, krzykną, że są matkami a zaraz potem sypną siarczystymi wyzwiskami bo ktoś miał czelność nie pochwalić małego dzieciaczka. Żal mi was, naprawdę żal mi was. I w takich momentach ciesze się, że jestem osobą powazną i uwazam, że dzieci do internetu dostępu miec nie powinny. I pomimo tego, że dzieci mi cały czas nad głową stoją abym założyła w domu internet to nie zrobię tego, bo to prowadzi do sytacji takich jak są tutaj - małolaty dorwały się dokomputera, twierdzą że są dorosłe ale niestety język i poziom intelektualny zdradzają ich niski wiek. A jesli jednak są to matki? To jedynie mogę współczuć ty dzieciom bo zadne z nich nie zasługuję na to aby być dzieckiem takiej niezrównoważonej matki.

Gość klosiiiia
I to, że jedna z tych pseudomamuś wystapiła o usunięcie jej wypowiedzi też o czyms świadczy i to raczej a napewno nie świadczy o jej prawdomówności. Może ktoś zainteresował się jej postawą? Albo wytraszyła się, że naprawdę ktoś zainteresuje się nią? A może by wyszło, że to jednak nie dorosła osoba a dzieciak? Po tajemniczym zniknięciu jej wypowiedzi bardziej skłaniam się ku temu, że to jednak była wątkowa prowokatorka którs podsycała tu kłótnie i wyzwiska.

Gość klosiiiia daruj sobie
Co chcesz osiągnąć swoją wypowiedzią?

Gość klosiiiia
Same widzicie, nawet kulturalna wypowiedź jest tutaj zła i nieporządana. o raczej wy odpowiedzcie co chcecie osiągnąć zachowaniem godnym nastolatki z buzującymi hormonami?

Gość klosiiiia
No własnie dziwne,że ty mamusi jak tylko jest wzmianka o tobie to od razu się pojawiasz. Siedzisz całymi dniami, wieczorami i chyba nocami na forum. czy tak robi kobieta która ma dom, obowiązki, dziecko, zapewne tez i pracuje?

Gość klosiiiia
I zaznaczyć trzeba że własnie twoja aktywność wzmożyła się z przyjściem wakacji bo chyba jakoś wcześniej skoro do wypowiedzi nie byłaś? mam rozumieć że obowiazki szkolne nie pozwalały na to?