Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhkkkk

Najlepsi specjaliści od powiększania ust.

Polecane posty

Gość Gosiunia 83
Ja robiłam usta u dr Maruszy w Warszawie i bardzo polecam. Dr Marusza robi powiększanie ust bardzo ładnie. Jestem super zadowolona.

Gość ewelajna08
ja robilam usta u Dr. Wiatroszaka z Wrocławia i jestem BARDZO zadowolona!!!!!!polecam Tego Lekarza!!!profesjonalizm!!!!!!pozdrawiam Doktora EWELINA:):):)

Gość ewelajna08
Z Wroclawia TYLKO DR.WIATROSZAK!!!!!!!!!!!!!!!!!super i mega mily profesjonalista!!!!!lojalnie mowi co trzeba zrobic a co nie.Nie naciaga na kase!!!wrzuce zdjecia z przed i po.POLECAM!!!!!!!!!

Gość gość
We Wrocku mogę polecić doktor Nielepkowicz. Ma darmowe konsultacje, więc na nich można się wszystkiego dowiedzieć, a dopiero potem podjąć decyzję, czy powiększać usta, czy też może nie.

Gość gość
A co sądzicie o powiększaniu ust poprzez makijaż permanentny? Ja mam zrobione u Aleksandry Góreckiej usta metodą 3D i efekt jest bardzo fajny.

Gość gość
Dr Wiatroszak i dr Nielepkowicz - tu mam dylemat. Przede wszystkim nie chcę kaczych ust!

Gość Sywliaaa S
w wawie bardzo dobrą opinię ma dr Kozłowska z melitusa. Ja u niej byłam, bo sugerowałam się właśnie tą pozytywną sławą :) Krąży też wiele legend na temat jej niepunktualności, ale wydaje mi się, że to naprawdę nie jest duży problem! Dla wspaniałych ust czasami warto poczekać :D Pozdrawiam!

Gość gość
W warszawie ja polecam Dr Bromę. Efekt po przeszedł moje najśmielsze oczekiwania a wyjściówki prawie w ogóle nie miałam.

Gość Ela_19
Lek. med. Łukasz Duda-Barcik z Wrocławia , pracuje w CTL na Jaracza. POLECAM ! Oprócz tego że jest świetnym specjalistą medycyny est. to jest również chirurgiem więc usta w jego wydaniu wyglądają jakby je natura stworzyła! poza tym w ogóle to super człowiek

Gość gość
Ja swoje usta powierzyłam lekarzom z gabinetu medycyny estetycznej http://www.laserclinic.pl/. Zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji, usta są piękne i sprawne.

Gość gość
ale ch/u/j/o/w/a reklama buahaha :D

Gość gość
A powiększanie ust u łątkowskiego? jkak wygląda?

Gość gość
jeśli chodzi o warszawskie miejsca, specjalizujące się w powiększaniu czy konturowaniu ust, to polecam Time Clinic :-) Nikt tam nie oszukuje na kwasach. Wstrzykują dokładnie tyle, ile potrzebuję, żeby widzieć efekt przez wiele miesięcy. Zabiegi powtarzam regularnie co roku. Pozdrawiam!!!

Gość gość
Ja mogę polecić gabinet medycyny estetycznej http://www.keramed.com.pl/ we Wrocławiu. Cały zabieg przeprowadzany był u mnie dwuetapowo, bym podczas drugiej wizyty mogła zdecyhdować które miejsca powinny być bardziej uwypuklone. Teraz moje usta wyglądają po prostu nieeporównywalnie lepiej.

Jest kilka metod sprawienia, że usta wyglądają ładnie. Najważniejsze to nie przesadzić i oddać się w ręce lekarza. Czasami pacjentki po lekturach niektórych forów przychodzą z prośbą o wstrzyknięcie 3 ml naraz. Dobry lekarz odmówi takiego zabiegu. Najpopularniejsze metody korekty ust to: - konturowanien ust kwasem hialuronowym (kanilą lub ostrą igłą) - wypełnianie ust kwasem hialuronowym - nawilżanie ust kwasem hialuronowym (redukuje spierzchnięcia) -makijaż permanentny (najlepiej wygląda konturowanie z cienioweniem Rzadsze zabiegi to: - wywinięcie górnej wargi przy wadzie zgryzu botoxem, - wypełnienie ust własnym tłuszczem, - buffalo lip - chirurgiczne wywinięcie górnej wargi

Gość gość
Ewidentnie Pani Doktor Aleksandra Janicka przyjmująca w Szczecinie. Konkretna, z doświadczeniem, życzliwa i będąca wsparcie na każdym etapie. Zabieg został w moim przypadku wykonany prawidłowo, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Więc jak najbardziej polecam.

Gość gość
IDZCIE wszedzie tylko nie do tych, ktorzy sie W TYM WATKU reklamuja!!! zrobia wam tragedie na ustach. zauwazcie, ze nazwisk dobrych lekarzy tu nie ma...

Gość gość
zgadzam się z tobą ,mnie nos zmasakrował sankowski ,a dałam się nabrać na jego reklamę,

Gość gość
Doctor Anna Grodecka z Krakowa robi piekne usta. Przez pierwsze 3 dni myslalam, ze bedzie porazka bo tak mi spuchly usta, ale teraz as bardzo ladne. Jestem 2 miesiace po zabiegu.

Gość gość
na pewno nie idż do sankowskiego.

Gość gość
jak na razie miałam do czynienia z klinika www.addent.pl i swietnie sobie poradzili, mega zadowolona jestem z efektu i na pewno wrócę do nich.

Gość gość
Ja powiększałam usta metodą Restylane w http://www.esthetique.com.pl/ . Wyglądają teraz wspaniale. :) Jestem bardzo zadowolona, bo efekt jest niesamowicie naturalny i widać sporą różnicę.

Gość gość
dr Monika Bujanowska z kliniki Szczyta- wcale nie jest wbrew pozorom bardzo droga (ceny jak w innych miejscach w Warszawie), a zrobiła mi naturalne usta, aż byłam zdziwina ,że tak ładnie wyszły, mogę śmiało polecic :) to co prawda nie chirurg ,tylko lekarz medycyny estetycznej, ale jest świetna. Co jest dla mnie zaletą, nie przesadza z ilościa kwasu ktory wstrzykuje, ale dla mnie to dobrze bo wygladaja u mnie naturalnie

Gość gość
W Krakowie bardzo dobry gabinet oferujący powiększanie ust to MTTEstetica na Borku. Magdalena Tyc – Tyka jest fenomenalnym lekarzem, nigdy nie wyszłam od niej niezadowolona. Usta po zabiegu nie miały grudek, opuchlizna zeszła w ten sam dzień, a efekt jest bardzo naturalny. Na pewno do niej wrócę.

Gość gość
Wiele znajomych mowilo mi o tej klinice www.kurban.com.pl ze bardzo ale to bardzo warto się tam wybrac na jakikolwiek zabieg powiekszania ust

Gość dokka
ja polecam Dr Sylwie Oczachowską-Szafkowska - super doktor, bardzo dokładnie robi zabiegi no i nie zbywa klienta. a certyfikat medycyny estetycznej dużo mówi o niej i o jej umiejętnosciach!