Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIKI09

Historia podobna do mojejnadzieja na dziecko

Polecane posty

🖐️ ja juz wróciłam wszystko załatwiłam :) zrobiłam nawet gołabki -nareszcie ileż można odkladać?:-D nawet bylam na plotkach zkumpelą :classic_cool: teraz odpoczywam..... dziewczyny tylko ja tu nie pieke ciast z tego towarzystwa :-D ale nie lubie no i nie umiem ja tam wole coś upichcić:) milego dnia dziewczynki ;)

Ja juz posprzatalam i dopiero bede jesc sniadanie.Znalazlam 2 super mieszkania dla znajomego i wieczorem idziemy ogladac. U nas tez upal w Berlinie.wypilabym piwko ale nie moge przez tabletki:(

Wiktam moje drogie Panie kuchareczki:)) Ja skorzystam dziewczyny z waszych przepisów na ptysie..mniam:) Kiki ja do ubiegłej soboty też nie piekłam aż tu ciasto ze śliwakami zrobiłam tylko dlatego,że miałam ich dużo i by sie popsuły :)) Jadę teraz po wyniki cytologii i bakteriologii- bbbb się boje...Tak dano nie miałam cytologii!!! Będę wieczorkim drogie Panie :***

Czesc dziewczyny! gdzie sie znowu podzialyscie? Ja sie nastawilam na czytanie waszych wpisöw a tu cisza:(

czesc dziewczyny:) ale wczoraj bylo cichutko_) ja dzis mam troszke roboty,ale do wieczora mysle sie wyrobic:D Milego dnia wam zycze

Hej!!!! Ja znowu w pracy, dobrze, że już weekend. Strasznie się napracowałam. Całe 2 dni i już wytrzymac nie mogę. A w sumie to jeden dzień, bo dzisiejszy się dopiero co zaczął :) Dzwoniłam wczoraj do kliniki w Krakowie, zapytać o tą inseminację. Jakaś kobitka powiedziała mi, że jeżeli mój lekarz przygotuje mnie do zabiegu, tzn. poda mi wszystkie potrzebne lekarstwa, to wystarczy, że zadzwonię do nich 2 dni przed owulacją i umówię się na inseminację. A jeżeli mój lekarz mnie nei przygotuje to na początku cyklu muszę do nich zadzwonić i oni mnie nafaszerują tym co potrzeba :) Bardzo się ucieszyłam, bo myślałam, że się jednak trochę naczekam w kolejce. A tu taka niespodzianka. 7 września mam mieć @, i daję sobie jeszcze jedną szansę, a jak się nie uda, to w paźdierniku ruszam do boju w Krakowie :) Buziaczki i życzę Wam drogie dziewczynki miłego dnia :) Jak będę miała jeszcze chwilkę w pracy to zaglądnę tu do was 🌼

Witam! Dzisiaj wyjatkowo wczesnie wstalam i jestem po kawce. U nas znöw goraco. Za bardzo nie mam co dzisiaj robic,maz jedzie na wyklady,jak zawsze co 2 weekend.

czesc wam kolezanki:) ja wybralam się nad wode bo u nas pięknie dzisiaj no i co zajechaliśmy tam na miejsce a tu pogody nie ma mgla jak fiks no i nawrót :( fragola widze ze oglądasz moje foty :-D hahah dzięki ;) MILEGO DNIA

Witam witam:)) Ja tylko na chwile-za moment się zbieram,bo jadę w swoje strony-w niedziele rozmowa na studia .. Nie wiem czy dziś zajrzę,bo pewnie spędzę w pociągu pół dnia,ale chcę wam powiedziec o moich wynikach cytologii i bakteriologii. Cyto grupa 1 więc jest super,natomiast mam nieciekawą bakterię-gronkowca-tylko jedną kolonię na szczęście-nawet nie wiem skąd!!! Jak to mogło się przypałętać,tym bardziej,ze nie mam i nie miałam praktycznie nigdy grzybicy!!! Lekarz powiedział,że dużo osób to ma,nie zdając sobie sprawy i jak nie daje objawów,to nic by nie robił.Ale ponieważ idę do szpitala na zabieg będę musiała wziąć antybiotyk!!Byłam trochę załamana wczoraj,ale wezmę lek i mam nadzieję,że się pozbędę tego! To tyle moje drogie;)) ja już zmykam.. Nulla 3mam za Ciebie kciuki! Kiki może mi też przerobisz jakieś zdjecie..hihi :) Fragolka,Sisi,Asha buziaczki :** Uwazajcie na siebie!

katarynka cytologia wymarzona:D a ja tak sie boje zawsze przed badaniami:( juz mam schizy koszmary mi sie snia...oby bylo juz po wszystkim:)

Dziewczyny gdzie jestescie? ja mam dzisiaj dola,szukam pracy i kiszka!Wypilam nawet pöl piwa ze zlosci choc nie powinnam. Jestem w trakcie robienia obiadu ale zagladam tutaj.

🖐️ laski ja już się szykuje jutro na wesele szczerze mowiąc to mi sie nie chce!!:( katarynka nic się nie martw wezmiesz antybiotyk i po sprawie :) ascha nie zazdroszcze ci w szukaniu pracy jeszcze nie dawno to samo robiłam powiem jedno jesli masz znajomosci to i prace znajdziesz nic się nie martw wszystko będzie ok ;) fragola imprezuje....... katarynkaa w rozjazdach nulla sisi zadra????napiszcie co u was? :-D ja dopiero bedę pewno w niedzielę na chwile ale jutro może zaglądne nie wiem jak z czasem będzie?? :) życze udanego weekendu 😘buzka

Gość katrynkaaaaa
Nie no laseczki co to ma by??? Czemu tak mało postów??Po 8 h jazdy pociągiem dotarłam..Już bym była samolotem w USA..haha Asha ja też szukam już dobre 4 miesiące pracy i jak dotąd nic~!!Mogłabym pracować 40 km od Bielska,ale mamy tylko 1 samochód,a mąż przecież też musi jeździć!! Także lipa,ale wierzę,że się uda ..kiedyś:) Wczoraj wzięło mnie przeziębienie,mama nadzieję,że to przypadek z tym gronkowcem złocistym-wczoraj się dowiedziałam,a dziś od dobrego roku chora!! Sisi kochana nic sie nie martw cytologią,na pewno będzie dobrze!:* Kiki kochana czy ja dobrze kojarzę,że Ty pracujesz w przedszkolu?? Fragolka mniam mniam muszę kiedyś do Ciebie na imprezkę wpaść takie pyszności robisz :D Buziaki kochane!

Czesc dziewuszki! Siedze sobie z mezem w pokoiku i sie nudze.Zeczywiscie ostatnio malo sie dzieje na naszej stronie,ale to chyba w weekend tradycja ze kazda poza domem,albo spedza czas z mezem.

Hah Asha masz rację;) Tylko ja sama bez męza:( Wczoraj się troszkę pokłóciliśmy,ale dziś już tesknię za nim..hihih dobrej noki kochane..

Zycze röwniez dobrej nocki! Jutro chyba bede mniej pisala bo bede poza domem.pa!

a u mnie nic ciekawego sie nie dzieje pozatym ze wypilam juz ponad dwa piwa:D moj potanczyl przy muzyce jacksona:) wesolo bylo

Witam! No i masz z glowy fragolinka imprezke,napewno sprawilas sie na medal i maz zadowolony.Rzeczywiscie w domu mozna caly dzien cos robic i jakies zajecie zawsze sie znajdzie. U mnie problem polega na tym ze lepiej sie czulam jak pracowalam,bylam pewniejsza siebie,zadowolona i nie mialam czasu na myslenie o mojej niedoli. Przyzwyczailam sie tez do wlasnej,konkretnej kasy:)

dziewczyny u nas pada strasznie:P Nie mam pomyslu na dzisiejszy obiad....:( zaraz wybieram sie do sklepu wioec mysle i mysle...:D chyba rosolek i kotlety-standardowo_D fragolinka to teraz poucztujesz ... katarynka trzymam oczywiscie kciuki:D ascha ja cie rozumiem pracuje tylko na pol etatu ale zawsze to cos:) no i troszke swojej kasy:D za to nulla na brak zajec nie narzeka zawsze zapracowana odpoczac nie dadza:( nulla co u ciebie? zadra tez sie nie odzywa..... Kiki-pozdrowionka.

Fragolinka Ty to masz zdrowie i siły do tych imprezek i szykowania..na pewno dobrze gotujesz skoro tak często macie gości :D Tak-ja jutro ide na rozmowę kwalifik.Co ma być,nieh będzie;) Sama nie wiem czy podołałabym tym studiom-prawo i ekonomia po angielsku??? Idę na luzie! Jestem taka chora,w nocy musiałam brać gripexy,bo mnie rozłożyło.Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt,ze ja nigdy nie choruję na przeziębienie!!!Każdy się dziwi co mi się stało,skoro jest bądź co bądź ciepło!! Ja sama się zastanawiam czy to nie wina tego gronkowca??? Przecież mogę być wokół chorych na grypy itp i nigdy się nie zarażam!!! Asha ja też jak pracowałam inny człowiek byłam..Może choć te studia mnie zajmą,choć wolałabym mieć też jakąs pracę!! miłego dnia moje drogie PANIE:))

Sisus dziekuje!! :) Ale ja sama już nie wiem czy podołam,ale muszę choć do ludzi wyjść :)) Niech się dzieje wola Boga :D ;p Sisi na szczęscie jestem u rodziców i nie muszę gotować obiadu dla męża!

Fju,fju Katarynkaaaaa studia po angielsku. Wyglada na to ze musisz dojezdzac kawalek na te studia czy zle zrozumialam?

katarynka jak cos sie przyplatalo to antybiotykami zwalczysz...pisalas ze i tak lekarz ci przepisal. jak skonczysz je brac zrob sobie badanie moczu (posiew bakteryjny) jak w organizmie cos zostaje przewaznie wyjdzie w moczu:)

Ok Sisi dziekuję..po antybiotykach zrobie sobie to badanie moczu o którym piszesz!mam nadzieję,że zwalczę tego pasożyta! Asha dobrze skojarzyłaś-z Bielska do Torunia jest szmat drogi i to kolejny mankament, o którym myslę,że może i lepiej byłoby się nie załapać na te studia...Ale zobaczymy! Dziewuszki moje,nudzi mi się.. :) Śle Wam pozdrowionka:*

mi sie dzisiaj tez nudzi.Maz na wykladach.Obiad bedzie wczorajszy;) Posprzatane jest. Katarynka ty masz podobnie z uczelnia jak ja ze szkola zawsze cos mi nie pasuje.Albo chca zebym 6 dni w tyg pracowala i najlepiej w nocy(KELLNERKA) albo 2-3 godz.dziennie gdzie polowe forsy wydalabym na dojazd.