Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian.......22

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

pewnie nie wie i sie nie dowie ..................wszak dupek zamierza nie odbierać telefonów i spierdolić do Anglii..............może problem się sam rozwiąże no nie ? myślenie strusia jak schowam głowę w piasek to dupy nie będzie widać..........................

Gość po bandzie
he he z takimi debilami to ja niemoge az mi sie noz w kieszeni otwiera sama bym mu z checia upierdolila tego plemnikodajacego ciula :)coby uchronic nas na przyszlosc z tych niedorozwinietych genow:)

no tak rozumiem że przed pójściem do łóżka przeprowadziłeś rozmowę na temat zabezpieczania i konsekwencji .............czy może tylko myślałeś ? a to nie jest twoja najmocniejsza strona

Gość Adrian.......22
no nie że od razu wyjadę, jeszcze porozmawiam z nią, liczyłem że jakas laska mi doradzi jak na nią wpłynąć. Niby sie tyle słyszy że kboiety są za aborcją, a jak przychodzi co do czego, to nagle takie obronczynie płodów... Żal. w kazdym razie spróbuję ją przekonać, kumpel radzi mi żebym ją zastraszył, ale nie chcę, bo to karalne, a mi tu w Polsce wiekszy bajzel niepotrzebny, juz i tak ta idiotka zrobila mi bagno

Gość po bandzie
on myslal glowa ....ale nie górną ino dolną

adrian na spokojnie Ci napisze wiec czytaj uwaznie nie ma znaczenia w jakich okolicznosciach dziecko zostalo poczęte o ile nie byl to gwałt to jestes tak samo odpowiedzialny jak i ona za to co sie stalo. Czy ci sie to podoba czy nie oboje macie przerąbane i to juz do konca życia. Oboje macie takze obowiązek alimentacji jesli ktores z was sie z niego nie wywiązuje wtedy odpowiednie instytucje ścigają alimenciarza. Jesli dłużnik jest niewyplacalny wowczas jego rodzice obarczenia są alimentami, jesli rodzice nie mają z czego placic dlug przejmuje panstwo i to one wyplaca kase a na twoim koncie rosnie dlug. Nigdy nie dostaniesz pozyczki, nie kupisz nic na raty nawet tel nie dostaniesz na siebie. Bedziesz mial po prostu przejebane i ani anglia ani tybet tu nie pomogą. Rozumiesz?

daj namiary do niej to poradzę jej jak ciebie upierdolić na całego ............ wiesz że aborcja jest karalna i namawianie do niej też :-D. I zrobię to z wielka przyjemnością bo takich jak ty dupków trzeba tępić

Gość Chip
Frajerze !!! Dlaczego nie chce usówac ? Sam sobie usuń ale jaja ! Aborcja prowadzi do bezpłodnosci!!!!!!!! Poza tym usuniecie ciazy najczesciej konczy sie choroba psychiczną, depresja i szpitalem psychiatrycznym !!! Ale jej zycie zmarnowaleś ! tak czy siak byles nieodpowiedzialny wiec poniesiesz tego konsekwencje

Gość Lili-ana.
POWIEDZ JEJ ZE NIE CHCESZ Z NIĄ BYĆ, BĄDŹ SZCZERY, DO NICZEGO JEJ NIE NAMAWIAJ, ONA SAMA PODEJMIE DECYZJĘ

Gość wiesz co ci powiem frajerze
takj zastrasz ją pojdziesz siedziec na dłuzej ...samo nakłanaianie do aborcji jest karalne;d wiec gratuluje pomysłowosci do tego dojdza grozby karalne :) i zamiast do anglii pojedziesz se do ciupy:) nie lubisz gum to twoj problem trzeba było myslec czym innym niż fiut. Zachowaj sie jak mezczyzna przperos ją za swoje zchowanie powiedz wprost z e z nia nie bedziesz ale na dziecko bedziesz lozyl (bo i tak bedziesz musial). Przynajmniej zachowasz resztki twarzy i godnosci.

Gość Adrian.......22
"Czy ci sie to podoba czy nie oboje macie przerąbane i to juz do konca życia. " Cały czas piszę właśnie o tym że próbuję zapobiec temu!!!! Szybko i łatwo mozna pozbyć się kłopotu!!! Ona nie i nie, więc skoro tak woli to jej problem. Nie pisz mi że to obowiązek na amen do konca zycia. Własnie teraz mozna temu zapobiec.

Gość frufru
kurwa wiem że to głupie prowo ale normalnie aż napisze autorze, Ty jej nie namawiaj do aborcji. Ty po prostu faktycznie najlepiej zrobisz jak znikniesz z jej życia. już wystarczająco je spierdoliłeś, dalsza Twoja obecność w nim jest wybitnie niewskazana. a za ból jaki jej zadałeś życie Ci kiedyś odpłaci. i tyle. i skończcie rozmawiać z durnowatym projektem...

Gość Adrian.......22
ale za co mam ją przepraszac? to chyba ona mnie powinna przeprosić?

zamiast marnowac sobie zycie idz choojcu do pracy i dawaj jej chociaz po 200 zl mc , nikt ci nie karze utrzymywac kontaktow z dzieckiem ani z nią wysylaj po prostu kase na konto i tyle i nie marnuj juz sobie zycia calkiem i tak juz jestes pajacem. a tak swoją drogą kolezanka niedawno miala taką samą sytuacje jak twoja, facet namawial do aborcji, pozniej dzwonil i zyczyl jej aby poronila i wiesz co i niestety poronila i to obrzydliwymi konsekwencjami dla siebie. A chlopaczek teraz zalamany bo nagle sobie uswiadomil ze mial byc tatusiem a dziecko juz nie zyje i malo tego to on życzyl mu śmierci. Smutna historia ty pewnie sumienia nie masz to cie nie ruszy ale moze da do myslenia kto wie...

Gość o matkoboska
ale tak szczerze to ta laska tez nie lepsza-ktora madra dziewczyna rozklada nogi przed takim typem ktory sypia z kim popadnie i sie z tym nie kryje a poza tym nawet gumek nie uzywa, nie dosyc ze grozi to ciaza to moga ja spotkac inne-gorsze konsekwencje typu wenerka lub hiv, widac ze facet glupi wiec pewnie tez gustuje w laskach bez mozgu

Gość obiektywnamadzia
fajne moj brat tez sie dzisiaj dowiedzil ze bedzie ojcem tylko ze ma 24 lata ... i torskzie inne podejscie ...chyba,,,;) popierdolony jestes jak chooj

Gość po bandzie
dobrze zes jej tylko dziecko zrobil a nie zarazil glupota :)

Gość Adrian.......22
tygodniu nie wiem, ale wiem że to drugi miesiąc, czyli jeszcze mozna zrobić aborcję. Ja nie jestem jakimś ciulem co chce dzieci mordować. Po prostu tak bedzie dla wszystkich lepiej. I tak nie spędzę z nią życia i dobrze o tym wiedziała. Kiedys spotkam odpowiednią kobietę i będę miał z nią dzieci, ale jeszcze nie teraz i na pewno nie z nią.

Gość jak wyjedziesz to ona może
zażądać alimentów od twoich rodziców i dobrze

jak za co masz ją przeprosic za to zes sie w niej spuscił:) jakbys sie nie spuscil to by problemu nie było...

adrian aborcja nie jest rozwiazaniem to powazny zabieg bardzo bolesny i ma ogromny wplyw na psychike kobiety nie mysl o tym bo to dopiero masakra. Daj juz spokuj, wez sie w garsc to ze bedziesz mial dziecko nie znaczy ze to koniec siata - mozna zyc i miec dzieci zarowno te chciane jak i te niechciane. Nie chcesz uczestniczyc w ich zyciu ok ale nie daj sie zwariowac, mozesz sobie na tym zmywaku w anglii popierdalac i chociaz co mc jej 200 zl wyslac i wtedy ty masz lzej bo lożysz a i ona ma te 200 zl wiecej i nie ma problemu. A sumienie ruszy cie pieknego dnia dgy zobaczysz syna jako doroslego mężczyzne i zechcesz go np przytulic a on ci powie wypierdalaj... bedzie przykro ale coz takie zycie. Badz facetem z jajami i zachowaj sie odpowiedzialnie.

Gość Chip
Jak ona nie chce usunac to jej nie namawiaj bo zmarnujesz jej zycie.... wpadnie w oblem albo cos sobie zrobi i bedzie cie starszyc po nocach.... a co ona na to jak jej powiedziales to ?

nie spotkasz nigdy odpowiedniej kobiety a wiesz dlaczego? bo nie ma tak głupich kobiet jak Ty:) a tak poza tym kazda nieco sprytniejsza bedzie uciekac od ciebie gdzie pieprz rosnie

Gość babcia2009
TY cholerny dziadu,przez takich jak ty tyle nieszcęśliwych dzieci jest na świecie,znam taką historię z autopsji ,tylko moją córkę szantażowała nawet matka tz.ojca ,namawiała do aborcji,na łóżku po porodzie dzwoniła do niej z pretensjami.Sąd zasądził 250zł alimentów a on też nie pracuje.Tylko to jeszcze nie koniec bo o podwyżkę można się starać co poł roku.Życzę ci draniu zacząl wkońcuy myśleć